سلامنقل قول:
حقیقتش من این مدل رو ندارم تا بتونم راهنماییت کنم.منظورتم کاملا متوجه نشدم.یعنی دکمه برای جابجا کردن فولدر هنگام پخش mp3?مگه دکمه جهت و enter نداره؟
Printable View
سلامنقل قول:
حقیقتش من این مدل رو ندارم تا بتونم راهنماییت کنم.منظورتم کاملا متوجه نشدم.یعنی دکمه برای جابجا کردن فولدر هنگام پخش mp3?مگه دکمه جهت و enter نداره؟
نقل قول:
دوست عزيز ؛
اگه كنترل 282 مثل 787 باشه مي شه فولدر رو عوض كرد .
كافيه كليد MENU رو بزنيد . روي صفحه TV تمام فولدر ها رو نمايش مي ده و با كليدهاي بالا و پايين و كليد اينتر ، مي شه از يه فولدر به فولدر ديگه رفت .
البته اگه كنترل 282 مثل 787 باشه !!!
خیلی خیلی خوبه طراحیش. مخصوصا سابش. شرکتهای دیگه هم کاش یکم از قالب مکعب در بیان. و البته خیلی خیلی گرون. فکر کنم این رنگیش بهتر از سیاهش باشه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
مدل 787 پایونیرمدل 3569 و 3378 و 3578 فیلیپس
مدل D7 جی وی سی
میشه عکس هایه این دستگاه رو بزاری و اگه خودت میخواستی بخری کدومشونو میگرفتی:8:ممنون
با سلام به اساتید گرامی وفعال لطفا بنده رادرخرید یک سینمای خانگی توپ برای lcd lh700 با بالاترین کیفیت صدا وتصویر HD راهنمایی فرمایید سپاسگذارم
سلام دوستان من امروز این مدل رو از اینترنت پیدا کردم میخواستم قیمت ومشخصاتش رو بدونم و سیستم خوبی برای فیلم نگاه کردن هست از نظر صدا ممنون:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::18::18::18::18::18:جل ال خالق این دیگه چیه؟
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
لطفا یکی بنده را راهنمایی فرماید کسی نبود
من آخرش rs70 خریدم و صدای خیلی خوبی داره
اینکه خیلی کمه. یا نیمچه ریویوو بزار ازش.نقل قول:
شما به سایت چاره سری بزنید قیمت این پلیر از یک میلیون پانصد هزار تومان شروع و تا پنج میلیون پانصد ختم میشه فقط پلیرنقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=1650&smid=171
من یه مشکل با پایونیر 787 دارم، دوستان لطف کنن بگن طبیعیه یا ایراد از دستگاهه.
اول اینکه زمان لود شدن و خوندن CD یا DVD تقریبا ۱۰ ثانیه است و برای عوض کردن آهنگ یا track حدود ۳-۴ ثانیه تاخیر داره.
دوم هم اینکه هیچ وقت اطلاعات آهنگ در حال پخش رو ذخیره نمی کنه و هر بار که دستگاه خاموش میشه یا مد پخش عوض میشه دوباره از اول دیسک شروع به پخش می کنه.
نقل قول:
ببخشيد ولي به نظر مياد اين آمپلي فاير باشه نه پلير.
نقل قول:
سلام دوست عزيز ؛
اين مساله طبيعي هست ...
البته در زماني كه dvd پخش مي كنه ، وقتي دستگاه رو خاموش و روشن مي كنيد ، از آخرين صحنه پيش از خاموش شدن ، پخش مي كنه.
دوست عزیز این امپلی فایر مدل 1019 شرکت پایونیر هست و یک پلیر نیست.ولی به عنوان یک آمپلی فایر توی صدا و تصویر و با توجه به مبلغش عالیه.نقل قول:
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
باید خدمت دوستانی که با لودینگ اولیه دی وی دی مشکل دارند عرض کنم که فکر نکنند این قضیه یه نوع ضعف محسوب میشه.پلیرهایی هستند که قیمت بالای یک میلیون دارند و زمان لودینگشون هم بیشتر 30 ثانیه هستش.
ممنون من از این مدل خوشم اومده و میخوام بخرمش فقط یه کم اطلاعات میخوام و میخواستم بدونم خوب هست و همراهش اسپیکرم میدن اگر غیراز اینه چه اسپیکری برای این معرفی میکنید و قیمت:8:نقل قول:
دوست عزیز این امپلی فایر مدل 1019 شرکت پایونیر هست و یک پلیر نیست.ولی به عنوان یک آمپلی فایر توی صدا و تصویر و با توجه به مبلغش عالیه.
درسته ببخشید چون با عجله داشتم مینوشتم اشتباه نوشتم
خب اسپیکر مناسب این آمپلی فایر که زیاد هست منتهی شما بفرمایید چقدر میخواید برای بلندگو هزینه کنید؟نقل قول:
مدل 3569 فیلیپسنقل قول:
مدل 3378 فیلیپس
مدل 3578 فیلیپس
مدل D7 جی وی سی
مدل 787 پایونیر
اینا توی اون رنج قیمتی که فرمودید جزو بهترین ها هستند،حالا ایندیگه به سلیقه شما بر میگرده که از صدای کدامیک خوشتون بیاد.
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
دوست عزیز شما سقف بودجتون هم اعلام کن .نقل قول:
من میخوام یه سیستم خوب بردارم چون اهل فیلم نگاه کردن هستم و میخوام صداش بی نظیر باشهنقل قول:
قیمتشم نهاید 300 تومان بتونم هزینه کنم و میخوام ستش مشکی باشه ممنون
ودر اخر این دستگاهی که انتخاب کردم میشه به عنوان سینما خانگی استفاده کرد
ممنون
خب برای 300 تومن اسپیکر یه همچین آمپلی فایری عملا به هیچ دردی نمی خوره.نقل قول:
من پیشنهاد می کنم اگر می خوای یه ست اسپیکر به همراه آمپلی فایر و پلیر جداگانه باشید برید سراغ سری های rs پایونیر که سه مدل داره با قیمت های 630 و 800 و 880 تومن.
ممنون
میشه از این مدل ها عکس بزاری
u\عکس گذاشتم که.تو پست 1459نقل قول:
نه منظورم یه عکس از پشت دستگاه و جلوشه چون هرچی سرچ می کنم پیدا نمی کنمنقل قول:
ویه چیزی بالای دستگاه یه چیزی هست اون چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمپلی فایر rs70 مدل 819نقل قول:
آمپلی فایر rs50 مدل 519
آمپلی فایر rs30 مدل 319
یه نگاه به سایت چاره بنداز از پشت آمپلی فایرها عکس داره.
توی عکس اون دستگاهی هم که روی آمپلی فایر هستش دی وی دی پلیر مدل 420 پایونیر.
میشه اون دستگاه رو ورنداشت چون من خودم یه بلوری پلیر دارمنقل قول:
اون دستگاهی هم که روی آمپلی فایر هستش دی وی دی پلیر مدل 420 پایونیر.
بله میتونی برنداری و هزینش رو که فکر کنم حدود 85 تومن باشه واست کم می کنند.نقل قول:
بلاخره یک dvbt از نوع blu Sens به قیمت 105 هزار تومان خریدم. خروجی Hd دارد به همراه کابل HDMI و کابل AV .چون در اینجا خوانده بودم که برخی از این گیرنده ها تله تکس فارسی را پشتیبانی نمی کنند همانجا در مغازه از آن تست گرفتم و درست کار کرد. تمام فایل های تصویری را از روی کول دیسک اجرا می کند حتی Divx و MKV را و برایم جالب بود که از زیر نویس های رایج مانند Srt پشتیبانی می کند و بدون هیچ مشکلی زیرنویس فارسی را اجرا می نماید.record برنامه ریزی شده در زمان مشخص دارد و خلاصه آنکه به نظرم کامل است.تمام فایل های صوتی را اجرا می کند اما فایلهای صوتی با فورمت Flac را اجرا نکرد.
معمولا این جور دستگاهها حتی اگه قابلیت پخش فرمت Flac را داشته باشن، از container این فرمت پشتیبانی نمی کنن، سعی کنین پسوند فایلشو عوض کنین و پسوندهای مرتبط را انتخاب کنین شاید پخش کنه.نقل قول:
فقط 8 کانال از 14 کانال را دریافت میکنم.تغییر جهت انتن هیچ تاثیری نداشت.لطفا راهنمایی کنید.متشکرم
از کدوم شهری؟ بعضی شهرا 8 تا رو میگیره . مثلا من که تو کرج هستم فقط 8تا رو میتونم بگیرمنقل قول:
دوستان سلام یه سینمای خانگی میخوام با حداکثر 200-300تومن و واسه sony ex 500 شما چی پیشنهاد می کنید؟
شما با این بودجه انتخاب های محدودی دارید.نقل قول:
یا باید مدل tz225 سامسونگ بگیرید با قیمت تقریبی 320 تومن.
یا مدل 180 پایونیر رو بگیرید با قیمت تقریبی 280 تومن که البته توی این مدل همه اسپیکرها بدون پایه است.
یا مدل cn750 شارپ با قیمت تقریبی 350 تومن.
تهران شهران و برخی مواقع هم اعلام عدم سیگنال دارد.
با سلامنقل قول:
مبارک باشه دوست عزیز ، اگر امکان داره یک عکس بهمراه مشخصات دستگاه را برامون بگذارید ضمنا فروشنده را نیز مشخص کنید ، اگر فایلهای full HD(1080P راهم پخش میکنه بفرمایید با تشکر
دوستان عزیز لطفامراازدودلی نجات بدید.نمی دونم سینمای خانگی sony fz900بخرم یاسینمای خانگیphilips 3578?قیمت مهم نیست.میخام صداوتصویروامکانات خوبی داشته باشد.
سلام ببخشید من بین خرید DZ1000 و RS-70 گیر کردم :41:به نظر شما کدوم رو بخرم :19:
در ضمن ایا میشه برای RS-70 امپلی فایر 1019 سفارش داد و 819 خودش رو نگرفت:8:
سلام.مشخصات از روی سایت شرکت:
Blu sens -T14
High definition ----T (MPEG4/ H264), able of playing high definition Matroska MKV/H264 High Profile L4.0 files and compatible with Full HD (1080p – 24fps).
Compatible with multiple multimedia formats and allows multiple AV outputs including HDMI high definition output.
Allows 24 hours of continuous recording from conventional & HD ----T and programmable channel recordings.
High Definition ----T Tuner (MPEG4/H264) and ----T MPEG2 definition.
High definition Matroska MKV/H264, High Profile L4.0 files playback.
Full HD (supports 1080p – 24fps).
USB Host port.
EPG, Parental channel control, teletext and timer.
Allows channel sort.
Recording: directly or programmed.
English, spanish, galician, basque and catalonian OSD language menu.
شمال غربی تهران . گاهی مواقع تصویر قطع و سیگنال وجود ندارد نمایش داده می شود. درصد سیگنال بین 68 و 77 متغیر است.نمی دانم ایا با تعویض انتن یا تطویل (!) میله آن قابل اصلاح است یا خیر. انتن فعلی شاخه ای uhf است.قبل از خرید دستگاه کانلهای 1-3-5-خبر را تقریبا صاف داشتم اما 2 و 4 را اصلا نداشتم.اگر راهنمایی بفرمایید ممنون خواهم بود.
لطفا بفرمایید چگونه می توانمتصویری را در نوشته ها بگنجانم با تشکر.
بعضی جاهای تهرانم همه ی شبکه ها رو نمیگیره ، اگه سیگنالت رو 70-80 هست و تو گرفتن همون 8 تا شبکه هم مشکل داری جای تعجبه ، از آشنایی که تو منطقه شما هستن و ستاپ باکس دارن آمار بگیر ببین واسه اونا چطورهنقل قول: