اگه دی وی دی خریدید فقط بازی رو روی درایو دیگه نصب کنید و چیزای دیگه رو مثل آپدیت و ... روی c نصب کنید حتمانقل قول:
Printable View
اگه دی وی دی خریدید فقط بازی رو روی درایو دیگه نصب کنید و چیزای دیگه رو مثل آپدیت و ... روی c نصب کنید حتمانقل قول:
ببخشید دوست عزیز ولی منم بازیهارو روی آخرین تنظیمات گرافیک بازی میکنم، به نظرم این بازی اگه نگیم گرافیک عالی ولی گرافیک خیلی خوبی داره، نمیدونم شما چه توقعی از گرافیک یه بازی دارید! واقعا شما این بازیو با tropico مقایسه میکنید !!! :18:نقل قول:
در ضمن تمام بازی ها رو گرافیک بالا یعنی در اخرین سطح ممکن و در صورت ساپورت با dx11 بازی می کنم کسی که همچین گرافیکی رو دیده حتما می تونه متوجه گرافیک افتضاح این بازی بشه و درک می کنه من چی میگم
(ببخشید که اسپم دادم)
این صحنه های بازی کجاست که ما هیچی نمیبینیم ! :31:نقل قول:
آخه دوباره نصب کردم دوباره صحنه دیدم
دوستان مشکل من همچنان پا برجاست و نمیتونم بازی رو سیو کنم. یه values دیگه هم که دوستان لطف کردن دادن رو هم نصب کردم ولی فایده نداشت.
لطفا کمک کنید
دوست عزیز من الان بازی کلا پاک کردم و فقط 2تا دیویدی بازی نصب کردم حالا باید چیکار کنم.میشه از اینجاشو بم بگین که راحت بازی کنم.توی یه سیدی فروشنده یه فایل کرک بم داد .فقط یه فایا اجرای و 3تا فایل نوشتاری.اونارم باید کپی کنم.لطفا کمک میکنید
اگه می خواید این بازی گرافیکی مثل metro داشته باشه نباید بخواید که شهری به این پیچیدگی و اجزای مختلف رو ببینید . به عبارتی یا اجزای زیاد بازی یا گرافیک بازی . اگه هر دو رو می خواید باید سیستم high-end داشته باشید و هیچ کمپانی به خاطر کیفیت بازی مشتریاشو از دست نمی ده .نقل قول:
از همون اول بازی صحنه ها شروع میشه و فحش و فحش کاری هم که فراوونه . البته واسه هر کسی اینا صحنه نیستن :دی
دستت درد نکنه حالا اینو کجا کپیش کنم؟نقل قول:
فکر نکنم value ربطی به سیو بازی داشته باشه . اگه نمی تونید سیو کنید شاید از کرک بازیتونه .نقل قول:
یه عکس از فولدر کرکت بزار . ممنوننقل قول:
دوست عزیز من الان بازی کلا پاک کردم و فقط 2تا دیویدی بازی نصب کردم حالا باید چیکار کنم.میشه از اینجاشو بم بگین که راحت بازی کنم.توی یه سیدی فروشنده یه فایل کرک بم داد .فقط یه فایا اجرای و 3تا فایل نوشتاری.اونارم باید کپی کنم.لطفا کمک میکنید
شرمنده برنامه عکس گرفتن ندارم ولی دقیقا همون فایل 3مگیست که صفحه پیش گذاشتن دوستاننقل قول:
شما به روشی که دوستان تو همین تاپیک گفتن بازی رو کرک کن . دقیق یادم نیست کدوم صفحس .
ولی اگه server.exe رو روی دسکتاپ داری که باید بعد از اجراش بازی رو اجرا کنی و یوزر بسازی و وارد بازی بشی .
این قسمتو منم نمیدونم چطوری ردش کردمنقل قول:
دکمه ها را هم میده ولی کمی مشکله
باید روشش را پیدا کنی
همون صحنه اولهای بازی یادت رفته ؟نقل قول:
البته زیاد هم صحنه مشکلسازی نبود
جالا نمیدونم چرا اون دوستمون پرسیدند
اکثریت مردم از این صحنه ها دوست دارند ... :20:
عزیزانِ دل، ما یک سیستمی داریم دارای 2 سیستم عامل
یکی XP در درایو C و دیگری 7 در درایو D که این دومی 64 بیتی هست.
بازی رو روی ویندوز 7 نصب کردم، تمام مراحل رو هم دقیق و درست رفتم، چند بار هم با اون قسمت Hosts ور رفتم اما باز این ارور "An internet connection is required" رو میده.
یک نکته جالبی که وجود داشت، همون موقعی که بازی رو نصب کرده بودم، بدون اینکه من خودم هیچ کاری کرده باشم این خطهای اضافی شما به فایل Hosts اضافه شده بود.
هم در درایو C و هم D که درایوهای ویندوزها هستن، در مسیر مربوطه خود به خود این فایلهای Hosts درست شده بودند.
البته من باز Edit کردم و همون جوری که شما گفته بودین دستی کردم.
بگین چه کنیم؟
نمیشه فایل Hosts مال یکی از دوستان رو بگیریم ما هم از همون استفاده کنیم؟
هیچ برنامه آنچنانی روی 7 ندارم که بخواد با عوض کردن این فایل به هم بریزه. فقط باهاش بازی میکنم.
آقا این value سالم رو بگیریم و تو فولدر بازی دو باره کپی کنیم بعدش دوباره باید از اول بازی رو شروع کنیم یا نه ؟
سلام اقایون من همون مر حله ای هم که باید 9 نفرو بکشی ولی وقتی می خوام view point هارو باز کنم باز نمیشه چیکار کنم؟ والو می خواد گیر نکردم فقط می خوام این view pointهام باز بشه تا بفهمم دکترا و اینجور چیزل کجان یکی کمک کنه:41:
ایا بازی اتوماتیک سیو میکنه یا اینکه باید دستی سیو کرد؟
من که بازیو شروع میکنم خودش با یه اکانت به اسم حمید 1969 شروع میکنه ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم بازم از همون اولین سیوی که توش بود شروع میشه بازی و هر چقدر هم که جلو میرم و دوباره بازی اجرا میکنم از همون اولیه میاد.
خوب از یه slot دیگه استفاده کن بازی هم به صورت اتو و نیمه اتو سیو میشه کسی جواب مارو نمیده؟:18:نقل قول:
میشه کمی بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
ممنون
بلاخره بازی تموم شد....
خیلی عالی بود
این و gta IV بهترین بازی ها ی من بودن
ولی تیتراژش یه طوماری بود برا خودش ... :20:
دوستان من بازی نصب کردم و بعدش کرک تو درایو cنصب کردمولی اجرا نمیشه تو دسکتاپ فایل سرور ندارم .اصلا شبیه این چیزای که میگین نیست
شما اول بازی رو نصب کن بعد طبق راهنمایی اینجا عمل کن کار میکنهنقل قول:
دوست عزیز شما اول فایل زیر رو دانلود کننقل قول:
http://webdd.ir/ac2/Ubisoft_Game_Launcher.rar
بعد اون رو به این ادرس کپی کن
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
دمتون گرم مشکلم حل شد
دوستان من وقتی سرور باز میکنم مثل تو فیلم اموزشی نیست و یک نوشنه 3خطی میاد و پر نمیشه باید چیکار کنم
مال من هم همون نوشته سه خطی می یاد بعدش روی آیکن بازی کلیک می کنم و وارد بازی می شم. تا الان هم که مشکلی نبوده. البته من هنوز اوایل بازی هستم.
عزیز value 1902 که تو چند پست قبلی جاگزین کن ok میشهنقل قول:
دوستان یه برنامه میدن تا من از محیط ویندز عکس بگیرم و اروری که میدرو بزارم تا دویتان کمک کنن
عزیز به این آدرس برونقل قول:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\bWVoZGk\4
هرچی تو این فولدر هستو پاک کن
از اول بیا فکر کنم درست بشه
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
هر جا داخل ویندوز هستی اون بالای کیبرد دکمه print رو بزننقل قول:
بعد صفحه paint رو باز کن و ctrl+v رو بزن صفحه save میشه
آخرش هم هیچکس جواب ما رو نداد
error: [Errno 10054] An existing connection was forcibly closed by the remote host
لعنت به این بازی ما که بیخیالش شدیم ..........:41:
شرمنده همه تو سایت عکس چجوری بزارم
این کار رو هم کردم ولی نشد.نقل قول:
راهی نیست که بشه دستی سیو کرد بازیو؟
نقل قول:
اپلدش کن لینکشو بزار اینجا
megzz.com/
اینجا اپ کن بعد اولین خط رو اینجا بزار
سلامنقل قول:
وقتی server رو باز کریدی روی ایکون بازی کلیک کردی گزینه log out رو بزن و اونجای که نوشته حمید 1969 رو پاک کن و یه اسم دیگه بزار و این اسمو فراموش نکن و بعد دکمه ابی سمت راست رو بزن بعدشم میدونی دیگه دکمه پلی اگه گیر داد و داخل نرفت باز روی ایکون بازی کلیک کن و بعد باز دکمه پلی رو بزن حتی اگه چند بار داخل نرفت همین کارو کن.اخه بعضی وقتا قاط میزنه.
از اون به بعد بازیت با همون اسمی که خودت نوشتی سیو میشه توی لانچر پس یه کپی هم از سیوات بعد هر دفعه بازی بگیر.
امیدوارم درست متوجه حرفت شده باشم و کمکی بهت کرده باشم:31:
حرفت تایید میشه plsboyنقل قول:
dx12 ؟ 11 هنوز جا نیوفتاده! همه بازی این نیست که شما همین که رفتی داخل بگی وای چه گرافکی پس بهترین بازیه.نه این بازی جو و گیم پلی و داستان داره
به شخصه اگه گرافیکشو بوق هم بکنن باز بازی میکنم(خنجرشو عشقه!):40:
خدایش گرافیکش نصبت به نسخه قبلیش خیلی بالا رفته.تو به صورت کارکترا نگاه کنی خیلی زیبا حالتشونو نصبت به اون موضوعی که در موردش حرف میزنن میبینی.و یه جا خوندم که بازی DX9 هست(حالا با یه مورد از توانای DX10 که فوکس میده به بازی) یعنی هم شماره 1 بازی و هم 2 هر دو DX9 پس خیلی جالبه که با همون 9 نسخه 2 گرافیکش 100 تای یکشه.
نقل قول:
منم همین مشکلو داشتم هر کاری میکردم save نمیشد یه ورژن دیگه از ubisoft game luncher دانلود کردم مشکلم حل شد حدود 10 mg بود. الان راحت دارم بازی میکنم.
اینم مشکل من نمیدونم چیکار کنم.اول بازی نصب کردم بعد کرک بازی که جدید 3مگ حجم داره .
کد:http://megzz.com/images/80984437033851057585.png
بازی خیلی نسبت به نسخه یکش پیشرفت کرده.
سلام
تو مرحله کشتن اون 9 نفر . اون یارو که تو کشتیه رو چه جوری باید کشت. من هرچقدر مخفیانه عمل می کنم بازم می فهمند.
بچه ها برین bioshock 2 رو بازی کنین..اساسین چیه..
وقتی رو میام رو بازی این ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از تاپیکی که راه انداختین.......
نقل قول:
نسخه دوم اصلا قابل مقایسه با نسخه اول نیست و خیلی بهتر شده. از همه نظر هم گرافیک و گیم پلی و از همه مهمتر داستان بازی و روند انجام بازی که دیگه خیلی کار تکراری نمی خواد انجام بدی.
به نظر من به عنوان یکی از بهترین بازی ها و شاید هم بهترین بازی سال 2010 انتخاب بشه.