از قسمت 10 به بعد داره قشنگ میشه !!!
هنوز سری 5 رو ندیدم ! اما 10 11 12 که قشنگ تر از قبلی ها بود !!!
Printable View
از قسمت 10 به بعد داره قشنگ میشه !!!
هنوز سری 5 رو ندیدم ! اما 10 11 12 که قشنگ تر از قبلی ها بود !!!
هه هه هه هه هه!!!نقل قول:
کسی می تونه به این سوال جواب بده که چرا هیچکس به خودش زحمت سرچ نمیده ؟
کد:
کد:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5540057&postcount=1411
کد:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5540151&postcount=1414
کد:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5541052&postcount=1419
کد:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5541053&postcount=1420
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5542683&postcount=1434
رفیق اول حرف من رو درست بخون بعد نظر بده!!
من اون آهنگ رو میخوام که در زمان رقصیدن با چاقو پخش شد.!!!
صوتی هم میخوام!!
حالا کسی داره؟
بابا آهنگ شهرام صولتی بود دیگه فکر کنمنقل قول:
سرچ کن تو گوگل پیدا میکنی
من این سریالو دوست دارم.میخرم و میبینم ولی اینم میگم که در حدپخش شبکه ی خانگی نبوده.سریالی که میخوان بزارن تو نمایش خانگی خیلی باید سر تر از اینا باشه. مردم پول میدن باید هم جنس مرغوب ببینن
من فکر کنم تو صفحه قبل گذاشتم کلیپشو ندیدین؟ ! :13:نقل قول:
اینم صوتیش که آهنگ شهرام صولتی هست به اسم خودشه:کد:http://www.box.net/index.php?rm=box_v2_download_shared_file&file_id=f_36991025
چرا تصویری رو دیدم ولی صوتیش رو میخواستم ممنون.
آقایون این بیکلامش هم هست؟
آخه صدای این شهرام صولتی خیلی افتضاحه!!
این تازه15قسمت اول بوده .........کو تا75قسمت دیگه:31:
خدا به ما عمری عطافرما که شاهکار مهران مدیری رو تا آخر نظاره کنیم!:27:
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
خب قربون شکل ماهت بشم من، تبدیلش کن.:31:نقل قول:
نه اون کلیپ رقص بود.من آهنگ کامل رو میخواستم که دوستان دادند.نقل قول:
خب قربون شکل ماهت بشم من، تبدیلش کن.
من فکر کنم که دلیل اصلی اون این باشه که این سریال هدف اولیش پخش تلویزیونی بوده که کل سریال پیش خرید میشده و اگه حالا یه قسمت خوب بود و چند قسمت افت داشت ،مهمنبود چون پول کا 90 قسمت اون پرداخته شده در حالی که تو سطح دنیا ، ادامه و یا توقف یک سریال کاملا با میزان بینندگانش مرتبط هست و اگه یک سریال افت بیننده داشته باشه ، ادامه تولید اون متوقف میشه.مثل خیلی از سریال ها که در حد همون Pilot یا نهایتا سیزن اول متوقف شدن.نقل قول:
اگه این طرز تولید هم تو ایران راه بیفته ، میشه امید داشت که برای تولید هر قسمت از سریال ها به اندازه کافی انرژی و زمان گذاشته بشه.
آقا یه سوالی دارم من:
میگم این سریال هم مثل سریال های طنز دیگه هر قسمتش یه موضوع خاصی داره یا به صورت خطی داستانش پیش میره...؟؟!
(این 13 قسمت اولش رو که دیدم این موضوع رو نفمیدم: دی)...
یه سیر داستان کلی واصلی داره.اما در کنار اون اتفاقات کوچکی رخ میدن که گذرا هستن.نقل قول:
مثل دختر دارشدن شاه.
مثل ماجرای سفر شاه.
مثل جشن خودمانی.
و....
که درکنار هم به پیشبرد سریال کمک میکنن.
خواستگاری برزو خان از ناز خاتون:
برزو خان:(روبه بابای اتی)شما فقط لطف کنین اون گلارو پر پر نکنین...این گلارو ماآوردیم خدمتون...
اتی:به به دست شما درد نکنه.شما خودتان گل بودید...
بیخودی الملک:به سبزه نیز آراسته شده اند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .میخواهند ازدواج بکنند...
اتی:مبارک باشد ...با کی...
بابای اتی:با یه مرد خیکی:39::39::39:.........
مهران مدیری کپی رایت موسیقی شهرام صولتی که تو اپیزود 15 استفاده کرده رو گرفته؟
فرض بر اینه که گرفته٬ مگه این که خلافش ثابت بشه:)نقل قول:
مهران مدیری کپی رایت موسیقی شهرام صولتی که تو اپیزود 15 استفاده کرده رو گرفته؟
ولی اگه این صولتی شکایت کنه یا نامه ای چیزی بنویسه و روی کپی تاکید کنه. عجب چیزی میشه!:)
نقل قول:شکایت؟نقل قول:
از خداش هم باشه موزیک به این مزخرفی اش رو چند ثانیه اکثر مردم ایران گوش دادن : دی
:31:
باور كنيد اين سري جديد رو 3.4 بار ديدم.يه جاهاييش رو كه ديگه خيلييي:31: ديدم.اون جاها كه بابا شاه و باباي اعتماد الملك هستن.چقدر خندس اين جواد عزتي.
راستي سري جديد حتما فردا مياد؟! يا يك شنبه؟
به احتمال خیلی بالا اجازشو گرفتهنقل قول:
فعلا که زده 36 دقیقه دیگه...:31:نقل قول:
در صفحه ویکیپدیای قهوه تلخ یک توضیح در مورد نقش مدیری است که من به شخصه نشنیده بودم:
نقش:بلوتوس کبیر
توضیح:تاجر شیاد یونانی که سعی در فریب درباریان دارد
قسمت سیزدهم وقتی بابا شاه قضیه سوئ قصد و میفهمه جالبه:31:
سوئ قصد...............پسریم.............جها ن............توووو...............اینها اااا............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخییییییییییییییییییی........ .آخییییییییییییییییییییی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از سایت مدیری نیوز٬ انگار مدیری بعد از باغ مظفر یه سریال ساخته با همون بازیگر ها که ۸۶ تموم شده ولی هنوز به بازار نیومده و انگار بعد قهوه تلخ میاد:
گنج مظفر قرار بود نخستين سريال شبكه ويدويي باشد كه هنوز توزيع نشده است
گنج مديري پيدا ميشود يا نه؟!آرامه اعتمادي: اولين سريالي كه قرا بود در شبكه خانگي توزيع شودف گنج مظفر بود سريالي كه باز هم توسط مهران مديري و در ادامه باغ مظفر ساخته شد. البتته اين سريال بهدور از قواعد و چارچوبهاي مشخص تلويزيوني ساخته شده است. اين سريال تمام مراحل فنياش طي شده و مدتهاست كه منتظر پخش در بازار شبكه خانگي است. اما اينكه چرا پخش نشده انگار براي تهيهكنندگانش دليل مشخصي دارد. بههر حال گنج مظفر اولين سريالي بود كه براي شبكه خانگي ساخته ميشد و اطلاعات كاملي از آن نحوه و شكل پخش وجود نداشت. خشايار نويسنده اين سريال هم حرف ما را تاييد ميكند و ميگويد: «گنج مظفر يك داستان دنبالهدار است كه 10 سيدي شده. يعني بايد در يك پكيج 10 تايي وارد بازار ميشد. پس قيمت آن هم فرق ميكرد و ديگر مخاطب با 1500 تومان نميتواند اين بسته 10 تايي را بخرد. به همين دليل هم تهيهكنندگان صبر كردند تا از بازار سيدي اطلاعات كامل بدست بياورند. قهوه تلخ فرصت خوبي بود تا به بازار بيايد و مخاطبان را با پخش چنين سيديهايي آشنا كند و بعد فرصت به گنج مظفر داده شود».
در گنج مظفر خاندان مظفر همه در پي يافتن يك الماس و گنجي هستند. گنجي كه هر تكه از نقشه آن در دست يك نفر است و افراد خاندان مظفر براي پيدا كردن اين گنح بايد با هم متحد شوند. همان شخصيتهاي سريال باغ مظفر در اين كار هم هستند، مثل خان مظفر(مهران مديري) و پسرش (سيامك ا نصاري)، دخترش(سحر جعفري جوزاني)، عروس خانواده(شقايق دهقان)، پدر عروس (نادر سليماني)، مادر عروس (ليكا عبدالرزاقي)، برادر خان مظفر، منصور (محمدرضا هدايتي) و خانم دكتري كه همسر منصور شده (بهنوش بختياري). نوكر خان مظفر (نصراله رادش) و برادر تازه پيدا شده (قلمراد). اين سريال را هم پيمان قاسمخاني سرپرستي نويسندگانش را كرده و علاوه بر الوند، مهراب قاسمخاني و امير مهدي ژوله در آن همكاري داشتند.
گنج مظفر برخلاف باغ مظفر فقط محدود به يك لوكيشن نبوده است، حتي براي فيلمبرداري آن مديري و گروهاش به لوكيشنهايي مثل بيمارستان، لواسان و شمال رفتهاند.
اين سريال 15 اسفند ماه سال 85 كليد خورد و تا تيرماه سال 86 به پايان رسيد! اما هنوز مشخص نيست كه پس از اين همه سال چهزماني روانه بازار خواهد شد، اما به گفته خشايار الوند اين زمان قطعا بعد از پايان فروش سيديهاي قهوه تلخ است: «اگر من هم جاي تهيهكنندگان بودم همين كار را ميكردم!»
================================================== ================
این متن هم از مدیری نیوز درباره داستان قهوه تلخ.نکات جالبی در مورد نقش مدیری داره:
نيما زند (سيامك انصاري) يك مورخ تاريخ است، او براي يك پروژه تحقيقي تصميم ميگيرد تا تاريخ ايران را بررسي كند، در طي يك تحقيق متوجه ميشود كه وقايع دو سال ايران در تاريخ ثبت نشده است و هيچ نشانهاي در هيچ كتابي از اين زمان وجود ندارد. زند تصميم ميگيرد تا كشف كند در اين سالها چه گذشته. به همين دليل به كاخ نياوران ميرود تا تفحصش را شروع كند، اما درست زماني كه قرار است از همهچيز سر درآورد، براي او يادداشتي گذاشته ميشود تا به كافه كاخ برود و يك فنجان قهوه را بنوشد و منتظر كسي باشد، نيما كه از همهچيز بيخبر است، با نوشيدن فنجان قهوه سفر زمان ميكند و گرفتارياش آغاز ميشود...
حالا اين نيما زند است و اين سلسله جديد و عجيب و غريب! او به اين دو سال سفر ميكند تا متوجه شود كه در آن سالها چه گذشته...
پادشاهي در آنجا حكمراني ميكند با نام جهانگير شاه دولو كه نقش آن را محمدرضا هدايتي بازي ميكند، او در فاصله بين سلسله زنديه و سلسله قاجاريه، پادشاه نيمچه سلسلهاي شده است. فخرالتاج (اليكا عبدالرزاقي) همسر اوست، به شدت مريد شاه است اما نميتواند براي او پسري بياورد تا جانشين همسر عزيزش شود به همين دليل هم جهانگير شاه در يك سفر خارجي كاترين (آرام جعفري) را به عقد خود در آورده. كاترين قرار است براي شاه يك وليعهد بياورد، به همين دليل هم در دربار به او ميگويند كاترين پسرزا.
جهانگير شاه دختر بزرگي دارد بهنام لعبتالملوك (سحر ذكريا)، زماني ماجرا جالب ميشود كه پس از گذشت شش قسمت، فردي وارد كاخ ميشود با نام بلوتوس كبير...
بلوتوس كبير هم كسي نيست جز مهران مديري. او يك شواليه است! البته بيشتر خودش دوست دارد كه خود را شواليه معرفي كند. بلوتوس يك شارلاتان است كه به خاطر دستيابي به ثروت وقدرت شاه خود را عاشق لعبتالملوك نشان ميدهد. نيما زند با شناختي كه به تاريخ دارد، سعي ميكند تا جهانگير شاه و لعبتالملوك را از شياد بودن اين آدم با خبر كند. هرچقدر براي آنها دليل و اسناد تاريخي ميآورد كه يك شواليه چنين لباسهايي نميپوشد و در چنين زماني نميتواند باشد، به گوش خاندان شاه دولو نميرود. حضور بلوتوس و دروغهاي او ميشود سرچشمه سريال قهوه تلخ.
روند کلی سریال جریان ثایتی رو دنبال میکنه ...نقل قول:
آقا یه سوالی دارم من:
میگم این سریال هم مثل سریال های طنز دیگه هر قسمتش یه موضوع خاصی داره یا به صورت خطی داستانش پیش میره...؟؟!
(این 13 قسمت اولش رو که دیدم این موضوع رو نفمیدم: دی)...
