احتمالا یکی از فضایی هارو نکشتی همون دوروبر هاست .نقل قول:
Printable View
احتمالا یکی از فضایی هارو نکشتی همون دوروبر هاست .نقل قول:
یکم اینور و اونور برو ... !نقل قول:
من در مرحله Power Out گیر کردم
اونجایی که چند راند فضایی میاد
همشون رو میکشم دیگه کاری نیست انجام بدم
دوتا از این گندها هستند !
حق با شما بود
یک فضایی کاور گرفته بود(قایم شده بود:27:) ندیدمش!
رد کردم:31:
سلام.
من تا یه جای بازی با درجه سختی 1مانده به اخر میرفتم. بعد امدم درجه سختی اش رو یه درجه اسون کردم. بعد الان میخوام دوباره سختش کنم نمیشه. چیکار کنم دوباره سخت شه؟؟
دشمنای روبروتو بکش. برو جلو و پشت رگبار وایسا و اگهV رو یزنی و رگبار رو بلند کنی خیلی باحال میشه. اگه همه رو زدی برو سمت چپ نقشه. اونجا از این رباط بزرگا میاد که خیلی هم سختهنقل قول:
کسی شده پچ ها رو بریزه بعدش براش رد گلوله های دشمن ها ابی بشه؟ برای من این طوری شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پچ ربطی نداره. این مورد به خاطر اینه که از بخش Customize Nanosuit یعنی سفارشی کردن نانو سویت گزینه Threat Tracer رو فعال کردین.نقل قول:
سلام--
من توی این قسمت گیر کردم نمیدانم چطور وارد اون محفظه گرد اخری شوم-- وقتی نزدیک ان می شوم در بسته است همه جای ان راگشتم جایی برای ورود پیدا نکردم --من را راهنمایی کنید
کد:http://www.irupload.ir/images/b2iuvsdntb639vhe56g9.jpg
دوست عزیز بهتر نبود سایز عکستونو کوچیک میکردین ؟!:13:نقل قول:
+
اینجا اخر بازی هستش . شما یه چند تا موجود که دمه اون ورودی که ازش وارد این قسمت شدید هستن رو باید بکشید تا اون محفظه باز شه :20: بصورت نامرئی هستن . وقتی دیدیشون یه ضرب تیر بزنیید . غیب هم شدن همون جارو تیر بزنید :21: تا فرار نکنن :31:
جدی؟ عجب سوتی ای :31:نقل قول:
اخه دیدم رد گلوله هاش از پشت در ور دیوار هم رد میشه و معلومه گفتم حتما باگه
مرسی از جوابتون
اقا بازی تموم شد بازی جالب بود ولی کاش یکم مراحل بیشتری داشت دیشب مدال اف هونور هوا نورد هم دیشب تمومش کردم الان بازی ندارم باید homefront رو نصب کنم
اگه میخواید بازی لذت داشته باشه مثل من آروم آروم تموم کنید . برید تو جو بازی به روشای مختلف مردمو بکشید . یعنی مثلا یکی رو از پشت بزنید یکی رو اسنایپ کنید یکی رو با نارنجک یکی رو خفه کنید حالش بیشتره .
من الان 4-5 روزه بازی میکنم رسیدم مرحله 14
دوستان من مالتی پلیر باز نیستم و تا حالا هم بازی نکرده بودم و اصلا هم آشنایی باهاش ندارم.
الان برای اولین بار در طول کل سالهایی که بازی می کنم ، رفتم کراسیس رو مالتی بازی کنم. وارد شدم و نمیدونم چه چیزهایی رو زدم و وارد بازی شدم .
حالا مشکل من اینه ، کل بازی همینجوریه که باید بچرخیم و هر کی رو دیدیم بکشیم ؟ اصلا نمیشه که ، خیلی سخته . هی پشت سر هم کشته می شدم. فقط تونستم دو نفر رو بعد از یه ربع بازی کردن بکشم.
یعنی داستان نداره ؟ اصلا کلا مالتی پلیر اینجوریه ؟
سلام مولتی پلایر کرایسیس 2 همین هست یعنی بکش بکش با قابلیتهایی چون غیب شدن armor و چیزهای دیگه البته مدهای مختلفی بازی داره من چون آنلاینش رو بازی نکردم هم در مورد مدهاش نظر نمیدم ولی توی بازیهای آنلاین قانون مبارزه کردن هست حالا یه جا تیمی میجنگیم یه جا همه دشمن هستیم یه جا باید یه جایه دیگه رو منفجر کنیم !نقل قول:
البته همه ی بازیهای آنلاین بدون داستان نیستن نمونش همین portal 2. و uncharted 3 که قرار هست بیاد !
راستی اینترنت شما چیه ؟ یعنی چه سرعتی دارید پینگتون معمولا چنده ؟
توی بازی لگ و تاخیر نداشتید موقع آنلاین راحت آنلاین بازی میکردید؟
شاید دلیل مردنهای مکرر شما پینگ بد شما بوده شما به قسمت run ویندوز خود بروید و تایپ کنید cmd و اینتر بزنید یک پنجره میاد اونجا تایپ کنید ping 4.2.2.4 بعد اینتر رو بزنید ببینید چه پینگی بهتون میده برای من که 235 میده !!!
جواب این سوالمو حتما بدید که آیا وقتی شلیک میکردید تیرتون همون موقع به حریف میخورد ؟ حرکات دشمنها پرش نداشت؟
«ن اينترنتم 256 مخابراته. پينگ رو نمي دونم و الان همه خونه نيستم. رفتم خونه چشم.
اما راحت بازي كردم و مشكلي نداشتم و شليكش هم مشكلي نداشت. خودم تعجب كردم ، فكر نمي كردم اينقدر خوب اجرا بشه.
امروز واسه اولین بار رفتم آنلاین بازی کردم. چقدر فوق العاده بود!!! خیلی حال داد جدا!
سرور های بازی هم یکی از قوی ترین سرور هایی بود که تاحالا دیده بودم! با پینگ بالا اینقدر راحت بازی می کردم ، هر بار رتبه ام اول میشد! این در صورتیه که بازی های اول شخص های دیگه اینقدر اذیت می کنن که 2 3 نفر بیشتر نمی کشتم.
ولی خیلی حال داد. حتما پیشنهاد می کنم.
دوست من پینگ کدومه؟نقل قول:
اگه TTL هستش که مال من 243 هستش.
نه ttl نیست اون عددی که جلوی average چنده ؟نقل قول:
445 هستش دوست من .نقل قول:
البته گفته باشم ها چون معمولا سرعت دانلود ما تا آپلود ما بیشتره ما دشمنها و حرکات اونها رو راحت و بدون لگ میبینیم ولی اونها ما رو لگ باران میبینن برای همین خیلی وقتها راحت میخورن چون هی میبینن ظاهر و غیب میشیم :31:نقل قول:
---------- Post added at 03:40 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------
نگران نباش پینگ شما بهتره الان اینجوری شده ماله من امشب 500 بود در صورتی هر شب 250 و کمتر :31:نقل قول:
پس شمایی که راحت بازی میکردید من هم باید راحت بتونم بازی کنم !!!
من هم دیروز برای اولین بار آنلاین بازی کردم... خیلی باحاله!!! :8:فقط موندم با پینگ 500-600 چه طوری بدون لگ بازی میکنم؟!:13:
راستی یه چیزی:
در انتخاب اون کلاس ها من Sniper رو آنلاک کردم (اشتباهی) نمیشه کاریش کرد؟ چند لول یک بار میشه از این ها آنلاک کرد؟
دقیقا نمیدونم برای آنلاک کردن باید لول چند باشی اما میدونم که با گرفتن dog tag میتونی امکانات جدید اضافه کنی!نقل قول:
دیدی وقتی یکی رو میکشی یه چیز نورانی ازش میفته ؟اون dog tag هست حتما اونها رو بردار برای اینکه امکانات جدید رو باز کنی به کارت میان :31:
در ضمن وقتی تیر میزدید همون موقع به دشمن میخورد ؟ تاخیر داشت ؟
ممنون از توضیحات!نقل قول:
دقیقا نمیدونم برای آنلاک کردن باید لول چند باشی اما میدونم که با گرفتن dog tag میتونی امکانات جدید اضافه کنی!
دیدی وقتی یکی رو میکشی یه چیز نورانی ازش میفته ؟اون dog tag هست حتما اونها رو بردار برای اینکه امکانات جدید رو باز کنی به کارت میان
بله همون موقع تیر میخورد! کلا Lag و Dly نداشتم! با این که در سرور های اروپا بازی میکردم!!! پینگم هم حدودا 500 تا 700 بود...نقل قول:
در ضمن وقتی تیر میزدید همون موقع به دشمن میخورد ؟ تاخیر داشت ؟
جالبه در گارنا DoTA که بازی میکنیم پینگ نهایتا حدود 200 باید باشه!
سلام ...
نميدونم چه دكمه اي بود ولي وقتي ميزنيش دشتش رو نشون ميده كه رو انگشتاش يه چيزي هست ...اينا چيه ؟؟
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
هر كسي رو بكشيم از اينا ازش مي افته ؟؟نقل قول:
من نديدم زياد اخه ...
H هست!:20:نقل قول:
سلام ...
نميدونم چه دكمه اي بود ولي وقتي ميزنيش دشتش رو نشون ميده كه رو انگشتاش يه چيزي هست ...اينا چيه ؟؟
این ها قابلیت های نانوسویت هستن که در هر انگشت یکی رو میتونید فعال داشته باشید که هر کدوم یه کاری رو انجام میدن...
مثلا تیر ها رو رنگی نشون میدن یا قابلیت های دیگه...
برای آنلاک کردنشون هم باید Nano Catalyst جمع کنید(بعد از کشتن بیگانه ها ازشون به جا میمونه)
موفق باشید.
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
در مولتی البته!نقل قول:
هر كسي رو بكشيم از اينا ازش مي افته ؟؟
من نديدم زياد اخه ...
شدیدا با این حرفات منو در کف آنلاین این بازی گذاشتی به زودی بازی رو برای ps3 میخرم برای آنلاینش :31:نقل قول:
سلام دوستان من بازی رو تموم کردم ولی دوتا از قابلیت های نانو سوئیت مونده حالا که دوباره مرحله رو میرم که اون قابلیت رو فعال کنم(هر مرحله ای) وقتی فضایی ها رو میکشم مینویسه که مثلا 100 تا نانو کاتالیست ورداشتی ولی h رو که میزنم مینویسه شما 0 نانو کاتالیست دارین این باگه یا بعد از این که بازی تموم بشه دیگه نمیشه نانو کاتالیست ورداشت؟
آره خیلی زیباست...نقل قول:
شدیدا با این حرفات منو در کف آنلاین این بازی گذاشتی به زودی بازی رو برای ps3 میخرم برای آنلاینش
البته مشکلاتی هم داره مثلا فکر میکنم به راحتی از ترینر استفاده میکنن و این حرفا... من در این مورد ها تجربه ای ندارم!
خوبی ps3 اینه که ترینر و این حرفا نداره :31:نقل قول:
میبینم که همگی از آنلاین کرایسیس تعریف میکنند
اینطور که میبینم بهتره منم پچشو دانلود کنم
و کمی بیخیال رد الرت بشم و کرایسیس بزنیم
همین مونده بود که تو کراسیس دیوار مخفی ببینم. (اصطلاح فنی گیمیش رو نمیدونم،از این موانع نامرئی که نمیزاره یه مسیری رو پیش بری).لااقل با اینهمه ادعا یه آبجکتی سر راه قرار میدادن.
هوش مصنوعی هم که ماشالله باز خوبه فضایی ها یه کاری بلدن سمت آدم هجوم بیارن انسان ها که همینقدر که همدیگه رو نمیزنن جای شکرش باقیه.
داستان هم یه روند تکراری بارها به کار گرقته شده یه ابرسرباز که از طریق ارتباط رادیویی بهش میگن کجا بره چیکار کنه.
اینقدر هم که قبل از انتشار از بقیه ایراد گرفته بودن تحفه چندانی از آب در نیومد.
اين قابليتها چه جوري فعال ميشن ؟؟نقل قول:
بايد كجاها استفاده كرد ؟؟
بازی رو تموم کردم توی 11 ساعت و نیم
نظر همون چیزیه که قبلا نوشتم
جذابیت خاصی تا آخر بازی ندیدم.
هر چند تو این زمان بی بازی ای ، دوست نداشتم زود تموم بشه.
نقل قول:
میتونستی بازی نکنی!مگه مجبور بودی. :31:
بله روند تکراریه که بهشون دستور میدن و عمل میکنن ولی اینکه چطور و چجوری عمل میکنن مهمه.
هوش مصنوعی فضای ها جوریه که باید مستقیم هجوم بیارن (که بعضی جا ها اینجورم نیس) و هوش مصنوعی ادما جوری دیگس که مستقیم حمله نیارن و با فکر عمل کنن.
گرافیک و جلوهاش و انیمشیناش بی نظیره. گیم پلی بازی بنظر خیلیها عالیه(گیمر بودی اینو پای چیز دیگه ی نمیزاشتی)
بچه ها این قضیه پچ و Dx 11 چیه؟تایید شده از طرف کرایتیک؟
با جمع کردن Nano Catalyst مورد نیاز و کلیک کردن روشون!(یا دابل کلیک یادم نیست:31:)نقل قول:
اين قابليتها چه جوري فعال ميشن ؟؟
بايد كجاها استفاده كرد ؟؟
وقتی فعال میکنید بسته به آپگرید یک خاصیت به لباستون اضافه میشه... مثلا یکی از قابلیت ها نامرئی شدن(Cloak) رو سریع تر میکنه... یا یکی دیگه رد پای دشمن ها رو نشون میده!
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------
بله تایید شده ولی معلوم نیست تا چه حدی میخوان روی DX11 بپردازن... اگه از تسلیشن به خوبی استفاده کنن و با فاکتور های بالا در بازی اعمال کنن قطعا قویترین بازی فنی با اختلاف چشمگیر همین Crysis2 خواهد شد.نقل قول:
بچه ها این قضیه پچ و Dx 11 چیه؟تایید شده از طرف کرایتیک؟
نقل قول:
lol
واقعا فکر کردی به بازی کرددن این $@%T ادامه دادم دادم؟
شما اول باید یکم درباره AI بیشتر بدونی که بعد بتونی ری اکت هاش رو رو توجیه کنی.
یه همچین چیزی در حد یه بچه دبیرستانی هست که بگه اوه عجب کیفیتی عجب تفنگی!مثل وقتی پای یه فیلمه با بازی یه کشتی گیر سابق و دهنش تا نمیه از دیدن جانفشانیاش بازه و تعریف و تمجید.
گیمر؟؟
واسه یه گیمر قدیمی و OldSchoolی هست که دیگه اینچیزا هیجان بشمار نمیاد و دنبال روند متفاوتی از "سرگرمی تعاملی" هست.
این پست رو نقل قول نگیرید اگه میشه چون اطلاعتون فوق العاده کم هست و اگه quote شد هم لزومی به پاسخ دوباره نمیبینم.
??????????????????????نقل قول:
این مشکل رو من وسط بازی هم داشتم
یه جاهایی کلی از این فضایی ها رو کشتم رفتم H زدم دیدم زده 0
دوستان از اون مرحله که یه سری موجود فضایی نامرئی هم میان که باید بکشیشون چند مرحله تا آخر بازی مونده ؟؟
ممنون.نقل قول:
اومده این پچ ؟
اگه نه تاریخ اومدنشون کی هست؟
dark_angel همینی که تو میگی درسته.)kid( :13: