دوستان این گوشی فارسی را پوشش نمیدهد و از این نظر خیلی مشکل پیدا کردم . کسی میتواند کمکم کنه
دوستان این گوشی فارسی را پوشش نمیدهد و از این نظر خیلی مشکل پیدا کردم . کسی میتواند کمکم کنه
دوستان اگه فکر میکنین باتری مبایلتون زود شارژ تموم میکنه پیشنهاد میکنم سرویس location رو اگه زیاد ازش استفاده نمیکنین خاموش کنین
برا من خاموش کردن این سرویس باعث شده عمر باتری تقریبا دو برابر بشه .
دوست گرامی میشه یک کم بیشتر توضیح بدی
امیدوارم اینیکی تکراری نباشه :31:
دوستان سایت مناسبی برای خرید این گوشی با قیمت خوب سراغ دارین؟
گوشی آب شده رفته زیر زمین حتی گوشی شاپ هم نداره :41: (یادمه یک همچین کاری رو واسه امینا اچ دی هم کردند)
من عجله دارم :31:
بعد این سوال شایط ربطی نداشته باشه ولی جواب بدین :31:
سرعت خوندن نوشتن مموری کلاس 6 چقدره؟
بعدم واسه استفاده معمولی از این گوشی 8 گیگ کافیه یا 16 ؟
ممنون :10:
خوب کلاس شش 6مگ برثانیهنقل قول:
class 6 (6MB/s) MicroSD HC
ولی من 16 گیگ توشیبا خریدم کلاس 4عالیه وسرعتش اصلا کم نمیاره و تو دفترچش کلاس2رو 6mb/sec زده و کلاس 4رو 10مگ زده که باید درستش این باشه
به هر حال اطلاعات بیشتر در لینک زیر
16گیگ بخر ولی پولتو برای کلاس بالاتر نده الکیه:10:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/MicroSD
ممنون میشه بگین چند خریدین؟نقل قول:
نمیدونم دقیق هنوز با دوستم حساب نکردم اون برام خریده از تهراننقل قول:
فکر کنم 45 تومن باشه
کلاس 2 شانزده گیگ حدود 35 هستش
بستگی به مارک هم داره
وارد settings -->conectivity-->location بشين و سرويس رو غير فعال كنين ( اگه یه وقت بخوای از gps استفاده کنی قبلش باید این سرویس رو فعال کنی )نقل قول:
برای اینکه گوشیتون فارسی رو ساپورت کنه باید firmware gpjg2 full رو که توو صفحات قبل لينكش رو گذاشتن دانلود کنی و گوشیت رو با اون فلش کنی .
آقا از دیشب تا حالا من کل این 1447 کامنت رو خوندم.خیلی از این ویو خوشم اومده و اگه گارانتی اصلی پیدا کنم امروز میخام برم ویو رو بخرم.
ولی مثل اینکه گارانتی مایکروتل نایاب شده.دو روز پیش تو تبریز قیمت کردم 430 گفتن که فکر کنم گارانتی اصلی نبوده حتما.
دوستان مایکروتل تو تبریز نمایندگی نداره ؟
تو سایت سامسونگ که چیزی نبود.
ممنونم از شما که به خودت زحمت دادی و همه این صفحات رو خوندی چون همون جوری که فک کنم فهمیدی 1 سوال رو 1000 بار مطرح شده بنده الان حدود 1 ماه هست منتظرم این گوشی دوباره از طرف مایکروتل عرضه شه ولی هیچ خبری نیست دیگه اعصابم خورد شده و با توجه به این که فریمور فارسی این گوشی هم در دست رس همه شده داره به مخم میزنه بدون گارانتی بگیرم ظاهرا تو تهران بدون گارانتی تا 360 هست!!!! تبریز شهر بزرگیه باید داشته باشه ولی مطمئن نیستم از اساتید سوال کن من خودم اگه از سلامت این گوشی بدون گارانتیش مطمئن بشم میخرمش دیگه مایکروتل شورش رو در آورده...نقل قول:
چرا من دیگه نمی تونم وارد Samsung Apps کیز شم؟ می گه Service not available in your country! قرار بود سامسونگ از این مشکلا نداشته باشه که!
ویرایش: حالم خوب نیستا! از اولش همینجوری بود، باید بار اول از طریق سایت سامسونگ و یه فروشگاه دیگه وارد شید تا بره تو. چون آپدیت کردم برگشته بود سر جاش.
آره همین طوره.اگه بحث های حاشیه ای و سوالات تکراری نبود مجبور نبودم 144 صفحه کامنت رو بخونم ولی در کل خیلی جالب بود.بحث ها از حدود 9 ماه پیش تا به امروز تمام مسائل و مشکلات مربوط به ویو رو پوشش میداد.نقل قول:
امروز رفتم که مثلا این گوشی رو بخرم.کل مغازه ها رو زیر و رو کردم نبود که نبود.فقط یکی دوتا مغازه یه دونه داشتن که اونها هم بدون گارانتی درست و حسابی بودن و معلوم بود که خود فروشنده ها نتونستن لذت کار با ویو رو بیخیال بشن و پدر گوشی ها رو در اوردن.قیمت ها هم که کهکشانی بودن.یکی میگفت 600 یکی 550 همینطوری قیمت میدادن.فکر میکنن ما از اون خر پولهایی هستیم که برای گوشی دست دوم اینهمه پول بدیم فردا هم که یه مشکلی براش پیش اومد بندازیمش بیرون.
البته همه فروشنده ها میگفتن که اصلا ویو با گارانتی پارس مایکروتل اصلا به تبریز نیومده :18:
خداییش یه بار خواستیم دل به موج های اقیانوس سامسونگ بدیم:40:
عجب زده حالی زدن این وارد کننده های سامسونگ:2:
تو یکی از کامنت ها خوندم که وارد کننده اصلی نوکیا اومده سراغ سامسونگ.با این کارا میخوان سامسونگ رو هم به گند بکشن و سیاستهای نوکیا رو تکرار میکنن.کار سامسونگ ایران شده فقط تبلیغات هر مغازه ای میری تو ویترینش ویو رو گذاشته و با صفحه نمایشش بیچاره TFT ها رو به چالش میکشه.گالاکسی S هم یه ماهه اومده قیمتش همین طور گرون مونده:41:.
نمیدونم تا کی باید منتظر موج های اقیانوس باشیم.:5:
شاید این جمعه بیاید شاید
سلام علیکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا منا که امیدوارم مشکل گوشیم یادتون باشه ( ریست )
من رفتم مالزی جاتون خالی . رفتم یه مموری SanDisk گرفتم . تو اون پک قرمزا بود و فک کنم اصل اصل بود . خلاصه با این مموری هم گوشیم بازم ریست می کنه . هرچی بیشتر فایل روش باشه ، زود به زود تر ریست می کنه . دیگه نمیدونم چیکار کنم ! مموری من کلاس 2 هست .
یه چیز دیگه . . .
من یه فیلم MKV 2 ساعته ریختم رو گوشیم ولی وقتی اجرا می کنم ، گیرگیری اجراش می کنه . رو مموری ریختم . مال شما هم همینطوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از اصفهان خریدم . البته حدود 1 ماه پیشنقل قول:
من از فروشگاه MAX تو فردوسی با گارانتی اصلی خریدم .:20:
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
واقعااااااااااااااااااااا اا . . . :21::13:نقل قول:
منم بعد اینکه JPJG2 اومده بود رفتم بدم آپدیت کنن ( مجید ) گفت تا 1 ماه دیگه میاد !!!:13:
دوست عزیز! ای کاش تاپیکها رو با دقت میخوندید. برای این گوشی باید رم شما حداقل کلاس 4 باشه. من رم توشیبا 8 گیگ کلاس 4 با گارانتی گرفتم به قیمت 19 تومان. هیچ مشکلی توی پخش و ضبط فیلم نداره.نقل قول:
ظاهرا این گوسی نمیتونه کانتکتها رو با sms بفرسته
با نوکیا راحت میشه
البته منظورم ارسال متن کانتکتها نیست، بلکه ارسال اونها به صورت vcard هستش
اگه یادتون بره فیش هدفون تو جک بمونه، زنگ آلارمها از اسپیکر پخش نمیشه( صداش فقط تو هدفون پخش میشه)
از وضعیت قیمت گوشی در تهران چه خبر ؟
پیدا میشه یا نه ؟
قیمت بدون گارانتی چند شده ؟
سلام کسی از دوستان بازیهایی که تو سایت bbs.badaer.com قرار داره رو دانلود و نصب کرد ؟من دسترسی به نت پر سرعت ندارم و نمیتونم تست کنم
یعنی کسی به غیر از من به ههک بادا علاقه ای نداره؟
کلی بازی اون تو هست بدون پول یکی تست کنه لینک دقیق 2یا3صفحه قبله
ثواب داره
سلام دیگه دارم دیوونه میشم زنگ زدم نمایندگی مشهد گفته نداریم و این سیاست مایکروتل هست گفت مایکروتل داره الان خودش گوشی های ویو رو بدون گارانتی 460 دست مردم میده!!!!! یعنی میخواد خدمات هم نده پول زیاد تر هم بگیره با توجه به این که نمایندگی انحصاری هست کاری هم نمیشه کرد لعنت....
ولی یارو گفت اگه شما تا 1 ماه دیگه صبر کنی دوباره شرایط ایده آل میشه و میتونی با گارانتیشو حدود 400 بگیری!! از صحبت یارو تقریبا معلوم بود که داره دلسوزی میکنه که ما تو هچل نیوفتیم...
از دوستان تهرانی میخوام که کف قیمت این گوشی بدون گارانتیشو در بیارن...؟؟؟ ببینم اونجا هم همین قیمته چون اگه به صرفه 1 سفری میام تهران و از اونجا میگیرم ممنون...؟؟!!
ما هم علاقه مندیم.ولی آقا سهند که گفتند اگه kies رو آپدیت کنیم دیگه نمیتونیم این کرک شده ها رو نصب کنیم.نمیشه آپدیت هم نکردنقل قول:
با نصب KIES جدید که اجباری هم هست دیگه نصب بازی و برنامه -- شده امکان پذیر نیست. البته فعلا
اصفهان هم دقیقآ همین وضعیته ! من خودم هفته پیش بدون گارانتی خریدم 450 ! البته اصفهان بدون گارانتیشم با بدبختی گیر میاد ...نقل قول:
نقل قول:
تو بعضی شهر ها که قیمت به بالای 500 هم رسیده بدون گارانتی!! خب معلومه که یک ماه دیگه دوباره با گارانتی زیاد میشه و قیمتهای کاذب الان دوباره تعدیل میشه.
اگر هم واقعا این سیاستش هست که اشتباه و خریت هست! چرا؟ چون همه که مثل بچه های اینجا نیستند که بیان کلی تحقیق کنن راجع به این گوشی و بادا و ... و بخوان حتما همین رو بگیرن, یارو شب راه میوفته میگه میخوام گوشی بگیرم! با چند تا از دوستاش میره و این نباشه یه چیز دیگه میگیرن!!! و خیلی هم خوشحال از اینکه یک گوشی خوشکلتر از ویو گرفتن بر میگردن خونه! همین:27:
سلام. دوستانی که این گوشی رو دارن بگن که آیا برای این گوشی دیکشنری کامل هست؟ کسی که میخواد این گوشی رو بخره براش خیلی مهمه که برای این گوشی به دیکشنری کامل موجود باشه.........
من نگاه کردم. بازيهاش به همون اسمهاي سايت Samsung Apps هستن. ولي کيفيتشون بيشتر شبيه بازيهاي سِگا ئه!! دو بعدي هم هستن.نقل قول:
البته من منظورم بازيهاي نوشته شده با جاواش بود که خب انتظار کيفيت جالب نميشه ازشون داشت و البته من هم وقت بيشتر گشتن نداشتم. حالا اگه شما منظورتون بازيهاي ديگهاي بوده منو ببخشيد.
-------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
سلام ... دیکشنری انگلیسی به فارسی مخصوص بادا هنوز نیست ... ولی 2تا دیکشنری خیلی عالی انگلیسی به انگلیسی هست .... واسه انگلیسی به فارسی هم دیکشنری های جاوای خوبی موجوده ...
-----------------------------------------------------------------------------نقل قول:
دوست عزیز این چه حرفیه میزنین ؟؟؟ یکی میاد میبینه فکر میکنه چه خبره ...
شما برین تو کانتکت موردنظرتون(یعنی بازش کنین) ... اونجا رو همون "..." وسط کلیک کنین ... یه گزینه هست send via ... میتونین با sms , bluetooth و email ارسال کنین اون کانتکت رو اون هم بصورت vcard ...
دقت کنین لطفا ...
یه توضیحی راجع به قضیه کـرک بدم:
روش این بود که شما اول یه برنامه ی رایگان دانلود و اونو تو گوشیتون نصب می کردین، تا اطلاعات کیز و گوشی شما توی فایل نوشته بشه. فایل بازی یا برنامه پولی هم از اینترنت می گرفتین، بعد دو تا فایلو با یه Hex Editor باز می کردید و دو قسمت رو که مربوط به اطلاعات خرید بود از برنامه ی رایگان کپی می کردید تو برنامه ی نارایگان! بعد برنامه ی نارایگان اصلاح شده رو کپی می کردید تو فولدر کیز، موقع نصب کیز می دید که هم اطلاعات خرید درسته و هم فایل قبلا یه بار تو گوشیتون نصب شده، و فایل رو روی گوشی نصب می کرد.
آمما!! شما بعد از اینکه کیز رو آپدیت می کنید، هر برنامه ای رو که قبلا دانلود کرده بودید رو اگه دوباره بخواین نصب کنید، کیز به جای نصب از روی فایل موجود، دوباره فایلو دانلود می کنه. و تنها وقتی اجازه ی دانلود و نصب دوباره رو می ده که شما با همون اکانتی Sign in کرده باشید که برنامه رو بار اول دانلود کرده یا خریده. و مطمئنا برنامه ی کـرک شده رو شما نخریدید و قضیه لو می ره و با ارور مواجه می شید! و ارورشم یه جوریه که شما رو بپیچونه، یعنی می گه شبکه شلوغه و از این حرفا...
ممکنه بگید خب فایلو دستکاری می کنیم و اسم اکانت خودمون رو توش می نویسیم، اما نمی شه، چرا؟ چون شما فقط دستتون به کامپیوتر خودتون می رسه نه به سرور سامسونگ! و اطلاعات اکانت شما روی سرور مشخص می کنه شما برنامه رو نخریدید!
نکنه ناراحت کننده ی دیگه اینجاست که بعد از آپدیت:
1- باید همه ی برنامه ها رو دوباره دانلود کنید.
2- اونایی رو که بدون اکانت دانلود کردید نمی تونید نصب کنید تا وقتی که sign in شید، و مثلا اگه real football 2010 رو زمانی که رایگان بود بدون اکانت دانلود کردید، دیگه باید باهاش خداحافظی کنید چون الان دیگه پولیه... (اگه با گوشی دانلود کردید قضیه فرق می کنه چون سریال گوشیتون ثبت شده و دانلود دوباره نیازی به پول نداره.)
خلاصه... کـرک مرک پرید...
اما به نظر میاد به جای برنامه ها کیز باید کـرک شه، یعنی اصلا با سرور چک نکنه.
..................................
@Honradez
ربطی به بازی های جاوا نداشت، احتمالا به بخش اشباه رفتید...
.................................
ولی سامسونگ چه زرنگه ها! یادمه گوشی های نوکیا وقتی هـک می شد نوکیا 6 ماه طول می کشید آپدیت بده و اون روشو ببنده، یا همین اپل قبل از اینکه سیستم عاملاش به طور رسمی عرضه جیل می شن! اما این قضیه به دو روز هم نکشید که سامسونگ آپدیت داد!!
سلام دوستان p30worldایم!!
والا مردم از بس دربه در دنبال این گوشی s8500 wave گشتم! من نفهمیدم این مایکروتل داره چه غلطی میکنه(اینو عمدا گفتم چون خیلی عصبانیم)؟
هزارجا داره تبلیغشو میکنه، اون وقت میری نمایندگیش میگن نداریم. تازه خود نمایندگی شهرکرد که من رفتم، اصلیشو نداشت!! چینی داشت که مفت نمی ارزید!! بدون گارانتی میداد 440 تومن.البته یکی از آشناهامون از اینا خرید ظرف 1 هفته خراب شد!!245 تومن آب خورد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا! دیگه این گوشی فسیل شد!! یکی به من نمیگه آخرش تکلیف این گوشی زیبا و پرامکانات چیه؟
اصلا قرار هست وارد بشه گه تا یه هفته دیگگه صبر کنم یا برم سراغ گزینه های دیگری مثل ...؟!
خواهش میکنم منو از بلاتکلیفی دربیارید!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم که دوست عزیز اون آشناتون که گوشیش بعد از یه هفته خراب شد و 245 هزار چوق براش آب خورد تصادفا من نبودم ؟ :31:نقل قول:
همون نمایندگی که شما می گین رفتین سراغش از بس من هر روز بهش سر می زنم دیگه کچل شده از دستم ازش بپرس توضیح می ده واست مفصل ! :10:
ولی به احتمال بسیار زیاد گوشی با گارانتی بعد از ماه رمضان توزیع می شه دیگه ته تهش 2 هفته دیگه زیاد عجله نکن ضرر نمی کنی در ضمن خبری هم توش نیست :46:
نه اشتباه نکن همون بازی های اصلی بادا هست که به صورت فایلهای app و imgهستشنقل قول:
من الان با گوشیم و نمیتونم لینک دقیق صفحه ای که بازیها توشه رو بذارم ولی دوستان دو سه صفحه پیش گذاشته بودن البته یه لینک از صفحه دانلود بازی exzues دارم اگه تونستی با حجم 60مگ هست دانلود کنید و تو اون سایت شیوه ههک رو زده برای نصب اونجا مراجعه کنید
اینم لینک exzues
translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=fa&sl=zh-CN&tl=en&u=http://u.115.com/file/f8ecd43946&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhhaE X2CO0Fcou2GGw8jign4gk9kWw
خب اين که خيلي خبر خوبيه. آرزو ميکردم اشتباه کرده باشم!!
اخه جالبه! بعضی از دوستان میگن که تهران یا اصفهان گارانتی دارش گیر میاد! :41:ولی من هرچی زنگ میزنم میگن نداریم و معلوم نیس اصلا بیاد یا نه؟!!
سوال اساسی: اگر من به فرض تا آخر این ماه هم صبر کنم که مثلا wve 8500 بخان تشریف فرما بشن تو ایران، خوب تا اون موقع چه گوشیای جدیدتری که روانه بازار نمیشه!! به نظر شما اون گوشیا را ترجیح ندم به این که داره دیگه جلبک:31: میشه؟!!!
دوست عزیز، ممنون ! راستش خود نمایندگی هم ذکر خیر شما را رسوند و فکر کنم حسابی کلافه اش کرده بودی (آی دمت گرم!!:5:) چون من 2 بار رفتم مغازه اش هر دفعه سعی میکرد من این گوشی را نخرم!!!:18:هی میگفت زود خراب میشن!!راستی pixon12را به جاش بهم پیشنهاد کرد. ولی فکر نکنم هیچ چی فعلا رو دست موج خروشان دوست داشتنی خودم :31: بلند شه!!! مگر i9000 که دیگه شوخی سرش نمیشه:27:!!!نقل قول:
سلام به همه.
من به نمایندگی مرکزی زنگ زدم.نداشتن.و معلوم هم نیست که دوباره کی بیارن.بقیه نمایندگی ها پارس مایکروتل هم نداشتن.
پس فعلا wave بی wave.
این شانس من بد بخته.حالا که مخوام بگیرم نیست.آخیرش 6 روز پیش فروخته شده با قیمت 440
آقا نمیشه به سامسونگ ایمیل بزنیم و بگیم اینجا دارن مارو میپیچونن :2:
من که میگم یه کمپین اعتراضی راه بیندازیم و از زحماتی که مایکروتل میکشه قدردانی بکنیم.:31:
سلام.
با wave مشیه فایل ها ویدیویی رو ویرایش کرد؟
یه سوال دیگه امکان تغییر فرمت عکس آهنگ و فیلم رو داره؟
خوب منم تصمیم گرفتم تا آخر ماه رمضون واسه با گارانتی این گوشی صبر کنم امیدوارم بیاد وگرنه دیگه حالم ازین مایکروتل بهم میخوره و سفارش میدم از آلمان برام بیارن...!!!!:31:
سلام دوستان
این گوشی من زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه باید چیکار کنم ؟؟؟
سلام
من متاسفانه هر چی سعی می کنم بیشتر حواسم به گوشیم باشه ، بیشتر گند می زنم . . .
تو راه برگشتن از مسافرت که بودم ، تو هواپیما گوشیم رو پام بود اومدم پاشم سقوط کرد خورد زمین ( هواپیما نه ، گوشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی بعدش تا الان تو هرجاش میرم ، اشکالی پیدا نکرده . نه صدا ، نه صفحه ، نه آنتن دهی و . . .
قبل از این هم یه بار از 0.5 متری افتاد رو زمین والیبال ولی خاموش بود خدا را شکر و در هر دو مورد ضربه گوشیم داخل کیفش بود که از اول تو قوطیش بود .
هر چی بیشتر میخوام مواظبش باشم بدتر میشه .
با این اوصاف . . . من می تونم مطمئن باشم گوشیم سالمه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدجور گوشیما دوس دارم ، این اولین گوشی ه که خودم خریدمش . . .