نه . یک ورودی داره . مک مینی یک pc کوچک ولی قدرتمنده و برای جاهایی کاربرد داره که با کمبود جا مواجه هستید .میشه ازش بعنوان پی سی همراه هم استفاده کرد .نقل قول:
Printable View
نه . یک ورودی داره . مک مینی یک pc کوچک ولی قدرتمنده و برای جاهایی کاربرد داره که با کمبود جا مواجه هستید .میشه ازش بعنوان پی سی همراه هم استفاده کرد .نقل قول:
Speck SeeThru Satin رو جایی هست با قیمت مناسب بفروشه؟
یادم هست امید جان یه بار یه سایتی رو مغرفی کرده بود
lمرد حسابی چرا این قدر تند میرینقل قول:
آقا امید از شما بعید بود چرا یهو اینقدر بی ادب شدی تربیت و ادب هم خوب چیزییه.
من فقط یه سوال پرسیدم که یهو ترش کردی
درسته حالا فهمیدم که ضعف باتری اپل بی ربط هم نیست چون اگه شایعه بود مثل بچه آدم جواب میدادی(مثل بقیه شایعه ها)
منظور من از اینکه 95 درصد شارژ میشه یعنی شارژ تا 95 درصد بالا میاد بعد وای میسته و بالاتر نمیره
و اینکه گفتم تا 60 درصد تاکید کردم که شنیدم
یه سوال اساسی :چرا شما اینقدر تاکید داری که از الماس بخریم و هی الماس الماس میکنی
یه نکته اساسی:اگه بنا به ضایع کردن و بی ادبی باشه منم خیلی بلدم امتحانش برای من مجانی و برای شما پر هزینه است
البته ببخشید تند صحبت کردم (اعصابمو بهم ریختی)
ای بابا موندم بالاخره چی بگیرم چه جوری بگیرم؟
سلام.نقل قول:
ببخشید شما میگید قیمت دبی با آمریکا یکی هست؟؟"اگه اینقدر تفاوت باشه خیلیا میرن از دبی میگیرن."
ولی تحقیقاتی که من کردم و سایت نمایندگی اپل تو امارات متحده عربی و... رو بررسی کردم دیدم قیمت دبی چه بسا بیشتر از ایران در میومد.لینکای زیرو نگاه کنید و اگه اشتباهی در تحقیقم بود و نیز نظرتون در مورد اینکه قیمت دبی هم ردیف یا گرانتر از ایران است رو بیان کنید.ممنون.
[HTML]http://www.apple.com/ae/support[/HTML]
[HTML]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/HTML]
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
دوست عزیز اگه ازش بپرسی از چه فروشگاهی تو دبی خریده فک کنم راحت تر بتونی قیمتیو که برات خریده با یک میل ساده در بیاری.حتی با تلفن.نقل قول:
"اگه از فروشگاه اصلی گرفته باشه حتما سایت و میل داره چون من خودم با چنتا از فروشگاههای دبی مکاتبه کردم و قیمت گرفتم."
یعنی سیستم عامل داره؟:18:نقل قول:
مگه می شه ؟نقل قول:
من دوست داداشم نمایندگی اسوس داره می گه قیمت روز بازار 200 تومن کمترش بهت می دم
لپ تاپ از دبی میاره " نقش الان 375 می ده 1750 " فک کن تخفیف هم بده 1700
374 هم همینطوره 1480 ایران 1220 تومن دبی """"""
ایپد هم همینطوره با اختلاف 150 تومن با ایران
----------------
خوب منتظر باشید لپ تاپ من همین روزا دستم می رسه " اگه ریفر شده باشه می نویسه روش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نه هم که می گم چطوره و مشکل نداره که شما هم راحت خرید کنید :13:
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
این دیگه از او ن سوال ها بودنقل قول:
می خواستی جاوا باشه ؟ :34:
هر چی مک بوک داره ، اینم داره!نقل قول:
سیستم عاملش Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 ه! مثل ، مک بوک پرو!
حتی می تونید روش ویندوز بریزید!
این حرفتو قبول دارم."ولی تو برندای دیگه".چند روز پیش من یه لپتاپ دل 160ت زیر قیمت کف بازار واسه کسی خریدم."ولی دل بود."نقل قول:
منم خیلی گشتم که تو دبی کجا ارزونتر میدن ولی mail آیی که به چنتا فروشگاه زدم تقریبا هم قیمت ایران در میومد. حالا که دبی پایین تر باشه که شما میگین هست و حتما هم اینطوره.عالیه.
اگه تونستی ازش بپرس از کدوم فروشگاه گرفته و یه پ.خ واسم بدی ممنون میشم."چون یکی از دوستام داره میره دبی بهش بگم بگیره."
موفق باشید و پیشاپیش تا به دستتون برسه مبارک باشه.:10:
بله دستم که رسید چک کردم برچسب ریفر نبود روش حتمآ خبرتون می دمنقل قول:
مرسی :10:
ولی من فکر می کنم تو ایران اپل بیشتر مارک های دیگه می کشن روش
همین مجیک موس تو بازار 100 تومنه " یکی بود 80 می داد از دبی خریده بود
خوب توسایت 70 تومنه " خوب معلومه دیگه 10 تومن کشیده روش """""""" :20:
آقاجان چی شد دوباره نظرای من باید تو این تاپیک تایید بشه واقعا برای شما متاسفم :3:
اگه با ویزا اینترنتی بخرم به نظر شما چقدر طول میکشه که تا ایران بیاد؟
و اینکه تضمینی داره؟
یه سوال داشتم به نضر شما اینکه میگن محصولات بورس ریفر شده است چه تضمینی وجود داره که محصولات بقیه مثلا الماس و نقش و اینا ریفر نباشن؟(گرون بودن دلیل اصل بودن نیست)
شیطونه میگه یه سر برم آمریکا بخرم و بیام!!!(شوخی کردم)
بعد یه مدت نظراتم مستقیم ثبت میشد حالا دوباره به لطف آقا الماس تو این تاپیک باید نظراتم بعد تایید ثبت بشه:4:.لعنت به این دنیا:41:
دوستان سلام من مدتیه دارم دنبال یه لپتاپ می گردم
مدلهای برندهای مختلف رو دیدم. حالا اومدم اپل رو هم بیازمایم. یه لپتاپ که برای برنامه نویسی با ویژوال استودیو و گاهی بازی فیلم و موزیک بشه استفاده کرد و به جز بازی در سایر موارد دست کم 3-4 سال جواب بده کم حجم باشه ال سی دی 13 بزرگتر نباشه چه مدلی رو پیشنهاد می کنید و کدوم فروشگاه در تهران ؟
واقعا براتون متاسفم آقای امیدنقل قول:
حرف مفته!
کی همچین حرف مذخرفی زده؟؟؟؟ چه مدرکی ارائه کرده ، که شما حرفش رو زود قبول کردید!
آقا میثم ، از شما بعیده! خیلی زود دارید تسلیم میشید!
شما ، جایی قدم گذاشتید ، که پر از شایعات بی اساس و حرف مفته! پس مقاوم باشید و به این حرف های بیخودی توجه نکنید!
از اولش هم ، پشت سر ، محصولات اپل و کاربران مکینتاش حرف و حدیث زیاد بود!
اگر دوست داشته باشین ، میتونم ، آموزش در آوردن باتری هم براتون بزارم!
ولی خواهشا ، تا وقتی از چیزی مطمئن نیستید ، نظر ندید! و زود هم تحت تاثیر قرار نگیرید!
این ، مک بوک پرو منه ، ببینید :
باتری ، هم همون جایی که باید باشه! خودم ۱۰۰ بار در آوردم تمیزش کردم گذاشتم سرجاش!
سه تا پیچ ستاره ای داره! همین!
ولی ، از الان بهتون میگم ، این آقا و دوستشون ،
از شما بعیده که اینکه اینقدر بی ادب باشید واقا یه لحضه تربیت یادت رفت
اصلا چرا اینقدر تند میری
من فقط یه سوال پرسیدم.حالا کمی دارم به مسئله ی مشکل باتری های اپل شک میکنم چون اگه مشکلی نبود مثل بچه آدم جواب میدادی.
