من نگفتم 2 روز 4 بار به مدت 1 دقیقه و 50 ثانیه خامموشی داده بود
به من گیر نده منبع : خود سایت ALTER IW NET
کد:http://alteriw.net/viewtopic.php?f=4&t=1141&sid=337c3b5c828183c1b5327d3d3eab3085
Printable View
به من گیر نده منبع : خود سایت ALTER IW NET
کد:http://alteriw.net/viewtopic.php?f=4&t=1141&sid=337c3b5c828183c1b5327d3d3eab3085
سلام و ممنون اما
من تمام سرور ها رو امتحان کردم حتی از چند تا دوستان فایل alterIWnet.ini هم گرفتم بازم نشدهنقل قول:
احتمالا اسم سرور رو یک نقطه کم گزاشتی یا یه چیزی شبیه این
damageware.no-ip.info
server.alteriw.net
فکر کنم مشکل داره چون حجم دانلودی را 0 کیلو بایت می زنه و اینکه من با رپید شر مشکل دارم . می گه که ایپی شما در حال دانلود است و باید منتظر بمانید(الان یک هفته ای می شه که این رو می گه و من مال دوستم رو هم گرفتم نشدهنقل قول:
من مال خودمو آپ کردم اسم سرور رو از مال من بردار تو مال خودت بریز احتمالا درس می شه
دوست عزیز همان طور که گفتم من دو روزه که دارم مدام امتحان می کنم و نمی شه من تا حالا وسل نشدم و از وقتی که بازی را نصب کردم .... همین رو می گه و فکر نمی کنم مشکلم این جا باشه...نقل قول:
به حر حال من برای اطمینان(گرچه که می دونم ربطی نداره اما خوب) ویندوزم را عوض می کنم و بعد اگر نشد اصلا بی خیال کالاف 6 می شم میرم همان 4 خودمان رو بازی می کنم
ممــــــــــــــــــــ :40: ــــــــــــــــــــنون
سرور الان دایر هست
188.126.136.151
free for all
سرور بسته شد وقت تمام خسته نباشید.
ممنون که باز یه سرور رایگان زدی.ماهیانه 5 تومن رزو هرکی پایه اس بسم الله.
ey baba mikhaid server bezanid had aghal ghablesh ye neda bedid ta ma ham biaim:41:
سلام دوستان اگه میتونید یه توضیح بدید که اگه مثلا من بخوام یه سرور دائمی با اسم یه شرکت داشته باشم هزینه اش چقدر و باید چیکار کنم.
باید یکم پول خرج کنی
اقایون هر کی دوست داره به ما کمک کنه فقط 5 هزار تومان کافیه مطمان باشید خیلی بیشتر از این ها ارزش داره:5:.
چقدر؟ کجا؟ به کی؟ یه خورده توضیحات بیشتر میخوام.نقل قول:
188.126.136.151
این هم ip سرور الان در حال اجرا هست
Mod=Free For All
هزینه سرور بالاست
آسیاتک ماهی 150 تومن میده
اين آپديت همون MW2Client-from-Old.rar هستش ديگه . من دانلودش كردم ولي بازم اجرا نشد.نقل قول:
آقا به قرآن هيچ اروري نميده فقط وقتي روي iw4mp.exe دوبار كليك ميكنم يه لحظه ساعت شني مياد و ميره و بعدش ديگه هيچ اتفاقي نميفته اصلا اجرا نميشه همه چيزا رو هم مو به مو دانلود كردم و كپي كردم . همه پچاي جديد رو هم ريختم ولي بازم همينجوري ميشه. حتي sp هم همينجوري ميشه ولي وقتي فايل اولي steam_api.dll رو ميريزم اجرا ميشه كه بازم استيم ميخواد. ديگه كلافه شدم.نقل قول:
نه این نیست گفتم که حجمش 140 مگابایته اما مشکل تو این ها نیست مشکل تو خیلی ساده است اول تو از چه ویندوزی استفاده می کنی فکر کنم سون باشه دوم آنتی ویروست چیه و آپ دیت آن مال کیه و در آخر اینکه در مورد بعضی از برنامه هات هم همین طوری میشه یا دقت نکردی و یا نمی شه مثلا 7 زیپ رو امتحان کن ببین بعد از چند بار اجرا بازم اجرا می شه یا نه؟؟؟؟نقل قول:
اين آپديت همون MW2Client-from-Old.rar هستش ديگه . من دانلودش كردم ولي بازم اجرا نشد.
اگر اشتباه نکنم سیستمت وایروس داره w32 که به فایل های exe می چسبه توی سون اجرا نمی شن و توی وستا و xp خراب کاری می کنن اگر این جوری بود بگو تا بهت بگم چکار کنی و اگر هم نبود بگو تا بفهمیم مشکل کجاست
ممـــــــــــــــ :40: ـــــــــــــــــــــنون
خب حتما به سیما 6600نقل قول:
نحوه پرداختشم اعلام میکنه.اما من هم میخوام امتحانش کنم توی یه پریود 10 مین یکی دو نفر رو جوین کنم بینم چه قدر پهنای باند و حجم مصرفی داره.
xfire: secretjial147
yahoo: secretjail
امتحانش مجانیه ادد کنین.
salam be hamegi:31:
agha kesayy ke mikhan bazi konan bazi nasb konan old ro berizan update ro berizan tamum:31:
با سلام این بازی به شماره سریال و پچ لازم داره ؟
لا!لا احتیاج من ال پج و الکراک .السریال.
سلام و درود خدمت دوستان
من modernWarfare 2 نصب کردم و بازی هم میکنم، ولی نسخه اون رو نمیدونم. چندین بار کرکش رو هم عوض کردم (زمانی که tecknogod برای دونفره پچ داد)
حالا می خواستم بدونم توی پست اول که گفتید روش دوم مپ های بیشتری داره و بهتره رو دانلود کنم، یا روش قدیمی تره؟
چون به هر حال 200-300 مگ از ترافیکم میره و نکنه دانلود کنم و بعد ببینم اصلا کار نمیکنه! !!!
:16:فکر کنم توی کالاف 4 خیلی عرب ها رو انتخواب کرده:31:نقل قول:
نه دوست عزیز نیاز سریال نداره و خیلی هم با کالا ف4 فرق می کنه اما چنتی پچ هست که باید دانلود کنی
سلام دوباره، من ریختم ورژن old رو و درست شد؛ بازی میاد ولی کسی رو پیدا نمیکنه!
شاید چون نسخه OLD هستش ! برای من میزنه 1.0.182 ! چطوری آپدیت کنم؟
در ضمن توی این فایل INI سرور رو زده damageware.no-ip.info درسته این؟
در ضمن برای LAN بازی کردن چی؟ باید همین INI رو مثلا بزاریم 192.168.1.8 ؟؟؟
لطفا کمک کنید.
درست شد، ولی چرا نگفتین باید Update کنیم؟ بدون آپدیت نمیاد ! حتما باید 1.3 بشه.
در ضمن پینگ منم رو 190 و ایناست؛ بدون lag بازی میکنم.
من از سینا-6600 حان عذر خواهی می کنم ولی چون خودم هم از پست اول سر در نیوردم و از یکی از بچه ها پرسیدم واسه این دوستمون هم دوباره میگم .نقل قول:
اینو اول دانلود کنید :
حجمش 150 مگ هست .
[PHP]http://rapidshare.com/files/388352187/MW2Client-FreshInstall.7z
[/PHP]
بعد اینو بریز :
[PHP]http://www.4shared.com/file/AQoYC4Yc/crack_mw2.html
[/PHP]
این حجمش 6 مگه !
من این دوتارو ریختم بعد ورژن بازی شد 1.3:20:
من بازم می گم عذر خواهی می کنم .:11:
چون این دوستمون هم بتونه بازی کنه .:27:
اسم این فایل 150 مگی رو هم نمی دونم ولی شاید از رو حجمش بتونی بفهمی که آیا اینو دانلود کردی یا نه !
ولی اگه دانلود کردی دیگه نکون اونو بریز و بعد این دومی و بعد اسمتو انتخاب کن و بعد هم بازی کن حالاشو ببر .:5::8:
DLC ها رو یادت رفت بگی
من فقط همین ها رو دانلود کردم !!!!نقل قول:
رفتم الان بازی کنم دیدم سیوم پریده !!!!!!!!!:19::18:
لولم 40 بود !!!!!!!! :37:
من 14 ساعت بازی کرده بودم !:37:
حالا باید از اول برم !!!:37:
ایا راهی هست که بشه یکی از شما دوستان سیو هاتون رو بدین من جایگزین کنم !!!!؟؟؟؟؟
اگه هست یکی لطف کنه سیو ها رو بذاره تا من دوباره 14 ساعت بازی نکنم تا دوباره بشم همونی که بودم !:37:
سلام، من فایل old رو دانلود کردم، بعدش از سایت alterIW آپدیت رو گرفتم و همچنین 300 مگابایت هم DLC رو گرفتم.
حالا مشکل من اینجاست توی دو سه تا از مپ ها، خطای Disc Read Error رو اول لود شدنش میده و از بازی میپره بیرون :41:
مثل مپ Derail که برفیه.
واقعا اعصاب خورد میکنه، چون وسط بازی آنلاین که مپ عوض میشه، میپره بیرون.
چه کار کنم؟
مشکل باید از این فولدر zone/english باشه!
ممنون اگر کمکم کنید.
نقل قول:
ایا راهی هست که بشه یکی از شما دوستان سیو هاتون رو بدین من جایگزین کنم !!!!؟؟؟؟؟
کد:http://www.mediafire.com/download.php?hgymzdi4gz1
دمت گرم . :20:نقل قول:
دانلود کردم .
ولی وقتی جایگزین کردم !!!!
کلا بازی قاطی کرد سیو سنگل هامم پروند !:41: تازه اسمم هم هنوز همون بود و لولم هم هنوز 9 !!!!:41: یعنی انگار نه انگار
شانس آوردم که بک اپ داشتم :21:
حالا تنها راش همینه ! نمیشه یه جوری سیو ها رو بهوش قال کرد که نفهمه مال خودش نیست !
دوستان ورژن بازی رو از کجا بفهمم؟؟؟
وقتی میری تو بازی پایین سمت چپ سه سری عدد نوشته مثل 1.3.37 که ورژن بازی هست .نقل قول:
سلام کسی هست الان بازی کنیم؟
آخه برادر مشکل داره سرور ساختن شما می تونی سرور بشی مگه؟
کسی از دوستان اگه تونسته سرور بشه و کسی بهش جوین شده بگه بنده هم بدونم.
با سلام بر همگی من این بازی رو می خوام آنلاین بازی کنم ( COD 6 MW 2 ) ولی وقتی با Garena آنلاین بازی می خوام بکنم میگه
You Must Play with Steam یعنی چه ؟ هر کار کردم نشد و من می خوام سرور های ایرانی رو پیدا کنم چطوری می تونم اینکارو کنم ؟
با تشکر
ببینم این I am pro تو بودی؟ همه رو ترکوندی اونم با اون پینگت....نقل قول:
نه من نبودم
سلام آقا خيلي مخلصيم بلاخره يكي پيدا شد جواب مارو بده . راستش ويندوز من xp سرويس پك 2 بود ولي وقتي ميخواستم gta iv نصب كنم از روي يكي از ديسك هاش يه پكيج بود كه با نصب اون ويندوزم سرويس پك 3 شد . (ويندوز سرويس پك 3) . دوم آنتي ويروسم Avast هستش و چون من هرروز به اينترنت كانكتم خودش اتوماتيك آپديت ميشه و آپديتش بروز بروزه. سوم من رو كامپيوترم برنامه و بازي زياد نصبه ولي هيچكدومشون اينجوري نميشن منم گفتم ، قبل اينكه اين پچها رو بريزم اين بازي اجرا ميشد و هيچ مشكلي نداشت ولي حالا سينگل پلير اون هم همينجوري ميشه و وقتي فايل steam_api.dll فايل اوليش رو ميريزم درست ميشه ولي ديگه استيم ميخواد. فكر نميكنم سيستمم ويروس داشته باشه چون آنتي ويروسم هر روز آپديت ميشه. از اينكه توجه كردي ممنونم.نقل قول:
سوال، من مپ karachi رو ندارم، فکر کنم بقیه هم نداشته باشن :41:
کسی نیست داشته باشه؟
اسم دقیق فایل:
mp_karachi.ff
khob dostan ya khabar khob:31:
emrooz dashtim ba ham bazi mikardim
raveshesh ham kheyli sade hast ine ke hame ba ham mian to ye mod va system khodkar ham dige ro be ham vasl mikone
khob emshab hamegi saat 9.30 bian mod tdm
lotfan mano add konin ta hamahang beshim
yahoo:lionelm75@yahoo.com
بچه ها من رفتم TDM اگه کسی هست بیاد:8:
man ke shab hastam hame dustan lotf konan baham hamahang konan 9:30 beterekunim