خوبه. توو تاپیکش زیاد راضی نبودن گفتم نظر تورو بپرسم. مرسینقل قول:
Printable View
خوبه. توو تاپیکش زیاد راضی نبودن گفتم نظر تورو بپرسم. مرسینقل قول:
من که نسبتا راضی هستم.نقل قول:
لیچ و ریموت خوبی داره. ظرفیت بالایی هم برای ذخیره فایلها داره.
قرار نیست با اومدن نامحدود محدود هاش حذف بشه که...نقل قول:
اون تنظیمات مودم هم مطمئنم که pppoe با کانکشن پی سی ارتباط نداره و با بریج فقط میشه ریست کرد :46:
لازم دیدم به خاطر یک اشتباه از دوستان خوبم میثم و کمال عزیز عذر خواهی کنم:11:نقل قول:
بله. من با یکسری تنظیمات دیگه این قابلیت رو به مودم اضافه کرده بودم.
حرفهای شما دو دوست عزیز کاملا درسته.
این چه حرفیه حامد جون. خدا ببخشه :31:نقل قول:
خواهش میشه عزیزنقل قول:
حالا چه تنظیماتی؟
همون ریسیت داخلی مودم!نقل قول:
نگرفتم :19: ریست داخلی چیه؟نقل قول:
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
منظور از کنترل پنل مودم هست؟ بصورت اتوماتیک یا دستی...؟؟
فکر کنم منظور حامد جان این باشهنقل قول:
همون جایی که تنظیمات مودمو تغییر میدیم. (192.168.1.1)
به صورتی دستی. مثلا TPlink 8811 یه گزینه داره به اسم Dial on demand که میگه بعداز چند دقیقه مودم ریست شه.
ممنون کمال جون.نقل قول:
بله. دقیقا.
راستش یه چند تا تنظیم ازبخش DSLدارم. خودم یه تست زدم سرعت رو یه نمه برده بود بالا یا لااقل نوسانش رو
خیلی خیلی کمک کرده بود. بعد از اطمینان 100درصدی حتما یه با عکس طرز فعالسازیش رو میزارم:46:
واقعا؟ چند درصد سرعتو بالا میبره ؟نقل قول:
ممنون میشیم به ما هم بگی
امروز سرعت باز شدن صفحات خیلی پایین اومده.
واسه شما هم همینطوره؟
پس من دیگه منتظر میمونم واسه توضیحات بهبود سرعت + ریست اتوماتیک
دوستان کسی هست هر دو سایت uploadbaz و hipfile رو تست کرده باشه؟ از جهت سرعت دانلود + ریموت میپرسم زیاد با لیچش کاری ندارم چون هر دو سایت های اصلی مثل filesonic و wupload و rapidshare و... رو ساپورت میکنن و فوقش اینه که لیچ میکنیم بعد ریموتش میکنیم چیزی که برام مهمه لینک مستقیم و غیر حساس به ایپی هست + سرعت شبانه
از لحاظ قیمتی که هیپ فایل ارزونتره ولی تو تاپیکش که بودم زیاد انگار راضی نیستن ازش ولی خب اونجا نمیشه چیزی بپرسی خلاف قوانینه و اپلودباز هم که سرعتش خوبه ولی اونم انگار مشکلاتی داره...
با این حال سرعت اپلودباز واسم در حد amonshare و downshare نبوده!! :دی
یه راهنمایی کلی بکنید که حجمم کم اومده شبا دی سی دارم...
من از uploadbaz امروز دانلود داشتم، هیچ مشکلی نبود و سرعت تا 270 بالا می رفت. من خودم برای لیچ از سایت دانلودز استفاده می کنم، اونم همینطوره و سرعت دانلود ازش در همین حدودهنقل قول:
دوستان همین الان اینترنت مخابرات قاطی کرده ! اینترنت 128 داره با سرعت 250 کیلوبایت دانلود می کنه !! از دوستان دیگه کسی می تونه تست کنه؟!
تایید میشه.نقل قول:
چه خبرشده سرعتا مشکوک رفته بالا !
الان تست میذارم
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
256 8گیگ - مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی.
به به. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به چه خبر شده ؟:31:
بعد از قطع و وصل شدن های فراوان سرعت یکهو رفت بالا
256 8.5 گیگ , امیدوارم ادامه داشته باشه:31:
مال من ترکیده
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
پینگ با تهران 85 یا ابالفضل!
نقل قول:
داداش هی بت گفتم پارس نگیر :31:
اینجور میشه دیگه
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
خب فعلا تبریک میگم به دوستان مخابراتی :46:
بلخره مخابرات بعد مدت ها شیر فلکه رو باز کرد :27:
منم با دوستمون موافقم.
با کلی اختلاف قیمت، پینگ و سرعت مساوی داریم.
آخه حامد جان کاش مساوی بود !نقل قول:
من اگه شانس داشتم اینجا نبودم
والا مخابرات واسه من مثل شما نبوده... حتی بد شانسی نمیتونم وایرلس بگیرم (منطقه پایین از لحاظ سطحی...) که لاقل سرعتش خوب باشه مجبورم ای دی اس ال بگیرم
شانسه داریم؟!
