مرگ بر X10
Printable View
مرگ بر X10
داداشی،اگه کم لطفی سونی نبود،الان همه دست و پا میزدن و یه نفر مثل من،بین خریدن دیزایر و نکسوس و گالکسی و ایکس تن شکی نداشت.....!!!نقل قول:
مرگ بر X10
خیلی وقته روتش کردن بابا. کجای کاری. ولی الان مشکل همون بوت لودرهنقل قول:
این فلک خورده مگه روت هم میشه؟ تا جایی که من میدونم هیچ رامی نداره اینگوشی چون بوت لودرش -- نشده و نمیشه!!
تغییراتی که بعد از آپدیت به 2.1 دیده میشه:
Main improvements from Android 2.1 Xperia update:
* 30% increase in battery life: Due to Android 2.1 as well as better OS task management.
* Each homescreen will now display 20 app icons instead of 16. There will be 5 homescreens overall instead of 3.
* Improvement in the dialler: Applies to application of text messages and e-mail that will help to simplify and streamline operations.
* New lock screen displays battery level.
* New start-up wizard: Helps configure the Xperia X10 easily when first setting up. This includes steps to import contacts, setting up Wi-Fi and Gmail account as well as synchronizing with Google sync.
* Single inbox for multiple emails (Gmail and other).
* Live wallpapers: Sony Ericsson will offer a selection of 11 live wallpapers to choose from.
* Ability to import contacts from Facebook and Twitter: Profile pictures will be imported too.
* 720p HD video recording with autofocus.
* HTML 5 support and Bluetooth 2.1.
Android 2.2 (Froyo) on Xperia X10 undecided
A decision regarding Android 2.2 has not been decided yet. One of the reasons against upgrading, generally speaking, is due to hardware limitations that can result in lag, crashes or further bugs.
ایی یعنی هنوز تصمیم گرفته نشده.پس باز امکانش هست؟
منک ه براش رامی ندیدم!!! اگر رام باشه،دیگه مگه کسی مرض داره منتظر بمونه که سونی اپدیتش کنه؟!!نقل قول:
خیلی وقته روتش کردن بابا. کجای کاری. ولی الان مشکل همون بوت لودره
بله،البته مولتی تاچ و 16 میلیون رنگ چیزایی بودن که ملت منتظرش بودن و بخاطرش حسابی سونی رو فحش کاری کردن!!!امیدوام که شما عقب نیوفتاده باشی!!!نقل قول:
تغییراتی که بعد از آپدیت به 2.1 دیده میشه:
رام نيومده به خاطر همون بوت لودرشنقل قول:
منک ه براش رامی ندیدم!!! اگر رام باشه،دیگه مگه کسی مرض داره منتظر بمونه که سونی اپدیتش کنه؟!!
وگرنه 50 در% كار پيشرفته
منم همینو میگم دیگه!!!سونی هم گفته که بازش نمیکنه...وگرنه به هیچ وجه گوشی رو دستش نیمتونست حرف بزنه اونم این جوجه گوشی ها....!!!! نکسوس و این یارو کی بود؟ گالاکسی؟ او دیزایر و اینا همه جلوش باید زانو میزدن!!!نقل قول:
رام نيومده به خاطر همون بوت لودرش
وگرنه 50 در% كار پيشرفته
سلام به همگي
من اين گوشي را خريدم ولي زبان فارسي نداره و حتي فارسي نشون نميده چيكار كنم ميشه بگيد چطوري فارسي روش نصب كنم فروشنده ميگفت همنوز فارسيش نسومده ولي برنامه اي هست كه روش نصب ميشه و فارسي را نشون ميده ميشه لينك برنامه رابرام بزارين
همچنين ميگن بلوتوث ش را بايد نصب كني .(والا اينجوريش را ديگه نديده بودم ) ميشه بهم بگيد چطوري نصبش كنم
لطفا كمكم كنيد ممنون
نوشته معلوم نیست که اپدیت 2.2 براش بیاد چون باعت میشه گوشی کند بشه
عجب :31: چیچیش کمه؟؟؟
ببین هم میتونی روت کنی گوشیت رو که فارسی نشون بده که یه مقدار مراحلش زیاده. هم اینکه برنامه Mirsal رو نصب کنی. البته با میرسال فقط sms فارسی میتونی بخونی و بفرستی!نقل قول:
سلام به همگي
من اين گوشي را خريدم ولي زبان فارسي نداره و حتي فارسي نشون نميده چيكار كنم ميشه بگيد چطوري فارسي روش نصب كنم فروشنده ميگفت همنوز فارسيش نسومده ولي برنامه اي هست كه روش نصب ميشه و فارسي را نشون ميده ميشه لينك برنامه رابرام بزارين
همچنين ميگن بلوتوث ش را بايد نصب كني .(والا اينجوريش را ديگه نديده بودم ) ميشه بهم بگيد چطوري نصبش كنم
حالا من برنامه رو بهت میدم اگه خواستی آموزش روت کردن هم برات میزارم
تا حالا برنامه نصب کردی؟ اگه کردی که مشکلی دیگه نداری ولی اگر نکردی اول با گوشیت به این لینکی که میزارم پائین برو و این برنامه رو دانلود کن بعد اونو نصب کنکد:http://www.mediafire.com/download.php?ymk9qt1fmq41jn1
مشکل داشتی بگو تا راهنماییت کنمکد:http://www.freewarelovers.com/android/download/temp/1270738682_Apps_Installer_0.2.1.apk
با سلام
من برای خرید گوشی بین x10 و htc hd2 موندم کدومو انتخاب کنم.و اینکه ویندوزموبایل بهتره یا آندروید؟ و اینکه برنامه های نرم افزاری واسه کدوم سیستم عامل بیشتره؟ و سوال آخر اینکه آیا میشه سیستم عامل پاکت پیسی رو تغییر داد یا نه؟ اگه کسی جواب بده ممنون میشم.:11:
شما باید ببینی استفادت چی هست.
ویندوز موبایل سابقه بیشتری داره و برنامه های خیلی خوبی داره.آندروئید اول کارشه.
ولی هر کدوم یه سری مزایا دارن که بر اساس اونا باید انتخاب کنی.
سیستم عامل رو نمیشه تغییر داد.
شک نکن ایکس 10نقل قول:
بله میشه تغییر داد این هم روشش
کد:http://---------.ir/Forum/forum109.html
X10 فوقالاده گوشیه نازیه و دوربینشم حرفه ای . ولی من از خریدش پشیمونم چون آپدیت درستو حسابی نداره و نمیشه .نقل قول:
اگر احل نرم افزارو این چیزایی hd2 بگیر که میتونی روش android هم اگه دلت خواست نصب کنی و هر نرم افزار دیگهای و مثل بنز هم براش برنامه میاد windows phone 7 هم براش کوک میشه .
اگه بودجت میرسه یا میتونی صبر کنی تا بودجت زیاد بشه یه iphone4 بگیر البته اگه اهل بازی هستی خودش به تنهایی یه کنسوله دستیه پر گرافیکه .
اتفاقا این یعنی امکانش نیست . 2.1 که مطمئن بودیم میاد با مولتی تاچو این حرفا آخرش این شد!!!:2:نقل قول:
2.2 که از الان میگن معلوم نیست یعنی بیخیال شید .
برای رام کاستوم هم به نظر من به درد نمیخوره چرا؟
چون بهترین ویژگیه این گوشی دوربینشه که باعث شده من نفروشمش . با رام کاستوم دوربین به کیفیت 100 در صد فعلی نمیرسه . اگه به 2.1 هم آپدیت بشه که دیگه اصلا نمیرسه . پس به درد نمیخوره .
از دوستانی که پشیمون شدن از خریدشون واقعا الان فکر میکنند چی میخوان بخرن؟
اگه مولتی تاچ و 2.2 بیاد باز هم گوشیتون رو میفروشید؟
دوستان تولید ایکس10قطع شده چرا دیگه اک هیجا پیدا نمیشه!؟
تو شیراز هست
گوشی X10 سونی اریکسون رنگ مشکی قیمت روز 500 هزار تومان
نقل قول:
سلام.
تهران هم یکشنبه تو پایتخت بود.البته من قیمت نگرفتم.و یکی 2تا از مغازه ها داشتن.:11:
ممنون دوستان بازار موبایل ایران چی اونجا نداره چون نمایندگی اریکسونه میگما!نقل قول:
سلام دوستان واسه این گوشی 2.1 اومده یا نه؟
چیا بهش قراره تو 2.1 اضافه بشه ؟
برنامه هایی که فقط مختص 2.2 باشه تعدادشون خیلی هست ؟؟؟؟؟
2.1 هنوز نیومده تا آخر این ماه میاد.
HD2 بگیر روش آندروید نصب کن هم آندروی داری هم ویندوز یه عیب بزرگ HD2 باطریشه که زود خالی میشه نمیدونم X10 باطریش چقدر شارژ نگه میداره من X1 داشتم خیلی خوب شارژ نگه میداشت تنها مشکل من با HD2 فقط باطریش بوده تا حالانقل قول:
HD2 بگیر
مطمئن باش از خرید X10 پشیمون میشی
چرا داری میفروشی؟؟
تو هم مثل من از خرید این گوشی پشیمون شدی؟
پس همتون میگید ارزش خرید نداره...
اولا که الان کم شده تو بازار . نمیدونم چرا!!! پس قیمتش میره بالا .نقل قول:
دوما گوشیه نازیه و حسابی باکلاس . ولی کاربردی که یه اسمارت فون داره نمیتونی از این انتضار داشته باشی با اینکه از نظر سخت افزار میخوره 90 در صد اسمارت فونارو . چون آپدیت درست حسابی براش نمیاد .
پس اگه میخوای کلاس بزاری و گوشیه باکلاس میخوای بخر . اما اگه میخوای باهاش مثل من ور بری و گیمو نمیدونم نرم افزارو این چیزا همش روش نصب کنی . بیخیال شو برو یه i9000 بگیر .
من که تا بحال نشنیدم کسی با این گوشی و نصب برنامه مشکل داشه باشه!!!نقل قول:
پس اگه میخوای کلاس بزاری و گوشیه باکلاس میخوای بخر . اما اگه میخوای باهاش مثل من ور بری و گیمو نمیدونم نرم افزارو این چیزا همش روش نصب کنی . بیخیال شو برو یه i9000 بگیر .
اخه چی نداره که نخواد یه برنامه رو بخونه؟ اپدیتش به 2.1 هم که داره میاد.....
حرف های ضد و نقیضی هم از -- شدن بوت لودرش داره به گوش میرسه که اگه -- بشه،همون گلکسی باید بره واسه بچه محلاش تعریف کنه که چجوری با همکاری یه نکسوس از یه ایکس تن شکست خوردن دوتایی!!!!
رفیق،گوشی خوشتیپ تر،سک سی تر، با کلاس تر و وقی تر از ایکس تن تا حالا ندیدم بین کل اندرویدی ها!!!
درضمن،همین گلکسی خودش منبع مشکلات هستش و تا بعد از خرید،مشکلاتتون باهاش شروع میشه و همش باید حرص بخورین!
بستگی داره ازر گوشیت چی بخوای؟!نقل قول:
پس همتون میگید ارزش خرید نداره...
رفیق شما هم داری یه خورده با تعصب میگی . خودمونیما :46:نقل قول:
به عنوان مثال dolphin HD 3 و adobe flash و ... زیادن .
حرفای شما درسته . اما انقدر واسه آپدیت این روز شماری کردیم بعد سونیاریکسون اومده گفته : میبخشید ولی
ایشاالله دوماه دیگه...:2: دیگه انزجارمون:31: از این گوشی به آخرش رسیده . 2.1 که هنوز نیموده . 2.2 هم که فک نکنم اصلا بیاد . همین یعنی آپدیت دیگه تعطیل !!
این گوشی برای اینکه کامل بشه حداق به 2.2 نیاز داره .
مگه اینکه بوتلودرش ه.ک بشه که بازم به نظر من فایده نداره چون فک نمیکنم با رام -- شده کیفیت دوربینش به الان برسه(دوربینش یکی از نقاط قوت بزرگ گوشیه )
قیافه گوشی فاهش یه سرو گردن از همه گوشیا بالاتره ولی چه فایده :13:
سلام.نقل قول:
منم این گوش رو مثل شما دارم اما اون موقع که خریدم با همین شرایطش خریدم و با همین شرایطش هم حال میکنم و دنبال اگر و اما ها هم نیستم و واقعیتها رو هم همونطور که هستن میبینم.
منم مثل دوستمون night lord فکر نمیکنم اینجورایی هم که میگی باشه .شما خودت یه مقایسه بین نکسوس و X10 و گالاکسی بکن ببین تفاوتاشون توی چیه .شما فرض کن همین الان این گوشی تمام مشکلات آپدیت و ...رو هم نداشته باشه تفاوتهای سخت افزاریش رو چکار میخواد بکنه؟ رم و رام پائین تر مموری داخلی صفحه نمایش TFT در برابر سوپر AMOLED مولتی تاچ ,فیلم برداری ضعیف تر نداشتن دوربین دوم نداشتن رادیو و ....و...به نظر منم یکم بدون تعصب تر به قضیه نگاه کنیم بهتره.:40::11:
من بیشتر به کیفیت گوشی- کارایی -فاقد محدودیت در نصب برنامه -صفحه نمایش باکیفیت -سرعت بالا- انتن دهی خوب -شارژ دهی خوب....!نقل قول:
دوستان من قصد فروش دارم کسی خواست پ.خ بده
من این گوشی رو ندارم رفیق!!! من دارم تحقیق میکنم درباره ی گوشی ها مختلف....12 گیگ رویو از گوشی ها مختلف نکسوس،ایفون 4 و 3gs، دیزایر،ایکس تن و گلکسی دارم....
بررسی دقیق بهم ثابت کرده که ضعف هایی که از ایکس تن میگیرن،در حقیقت هیچ نیست!!!
قبول دارم که نکسوس و دیزایر و گلکسی گوشی های قوی تری هستن ....
ولی در مقام مقایسه ی عملی(روی کاغذ رو ول کن!!!) من فکر میکنم که k800 کنوینم رو وقتی میام تو اتاقم،شوت میکنم رو کیبرد...کدوم یکی از گشوی ها میتونه نصف فشار رو تحمل کنه؟!
حلاا بیا فرض بگیریم که تیو دانشگاه داری راه میری و یه دفعه گوشیت افتاد....
همون اول که افتاد،در صورت داشتن نکسوس باید بیخیال بلند کردنش بشی و به فکر خرید یکی دیگش باشی!!!
گلکسی چیزیش نمیشه...دیزایر هم هیچی! ایکس تن هم هیچی!!!!
(من به همین دلیل چون مطمئنم گوشیم از دستم می افته یا بهش ضربه وارد میشه،اپدیت به روز و همه ی خوبی ها نکسوسن رو ول میکنم و دورش رو خط میزنم،چون مطمئنم که تب و تاب برنامه و اینا فقط یکی دو ماه اوله و عدش دیگه گوشی فقط باید واسم زنگ بزنه،اس ام اس بگیره و موزیک بذاره!!!)
توی تست کردن جی پی اس، 80 درصد گلکسی ها ضعیف عمل میکنن!!! بنابراین گلکسی خط میخوره!!! خیلی راحته! ببین گلکسی 700 تا پول خورده،اونوقت خیلی راحت جی پی اس اش تقریبا با نداشته فرق نیمکنه!!! قطب نماش اکثرا مشکل داشتن باهاش و اصلا درست کار نمیکنه!!!
حالا کیفیت تصویرش چقدر بالاست و اینا زیاد مهم نیست....بعضی از رام هاش هم که lag داره هرچند سوی کلا رام نداره!!!!
میمونه دیزایر و ایکس تن!!! همون اول بخطار قیافش میندازمش کنار دیازیر رو......
اینا دلایلی هستن که من ایکس تن رو گوشی برتر بازار میدونم....درضمن،یادمون باشه یه گوشی که 500 تومن قیمتشه،رو داریم با یه سری گوشی مقایسه میکنیم که اگه دست دومش رو بخوایم بخریم،و به طرف بگیم 550 تومن ،با کفش می افته دنبالمون....!!!
---------- Post added at 03:15 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------
راستش بعد از دیدن ده ها رویو از گوشی ها مختلف ،عاشقش شدم!!!نقل قول:
رفیق شما هم داری یه خورده با تعصب میگی . خودمونیما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نگفتم این گوشی بی عیبه! من کلا عیب این گوشی رو توی چند تا چیز میبینم،مولتی تاچش، 16 میلیون رنگش(این دو تا به لطف برنامه هایی مثل مدیا اکیپ(گالری) و صفحه ی نمایش پر قدرتش پوشونده شدن و زیاد به چشم نمیاد!) و شاید عیب بزگرش همین عدم اپدیتش به 2.2 هست که من تقریبا مطمئنم که اپدیت نمیشه به 2.2!! الته تا اون موقع میشه از این گوشی لذت برد.....نقل قول:
مگه اینکه بوتلودرش ه.ک بشه که بازم به نظر من فایده نداره چون فک نمیکنم با رام -- شده کیفیت دوربینش به الان برسه(دوربینش یکی از نقاط قوت بزرگ گوشیه )
هر گوشیی یه عیبی داره! عیب اینم اینه.....
رفیق گوشیتو چند میدی و چرا؟نقل قول:
دوستان من قصد فروش دارم کسی خواست پ.خ بده
کیفیت ساخت و زیباییش که حرف نداره تکه .نقل قول:
سرعتشم بعد از آپدیت 026 عالی شده . در حد 2.1 و 2.2 نیست ولی خوبه .
آنتن دهی خوبه .
شارژم خوب نگه میداره نسبت به smartphone های دیگه . بد نیست .
اما نرم افزار حدود 70 درصد نرم افزارای آندروئید روش نصب میشه .
آقا این حرفا چیه؟؟؟!!!!:18:نقل قول:
ولی در مقام مقایسه ی عملی(روی کاغذ رو ول کن!!!) من فکر میکنم که k800 کنوینم رو وقتی میام تو اتاقم،شوت میکنم رو کیبرد...کدوم یکی از گشوی ها میتونه نصف فشار رو تحمل کنه؟!
همون اول که افتاد،در صورت داشتن نکسوس باید بیخیال بلند کردنش بشی و به فکر خرید یکی دیگش باشی!!!
کلا هر نوع وسیله الکترونیکی رو باید ازش مواظبت کنی . درسته گوشی ممکنه از دست بیفته ولی باید مواظب باشی که نیفته شما یه اسمارت فون رو نمیتونی با 1100 (گردو شکن) مقایسه کنی . وقتی صحبت از اسکرین تاچ میاد وسط یعنی اگه بخوره زمین حداقل حداقل 100 چوق باید بسرفی . حال هر جور بخوره مگه اینکه خوش شانس باشی .
این کیف توی جعبش رو هم برای همین گذاشتن دیگه !
اگه بخوای اینجوری که شما میگی نگاه کنیم به قضیه که هرکی میخواد ماشین بگیره باید تانک بخره که اگه خورد به جایی ماشینش خراب نشه :27:
اگه اینجوری بود که این گوشیای طلا کوب رو برای چی باید تولید کنن ؟! که اگه بخوره زمین با هر ضربه چند میلیون ازش میریزه رو زمین :31:
x10 رو باید به ظرافتش توجه کنید . ولی اینکه آپدیتش اینجوریه آدمو عصبی میکنه .
یکی نیست به این سونیاریکسون بگه بابا یه کاری کردی گوشی خفن زدی پاش وایسا دیگه....!:angry:
دوستان الان قیمت بدون گارانتیه این گوشی چنده؟؟ البته پایینترین قیمتو میخوام تازگی واسه چند تا گوشی مد شده بعضی گارانتیا از بدون گارانتی گوشی ارزون تر میدن!!!:31:
خبر ندارین دسته دوم این گوشی چجوریا معامله میشه؟؟ قیمت چند؟
عرضم به درزتون:دی (شوخی بود با کس خاصی نبودم) که همین امروز به طرز وحشتناکی x10 افتاد رو زمین. ولی چیزیش نشد(ماشالا 1000 ماشالا):دی چند ماه پیش که آینو داشتم همین طوری خورد زمین تاچش شکست!!!نقل قول:
با تمام حفاظتی که از گوشی میشه،شما منکر این میشی که گوشی هر کسی مطمئنن زمین میخوره؟! به نشظرم یکی از معمولی ترین اتفاقای که می افته،اینه که گوشیتون زمین بخوره.....کیف همراه این گوشی ها هم در اکثر موارد خودش یه دلیل خوب برای افتادن گوشی بوده!(مخصوصا کیف سونی که در روز حداقل یه بار گوشیتو نرو خاک میکنه!)نقل قول:
حالا و در این شرایط،گوشی سونی اریکسون خیلی خر کار تر و بهتر از بقیه هستش مثصل بقیه ی گوشی هاشون....هرچند گلکسی هم ضد خشه ولی خوب خراب میشه!!
ایلام 500 تومن نو،دست دوم رو من یه دونه فقط پیدا کردم یه ماه پیش لامصب فول پک میداد 480 تا و یه تومن هم پایین نمی اومد!!(البته منم نخریدم!)نقل قول:
دوستان الان قیمت بدون گارانتیه این گوشی چنده؟؟ البته پایینترین قیمتو میخوام تازگی واسه چند تا گوشی مد شده بعضی گارانتیا از بدون گارانتی گوشی ارزون تر میدن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایکس تن یه هندی،از روش اتوبوس رد شد چیزیش نشد!!!اسنادش هم موجوده:31:نقل قول:
عرضم به درزتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی بود با کس خاصی نبودم) که همین امروز به طرز وحشتناکی x10 افتاد رو زمین. ولی چیزیش نشد(ماشالا 1000 ماشالا) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند ماه پیش که آینو داشتم همین طوری خورد زمین تاچش شکست!!!
اسنادش رو هم دیدم:دی
بازم بگم دیشب هم خورد زمین. بشمارید 3 بار:دی
اگه اینقد خوبه چرا تو فروشگاه دسته دوم اینترنتی مثل گوشی شاپ اینهمه فروشندش زیاده!!...انگار هر کی خریده میخواد بفروشه اگه خواستین لینک لیست فروش رو بزارم!! ولی ناگفته نماند آیفون بالاترین آماره فروش رو داره !! انگار خوده اپلی ها هم فهمیدن گوشیشون خیلی عقب موندس!!