یه سوال اساسی:چرااینقدر از الماس طرفداری میکنی و هی الماس الماس میکنی؟
یه نکته اساسی:اگه بنا به بی ادبی و بی تربیتی باشه منم میتونم حرف ....... بزنم مثلا :-[- ُ -: َ(با تو نیستما مثال زدم در مثال هم که مناقشه نیست)
من خودم طرفدار پروپاقرص اپلم حالا تو میگی من هدف خاصی دارم(برو عمو)
البته از حرفهای بالا اصلا قصد بی احترامی ندارم ولی تو خیلی عصبانیم کردی کلی حالمو گرفتی دمت گرم رفیق.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
نقل قول:
این کار اصلا توصیه نمیشه . خصوصا در ایران :41: بی خیال بشید .
الماس و نقش سالهاست دارن محصولات اپل رو وارد و میفروشن و دلیلی نداره که بعد از این همه سال که تو بازار جا افتادن خودشونو خراب کنن . در مورد بورس هم چیزی هنوز ثابت نشده.نقل قول:
یه سوال داشتم به نضر شما اینکه میگن محصولات بورس ریفر شده است چه تضمینی وجود داره که محصولات بقیه مثلا الماس و نقش و اینا ریفر نباشن؟(گرون بودن دلیل اصل بودن نیست)
اره ولی سندی هم نیست اگه چیزی که تو پایتخته رفرش شده نیستنقل قول:
:10:
باید دلو زد بـــــه دریای خلیج همیشگی و پر افتخار فارس:34: و خرید
سلام به شما دوست عزیز :نقل قول:
چقدر میخوای هزینه کنی ؟؟؟
تو 13 اینچی ها مدل 375 از همه کامل تره . قیمت هم 1700 . اگر خواستی بگو مشخصاتشو بزارم
دوستان تایپیک رو بهم نریزید . تایپیک جای این حرفها نیست . میتونید در پروفایل به این مسائل رسیدگی کنید .نقل قول:
واقعا براتون متاسفم آقای امید
در صورت مشاهده اخطار میگیرید ( فرقی هم نداره کی باشه )
با تشکر از همکاریتون :10:
آقا محسن اگه ممکنه مشخصاتشو بذارین
نقل قول:
باید دلو زد بـــــه دریای خلیج عربی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خرید
اینو سریع اصلاح کنید :
خلیج فارس نه عربی
بحث رو هم ادامه ندید .
بفرمایید :نقل قول:
Intel Core 2 Duo P8800
(2.66GHz 3MB L2 Cache)
13.3", 4GB, 320GB (5400rpm)
vga: 256 mb GT320
عمر باتری : 10 ساعت :18:
Display
Screen Size: 13.3"Type: GlossyResoloution: 1280x800Backlight: LED
آقا لطفا سریع اصلاح کنید
خلیج فارس
ببخشيد من چند روزي بود نبودمنقل قول:
مگه نميشه با كارت گرافيك سري كوادرو بازي كرد؟يعني فقط براي كار هاي مهندسيه؟ميشه دليلش را بگيد؟:11:
خیلی ساده ست ، برای بهم زدن تاپیک! :5:نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
کسی نگفته اصلا نمیشه با کوادروو بازی کرد!
ولی بازی ، به مرور باعث مرگ حافظه ی گرافیکی این سری میشه! :27:
۹۰ درصد کاربران کوادرو ، گرافیستند!
اما ، یه چیزی رو فراموش نکنید ، تو کار های گرافیکی مثل تدوین ، رندر و.... کاریکه کوادرو میکنه! رو هیچ چیپست گرافیکی نمیتونه بکنه! حتی Radeon شرکت Ati!
موفق باشید ،
امید
دوستان یکی از آشناها داره میاد از آمریکا می خوام بگم MC 516LL/Aبیاره برام.999$ هست. اینکار رو بکنم؟تو فرودگاه اینا که گیر نمیدن؟!!!
نه مشكلي نداره :11:نقل قول:
دوستان کیفیت صدای اسپیکرهای مک پرو در چه حدی؟ آیا نیاز به اسپیکر خارجی دارد؟ در یک سایت نوشته بود subwoofers دارند :18: حقیقت داره؟
در حد بنزه! :46:نقل قول:
این بستگی به خودتتون داره!نقل قول:
آیا نیاز به اسپیکر خارجی دارد؟ در
مثلا من ، تو اطاقم صدای دور تا دور دارم! (5+1) :18: و به مک بوکم وصله! برای پارتی ازش استفاده میشه! :27: در حالت عادی هم برای ترکوندن خونه!
بله!نقل قول:
subwoofers دارند :18: حقیقت داره؟
وقتی صدا رو تا ته زیاد میکنی ، اگر لپ تاب رو از زمین بلند کنید ، قشنگ حس می کنید! :11:
موفق باشید ،
امید
نقل قول:
آقا آدرس بده . تبریز از کجا گرفتی ؟
مدلهای جدید مثل 371 یا 372 رو هم داره ؟
فکر کنم ، نقش تو تبریز باشه !نقل قول:
اگر باشه ، بهترین جا همینه!
نقل قول:با اجازه محسن جان!نقل قول:
اگه این کسی که میاد ۲تا لپتاب داشته باشه که یکی باز و یکی با جعبه باشه بهش گیر میدان بگو حواسش باشه
برای خودم پیش آمده
نقل قول:
دوستان تبریزی کجائید ؟
تبریز کی مک میفروشه ؟ فروشنده معتبر ؟
من تبریز هستم و میخوام از اینجا بخرم ...
نقل قول:
خواهش ميكنم معين جان :
منظور بنده هم همون يكي بود . بيشتر رو مسلما گير ميدن .
سلام یه سوال داشتم.
Mc373 دقیقا که Cori7داره دقیقا چند هسته ایشو داره؟
پس چرا شمارو بخاطر رعایت نکردن ادب جریمه نکردن؟:27::27:نقل قول:
خیلی ساده ست ، برای بهم زدن تاپیک!
2 هسته ي فعال و 4 رشته ي پردازشي :20:نقل قول:
درست ميشه . مديرا امتحان دارن و با كمبود وقت مواجه هستن . وقتي بر گردن تمام پست هاي بي ربط پاك خواهد شد :31:نقل قول:
پس چرا شمارو بخاطر رعایت نکردن ادب جریمه نکردن؟:27::27:
امروز که سایت نقش رو میدیم قیمت MC375LL/A هفتاد هزار تومان گرون شده !! به نظرتون تا آخر سال چقدر افت میکنه؟
نقل قول:
به هيچ وجه از اين ارزونتر نميشه . شايد گرون بشه ولي ارزون نميشه . الان الماس خيلي عالي ميده . بدون تخفيف 1700. پايين تر هم مياد .از اين ارزونتر نخواهد شد :18:
سلام دوستان
می خواستم بدونم که بهترین مدل لپ تاپ apple چیه ؟؟؟ ( قیمت واسم اصلا مهم نیست)
الان مشکل اینجاست که من در مشهدم و اگر بخوام بگیرم باید برم سراغ نمایندگی نقش.میتونم بپرسم چرا انقدر مطمئن هستید که ارزون نمیشه.
سلام فرشيد خان . به تايپيك اپلي ها خوش اومدي :10:نقل قول:
بهترين مدل MC373LL/A هست . قيمت 2500 . كانفيگ هم بارها در همين تايپك گفته شده ولي بازم ميگم :
CPU : CORE I7 620M
RAM :4 GB DDR3
HDD : 500 GB
VGA : GT330 512 MB
LED : 15.4 INCH
عمر باتري : 10 ساعت :18:
ترك پد مولتي تاچ
بر اساس تجربه ميگم . حقيقتش من و اميد جان انتظار نداشتيم قيمت تا اين حد پايين بياد :18:. الان مدل 375 رو خود اپل داره ميده 1499 $ و با 10 درصد ماليات امريكا و عوارض واردات و سود فروشنده ها به همين قيمت ميرسه .نقل قول:
به هيچ وجه منتظر ارزون شدن نباشيد . مگر مدلهاي سال 2009 ارزون شد ؟؟؟ با ورود مدلهاي 2010 هم مدلهاي 2009 ارزون نشد .
به هيچ وجه صبر كردن توصيه نميشه . من احتمال گروني هم ميدم با طرح هاي جديدي كه داره اجرا ميشه :27:
الان داشتم قیمت های داخل سایت الماس رو میدیدم قیمت ها دیگه عالی شده
دیگه صبر کردن فایده نداره قیمت ها عالی شده تازه بازم چانه بزنید میتونید بازم تخفیف بگیرید اینم لیست قیمت ها
MC374LL/A = 1500
MC375LL/A =1830
MC374-CTO = 1540
MC371LL/A =2100
MC372LL/A = 2290
MC373LL/A = 2520
MC024LL/A = 2690