تایید میشهنقل قول:
Printable View
تایید میشهنقل قول:
سرورهای ایران که همیشه خوب بودند الآن هم خوبند!
مثل اینکه اوضاع بهتر شده؛ سرعت و پینگ بهتر شده ولی پکت لاست هنوز هست
واسه من که تغییری نکرده . مشتری مداری در حد صفر:n11:نقل قول:
ما که مشتری نیستیم ، رعیت مخابراتیم!نقل قول:
................
بهاره خانوم من 128 مخابرات بگيرم ميتوني شما 2 مگ بكنين هنوز برام .. بي انصافا نامه شركت ميخوان منم ندارم . :((
همینطوری به چندتا دیگه از تاپیکای مخابرات سر زدم دیدم همه داغونن! سراسری دارن یه کارایی میکنن!
سرعت سرورای داخل جالب شد برام!!! تبیان رو دو سوت بالا میاره! خوبه دیگه تبیان هم که ماشاالله همه چی تمومه از ایمیل و ... بگیر تا فیسبوقش:دی
دوستان 256 مخابرات هنوز سرعتش بالا هست؟ چند مدت پيش ميگفتين سرعتش خيلي بالاتره ؟
دوستان خواهشا بگين فردا ميخوام برم واسه ثبت نام چون پدر منو اين ساتيا دراورد با اين كاراش .
ظاهرا شیر فلکه رو باز کردن :n01:
نیازی به این کار نیست شما 2 مگ هم کنی حداکثر با 180 تا دان میکنی!نقل قول:
بهاره خانوم من 128 مخابرات بگيرم ميتوني شما 2 مگ بكنين هنوز برام .. بي انصافا نامه شركت ميخوان منم ندارم . :((
من خودم 512 داشتم امروز صبح کردمش 256 تا الا که هیچ فرقی تو سرعت دانلودم ایجاد نشده و با همون 170 تا قبلی دان میکنم! (البته فقط از سرورهای داخلی)
تصمیمتو بگیر ، پنج شنبه ساعت 12 شب اخرین مهلته!!!!!
بهاره جان ، خوب با این حساب منم 256 بگیرم بهتر نیست ؟ :دی سرعتش کافیه این طور که میگیننقل قول:
در حال حاضر بله هیچ فرقی ندارن ، یکی از دوستان همین دیروز خطش وصل شد ، اونم 256 گرفته بود خودم مودمشو کانفیگ کردم و سرعت دانلودش 170تا بود!نقل قول:
در اینده معلوم نیست که چی بشه ولی الان افرادی که بالای 256 دارن مبالغ اضافی ازشون گرفته میشه.
خب الان چطور باید تغییرش بدم ، بعد چه سرویسی باید بردارم ، کمپین یا معمولی ؟نقل قول:
میخوای من برات انجامش میدم یا میتونی زنگ بزنی 2020 اونام بدون هیچ مشکلی برات تغییر میدن.نقل قول:
از من میپرسی 256 کمپین با 8 گیگ ترافیک بردار میدونم استفاده روزانه ات زیاد نیست ولی خوب حداقل خیالت از بابت مشکلات دانلودهای شبانه راحته ، من اگه ترافیک 16 نداشتم با این 10 گیگ حجم اضافه ای که برام ثبت شده و هنوز هم تغییری نکرده باید 30 تومن هزینه اضافی پرداخت میکردم!
ممنون ولی آره من خیلی استفاده ی روزانم کمه ، فکر کنم همون 256 چهار گیــگ برام کافی باشه چون اضافی میارم.نقل قول:
اینا تا بیان سرعتای بالا رو درسـت کنن موهای سرم سپید میشه ، گرچه همین 256 هم داره این سرعت رو ارائه میده
و به نظر من کافی هستش.
پس انتخاب من همون 256 چهار گیگ ( هشت گیگ در دوماه دیگه ؟ ) کمپین ، فقط من آخرش نفهمیدم ،
فرق بین کمپین و معمولی چیه
پس من با اجازتون اطلاعاتمو باز پیام خصوصی میدم. ببخشید همش به شما زحمت میدیما :45:
براتون تغییر دادم لطفآ نتیجه اش رو همین جا اعلام کنید.نقل قول:
سلام دوستان مندیشب ساعت 3.30 به اینترنت وصل شدم برا دانلود ولی دیدم هنوز سرعت کمه نمیخواستم چیزی دان کنم(صرفه جویی در مصرف برق:n02:) ولی گذاشتم دان بشه الان که نگاه کردم دیدم یه فایل 700 مگ از تورنت کامل شده یه فایل هم که 800 مگ بود نصفش دان شده کلن میشه 1.1 گیگ تو3 ساعت:n19:در ضمن فایلا از صفر دان شدن نمیدونم با این سرعت چی شده تو این سه ساعت :n13: یعنی الان داغونما داغون:n09:(256دارم)
دلیل پایین بودن سرعت در حال حاضر اینه که احتمال بسیار زیاد تمام ترافیک خروجی و ورودی کشور به یه Gateway هدایت شده و به خاطر محدود بودن ظرفیتش و استفاده همزمان میلیون ها کاربر سرعت ها به شدت افت کرده ولی در ساعات شبانه با کم شدن تعداد افرادی متصل به شبکه پهنای باند افزایش پیدا میکنه و شما میتونی با سرعت بالاتری اقدام به دانلود کنی. زمانی که شما در حال استفاده از منابع داخل شبکه باشی چون پکت هاتون از این گیت وی عبور نمیکنه سرعت ها عادی و بدون مشکله.نقل قول:
بهار جان یک دنیا ممنونم ازت ، الان داداشم باهام تماس گرفت گفت که تعرفه تغییر کرده و سرعت هم 160 ایناست.نقل قول:
به نظر میاد فقط پول اضافه میدادیم :n23:
دستت درد نکنه.:n16:
مثل این که قرار نیست حالا حالا ها سرعت درست شه . این مخابرات مارو پیر کرد رفت .:n03:
عزیز بیخیال یک مگ بشو... فقط پول اضافی میدی.... از همین سرویسهای پایین بگیرنقل قول:
چند روزی هست که سرعتم بد جور کم شده از اپلود باز 30 تا دانلود میکنم . بحث 1 مگ یا 256 نیست .نقل قول:
توی این 3 سالی که از مخابرات اشتراک دارم اولین باره که همچین اتفاقی افتاده . به نظرم کار شرکت زیرساخت هست که میخواد ضرر هاشو جبران کنه. ما رو هم مثل همیشه چیزشون هم حساب نمیکنند.
سرویس یک مگ من هم دچار مشکل شده بود و سرعتش 30 شده بوده ، ولی داداشم گفت به محض اینکه 256 شد سرعتش درست شد و چسبید به 170نقل قول:
نقل قول:
عجب...
یعنی الان سرعتت درسته ؟
بله علی جان عالی...نقل قول:
سرعت داتلود از سرور داخلی روی 110 تا 90 هست سرعت سرور خارجی روی 0 الی 12 در موارد نادر روی 25 البته بنظر میرسه روی فرمت فایل هم تاثیر داره!!
اینم فیلمش حدود 700 کیلوبایت تو هاست ایرانی سه سوته اپلود شد ولی توی سرویس هایی که هاستشون خارجه اصلا اپلود نشد توی فیلم لینک اول داخل ایرانه و لینک دومی خارج از ایران که روی 0 گیر کرده پسوند فایل هم 7z هست تغییردادم تا بشه اپلود کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت کسی درس نشد ؟
منم از مخابرات اسنان مرکزی دارم
سرعت به شدت افتضاح شده
الان یک هفته ای هست ایطور شده.
دقیقا مثل خودمی . اما چه میشه کرد . بنده خدا این مخابراتی ها خودشون هم نمیدونند چی شده . همه چی زیر سر این مقامات بالا هست . :n04:نقل قول:
الان پشتیبانی مخابرات شهرمون زنگ زدم گفتش سرور چیزی خراب شده کلا خودش هم نمیدونست چه خبره بهش گفبم اینترانت که نمیخوان بهمون بندازن خندش گرفت!!! باز آمد بوی اینترانت ملی.اصلا درست شدنی نیست تا میتونید هر روز زنگ بزنید پشتیبانی پوستشون را بکنید این دو تا لین را تست کنید اولی توی کانادا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دومی توی ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا تفاوت اینترانت ملی و اینترنت بین المللی را حس کنید ضمنا توجه کنید که میخوان واژه کلمه اینترانت یا همون اینترنت ملی و بومی را حذف کنند که ملت نفهمند سرشون داره کلاه میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبیش هم اینه که پول اینترانت میلی و حجمش هم با اینترنت یکی هستش اینم یه نوع دزدی
جالب شد!نقل قول:
اخه منم تغییر تعرفه دادم ولی سرعتم هیچ تغییری نکرد!
چه غلطی میکنن :9:پس این کی میخواد درست شه! :mellow: وقتمون رو گرفتن اصن نمیشه کار کرد با این سرعت.لعنت بهشون :47:
مثل این که شلنگی که از ترکیه وارد کشور میشه رو فلکشو بستند . :n14: بدبختی اینه که 99 درصد سایت های ایرانی هم سروراشون خارج هست .نقل قول:
احتمالا اینترنت به اینترانت ملی تبدیل خواهد شد
بر پدر مادر هر کی که این اینترنت ملی رو مطرح کرد لعنت . 3 روز هست نتونستم ایمیلم رو چک کنم . باید برم سراغ اینترنت ماهواره ای . اگه این افت سرعت سراسری هست پس چرا هیچ خبری ازش توی سایت نیست ؟:n13:
اینطور که داداشم میگفت تا همین دیروز عالی بود ، ولی من الان رسیدم خونه سرعت افتضاحه :n21:نقل قول:
بسیار عالی!! مثل اینکه تقریبا تونستن اقداماتشون عملی کنن. !! البته دور از ذهن نبود.
اینجوری تا تقی به توقی بخوره! اینترنت از اینی که هست هم کندتر میشه و عملا با نداشتنش هیچ فرقی نمیکنه در حالیکه هیچ خللی به کار موسسات و سازمانها و شرکتها و ...... وارد نمیشه چون اینترانت داخلی هست . و اونا از اینترانت ملی استفاده میکنن . اما قبلا اینجوری نبود و با قطعی اینترنت تمام شرکتها و ... ضرر میکردند و کارشون دچار مشکل میشد.
شایدم دارن طعم آشی رو که پختن میچشن! در هر صورت باید خندید به ادمای ساده لوحی که فکر میکردند با اومدن اینترانت داخلی! سرعت اینترنت بالاتر میره و قیمت اون کمتر میشه !! :n09::n09::n09: