میشه لطفا بگین کجاست؟نقل قول:
Printable View
میشه لطفا بگین کجاست؟نقل قول:
اقا این نوکیا چرا انقدر cpu,ram,rom پایین زده.در کل گوشی خوبیه یه چندتایی فناوری خیلی جالبو با خودش یدک می کشه.در کل من موندم بین فناوری های جالب این گوشی در مقابل این چندتا قطعه ی اساسی ضعیف. فعلا که منتظرم بیاد ببینم قیمتش چنده.بررسی کنم ارزش داره 97 بفروشم اینو بگیرم.
به اعداد توجه نکنید!نقل قول:
در تمام تست ها قدرت بالایی از خودش نشون داده!
همین که از نظر توان پردازشی از اون گالکسی پر مدعا ( خدای پردازنده ) و آیفون 4جی به اندازه 6 - 7 سر و گردن بالاتر ایستاده ( با این که در کاغذ این قطعات ضعیف جلوه می کنن ) فکر کنم کافی باشه. در صفحات پیش چند تست بنچمارک گرفته شده که در اون N8 در جایگاه قابل توجه و دقیقا رتبه 1 قرار گرفته.نقل قول:
شاد باشین
عزیزم....این بخاطره سیستم عامل سبک و راحتش هست...اگه همون iphone سیمبین بزاره که چند برابر میشه سرعتش:27:نقل قول:
ملاحظه فرمائید:
First impressions Nokia N8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر از فرمتهای Divx & Xvid پشتیبانی نمیشه:13:
خیلی وقت بود توی تاپیک نیومده بودم اقا این n8 هنوز نیومده؟!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا که همه را گذاشتند تو خماری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمترین سوالی که دارم اینه که قراره کی بصورت رسمی وارد بازار بخصوص ایران بشه؟ و اینکه پیش بینی میشود این گوشی با چه قیمتی در ایران فروخته بشه؟ چون بدجور منتظرشم.
بچه ها شاید پرسیدن این سوال در حال حاظر که گوشی تو دستمون نیست و برنامه نویس ها و توسعه گر ها راه حل ها رو ارائه ندادن معقولانه نباشه میخوام بگم که توسط برنامه flipfont تو ایکس 6 فونتهای انگلیسی گوشی رو عوض می کردیم که یه برنامه سیمبیان بود ولی فونتهای فارسی رو نتونستیم. واسه این گوشی منظورم ان 8 چه پیشنهاد هایی دارید ..
آخه میدونید تغییر فونت یه جوریه که آدم رو سر ذوق میاره و گوشی رو کاملا سفارشی و باکلاس می کنه
حق با شماست فکر هم میکنم که بشه روی سیمبین 3 هم این کار رو انجام داد ولی نمیشه نظر قطعی داد تا موقعی که این ... این گوشی رو ول کنند بیاد اینور.
میشه درباره این قابلیت توضیح بدی ؟نقل قول:
چه جوری وقتی دستمونو روی صفحه میکشیم فقط حروف کلمه دلخوا زده میشن !؟
اهه!!! :27:نقل قول:
عزیزم...؟ استیو جابز جونتون که خیلی سنگ سرعت و کارایی مک رو به سینه می زد! چی شد؟؟؟ اگه سیمبین 3^ نصب بشه روش سریع تر می شه؟؟ :16::16: یعنی مک آیفون اینقدر درپیته؟! :18:
سیمبین 3^ چندان آش دهن سوزی نیست که بگیم خیلی سبکه و باعث تغییر 100% گوشی شده؛ و کاری هم کرده که سریعتر از آیفون جلوه کنه. این چیزی که فرمودید قراره در سیمبین 4^ پیاده بشه... پس با این حساب می شه گفت در فوق العاده بودن N8 شکی نیست... حداقلش اینه که پردازنده و فرکانس پردازنده و امکاناتش Fake نیست!
شاد باشین
اقا من خودم هنوز با چنین فناوری کارد نکردم . ولی فکر کنم منظور اینه : شما توی صفحه کلید های معمولی برای تایپ یه حرف شاید نیاز باشه چندین بار یه کلیدو فشار بدین مثلا برای حرف c باید سه بار دکمه شماره 2 رو فشار بدین یا در تایپ فارسی برای نوشتن حرف ((م)) باید 6 بار دکمه شماره 8 رو فشار بدین. تو گوشیم که خودتون می دونین بعد از تایپ هر حرف اگه دوباره بخواین از اون کلید استفاده کنین باید یه چند ثانیه ای صبر کنین که این باعث می شه زمان زیادی هدر بره. ولی حالا کیبورد کامپیوترو تصور کنین که برای هر حرف یه کلید وجود داره و شما خیلی سریع می تونین تایپ کنین. قضیه این فناوری هم فکر کنم اینه که به شما یه کیبورد کامل میده که همه حروفو داره و شما می تونین سریع تایپ کنین . حالا فکر کنم این فناوری رو با یه جور فناوری پیش بینی کلمات مثل (T9) هماهنگ می کنن که دیگه میشه اخر هر چی سرعت تایپ.نقل قول:
(اینا چیزایی بود که من از این فناوری دستگیرم شد . اساتید محترم اگه ایرادی هست تصحیح کنن باعث دلگرمیه)
اینی که شما گفتیو که همه گوشی های لمسی دارن !نقل قول:
---------نقل قول:
کاملا اشتباهه!
این توضیحاتی که شما دادی کلا مال کیبوردهای QWERTY هستش و این فناوری که دوستان می گن چیز دیگه ای باید باشه
در حقیقت به نظر میاد نیازی نیست انگشت را از روش برداری و با کشیدن انگشت روی کیبردگوشی تشخیص می ده که شما چه حرفیو می زنی حالا چه جوریش را نمی دونم شاید با تغیر جهت ناگهانی انگشت از روی یک دکمه به دکمه دیگه که اینجوری اخرین حرف را قبول می کنه
و شاید هم زماندار باشه که با نگه داشتن چند میلی ثانیه بیشتر روی یک حرف اون را تشخیص می ده!
درسته......یعنی بدون اینکه دستتو بکشی از رو ی صفحه دستتو به رو صفحه ی حروف می کشی و می تایپی......مثلا آرمین.....بدون این که دوباره رئو صفحه بزنی با یه حرکت می نویسی....:46:نقل قول:
ببین عزیزم....بزار واست یه مثال بزنم....فرض کن تو یه pc داشته باشی با رم 512 و گرافیک 256....حالا روی این سیستم ، xp بهتر جواب میده یا 7 ؟ سرعت کدوم بیشتره ؟ قطعا xp.....حالا همین قضیه واسه ی موبایل هم هست.....سیمبین روی n8 مثل xp sp3 میمونه و ویندوز 7 مثل اندروید روی galaxy s:46:نقل قول:
دوست عزیز اساس کار مکث چند صدم ثانیه ای انگشت روی حرف مورد نظر میباشد، به هر حال شما باید تقریباً کیبورد رو حفظ باشی و حرکت از یک حرف به حرف دیگر بدون وقفه انجام بشه و توقف بسیار کوتاه روی حروف مورد نظر صورت بگیره.نقل قول:
می دونیم برادر می گه اون که با این همه کب کبه دب بده دیگه روش سیمبیان نمی زاره که.....با همین سیستمم عالی عمل می کنه نیازی هم به سی پی یو زیاد نیس....:13:سی پی یو ش که فعلا فک کنم اول باشه که خیلی خوبه/.نقل قول:
اقا کسی می دونه کیفیت این فیلم های dvd که از بیرون می گیریم چیه؟ بعد گوشی یا نرم افزاری هست که این پسوندو پخش کنه. چون اینکه n8پورت hdmi داره خیلی عالیه و می شه باهاش عکس هارو رو یه lcd 48 اینچی دیدو کلی حال کرد. ولی وقتی دایویکس پخش کنی رو همین صفحه گوشی کیفیت حال ادمو بهم می زنه چه برسه روی lcd 48 اینچی ببینی. منظورم اینه که اگه بشه با این n8 پسوند های با کیفیتو اجرا کرد بعدم با اون پورت hdmi وصل کنی به تلویزیون .بعد این قضیه باید این dvd player ها رو بریزی تو سطل اشغال .
فرستنده اف ام در ان 8:
موزیک مورد نظرتون را روی موج اف ام ماشین انداخته و با کیفیت عالی از ضبط ماشین موزیک پخش میشه.حین پخش موزیک از ضبط ماشین میتونید کارهای عادیتون با گوشی را هم انجام بدید مثل اس ام اس دادن بدون اینکه پخش موزیک ازضبط ماشین قطع شود.کل ماجرا در این ویدیو:
لینک دانلود ویدیو:
لینک پخش ویدیو:کد:http://www.mediafire.com/?6yy7czyzw9cg1l2
کد:http://www.youtube.com/watch?v=y0rkdJPUZIs
کیفیت DVD در سیستم NTSC که عمدتاً مربوط به ژاپن و آمریکاست برابر 704x480 و در سیستم PAL که بیشتر رایجه برابر 704x576 هست و طبق فرمت MPEG2 فشرده سازی میشه.همه ی برنامه های پخش ویدیویی میتونن این فرمت رو پخش کنننقل قول:
این حرفت اشتباهه دوست عزیز.اونچه که در فیلمها مهمه کیفیت و رزولوشن شونه.اون فیلم DivX که میگی, بستگی داره کیفیتش به چه صورت باشه.متآسفانه بخاطر ناشی بودن کسانیکه فیلمهای رو در بازار فشرده و روی CD پخش میکنن خیلیها مثل شما تصورشون اینه اشکال از فرمت DivX هستش در صورتیکه اشکال از فیلم و اشخاصیه که Rip میکنندنقل قول:
چون اینکه n8پورت hdmi داره خیلی عالیه و می شه باهاش عکس هارو رو یه lcd 48 اینچی دیدو کلی حال کرد. ولی وقتی دایویکس پخش کنی رو همین صفحه گوشی کیفیت حال ادمو بهم می زنه چه برسه روی lcd 48 اینچی ببینی. منظورم اینه که اگه بشه با این n8 پسوند های با کیفیتو اجرا کرد بعدم با اون پورت hdmi وصل کنی به تلویزیون .بعد این قضیه باید این dvd player ها رو بریزی تو سطل اشغال .
البته فرمتهای فشرده سازی و Containar های بهتری نسبت به DivX وجود داره.ضمناً شما وقتی یه فیلم HD و یا احیاناً در صورت توانایی کافی پردازشگر: Full HD رو از روی گوشی بروی HDTV منتقل کنی بسیار کیفیت بالایی داره و نمیدونم چرا این مسآله رو اصلاً درنظر نگرفتی
سلام.شاید اینجوریه که شما میگی من خودم چندبار فیلمای divix گیرم اومد که کیفیت عالی داشت. ببخشید قسمت دوم حرفتو کامل نفهمیدم یعنی n8 می تونه کیفیت HD یا Full HD رو پخش کنه بعدم ما با اون پورت HDMI بدون کاهش کیفیت تصویرو بفرستیم روی HD TV . اگه این عملی باشه ترکیب usb on the go ان8 با این پورت HDMI میشه یه رویای واقعی .
در پخش HD هیچ شک نکن.چون اصلاً دوربین خودش HD فیلمبرداری میکنه و هیچوقت نمیشه نتونه فیلم خودشو پخش کنهنقل قول:
ولی در مورد Full HD باید بیاد و امتحان کنی.چون توان پردازشی بیشتری باید پردازنده ی اصلی و گرافیکی داشته باشند
سلام ببخشيد
اين گوشي كيبوردش مجازي هست يا فيزيكي؟
symbian 3 يعني چي؟مثل n97 سري 60 يا در كل سري 60 ورژن 3؟
ight sensor چيه؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
مجازی دیگه ... Qwertyنقل قول:
سلام ببخشيد
اين گوشي كيبوردش مجازي هست يا فيزيكي؟
symbian 3 يعني چي؟مثل n97 سري 60 يا در كل سري 60 ورژن 3؟
ight sensor چيه؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
os جدید و اپن سورس نوکیا ... نه با اون فرق داره ولی مشابه هستند!
سنسور نور
چند روز پیش دوستان عکس مقایسه Iphone 3gs رو با N8 گذاشته بودند!
اینبار با Iphone 4g مقایسه شده:
N8 ایفون رو سوسک کرده:8:
نه عزیز Qwerty هست ولی مجازی هست!نقل قول:
درسته منظورم فیریکی بود !!!نقل قول:
نه عزیز Qwerty هست ولی مجازی هست!
الان مکی ها میان زر میزنن!نقل قول:
خب سیستم عامل هم نقش مهمی در خوب بودن گوشی داره! همش که میزان CPU و ram مهم نیست!
در حال حاضر به نظر من سیمبین 3 خوب کار کرده، و با QT چیزی از آندروید و ایفون کم نخواهد داشت! شید برتر هم باشه!نقل قول:
مثل مقایسه دو موتور 1600 TU5 و XF71800 که tu5 کاملا برتره!
فعلا که آندروید برتر هست و دوست داران نوکیا هم منتظر می گو هستند!
:8:
با سپاس
این آمار مزخرفی بیش نیست.دیگه همه میدونن سی پی یو آیفون 4 یکی از بهترین سی پی یو هاست.پس این اختلاف امتیاز کاملا غیر باوره.نقل قول:
حالا n8 کی میاد ایران؟
این مقایسه به نظرم یه مقایسه غیره منطقی هستش.نقل قول:
میتونین منبع رو هم بزارین؟؟در ضمن هر منبعی هم که یه تست بنجمارک میزاره نباید بهش اعتماد کرد.
الان سایتهای معروف تو بعضی موارد دارن پارتی بازی میکنن چه برسد به سایتهای کم ارزش.:27::27:
در کل سیمبین سیستم عاملش زیاد خوشایند نیست و اگه روی این سیستم عامل یه سی پی یو 2 گیگا هرتزی هم بزارن عملا بی استفاده میمونه.
چند درصد از برنامه ها و بازیهای سیمبین سی پی یو گوشی رو به زور میندازه؟؟؟؟؟
اصلا چقدر برنامه و بازی درست و حسابی واسه سیمبین بیرون اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر سیمبین خیلی خیلی خیلی جا داره تا بیاد با مک رقابت کنه.
نقل قول:عزیز زحمت بکش برو سایت خود glbenchmark بخش مقایسه این دو گوشی رو مقایسه کن! همین نتیجه رو میبینی!نقل قول:
درضمن فعلا که 1GHz که روی ایفون هست در برابر 680MHz که روی N8 هست سوسک شده:8:!
قیمت نهایی تو ایران چنده؟
شما عوض اینکه رو هوا ( با تعصب ، نظر دادن از روی عدد و نه کارایی ( اینکه مثلا Cpu 1GHz از 680 mhz بهتره چون عدد اولی بزرگتره ! ) بگید منطقی نیست ، بهتره یه مثال رد از یک منبع معتبر ( از نظر شما ) بیارید !نقل قول:
بحث و نظر دادن در مورد سیستم عاملی هم که تاحالا از 1 کیلومتری هم ندیدینشون واقعا بخش جالبی از صحبت های شما رو تشکیل میده . حالا بماند که شما حتی با اصول برنامه نویسی برای این سیستم عامل و میزان تواناییش مطمئنا آشنایی ندارید . ( منم ندارم ، برای همین هم نمیام بگم نسبت به فلان سیستم عامل بهتره یا بدتر )
اینکه نشد ، من هر چی دوست نداشتم بگم نه اینطور نیست فلانه (Because i said so ) ! دوست عزیزمون یک عکس قرار دادن در پست بعدیشون هم منبع آوردن ... شما هم همین مورد رو در جهت رد قرار بدید .:11:
به نظر من نمیتونه کیفیت HD رو پخش کنه
اینکه HD فیلمبرداری میکنه ربطی به پخش نداره من یک زمانی N82 داشتم 480*640 فیلم ضبط میکردن ولی رزولیشن بالاتر از 240*320 رو نمیتونست پخش کنه فقط فیلم ضبط شده خودش رو میتونست پخش کنه 99.99 درصد مطمئن هستم نمیتونه پخش کنه
من که تو اون سایت چیزی پیدا نکردم.اگه میشه لینک کاملشو بدین.شما بهتره برین تو ی و ت ی و ب و از اونجا مقایسه این دوگوشی رو ببینین تا بفهمین که کی زرمیزنه.نقل قول:
مگه یه چنین چیزی ممکنه؟نقل قول:
خوب وقتی خودش HD ضبط میکنه خوب یعنی اینکه قابلیت پخش این فرمت رو هم داره دیگه.
ما به همون 0.01 درصدش مطمئنیم :31:نقل قول: