نقل قول:
خوب بازم تشکر!
فکر کنم به جای devmap میزدم map
به زودی خودم فایل ویرایش شده را همرا با منتخب چند تا ازاسلحه های خوب میگذارم تا بقیه هم مشکلات کمتری داشته باشن
Printable View
نقل قول:
خوب بازم تشکر!
فکر کنم به جای devmap میزدم map
به زودی خودم فایل ویرایش شده را همرا با منتخب چند تا ازاسلحه های خوب میگذارم تا بقیه هم مشکلات کمتری داشته باشن
سلام .
من خودم از منتقدان بازی هستم :دی ولی در مورد گرافیک نمیشه ایرادی گرفت !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات :
اینم 2 عکس هنری :دی
Save بازی
محتویات :
پسورد :
دانلود :کد:Amir
کد:http://rapidshare.com/files/432846159/COD7_BO_-_Save.rar
مخلصیم .
ببخشید از چه کارت گرافیکی استفاده می کنین ؟
سلام .
4870x2
مخلصیم .
نه ولي نميشه گفت گرفيكش عاليه . فقط ميشه گفت خوبه . چون هيچ پيشرفتي تو گرافيك نسبت به سري قبلي ديده نميشه . والا من كه نديدم .
راستي من يه مشكل خفن دارم . بعد از اجراي بازي براي شما هم ارور run in safe mode مياد ديگه ؟ من yes ميزنم بعضي وقتا مياره و بعضي وقتا نمياره و ميريه رو اعصاب . چيكار كنم ؟ بعضي وقتا با ريست حل ميشه و بعضي وقتا با 600 تا ريست هم حل نميشه .
کی گفته که گرافیک بازی پایینه.احتمالا سیستم شما پایینه:27: واقعا به گرافیک نمیشه گیر داد.اینم چندتا عکس خودتون قضاوت کنید
نمیدونم ولی من هنوز حس می کنم گرافیکش از MW2 پایین تره:13:
MW2
با این یکی خیلی حال کردم
Black Ops
نقل قول:
اتفاقا به نظر بنده تو این نسخه بهبودهای چشمگیری تو زمینه ی گرافیک داشته!
نمونه ی بارزش هم اسلحه ها هستند که توی شماره ی قبلی خیلی بی کیفیت طراحی شده بودند ولی شما در این نسخه مثلا وقتی shotgun داشته باشی میتونی افکتهای محیط اطرافت رو روی بدنه ی اسلحه ببینی! که واقعا کم نظیر طراحی شده!
run in safe mode هم اگه yes رو بزنی خودش گرافیک بازی رو برات تنظیم میکنه! ولی نمیدونم برای شما چرا اینجوری میشه! شما یه بار no رو بزن ببین چی میشه!
بچه ها من کلا زیاد بازی جنگی دوس ندارم....به نظرتون این بازی رو بگیرم؟؟؟؟
سلامنقل قول:
به نظرم بازی جالبی هست ولی یک مشکل خیلی بزرگ داره به نظرم اونم اینه که تو بازی فقط باید آدم بکشی یا جایی رو منفجر کنی تا بری جلو کار دیگری انجام نمیدی در بازی به نظرم یکم خسته کننده هست ولی در کل بازی خوبیه .
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
سلام
بعد از تعویض ویندوز دوباره بازی رو نصب کردم حالا Save هام رو کجا کپی کنم تا دوباره بتونم از اون سیو ها بازی کنم ؟؟
چرا برای اینکه گزینه Resume Game فعال بشه باید بری تو تنظیمات و دوباره برگردی ؟؟ یعنی مشکل از کرک هست ؟؟
دقیقا و اصلا گرافیکش به MW2 نمی رسه !نقل قول:
سلام
دوستان من وقتی یه مرحله از بازی رو که نصف می رم و بالا می نویسه که تا این قسمت بازی ذخیره شد ولی وقتی بازی رو می بندم و دوباره می خوام بازی کنم گزینه ی Resume Game نمیاد و مجبور می شم مرحله رو از اول برم!
این برا من این طوریه یا برا همه هست؟
ممنون
فکر کنم برای همه هست شما برو تو Setting بعد دوباره برو میبینی که Resume Game فعال شده .نقل قول:
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
جواب من هم :41::41::41:نقل قول:
بره منم اينطوريه ولي لازم نيست بري تو تنظيمات يه بار بري تو campaign وبياي بيرون دوباره بري تو حل ميشه .نقل قول:
فقط مشكل من تنظيمات اول بازيه كه yes ميزني . بعضي وقتا بازي رو نمياره .
بره من اينجا بود :نقل قول:
بعد از تعویض ویندوز دوباره بازی رو نصب کردم حالا Save هام رو کجا کپی کنم تا دوباره بتونم از اون سیو ها بازی کنم ؟؟
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Activision\CoD
رو xp . البته واسه هر كركي فكر كنم فرق كنه . بره من نميدونم كركش چيه ولي ميدونم skidrow نيست .
داستان بازی با روح و روان آدم بازی میکنه !
نه.اصلا احساساتی نمیکنه آدمو,چه برسه با روح روان آدم بازی کنه.:2:نقل قول:
۲زار آهنگاش هم باحال نیست(دلت میاد آهنگ های cod:mw2 مخصوصاً اونجایی که دارن آتیشت میزنن اففففففففففففف آدمو میبرد تو حس)
این بازی ارزش ۲بار رفتن رو نداره ۱ بار کافیه.:41:
وقتی اون پیغام میاد No رو بزن، بعدشم میره تو بازی تمام ! برای من که اینطوریهنقل قول:
فقط مشكل من تنظيمات اول بازيه كه yes ميزني . بعضي وقتا بازي رو نمياره .
یه چیزی که من تو این نسخه خیلی خوشم اومد طراحی خوب اسلحه ها و بهتر شدن Sun Shine بود
داستان بازی نسبت به نسخه قبل پیچیده تر بود، رو مخت بود، من که خوشم اومدنقل قول:
داستان بازی با روح و روان آدم بازی میکنه !
دوستان میدونید تو ویستا سیو هارو کجا دخیره میکنه؟
کرکم skidrow هست.تو فادر cod هم چیزی نیس.
ک باگ خفن خوردم که نمی ذاره بازی ادامه پیدا کنه!
جایی که
آره داستان بازی جوری هست که ادمو تو احساسات فرو میبره , هم cod mv2 هم black ops ولی cod mv2 بیشتر! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
یه مشکلی تو بازی دارم راهنمایی میخوام لطفا .
اسم چپتر یادم نیست . فک کنم چپتر 7 یا 8 باشه که mason پرت میشه تو یه جای تاریک و صفحه تاریکه تاریکه و باید جلو بره . اینجا گیر کردم نمیدونم چجوریه!! یادم بدین چجوری رد کنم این قسمت رو .
objective هم اینه : destroy the KSU gun emplacement
سلام اقا تو هنگ کنگ با اون دکتره میری پشت بوم باید بپری هر بار میپرم میفتم پائین چطوریه؟
سلام
پچ این بازی لطفا
بازیم گیر کرده مرحله 14
سلام
من ویندوز عوض کردم حالا چطوری Save هام رو کپی کنم که بتونم ازشون استفاده کنم ؟؟ دیروز یکی از دوستان یک راهی را گفت که نشد Save ها نیمد . ممنون
شیفت رو بگیر تا شروع به دویدن کنهنقل قول:
اینجوری سرعت میگیره!
بعد بپر
نمیشه به این دو تا یار.... دستور داد؟
مثل دیوونه ها فقط تیر میزنن و دیگر هیچ!!
واقعا رو اعصابم هستن اینا!
نه نمیشه دستور داد، شما اگر طبق نقشه برید جلو یار ها هم کار خودشونو می کنن، مثلا توی بیشتر مراحل شما باید برید جلو تا یارها هم بیان نه اینکه عقب وایسید بخواین اونا برندنقل قول:
نمیشه به این دو تا یار.... دستور داد؟
مثل دیوونه ها فقط تیر میزنن و دیگر هیچ!!
واقعا رو اعصابم هستن اینا!
کسی نمیدونه چکار کنم ؟؟نقل قول:
اول بزار دوستات بپرن بعد تو بپر . همينكه با سرعت بپرنقل قول:
ببین به طور کلی Save بازیا 3 جا بیشتر نمیتونه باشه، یا تو خوده فولدر بازی، یا تو Documents یا توی C:\Users\UserName\AppData که اگر ویندوزت توی C نصب شده باشه... حالا میتونی یه New Game کنی بعد بیایی بیرون بری ببینی بازی کجا Save شده بعد Save خودتو بزاری بجاشنقل قول:
کسی نمیدونه چکار کنم ؟؟
سلام دوستان کسی یک لینک دانلود از یک نسخه ی بی نقص بازی داره این جا بزاره؟ ممنون می شم
اگه رپید شیر یا هر چی دیگم باشه خوبه
سایتنقل قول:با لینک مستقیم برای دانلود گذاشته .کد:www.-------------.com
قبلاً SAVE ها تو پوشه بازی بود بعد الان که مرحله یکش رو رفتم و سیو کرد میبینم پوشه SAVE تو فلدر بازی ایجاد نشده !!نقل قول:
تمومش کردم هرچقدر سعی کردم که دیرتر از این تمومش کنم ولی نشد.واقعا بازی در یک کلمه عالیه از هر نظر از نظر داستانی ماموریت ها و گرافیک.و سرتر از mw2 بود به نظر من.اونایی که از بازی خوششون نیومد بگم که واقعا بازی چی باید می داشت که نداشت.داستان,گیم پلی.... .بازی های cod تقریبا هر سال منتشر می شود.با این حال همیشه با نوآوری های خودش همه را راضی نگه می داره.من که خیلی حال کردم.بی صبرانه منتظر شماره بعدی هستیم.
مسیر نصب بازی پوشه player بعد پوشه save همین:46:.نقل قول:
سلامنقل قول:
تو مسیر نصب بازی اصلاً پوشه Player وجود نداره !! :18:
سلام. من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو میده
چندتا بازی دیگه هم داشتم که همچین اروری میدادن. به نظرتون چیکار کنم؟:41:
سلامنقل قول:
خودم پیدا کردم تو ویندوز سون اینجا SAVE میکنه :
C:\Users\Pooya\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Activision\Call of duty - Black OPS\Players\Save
حالا مشکل من اینه که SAVE های قبلیم رو گم کردم :27::27:
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
سلامنقل قول:
شما Directx رو آپدیت کنید مشکل حل میشه . من هم بعد از تعویض ویندوز این مشکل را داشتم با آپدیت Directx درست شد.
لینک دانلود Directx از مایکروسافت :
موفق باشیدکد:http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe
توی دی وی دی بازی هم هستش، امکان نداره نباشه، آخر نصب بازی هم قبل از Finish اگر تیکشو میزدی نصب میشد...نقل قول:
نقل قول:
دایرکت اپدیته. تیکش رو هم که میزنم ارور میده و نصب نمیشه