این ویدئو ها داره یه hover craft رو درست می کنه . من می خوام یه اتومبیل باشه.
Printable View
این ویدئو ها داره یه hover craft رو درست می کنه . من می خوام یه اتومبیل باشه.
آیا ویدئو ای در مورد وارد کردن اتومبیل انگلیسیش هست ؟
سلامنقل قول:
چه فرقی داره شما جاش ماشین قرار بده .
منظورم آموزش به زبان انگلیسی هستش.
خواهش می کنمنقل قول:
راستش ماشینی که من اضافه کردم، Sci-Fi بود، یعنی تخیلی بود و مربوط به آینده. برا کد نویسی باید دقیقا اون چیزی که می خوای رو پیاده کنی. برا همین کد من به درد شما نمی خوره. با این همه قبل هر کدی، شما باید اول به Unreal Script وارد شده باشی، روش کار کن، کار سختی نیست.:20:
در ضمن کد های مثالی که در حین یادگیری می بینی بعضیاش که ظاهرا بی ربط هم هست، در عمل مستقیما به درد این کارت می خوره. مثلا من شلیک ماشینم رو از یه کد مثال که برای Turret ساخته شده بود، درست کردم.
نقل قول:مهران جان Geodav تو اون ویدئو ها انگلیسی حرف می زنه، فقط لهجه داره، چون خودش آلمانیه. در ضمن خیلی هم وارده، قبلا یه مود خیلی بزرگ با آنریل ساخته.نقل قول:
فعلا.:8:
سلامنقل قول:
والا من که کار نکردم، ولی از مدل کارم پرسیدم، اینو گفت:
چیزی که من می دونم اینه که کار ساده ایه، چون هر چی مدل به من میده چند المنتیه، منم هی بش می گم نکن این کارو ولی گوش نمی ده.:31:نقل قول:
تو مکس هر قسمتی که می خوای جدا متریال بدی، رو سلکت می کنی، و تو تنظیمات Edit Poly یه ID جدا بهش می دی.
تا بعد.:8:
سلام
من اگه بخوام آنریل اسکریپت رو یاد بگیرم باید چه برنامه ای رو نصب کنم؟
با تشکر
دوست عزیز برو یا wotgreal نصب کن یا nfrigne
نرم افزار context هم می تونه باشه یا نه؟
سلامنقل قول:
اگه منظورت اینه با چه برنامه ای کدنویسی کنی، در کل هیچ محدودیتی نیست، و با هر ادیتور متنی می تونی، حتی Notepad. با ااین همه یه سری برنامه هست، که Color Highlight یا Class Tree بهت میده.
UnCodeX: کلا اکثر این امکاناتو داره، ولی برنامش چندان جدید نیست، و احتمال بروز باگ توش هست. یه سری تنظیمات هم برای شروع نیاز داره. برای تنظیمات اولیش یه سرچ بکن.
Wotgreal: امکاناتش خوبه، هر چند برای من مدام قفل می کرد، در نتیجه سریع عوضش کردم. اینم برای تنظیمات اولیش یه سرچ بکن.
++Notepad: این برنامه برخلاف قبلیها ادیتور همه منظورست. شاید بشه گفت خوشدست ترین برنامست برای هر زبونی، البته غیر VS. بیش از 40 زبون رو ساپورت می کنه و برای باز کردن تعداد خیلی زیاد فایل هم فوق العاده سریع هست. فقط چون همه منظورست، Class Tree نداره.
Nfringe: این یه برنامه نیست، صرفا یه Language Service هست برای Vidual Studio. حتما می دونی که VS بهترین برنامه برای کد نویسیه. حالا Nfringe اومده زبون Unreal Script رو بهش اضافه کرده. کلا گزینه ی خوبی هست، یه مدت با این کار می کردم، ولی خب یه چنتا باگ داشت که خوشم نیومد. اگه این گزینه رو انتخاب کردی، برای تنظیماتش برو یه سر بزن به آموزش سایت X9Productions. این مورد تنها گزینه ای هست که بهت Intelliscence می ده. و سرعت کدنویسیت حدودا 1/3 زیاد میشه.
Context: این برنامه هم مثل ++Notepad یه ادیتور همه منظورست. الان 4-3 ماهیه از Context استفاده می کنم، هر چند این یکی هم Class Tree نداره. ولی خب در کل خیلی برنامه ی راحتیه. دکمه های User Command که داره خیلی به کار کمک می کنه. این موردو اگه خواستی، نیاز به تنظیم خاصی نداره. خودم بازی آخرمو کامل با Context انجام دادم.
برای شروع توصیه می کنم از برنامه ای استفاده کن که حداقل Class Tree داشته باشه. که++Notepad و Context ندارن. Nfringe احتمالا گزینه ی خوبی باشه برات.
راستی برای پروژه های Commercial، همه رایگان هستن، به جز Wotgreal و Nfringe. غیر اینا 6-5 تا برنامه ی دیگه هم هستن ولی چندان مالی نیستن.
اینم یه توضیح نسبتا کامل برا ادیتور ها. لطفا بقیه هم همین پستو بخونن که هی این سوال نیاد تو تاپیک.
دستت درد نکنه توضیح بسیار کاملی بود.
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
حالا برای یاد گیری این زبان من باید چه کاری انجام بدم؟
من رو ببخشید من خیلی سوال میکنم.
خواهش می کنمنقل قول:
برا یادگیری که منبع خیلی زیاد هست. با این همه من این روندو توصیه می کنم:
برای شروع برو صفحه ی زیر رو باز کن
اینجا کلا برای برنامه نویسیش توضیجاتی هست. فعلا چیزی که نیاز داری قسمت Unreal Script هست، این قسمت 14 تا مقاله داره. 7 تاش مرجع خود UDN هست و هفتای دیگه که با Mastering Unreal: UnrealScript شروع می شن، نصفه از کتابیه که قراره برای Unreal Script بیاد.کد:http://udn.epicgames.com/Three/UDKProgrammingHome.html
7 تا مرجع رو شروع کن به خوندن، با اونا اصول رو یاد می گیری ولی هنوز نمی تونی کد نویسی کنی. بعد اونا برو سراغ 7 تای کتاب. اینا که تموم شد می تونی کد نویسی رو شروع کنی. با این همه یا بعد این 14 تا یا بینش، برو آموزش های سایت X9Productions رو کار کن. زیاد نیست. در ضمن کار با Nfringe رو هم کامل آموزش می ده.
در ضمن برای یادگیری اسکریپت برعکس ادیتور ها، تمرین از آموزش مهمتره. اول این آموزش ها رو کار کن و بعد شروع کن به تمرین، می تونی از کلاسای فعلی UDK به عنوان مثال کمک بگیری.
فعلا این 3 سری رو کار کن، تموم که شد، اگه بازم منبع خواستی بگو.:8: فعلا.
راستی من کتاب Mastering Unreal رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
با تشکر از زحماتتون
سلامنقل قول:
این کتاب که گفتم قراره بیاد. هنوز نیومده، شما هم منتظرش نمون، چون تا حالا 6 تا تاریخ براش تعیین شده و هی عقب می افته. تاریخ فعلی هم مال 2 ماهه دیگس ولی تضمینی نیست باز عقب نیفته.
با این همه بهت که گفتم، نصفه از کتاب تو UDN هست، مشخصاتشو هم بهت دادم. کلا کتابه 14 چپتره که 7 تاش تو UND هست. می تونی بری این 7 صفحه رو رو هاردت سیو کنی. البته اینم بگم، این 7 چپتری که اونجا هست مال اول 2010 هست و مسلما با چیزی که نهایتا تو کتاب میاد، یه مقدار فرق داره.
سلام
من برای تغیییر دوربین تو بازی باید چی کار کنم؟
مثلا در حین بازی می خوام دوربین عوض بشه.
با تشکر
سلامنقل قول:
کلا کار ساده ایه. برای یاد گیریش برو تو سایت X9Productions که قبلا دادم، اونجا یه دوربین ایزومتریک یاد میده.
اگه هم یاد گیری نمی خواستی و می خوای صزفا استفاده کنی، برو صفحه ی زیر:
اینجا 6 مدل دوربین رو کدشو گذاشته. می تونی همه رو مثل خودش بذاری و هر وقت لازم شد بینشون سوئیچ کنی.:5:کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=721726&highlight=camera
هر چند توصیه می کنم، دوربین که یه چیز ساده ایه رو به جای کپی/پیست، روندشو یاد بگیر، اینجوری هر دوربین جدیدی رو خودت می تونی پیاده کنی، یه مقدار هم کدنویسی یاد می گیری.
فعلا بای.:8:
سلام
نحوه ساخت یه کادر در حین بازی چجوریه؟
یعنی اینکه کاربر داره بازی میکنه بعد یه کادر باز بشه.
با تشکر
بروهمه چیز درباره ی بازیسازی دارهکد:http://www.persian-designers.com
اینه که گذاشتی برای udk نیست.
دوست عزیز این اولا هیچ چیزی از UDK توش نیست، دومن قبلا که یه دوبار با یه سری اعضاش صحبت کردم، دیدم عموما چیزی از اصول بازی سازی نمی دونن، فقط یه سری بحث کوچه بازاری.نقل قول:
با این همه ممنون:20:
منظورت اینه یه صفحه ی 2 بعدی باز بشه؟نقل قول:
3 تا راه داری، UI Scenes، GFx که فقط با ادیتورن و Hud هم با کدنویسی. ولی قبلش بگو شما با چه بیلد UDK کار می کنی؟ و آیا فلش بلدی یا نه؟
سلام
من با ورژن آخری کار می کنم و فلش هم یه مقدار بلدم.
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
منظورم هم یه صفحه دو بعدیه
سلامنقل قول:
خب اگه فلش بلدی که باید بگم کارت خیلی راحته.:5: باید از Scaleform GFx استفاده کنی. قبل هر کاری یکی دو ساعت وقت بذار این مقاله رو بخون:
برای کار باهاش هر چیزی که می خوای رو تو Flash در میاری، فقط موقع اکسپورت باید تنظیماتی که می گه رو بکنی. وقتی تو UDK ایمپورت کردی می تونی با کیسمت و اسکریپت ازش استفاده کنی. کلا روندش خیلی راحته.کد:http://udn.epicgames.com/Three/Scaleform.html
برای کیسمت هم توی زیر منوی New Action -> GFx UI نود های لازم رو پیدا می کنی.
الان بشینی پاش تا شب اولین UI تو درست کردی.:20:
راستی تو یوتیوب 3 سری آموزشی هست برای Scaleform. یه سریش رسمیه و دو سری دیگه رو افراد دادن. توصیه می کنم تا فردا هر سه رو بگیر ببین. هر کدوم یه نیم ساعت یه ساعته.
غیر از فلش هم چیز دیگه هم هستش.
یعنی چی؟نقل قول:
منظورت روشهای دیگس؟
بله منظورم روش های دیگس.
یه سوال دیگه :
نحوه ساخت map برای بازی چجوریه؟
با تشکر
یه سوال دیگه:
من می خوام کاری بکنم که وقتی دوربین هرجایی که باشه همونجا رندر بشه و باعث بالا رفتن سرعت و کاهش حجم گرافیکی بشه .
چجوری میشه؟
با تشکر
برخلاف موتورهایی که تو این فروم بحث میشه، UDK این مورد رو داره، اونم به صورت پیش فرض.:5: لازم نیست شما کاری انجام بدی. اسمش هم Occlusion هست.نقل قول:
برای تستش هم توی منوی Viewport گزینه ی View Culling/Occlusion رو فعال کن. توی ویو پرت اصلی البته. شاید لازم بشه یکی از ویو پرت های دیگه رو Real-Time کنی تا بهت نشون بده.
یعنی چی ساخت مپ چه جوریه؟ همین الان داری مپ می سازی دیگه.:13:نقل قول:
روش های دیگه هم یکی UI Scenes هست، که هم پیچیده تره و هم تا یه مدت دیگه از UDK حذف میشه. در نتیجه ارزش یاد گیری نداره. زمان یادگیریشم خیلی بیشتر از Scaleform GFx هست.
یه روش دیگه هم استفاده از Hud هست که کاملا با اسکریپت نویسی انجام میشه که خب شما قاعدتا علاقه ای بهش نداری.:20:
اگه بازی مثل جی تی آ رو دیده باشی اون پایین یه مپ داره که داره نشون میده الان کاراکتر کجاست .
من اینو می خوام.
با تشکر
خب به اون که می گن مینی مپ. برا مینی مپ غیر از UI Scenes از بقیه ی روشها می تونی استفاده کنی. مینی مپی که الان تو UDK به صورت نمونه هست، GFx و نمونه ای که تو یکی از چپتر های اون کتاب یاد داده، Hud هست. البته در هر دو صورت باید با کد باهاشون کار کنی، کیسمت جوابگو نیست.نقل قول:
مینی مپی که تو همین Unreal Tournoment هست، همه جور امکانات داره، از Rotate و Move بگیر تا Zoom-In و Zoom-Out. وقتی اسکریپت وارد بشی می تونی از کد های فعلی کمک بگیری.
در هر صورت فعلا بشین پا Scaleform GFx. چه برا این، چه برا UI و چه برا Menu.
حالا این Unreal Tournoment کجاست؟
مهران جان اصلا گوش می کنی چی می گم؟ کاری که الان شما باید بکنی، اینه که ویدئو های Scaleform رو ببینی، مقاله ی 2 ساعتیشو بخونی و یکم باهاش تمرین کنی.نقل قول:
در هر صورت UT بازیه که با هر ریلیز Unreal Engine یه نسخه ی جدید ازش میاد، UT3 هم با Unreal 3 اومد، همین 4 مپ خیلی بزرگی که تو مپای آنریل هست و این بازی اکشنی که به صورت پیش فرض تو UDKهست، جزیی از همون بازیه. برای مینی مپ کافیه یکی از مپای پیش فرض رو باز کنی.
سلام
من اگه بخوام از بازیم خروجی بگیرم و بخوام اونو منتشر کنم باید چه کارهایی انجام بدم؟
منظورم (لایسنس و ... ) هستش.
بعد از چند روز من هم یه سوال دارم.
فرض کنید ما توی انریل اسکریپ نوشیم
Class .... extend ... kactor
من اگه بخوام بدونم توی این کلاس چه کدهایی بنویسیم باید چه کار کنم . ایا منبعی وجود داره .
در ضمن من تونستم بالاخره با سیستم کاور گیری کار کنم اگه بحث تکراری نیست بگین اموزش و کدهاشو بزارم.
سلامنقل قول:
از دید فنی که اینجا توضیح داده باید چیکار کنی. همین دیروز 1 خروجی دیگه گرفتم، دفعه دوم سوم دیگه سریع می تونی این کارو بکین، شاید تو 10 دقیقه.
از لحاظ قانونیش، اگه بازیت رایگانه، که معمولا افراد چنتا بازی اولشون رو این جوری می دن که فید بک ها زیاد بیاد، که هیچ کاری لازم نیس بکنی. اگه هم خواستی تجاری کار کنی، که زمانی که کار ساخت تموم شد، با اپیک هماهنگ می کنی که یه لایسنس برات درست کنن، 99 دلار برای شروع فوش می دی. بعدش فروشو به صورت دیجیتالی شروع می کنی، هر سه ماه باید 25% بدی به اپیک، البته غیر 5000 دلار اول که کامل مال خودته.:5:کد:http://www.theballthegame.com/tutorialudk.htm
فقط می مونه یه مساله، و اونم اینکه ایران تحریمه و شما از لحاظ قانونی نمی تونی هیچ لایسنسی رو از آمریکا و یه سری کشورای دیگه بخری، چه UDK چه Max چه فتوشاپ و چه بقیه ی انجین های آمریکایی مثل یونیتی. در این صورت راهی که من توصیه می کنم، اینه که به عنوان شهروند یه کشور دیگه لایسنس رو بگیری. مثلا اگه فامیلی داری تو یه کشور دیگه بگو برات یکی بگیره و یا ساده ترین حالتش اینکه از طریق دبی اقدام کنی.
اینم قانونیش. هر چند گفتم، اگه فعلا بحث بازی فریه، هیچ کاری لازم نیس بکنی. اگه هم بخوای مثل یه سری بچه ها فقط تو ایران بفروشی و قانون دنیا برات مهم نیس، می تونی بازم بدون اینکه هیچ کاری بکنی بازیتو بفروشی.
با سلامنقل قول:
اگه میشه آموزش هاشو بزارید
با تشکر
چجوری میشه که وقتی مدل رو از مکس وارد آنریل میکنی بدون اینکه براش متریال بسازی با تکسچرش بیاد؟
با تشکر
خوب شما که راحت می تونی فایل KActor.uc رو باز کنی و کدشو بخونی.:20: هر تابعی که نیاز به تغییر داشت رو می تونی Override کنی، می تونی تابع جدید هم اضافه کنی. متغیر ها رو هم می تونی تغییر بدی و یا اضافه کنی.نقل قول:
آموزشه هم خوبه، فکر نمی کنم تکراری باشه.
تا جایی که من دیدم نمیشه. البته برای بیلد های بعد از می اینو نوشته:نقل قول:
باید FBX رو تست کنی، ممکنه تکسچر هم جزو این Asset هایی که می گه باشه، ولی تا حالا تست نکردم. در هر صورت اگه بتونی این کار رو بکنی، باز هم باید از روی تکسچر ها متریال بسازی.نقل قول:
Importer will detect the type of asset to import by peeking at the FBX file
شما خودتو اذیت نکن، با روند عادیش برو.
نحوه ساخت خورشید تو بازی چجوریه؟میدونم با lensfare هستش ولی چجوری باید ازش استفاده کنم.
با تشکر
سلامنقل قول:
برای خود خورشید که از DominantDirectionalLight استفاده کن.
برای LensFlare هم اول یه LensFlare رو تو Content Browser سلکت کن. بعد توی مپ کلیک راست کن و از زیر منوی Add Actor گزینه ی Add LensFlare: X رو انتخاب کن. الان دیگه تنها کاری که باید بکنی، اینه که مکان و جهت LensFlare رو تنظیم کنی. همین.
راستی خودت هم می تونی LensFlare بسازی. برای این کار برو تو Content Browser یه جای خالی کلیک راست کن و گزینه ی New LensFlare رو بزن. اینم داکیومنتش:
فعلا.:8:کد:http://udn.epicgames.com/Three/LensFlareEditorUserGuide.html
دوستان فعلا ببخشید نمی تونم برای کاور اموزش بزارم . اما کدهاشو می زارم خودتون استفاده کنید . راحته .
اگه شد بعدا نحوه تغیر همین کدها رو هم می گم .
کد:http://rapidshare.com/files/412495362/CoverSystem.rar