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
راستی حامد جان سیستم اتو ریست + تنظیمات میخواستید بگید چی شد؟ من نمیتونم بریج بشم باید همینطوری بمونم... یه اکانت هیپ فایل هم خریدم دوستان لینکی چیزی بود بگید البته هنوز اکانتم فعال نشده
حالا اشکال نداره.نقل قول:
وایرلس خیلی باید هزینه کنی
آخه دست پایین گرفتم تا دوستمون زیاد از پارس انلاین مایوس نشه:31:نقل قول:
مودم شما چیه؟؟؟نقل قول:
من با هیپ کار کردم. نوسان زیاد داره.
امیدوارم که برای شما خوب کار کنه.
بین 2 تا اکانت اپلودباز و هیپ فایل مونده بودم دیدم تا خودم نگیرم به جواب درست نمیرسم جهت تست این هیپ رو گرفتم که فعال شد الان تا ببینیم چه میشه ما که کلا شانس نداریم بریم ساحل دریا خشک میشه :دی
مودمم مسئله نیست دستگاه های مصرف کننده مسئله منه که نمیتونم بریج بسازم
اگه بشه به روش خاصی مودمو ریست کرد خیلی بهتره اگه نشه که نهایتا مجبورم همون بریجش کنم...
مودمم dlink 2640
آقا قطع و وصل ها بازم شروع شد , فکر کنم پشیمون شدند دارند به حالت قبل برمیگردون
حالا دعا کنید سرعت واقعی نشه مثلا 256 با 30 کیلوبایت دانلود :31:
دوست عزیز من با این برند زیاد کار نکردم.نقل قول:
در مورد اکانت هم حتما بعدا رپیدباز رو تست کن. بدک نیست.
رپیدباز به کارم نمیاد من اکانت واسه فایل هاستینگ هم میخواستم نه فقط لیچ خالی به همین دلیل دنبال این 2 تا بودم
اون موردی هم که میگید احتمالا dial on demand هست؟ همون ریست کننده هه...
سلام به برو بچ شهر خودمون
بچ ها من ADSL مخابرات دارم. وقتی از 1 شب به بعد استفاده میکنم بازم از میزان فضای روزانم کم میشه. چطوریه این؟
من مودم رو هم روی PPPOE تنظیم کردم. باید باز کار دیگه ای انجام بدم؟
در ضمن سرعت هم رفته بالا موقتا
ممنون
با سلام به همه دوستان عزیز همدانی.خسته نباشید.یه سوال فوری داشتم که یه دنیا ممنون می شم جوابم رو بدید.
من 256k سه گیگ ار مخابرات دارم.اما شبا سرعتش میشه 30k اینجورا.اما قبلا متوجه شدم که دوستانی که 256k با 8.5GIg دارن شبا سرعتشون مثل من کم نمی شه.امروز با دیتا تماس گرفتم گفت همچین چیزی نیست دیگه:41:.از اولم نبوده!!!:18:در صورتی که یک نفر از خودشون قبلا حرف منو تائید کرده بود.
خواستم از دوستان بپرسم اونایی که 8.5 دارن بازم سرعتشون شبا زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی شبا چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا بگید.وضمن اینکه گفتن اسمش 8.5 گیگه در اصل 8 گیگه.در این موردم کسانی که اطلاع دارن لطفا بگن کدوم درسته.
با سپاس از همه دوستان.
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
با سلام.از ترافیک روزانه شما شب ها که استفاده میکنید کم میشه ولی صبح اون روز همون مقدار اضافه میشه.یعنی برای ترافیک من دقیقا این اتفاقی که عرض کردم میفته.اما بعضی روزها دیرتر آپدیت میشه که معمولا روز اول ماه این اتفق میفته و در بقیه روزهای ماه کمتر شاهد همچین اتفاقی هستم.نقل قول:
موفق باشید.
ممنون میشم یه نفر جواب سوالم رو بده،چون عجله دارم و میخوام امروز سرویسم رو به8 گیگ تغیییر بدم.
سلام سرعت شب و روز یکی هست تقریبا 62نقل قول:
ترافیک 8.5
تایید میشه برا منم همینه...نقل قول:
سلام از سرعت دانلوداتون چه خبر ؟:31:
سرعت دانلود من ابتدا که دانلود شروع میشه تا 200-250 کیلوبایت میره ولی بعد از چند لحظه 120-130 ثابت میشه , سرعت شما هم همینجوریه؟
بعد یه مشکلی هم هست نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم مشکل سراسریه ؟
سلامنقل قول:
هیچ صداشو در نیارین دیروز که قطع بود انگولک کردن خرابش کردن یادتون باشه چند ماه پیش هم اینطوری شد بعد 3 روز برگشت به حالت قبلیش البته یه 10 در صد سرعت افزایش پیدا کرد.
به نظرم سرعت بعد از یکی دو روز دیگه بر میگرده به حالت سابق و یه مقدار سرعت هم اضافه میشه مثلن امکانش هست برای کسانی که 256 دارند سرعت رو 80 یا 100 ثابت بمونه.مخابرات یه جوری می خواد با شرکت های خصوصی رقابت کنه...
این حرفت صحت داره ؟نقل قول:
سرعت رو 80 یا 100 ثابت بمونه.مخابرات یه جوری می خواد با شرکت های خصوصی رقابت کنه...
این 2روزه اینترنت که هی قطع میشد من دیشب از 10 شب به بعد قطع بود
رقابت مخابرات اونجایی معلوم میشه که 15 چوب میگیره سیستم اینترنتی پارس رو روی خط تلفن فعال کنه !