آقایون ما فرض رو بر این میگیریم که کیلومتر سمند 220 رو نشون داده ولی ایا واقعا 220 تا داره میره یعنی 220 نیسان جی تی ار با سمند یکیه شما این طور فکر میکنید
Printable View
آقایون ما فرض رو بر این میگیریم که کیلومتر سمند 220 رو نشون داده ولی ایا واقعا 220 تا داره میره یعنی 220 نیسان جی تی ار با سمند یکیه شما این طور فکر میکنید
دوست عزیز اگه قبول داری که ماکسیما 220 تا میره میتونید کیلیپی که دوستمون توی صفحه قبل گذاشت رو تماشا کنیدنقل قول:
یا اینکه توی سایت آپارات یه سرچی بفرمائید حساب دستتون میاد.
پایدار باشید
دوست من چه این ماشین چه بوگاتی چه نیسان جی تی آر 220 کیلومترشون یکی هست ولی ظاهرا شما ماشینی رو که قراره تو 600 متر به 220 برسه و رو با ماشینی که قراره تو 6 کیلومتر به این سرعت برسه رو اشتباه کردی .نقل قول:
در مورد شتاب هم بار ها تست شده فیلمش هست و نیازی به بحث نیست .
در مورد محبوب بودن tu5 هم دلیلش موتور نیست دلیلش اینه که 90% tu ها رو 206 نصب میشن و محبوبیتی که 206 داره سمند نداره و هرکسی هم 206 میخره برای 206 بودنشه نه برای tu5 بودنش علت اینم که روزی 1 تومان رو این ماشین میره همین 206 بودنش هست نه tu5 بودنش .
آقا من سورن ELX موتور ملی بنزینی دارم. امروز چک کردم 220 تا رو تونستم بگیرم. از جلوی این تابلوهای پلیس که سرعتت بالای 120 باشه نشون میده ، رد شدم. سرعت 220 رو نشون داد. جالب بود که با اون سرعت صدای موتور خیلی کم بود. ولی فکر کنم یه 100 هزار تومنی جریمه شدم... موفق باشیدنقل قول:
خود سایت ایرانخودرو شتاب 0 تا 100 206 رو 14.1 و سمند موتور ملی رو (بنزین) 13.5 اعلام کرده. (البته پایه گاز سوزشو 14.3 اعلام کرده) البته من چون اکثرا تو جاده هستم خودم چک کردم با 206 ها . واقعا شتاب بیشتری داره. (البته تو سایت ایران خودرو سورن ELX مولتی پلکس رو نزدیک 12 زده) شایدم تمام 206 دارها بلد نیستن درست دنده عوض کنن که من با موتور ملی جاشون میذارم. در کل به نظرم اگه مشکل قطعه موتور ملی حل بشه خیلی سرتر از بقیه موتورهای تولید داخله... البته یه نکته هم هست اونم اینه که 206 های قدیمی و یا تیپ 5 و6 که دیگه تولید نمی شن شتابی حدود 11 داشتن. ولی خوب دیگه فعلا تولیدشون تعطیله. چون قطعه نیست. باید 206 با مونتاژ چینی خرید که همین شتاب رو هم داره یعنی 14 و خورده اینقل قول:
دوست عزیز همون tu5 رو اگه رو سمند بزارن که چند سال پیش گذاشتن و الان روی پارس و 405 هم دارن میزارن شتاب بیشتری نسبت به ef7 داره یعنی اگه یه سمند tu5 با یه سمند ef7 کورس بزاره tu5 برنده است تازه کم مصرف تر هم هست گاز خورش هم بهتره و از گاز دادن بهش ادم ترسی نداره خیلی هم سگ جونهنقل قول:
0 تا 100 رو با 405 حدود 10.5 و پارس حدود 11 و روی سمند حدود 11.5 با tu5 میشه زد
الان پارس tu5 و 405 tu5 جزو محبوب ترین خودروها هستند اگه این موتور رو روی سمند هم میگذاشتند سمند هم فروشش چندین برابر میشد
این تاپیک خوب پیش میره ولی بحثها پایه فنی ندارن ، چرا شتاب مثلا فلان ماشین بیشتره یا تاپ اسپیدش چنده
تنها موتور توی این مسایل دقیل نیست گیربکس وزن ضریب آیرو دینامیک .
بیشنرین محبوبیت TU5 به دلیل بازده خوب موتور هست توانی که در مقابل مصرف در اختیار راننده قرار میده من تجربه خاصی با EF7 نداشتم ولی موتور دور بالای هست و نرم و خوب عمل میکنه و توی جاده وقتی سوار یه سمند بودم به عنوان مسافر عکس العمل خوبی رو به فشار گاز نشون میداد هر دو موتور در حد نزدیکی به هم هستن ولی به دلیل کم صدا بودن EF7 و نرمتر کارکردن و دور گیری سریعتر شتاب بهتری رو تجربه میکنه .
والا نمی دونم. خیلی این حرف منطقی نیست. بدنه سمند و 405 و پارس از 206 خیلی سنگین تره پس منطقی نیست شتاب بیشتری نسبت به 206 داشته باشه. گرچه من پارس tu5 سوار شدم. خیلی لشه. با 206 و 405 tu5 هم کورس گذاشتم و نتونستن منو بگیرن. شاید اونا رانندگی بلد نبودن والا!!!نقل قول:
جهت اطلاع (منبع سایت ایران خودرو)
وزن 206: 1054 کیلوگرم
وزن 405: 1100 کیلوگرم
وزن پارس: 1185 کیلوگرم
وزن سمند: 1220 کیلوگرم
وزن سورن: 1220 کیلوگرم
قدرت موتور ملی بنزینی:
قدرت موتور ملی پایه گاز سوز: (با سوخت گاز)
حداکثر توان موتور (hp) 114@6000 rpm
قدرت موتور پارس tu5:
حداکثر توان موتور (hp) 103@6000 rpm
حداکثر توان موتور (hp) 108@5600 rpm
قدرت 206 تیپ 2:(تنها مدل 206 که فعلا تولید میشه)
حداکثر توان موتور (hp) 75@5500 rpm
دقیقا درسته. به نظر من هم محبوبیت Tu5 به خاطر کم مصرف بودنشه که البته مساله قابل ملاحظه ای هم هست. البته مشکلات تامین نشدن قطعات Ef7 این اواخر هم دخیله. در کل من تجربه TU5 رو روی 206 ، پارس و 504 داشتم. به نظرم از نظر شتاب فقط روی 206 خوب بود. به نظرم کشش اینکه روی سمند سوار شه رو نداره. علاوه بر اونکه همین الان هم تولید 206 غیر از تیپ 2 موقف شده.و یعنی می شه حدس باید با TU5 خداحافظی کرد و موتوری هم که روی تیپ 2 بسته می شه خیلی ضعیف و بی کیفیته. (تجربه شخصی بنده)نقل قول:
کم صدا بودن و نرم بودن ef7 کاملا برتر نسبت به Tu5 هستش.
یه نکته دیکه اینکه اگه تو سایت تولیدات روزانه ایران خودرو نگاه کنید تقریبا تولید خودرو با TU5 متوقف شده . تک و توک اونم تو چند ماه گذشته به تعداد انگشت شماری این موتور روی خودرو ها سوار شده و تولید انبوهش برمیگرده به مدتها قبل.
اتفاقا موتور tu5 رو 405 و پارس و سمند خیلی خوب جواب داده اگه یه سمند یا پارس با موتور tu5 با یه 207 یا 206 sd v8 کورس بزاره سمند و پارس برندن و اگه 405 باشه که باید با زانتیا کورس بزاره چون ecu که روی 206 ها و خانواده 405 سوار میشه تفاوت داره
به نظز من خیلی از دوستان دارن با تعصب خشک و خالی نظر میدن ، این مسایل مثلا شتاب اولیه یا ثانویه به خیلی موارد بستگی داره نه تنها موتور . تا حالا هم کسی این دوتا موتور رو در شرایط استاندارد یکسان تست نکرده ازجمله اینکه دو خودروی مشابه با موتورهای متفاوت . نمیدونم این ادعا ها رو با کدوم منبع میگید ولی وقتی وزن بیشتری روی یک موتور و گیربکس اعمکال بشه صد در صد با یک موتور یکسان وزن کمتر شتاب اولیه بهتری خواهد داشت مگر ینکه مثلا tu5 موجود دارای تنظیمات متفاوتی باشن مثل ورژن ecu که روی 206 و 207 ها بعد از سال 85 7.4.5 شده که از توان موتور کمی کاسته . و میتونه روی موتورهای دیگه که مثلا روی 405 یا پارس هستند از ورژن قدمیی استفاده شده که توان بیشتری رو تولید میکرد .
منم EF7 دارم .
ولی اصلا این صحبت های منفی که در مورد این موتور رو یه جورای قبول ندارم !!!
الا حدود 1 سال نیم هست که دارمش و فکر نمی کنم کسی مثل من ماشین رو رونده باشه !!!
تو این یک سال نیم 92،000 کیلومتر کار کرده !!!!
کورس با 405 TU5 برنده
کورس با 206 V8 Sd شتاب بازنده و استقامت برنده
تا حالا که اکثر ماشین های ایران خودرو رو می خوره و حرفی هم اصلا توش نیست لطفا اینجوری قضاوت نکنید در مورد این موتور
تا حالا این مشکلات رو داشته ==>
سوراخ شدن رادیاتور ، سوختن باتری ، صفحه دیسک کلاج ، جلوبندی (( به دلیل خیابون خیلی خراب ))
چجوریه که شما از 206 v8 تو شتاب باختی ولی از 405 tu5 که از 206 شتاب بیشتری داره بردینقل قول:
اصلا امکان نداره سمند ef7 بتونه 405 tu5 رو تو 0 تا 100 بزنه دنده2 سمند تو آینه ست
حالا خدا رو شکر مال شما چون قدیمی تره خوب از آب در اومده ولی دلیل نمیشه که همه خوب باشن اگه از هر 5 تا ماشین یکیش هم مشکل دار باشه میگن بدرد نمیخوره
نقل قول:
با 405 از سرعت 60 شروع کردیم
دقیقا درسته. منم گفتم این صحبت دوستمون اصلا منطقی نیست. البته علمی هم نیست. فقط دارن تجربی می گن که اونم مشاهدات خود من خلافشو ثابت کرده. البته یه احتمال دیگه هم هست اونم اینکه تیپ 2 رو با مثلا پارس TU5 کورس گداشته باشن. از اونجا که موتور تیپ 2 خیلی ضعیف تر از TU5 هستش. البته به خاطر سبک تر بودن بدنه 206 و همپنین آیرودینامیک بودن بدنش بازم بعیده...نقل قول:
سمند TU5 ندیدم ولی با توجه به سیسات گذاری های ایران خودرو اگه اینقدر خواهان داشته بعیده به همین راحتی تولیدشو متوقف کنه. احتمالا خیلی کیفیت و بازده خوبی نداشته و خیلی راضی کننده بازار نبوده.
ECU هم فقط نرم افزاری که روش دانلود می شه مهمه که اونم خیلی راحت نمایندگی براتون بروزش می کنه. در ضمن کلا فکر کنم ایران خودرو زیمنس و ساژم و یه مارک چینی روی خودروهاش میذاشت. الان همش شده چینی. پس بازم فرقی نمی کنه تو پردازش اون نرم افزار.
یه نکته. این تاپیک در مورد سمند با موتور EF7 هستش بنا بر این بهتره در مورد این موتور صحبت بشه. نهایتا مقایسه این موتور با موتور XU7. نه موتور TU5 که اصلا روی این خودرو سوار نمی شه و سرنوشتش برای خودروهایی که قبلا هم روشون سوار می شده فعلا نا معلومه.(ارجاع به سایت تولیدات روزانه ایران خودرو و توجه به اینکه چند وقته این موتور روی هیچ خودرویی بصورت جدی مونتاژ نشده)
والا نمی دونم شما چرا اینقدر اصرار دارید یه موتوری که هم از لحاظ توان ضعیف تر از EF7 هستش شتاب بیشتری داره. سورن من موتور ملی هستش. جدید هم هست. هیچ مشکلی هم نداره. من خودم هم 206 تیپ 5 داشتم هم 405 هم با پارس TU5 رانندگی کردم. این ماشین خیلی سرتر بوده. البته 206 بعد تصادف دیگه ماشین نشد و الا از لحاظ کم مصرف بودن اون بهتر بود.نقل قول:
یه نکته: حالا که ما کورس گذاشتیمو شد. حالا هی بگو نمیشه...
البته فکر نکنم از ef7 ضعیفتر باشه میشه گفت هم رده هستن.108 اسب در مقابل 114(ef7 بنزینی) که این 6 اسب بخار باعث اختلاف خیلی زیادی نیست.این اختلاف تقریبا نامحسوسه.هر دوی این موتور ها خوب و پر قدرت هستن.در مورد مسئله شتاب هم اگه 0-100 منظور باشه تحت هیچ شرایطی ef7 نمیتونه 405 tu5 رو بگیره که دلیلش هم دنده 2 فوق العاده 405 هست.ولی اگه تست شتاب از دنده 3 باشه اگه سرعت پایین باشه 405 عقب میفته و اگه سرعت بالاتر باشه با هم میرن.ولی در دنده 4 برتری بی چون و چرا با ef7 هست.که دلیل اون هم دنده 4 سبک 405 هست.نقل قول:
در مجموع شتاب فقط به موتور بستگی نداره و شرایط دیگری هم دخیل هستن.
سلام دوستان جدیدا دارن یه نظر سنجی از ef7 دارها میگیرن خواهشن به ماشین خودتون نگاه نکنین. بیشتر ماشین های تولید جدید مد نظرتون باشه. و اینکه خود ایرانخودرویی ها هم در تماسی که باهاتون میگیرن این موتور رو با tu5 مقایسه میکنن!
میخواستم ببینم شما که گاز میدید دنده ها زود پر میشه یا نه؟ دامادمون یه ef7 داره مدل 89 و من هم مدل 90 . توی ماشین ایشون خیلی دیر دور موتور بالا میومد و من دنده رو نهایت روی 2500 عوض میکردم! حوصلم سر میرفت! ولی ماشین خودم خیلی سریع دور میره بالا و بیشتر اوقات هم روی 3500 تا 4000 دنده میدم خیلی کم هم بالای 4500.یعنی زمانی که طول میکشید ماشین من دور موتورش 4000 بشه تو ماشین ایشون دور موتور تازه میرسید به 2500!
این وضعیت رو توی ال 90 و 206 هم تجربه کردم که دور موتور دیر تر از ماشین من بالا میومد.
حالا میخوام ببینم این قضیه بر میگرده به اون حالتی توی ecu که بسته به نحوه رانندگی خودشو مچ میکنه یا نه؟ ماشین بنده زمانیکه توی دنده 1 گاز میدی ،موقع تعویض دنده که میشه یه دفعه جلوت بسته میشه و مجبور میشی پا رو از روی پدال برداری، کله میکنه و تکانهای شدیدی به بدنه وارد میشه و جلو و عقب میشه(اگه سریع کلاچ بگیرم یا پدال رو اروم بیارم بالا و یا اینکه یکدفعه شتاب نگیرم کله نمیکنه )! که تو ef7 ی که دور موتورش دیرتر بالا میومد نبود.البته خیلی وقته دیگه اینجوری نمیشه چون به پدال گازش عادت کردم و نحوه رانندگیم هم بهتر شده! و پر شتاب حرکت نمیکنم.
در کل موتوش برای من خوبه. ولی از لحاظ بدنه و صندلی و ... افتضاحه! صندلیهای جلو که شل هست و لق میزنن که خیلی اعصاب خورد کن میشن. یه بار هم یه جاده خاکی رو رفتم از اون به بعد ستون وسط سمت راست تق تق میکنه و انگار دوتا اهن میخورن به همدیگه! قابش رو هم باز کردم و کلی فوم گذاشتم بازم جواب نداد. و صدا هم مشخص شد از اتصال ستون به بدنه میاد! در ضمن درها هم چند بار رگلاژ شد ولی درست نشد.
دوست عزیز اخه این حرفها که زدی بیشترش که غلطهنقل قول:
تیپ 2 باید با پراید درگ بزاره نه tu5
206 تیپ2 با باک خالی 1000کیلو 405 با موتور tu5 با باک خالی 1050 کیلو و پارس با باک خالی حدود 1150 کیلو
در ضمن ایرو دینامیک 206 33 هست و 405 31 و پارس 32 یعنی 206 از همه بدتره
موتور tu5 رو سمند خوب جواب داد ولی به چند دلیل دیگه نمیزارن یکی این که سمند خودروی ملی هست و باید موتور ملی هم روش باشه
یکی این که موتور tu5 محدودیت تولید داره و هنوز قطعات اروپایی زیادی داره
ecu تو شتاب و مصرف و کلا گاز خور ماشین خیلی تاثیر داره به طوری که 206 تیپ 5 با ecu 7.4.4 بوش ساخت فرانسه شتاب 0 تا 100 9.6 ثانیه رو داشت و زانتیا 2000 بهش نمیرسید ولی الان با ecu 7.4.5 ساخت مجارستان 0 تا 100 رو حدود 11 میزنه در حد یه 405xu7
والا دوست عزیز ماهم نمیدونیم اگه میشه شما بگید چرا ef7 با این که اسب بخار و گشتاور بیشتری از tu5 داره شتاب کمتری دارهنقل قول:
این مشکل صندلی راحت حل میشه ,یه پیچ داره تو قسمت کشوییش که شل شده بدید تودوزیکارا براتون درستش میکنن.نقل قول:
در مورد صدای داخل ستون هم شکم روی جمع کن کمربند یا قسمت تنظیم کمربند باشه.
پایدار باشید
شاید توی شتاب اولیه tu5 بیشتر باشه که اونم به خاطر ضریب گیریبکس و وزن کمتر نسبت به سمندهنقل قول:
عملا توی ور موتور بالا هیچ حرفی در مقابل ef7 برای زدن نداره .
امتحان و تستش خیلی راحته وقتی با یه ef7 دارید پابه پا میرید روی مثلا سرعت60 یا50 ,تست کنید کاملا شتاب گرفتن سمند رو با چشم حس میکنید.
پایدار باشید.
نقل قول:
:31:
جالب بود ، برادر من این بار ها و بار ها تو tt تست شد و نتیجه معلومه شما اگر فیلم جدید داری بذار ببینیم جریان چیه .
این چیزی که ما از شتاب Tu5 دیدیم این بود نمیدونم 0-100 ای ماشین چقدره ولی هر چی هست زیر 13 نیست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز به احتمال زیاد شما tt رو درست و حسابی کاووش نکردین.نقل قول:
خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست توسط کامبیزخان گرفته شده.
10 ثانیه...
یه سوال دارم، سمند های تی یو 5 گیربکس 206 روشونه؟
نخیر .گیربکس 206 نیستنقل قول:
پایدار باشید
یه سوال کی باید چراغ های جلو سمند را به کلی عوض کرد امروز قیمت گرفتم دونه ای65هزار تومان بود ؟
این 0تا100 سورنELX ,اگه دقت کنید از ثانیه 7یا8 ماشین تیک آف میکنه پس با این حساب تستش میشه چند ثانیه؟ 7-15=8
پایدار باشید
لامپش که هر وقت سوخت و کاسش هم هر وقت طلقش کدر شد یا شکست. تسمه تام نیست که کیلموتر تعویض داشته باشهنقل قول:
یه سوال کی باید چراغ های جلو سمند را به کلی عوض کرد امروز قیمت گرفتم دونه ای65هزار تومان بود ؟
دوستانی که میخوان ماشین رو مدت زیادی با کیلومتر بالا نگه دارن از الان به فکر لوازم مصرفی موتور باشند! که قیمتها داره سر به فلک میکشه و جنسها هم نایاب!
تا وقتی آسیب جدی یا شکستگی یا هر موردی که مجبور بشید چراغ رو عوض کنید نیازی به تعویض چراغ نیستنقل قول:
ممکنه سالهای سال براتون کار کنه و هیچ نیازی به تعویضش نباشه
EF7 کدام مدل بود که مشکل واشر سر سیلندر داشتن ؟
نیمه دوم 90 به بعد.حتی مدل های 91 هم مشکل دارن.نقل قول:
EF7 کدام مدل بود که مشکل واشر سر سیلندر داشتن ؟
ماشین من (مدل 90 )هم واشر سوزوند.چون واشر تو نمایندگی پیدا نمیشه می خوام خودم واشر رو از بازار بخرم و واشرش رو تعویض کنم. به نظرتون ممکنه بعد تعویض واشر هم دوباره واشر بسوزونه یا اینکه دیگه به این زودی ها واشر نمی سوزونه.
آخه خیلی دو دلم که ماشین رو نگه دارم یا اینکه ماشین دیگه ای بخرم.با این قیمت های فضایی.
بهتره دوباره tt رو بخونید 0تا 80 رو توی 7 یا 8 ثانیه میزنه تو آپارات هم تست ماشینها با 405 tu5 هست از جمله همین ef7نقل قول:
ef7 حتی رقیب ال90 هم نشد چه برسه به 405 tu5 تا 80 تا از زانتیا و ای ال ایکس و مزدا 3 هم جلو بود ولی از 100 به بعد اونا جلو میزدند
بعضی از دوستان میگن تو سرعت بالا ef7 بهتره یعنی اگه درگ بزارن تو چه سرعتی بهش میرسه
یه مشکلی که دارم ترمزها هست اصلا اعتماد ندارم به ترمزها !!!
یه وقتای سنگ میشه نمیگیره اصلا
کسی میدونه چه کار باید کرد ؟
مشکل از abs هست و برای خیلی از ماشینها هست معمولا وقتی از روی دست انداز با سرعت رد بشی اینجوری میشهنقل قول:
باید پاتو برداری دوباره بزاری
دوستان عزیز من فرصت ندارم همه تاپیک رو بخونم اگه میشه راهنمایی کنین
1- فرق سمند lx عادی با سمند lx ef7 چی هستش؟ارزش یه میلیون پول بیشتر رو داره؟
2-این سیستم مو چی هستش...؟
ممنون
تا اونجا که من میدونم فقط موتورش فرق داره سورن ای ال ایکس با موتور ملی هم هستنقل قول:
سمند ال ایکس معمولی موتور xu7 روشه و 8 سوپاپه 97 اسب بخار
سمند ef7 هم موتورش خوب معلومه 16 سوپاپ 114 اسب بخار
البته قبل از خرید ef7 با چند نفر از تعمیر کارهای ایرانخودرو مشورت کنید چون شاکی زیاد داشته
یعنی شانسی هستش؟یکی خوب درمیاد یکی بد..؟
به نظرتون همون نوع عادی lx رو ثبت نام کنم؟
اون xu7 هم که دیگه خیلی قدیمی شده و بازدهی خوبی نداره اگه میخوای بخری همون ef7 بخر منتها فردا اگه هر جور شد ما رو نفرین نکنینقل قول:
در کل همین قضیه موتور باعث شده که فروش سمند کم بشه وگرنه ماشین خوبی هست
دوست عزیز اگه می خوای لذت رانندگی رو با یه ماشین گاز سوز ببری فقط EF7 !!!