سلام...نقل قول:
کی گفته راضیم.من فقط گفتم قطعی نداشته.
پینگش افتضاحه.800 تا 1800 :18:
سرویسم 256 است سرعت دانلودم بیشتر مواقع 7 تا 12 است.
Printable View
سلام...نقل قول:
کی گفته راضیم.من فقط گفتم قطعی نداشته.
پینگش افتضاحه.800 تا 1800 :18:
سرویسم 256 است سرعت دانلودم بیشتر مواقع 7 تا 12 است.
بچه ها کسی می دونه چجوری میشه این مودم های indoor هشتاد تومانی به یک فرکانس خاص مثلا 34490000 وصل بشه و هی تغییر فرکانس نده؟
غرفه های مبین نت در نماشگاه الکامپ:
سالن 41
غرفه های 4124-41254126-4127-4128-4129-4130-4131-4132-4133
این هم نقشه نمایشگاه :
[HTML]http://elecompfair.ir/fa/maphall.aspx[/HTML]
اگر این وضع سرویس دهیشون ادامه داشته باشه می تونید توی نمایشگاه گیرشون بندازید !!
یه فیلم تست سرعت که از یک کشور خارجی در حال دانلود با سرعت نور از هات فایل گرفته شده .
فقط تفاوت اینترت ما رو با اینا مقاسه کنید !!!!!!
لینک دانلود مستقیم : ( حجم 800 کیلوبایت )
کد:http://free-user.dl.rapidbaz.com/cmR1/18MB.zip
جالب بود.نقل قول:
داره بازی Medal of Honor رو میگیره که فکر میکنم توی 6 دقیقه کلشو بگیره (البته ایشون نسخه repack که حجمش کمتره رو داشت میگرفت!) ولی من دو روزه گذاشتم برای دانلود هنوز تمام نشده!:41:
امروز 4 5 ساعت سرعت خوب بود بعدش خراب شد.:13:
اینم برای دومین روز....
برای من توی این هفته که خیلی خوب بوده, روزی 10 گیگ هم دانلود داشتم. این گزارش دانلود روزانه du meter هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
واقعا سود کلان مثلا توی مودم های اوت دور 150 هزار تومانش کم کم سوده
نقل قول:
با سلام
یه سوال برام پیش اومده از بچه های دانلودر
شما که 24 ساعت میزنید برای دانلود کی و چه جوری وب کردی میکنید ؟ همین جوری اگه IDM را استارت کنیم کل پهنای باند را میگیره ( حالا فرض کنیم شما تعداد کانکشن ها را از 8 زیاد تر نکردید ) دیگه نمیزاره یه صفحه وب براحتی باز بشه شما این موضوع کلافتون نمیکنه ؟ یا چه جوری باهش کنار اومدید
بچه ها امروز سایت rapidbaz رو بستن واسه تعمیرات. کسی یه سایت تو این مایه ها نمیشناسه. اگه مجانی باشه که بهتر.
با سلام به دوستان من 3 روز وایمکس گرفتم 1 مگ نامحدود و سرعت دانلود من با تورنت 120 و دانلود منیجر 140 میده و هیچ مشکلی هم ندارم و پینگ هم 250 میده تو شهر ما یعنی اردبیل از هر کسی پرسیدم قطعی یا مشکلی داشتید گفتن نه همه چیز عالی است منم 3 روزه خریدم سرعت هم تورنت و هم دانلود منیجر خوبه
بچه ها rapidbaz در دست تعمییرات هست.کسی سایتی چیزی نمیشناسه عین پید باز خودمون باشه. حالا مجانی باشه که چه بهتر
هشت تا کانکشن که خیلی زیاده, من با دوتا کانکشن دانلود میکنم, بعدش سرویس یک مگ هست 128 نیست که وقتی دانلود میکنی وب گردی تعطیل بشه. خیلی از سایت ها رو هم که روزانه بازدید میکنیم تو کش مرورگر باقی میمونه و هر دفعه که نمیاد کل سایت رو دانلود کنه.نقل قول:
دوست عزیز این سوالتون چه ربطی به این قسمت داره:25:نقل قول:
شما باید دنبال جواب سوالتون تو این قسمت بگردین: :27:
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=320[/HTML]
دوست عزیز اگه شما هم مثل من سرعت اینترنتت زغالیه و نمیخواهی الکی تا 4 تا سایت باز می کنی کلی از حجم دانلودت (ترافیک حسابت) کم بشه :18: در صورتی که از فایرفاکس استفاده می کنی حتما این پلاگینAdblock Plus که تو خود سایت موزیلا هست را روی مرورگر فایرفاکس نصب کن تا هم از شر تبلیغات که تو سایت های مختلف به صورت عکس هستن راحت شی و هم اون مزیت هایی که گفتم را داره:نقل قول:
[HTML]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865[/HTML]
(در ضمن این ad-ons پر طرفدارترین پلاگین فایرفاکس با میانگین 915,353 دانلود در هفته طبق اعلام خود سایت موزیلاست):
[HTML]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/?browse=popular[/HTML]
دوست من وقتی این برنامه را نصب و اجرا میکنی بعد از یه بار آپدیت شدن تبلیغات بسیاری از سایت های معروف خارجی را بلوکه می کنه که چون من و شما سر و کارمون با سایت های ایرانیه زیاد به کارمون نمیاد. ولی بعدش شما تو هرسایتی که میری و یه عکس تبلیغاتی می بینی روی اون عکس کلیک راست کن و گزینه Adblock Plus: Bolck Image را میزنی و یه پنجره باز میشه که توش مسیر اون تبلیغ مشخصه (البته چند تا مسیر نشون میده که شما با توجه به ذکاوت خودتون می تونی بهترینش را انتخاب کنی تا از شر بقیه تبلیغ های اون سایت هم راحت بشین ولی راحت ترین کار همونیه که پیش فرضشه) بعد دکمه Add filter را میزنی و تموم
با این کار همونطور که گفتم هم سرعت لود شدن صفحاتت زیاد میشه :27: و هم الکی از حجمت کم نمیشه:21:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان اگه مطلب مفیدی به نظرتون اومد تشکر یادتون نره:40::11:
من دوست داشتم سوالمو اینجا مطرح کنم. شما معلومه از بچه های جدید این فرومی من تقریبا از صفحه 40-50 با بچه های اینچا بودم و خواهم ماند و هر سوالی بخوام از دوستام می کنم و در مورد مبین نت هم هر کمکی بتونم به دوستای مبین نتیم می کنم و تو هیچ فروم دیگه ای هم نمیرم و همینجا میمونم!:40:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من زیاد پست نمیزنم ولی اگه فکر میکنین من تو فروم تازه واردم بهتره تاریخ عضویت من و خودتون را با هم مقایسه کنین تا 2 ریالیتون خوب جا بیفته من از کی هستم و شمایید که تازه اومدین:27:
در ضمن این که گفتم و این قسمت بندی ها به این دلیله که الکی اینجا شلوغ نشه و انگار چون شما تازه واردین نمیدونید:21:
شوخی کردم باهات ناراحت نشین دوست من، من تازه واردم. در اصل با اومدن بحث مبین نت از اون اوایل کار عضو شدم و تا حالا به هیچ فروم دیگه ای نرفتم. حالا اگه سایت دیگه ای بلدین که کمبود rapidbaz.com رو برای ما جبران کنه تا ما بتونیم با مبین نتمون دانلود کنبیم تو این جمعه و نتیجشو به شما بگیم ممنون میشیم. دیدی مبین نت داشت توش. دیدی جاش اینجا بود!! دیدی !!نقل قول:
=CYBER=, منم اروميه ام
معرفي نامه و همه چيزم گرفتم آماده ست برم نمايندگي اما هنوز دست نگه داشتم.
مي خوام ببينم وضعيت بچه هاي اينجا چه طور ميشه.
من يه مدت پيش زنگ زدم نمايندگي گفت منطقه اي كه شما هستي(بهداري) indoor جواب ميده خارجي لازم نيست.
اينطور كه بحثش شده مثله اينكه اروميه نسبت به بقيه شهرا وضعيت بهتري داره،احتمالاً همين روزا منم يه سر بزنم نمايندگي.
برادر شما كدوم منطقه گرفته؟
آقا خود وایمکس قطع بود...الان درست شدهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
دیروز به یکی از نمایندگی های مبین نت زنگ زدم و گفتم مودم وایمکس ایرانسل دارم می خوام مبین نت بگیرم
بهم گفت وقتی ثبت نام می کنم مودم را هم بیارم تا برام ثبت کنن و فعالش کنن
فقط یه سوال می مونه اینکه وقتی مودم مثلا ایرانسل توی مبین نت فعال بشه بازم توی ایرانسل فعال می مونه (به هم ربطی که ندارن)؟؟؟؟؟ :21:
نه مک آدرس مودم ایرانسلتو تو سرویس خودشون وارد می کنند و رنج فرکانسیتو یک بار ریستارت می کنند و با ریست کردن فرکانس های قبلی پاک مشن، سپس 5 تا فرکانس خودشون رو وارد دستگاهت می کنند و دیگه اصلا مودمت نمیتونه bts های ایرانسلو پیدا کنه که بهش وصل بشه. چون فرکانس های دو شرکت با هم فرق دارند.نقل قول:
قید این جمله که جدیدا اضافه شده تو سایتشون یعنی چی اونوقت؟
یعنی سختگیری مضاعف؟!
نه دوست عزیز!نقل قول:
شما یه معرفی نامه از دانشگاه یا شرکت ببر ، حله!:8:
اینا که از پول بیشتر بدشون نمیاد.:21:
وضعیت اینترنت اهواز هر روز داره بدتر و بدتر میشه و مبین نت هم از رو نمیره! دیگه نمیدونم چیکارشون کنم. یکی از کاربران مطلبی گذاشته بود و ایمیلی برای طرح شکایات کاربران در آن بود. ما هم ایمیل زدیم ولی بعید میدونم ایمیل رو پاسخ بدن یا حتی بخونند.
آخه صبر کردن هم حدی داره یک روز، دو روز، یک هفته، یک ماه... خدا OpenSky را اجر بده! آخرش مجبور میشیم بریم از این ها سرویس بگیریم.
دوست عزیز شما چرا نمیرید پولتون رو بگیرید ؟
هیچ راه دیگه ای ندارم. دیال آپ که بدبختیه اصلا ممکن نیست یک سایت کامل لود بشه(بدون چند بار رفرش) دانلود هم که هیچی. پولش هم زیاد ارزونتر نیست. فیبر نوری هم که هستیم. وایرلس هم فقط پارس آنلاین میده که میگه باید آپارتمان باشید. ماهواره ای هم باز باید با دیال آپ وصل بشیم و گرونه.نقل قول:
میمونه ایرانسل و مبین نت که ایرانسل هم گفت توی منطقه شما نمیدیم. حالا دو تا انتخاب دارم: یا اینترنت نداشته باشم یا اینترانت کم سرعت (چون توی خیلی از سایتها نمیره و پیغام میده آدرس وجود نداره در صورتی که اینطور نیست)مبین نت داشته باشم:23:
تازه adsl هم تعریفی نداره تو اهواز چه بسا بدتر هم هست!، (یا حداقل تو منطقه ما اینجوریه)
از گلوی مخابرات پایین نره:19:
اگه خطتون فیبر نوریه که باید دور adsl رو قلم بگیرینقل قول:
درسته؟
درسته اما تنها شرکت پارس آنلاین روی فیبر نوری به تعداد محدودی ADSL میداد که بعد از چند ماه معلوم شد از بین 16 نفر که با من بودن فقط برای خط من مشکلی پیش اومده و نمیتونند بدن. جالبه نه؟:31:نقل قول:
بچه های اهوازی مشکلتون انشا الله حل شد؟
چون من زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل اهواز خیلی وقته حل شده و فقط شما مشکل داری. ( دیگه صدامو میشناسه تا زنگ میزنم میگه آقای ـــــــ ؟)
اگه هنوز مشکل دارین و پینگتون شبها و حتی روز ها میره بالا حتماً بهشون بگین چون فکر میکنن اینترنت اهواز مشکل نداره( و در نتیجه درستش نمیکنن). اما اگه مشکلی ندارین بی زحمت به من بگین تا من ببینم فقط من تو اهواز مشکل دارم؟
عزیز دلم شما مودمتو جابجا کن یکم باهاش سروکله بزن مشکلت حل میشه.نقل قول:
من تلاشمو کردم به دو تا bts بیشتر وصل نشد که اون هم وضعیتش همین بود. حالا به قبلیه وصل شدم پینگ شده 1800 !!! البته rssi -53 و cinr 26 است. ببینم یعنی پینگ شماخوبه؟ چنده؟نقل قول:
تازه وقتی هم tracert میگیرم همیشه قسمت دومش کاملا تایم آوت میده. برای شما خوبه؟
پینگ 1600 که خیلی افتضاحه. در هر صورت پینگ نباید اینقدر بره بالا و باید time out یا packet lost داشته باشید. شما مودمو یکم بچرخون. CINR 26 هم واقعی نیست. CINR از 20 بالاتر نمیره و اگه بره مجازیه. اینو از خودم نمیگم کارشناس مبین نت گفت. منم افت سرعت خیلی پیدا می کنم. ولی یکم مودمو جابجا می کنم درست میشه. مودمم indoor هست گرفتم دستم. هر موقع قاط زد جابجاش می کنم تا 1-2 روزی درست میشه باز ...!
راستی از بچه های اینجا میشه یکم در مورد شارژ مجدد سرویس یا همون تمدیدش توضیح بدین؟ چون سرویس من 28 ام تموم میشه.
خودشون می بایست باهات تماس میگرفتن! حداقل برای من اینجوری بود!نقل قول:
به من که تاکید کردن برو بانک پرداخت کن ولی مثل اینکه دوستان دیگه اینترنتی پرداخت کردن!
در هر صورت زنگ بزن مرکز تماس و شماره حساب رو بگیر که مال بانک ملته!
بعد اگر شناسه پرداختت رو بلدی که هیچ. ولی اگر نمیدونی فکر میکنم توی رسید هایی که بهت دادن باشه اگر نبود برو توی E-Care و برو به قسمت Query Business Info بعدش برو به قسمت Payment ID Query و Payment Id خودتو یا همون شناسه پرداختت رو یادداشت کن.
این شناسه پرداخت رو باید توی فیش نقدی ای که در بانک پر میکنی حتما قید کنی!
برای اینکه ببینی چقدر باید برای دوره بعد بپردازی برو توی E-Care و برو به قسمت Query Business Info بعدش برو به قسمت Recharge Payable Amount و ببین چه مبلغی رو قید کرده!
یکی دو روز قبلش پرداخت کنی بهتره!
حالا از خودشون در مورد پرداخت اینترنتی بپرس که اگر اینترنتی برات راحتتر بود ، اینترنتی پرداخت کن! (چون اون موقع به من گفتن پرداخت اینترنتیمون مشکل داره ولی مثل اینکه دوستان دیگه اینترنتی پرداخت کردن!)
می خوام یه تجربه ای که داشتم رو براتون بگم که به درد خیلی از دوستانی که ایندور دارند بخوره ، من مودم وای فای دارم منطقه ای که هستم از نظر سیگنال خیلی خوب طوری که در حد کسانی که مودم خارجی دارن کیفیت سیگنال دارم ، خلاصه موقع نصب من جایی که بهترین کیفیت را داشت انتخاب کردم و مودم رو گذاشتم سرویسم خیلی نوسان داشت تقریبا دائم با پشتیبانی تماس داشتم تا این که بالاخره بعد از دو هفته کارشناسشونم فرستادن هرچی هم به من گفتن مودم رو جابجا کن زیر بار نرفتم گفتم من سیگنالم اینجایی که گذاشتم فوله خلاصه سرتون و درد نیارم دیشب کارشناس اومد با هزار جور اینور و اون ور کردن مودم رو یه زاویه ای گذاشتیم که از نظرسیگنالش تو پنل از قبل کمتر نشان می داد اما جالب اینه که نوسان سرعتم از بین رفته و نکته دیگه این که از همون bts قبلی هم دارم سیگنال می گیرم ، اگه کسی مشکلش مشابه من بوده پیشنهاد می کنم مودمش رو جابجا کنه یا حتی در جا هم بچر خونه تا بهترین دریافت رو داشته باشه خیلی هم به پنل توجه نکنه و ببینه کجا بهرین سرعت رو داره . من فکر می کنم دلیل این مسئله ضعف سیگنال در bts هاشون باشه . امیدوارم مطلب مفید باشه:46:
با مطلبی که دوستمون فرمودن کاملا موافقم چون برای خودمم اتفاق افتاده.نقل قول:
البته در رابطه با خودم من مودم اوت دور دارم و با جا به جای کردن مودم تونستنم بدون نوسان و تقریبا پبنگ 200 و زیر 200 ابنترنت خوبی رو داشته باشم.(البته بعضی وقت اپینگ 4.2.2.4 به 300 تا 350 میشه)
تست امروز 512 اهواز
rssi: 68~69
cinr: 15~16
وضعیت Rssi تون خوب نیست سعی کنید این رقم 68 رو به 55 برسونید هم پینگتون بهتر میشه هم نوسانتون کمتر.
نقل قول:
تست امروز 512 اهواز
rssi: 68~69
cinr: 15~16
بهترین حالت تو منطقه ی ما همینه! امکان نداره از 65 پایینتر بیاد! که اونم یه بار اتفاق افتاد! محل خونمونو با ستاره زرد نشون دادم! بهتر از این نمیشه!
کد:http://www.speedyshare.com/files/24733714/Ahwaz_Out.jpg