سفر سیامک انصاری طی کنجکاوی که میکنه به گذشته و کشف دوره نامکشوفی از تاریخ ... و نحوه برخورد اون با موانع و فرهنگ اونا و دیدن کارهای اونا (که در واقع استعاره ای از وضع جامعه هم هست)
اما جریاناتی که تو فیلم به وجود میان ممکنه گاها متفاوت باشن ... مثلا دوقسمت برای جنگ زنهای دبار ... یا دوقسمت برای سفر شاه به سن پترزبوق:دی ... یا ماجرای عشقی و مثلث عشقی ای که این برزو ارجمند و سیامک انصاری و اون دختر جدیده که تو آخر قسمت 15 میاد میسازن :دی
آقا ولی یه چیزی بگم ... من واقعا اگه پولشو داشتم ارجینالشو میخریدم چون دانلود شده اصلا کیفیت نداره ...
خوب عزیز من چرا دانلود میکنی.الان سر کوچه ما از روی دی وی دیش(با تبلیغات و صحبتهای مهران مدیری و کامل کامل)کپی میکنن و میزارن کنار ارجینالش هرکی خواست کپی رو میگیره هرکی خواست ارجینال رو!!نقل قول:
آقا ولی یه چیزی بگم ... من واقعا اگه پولشو داشتم ارجینالشو میخریدم چون دانلود شده اصلا کیفیت نداره ...
اگر من جای شما بودم میرفتم گزارش میدادم تا پدر ِ پدرسوخته ی اونطرف رو در بیارند.نقل قول:
خوب عزیز من چرا دانلود میکنی.الان سر کوچه ما از روی دی وی دیش(با تبلیغات و صحبتهای مهران مدیری و کامل کامل)کپی میکنن و میزارن کنار ارجینالش هرکی خواست کپی رو میگیره هرکی خواست ارجینال رو!!
ببین سر کوچه ی ما یه پاساژ هست توی پاساژ 2 تا مغازه هست که توش فیلم کپی میفروشن(ایرانی و خارجی).وقتی میری تو مغازه قشنگ فیلماشون رو چیدن و حتی دمه پاساژ هم تبلیغاتشون رو زدن!!من تاحالا جایی ندیده بودم که اجازه ی زدن همچین مغازه ای رو به کسی بدن ولی این 2 تا ... .مطمین باش که پارتی بسیار کلفتی دارن!!نقل قول:
اگر من جای شما بودم میرفتم گزارش میدادم تا پدر ِ پدرسوخته ی اونطرف رو در بیارند.
فصل 6 هم فردا میاد !
احتمالاً دوشنبه منتشر بشهنقل قول:
شمارشگر سایتشون قاطی هست رسما..
باز 1روز اضافه شد بهش
نه الان برای من صفر هست دوستان کسی تو مغازه ها ندیدهنقل قول:
برای من که کلا صفر بوده این چند روز. زیاد به شمارشگر و حرفشون نباید اعتماد کرد.نقل قول:
نه الان برای من صفر هست دوستان کسی تو مغازه ها ندیده
مثلا تو سایت نوشته بود فقط برای شهادت سه شنبه توزیع میشه و بقیه هفته ها شنبه٬ در حالیکه این جوری نشد.
من الان زنگیدم به نمایندگی موسسه رسانه های تصویری تو خ آیت، برداشت گفت که قهوه تلخ فردا میاد، امروز قلب یخی اومده! گند زدن با این پخششون!:13:
عجب! توی سایت زدن دوشنبه!
پس فردا هم شاید داره که بیاد...
کجامون نظم داره که پخش Cd یش بخواد داشته باشه
این روند توزیع واقعا نامناسبه.نمیدونم با این کار میخوان مردم رو برای دیدن ادامه سریال تشنه تر کنند یا از بیبرنامگیشون این ریتم پیدا شده.
قطعا از بی برنامه گیشون هست
چه زمان پخشش،چه DVD پخش کردن که یه سری جاها میره یه سری جاها نمیره
اگه سر وقت پخش میکردن جای تعجب داشت!!!
بالاخره باید یه جوری ثابت کنن که ما توی ایران زندگی میکنیم!
دوستان وقتی که بحث کپی و پخش نشدنش توی صدا و صیما میاد ، میگین برنامشون تنظیمه و ایول مهران و اینا !
وقتی که یه روز پخشش دیر تر میشه میگین که بی برنامند اینا و اینجا ایرانه وو میخان مردومو تشنه تر کنن و ...
یه جور تضاد توی حرف هاتون هست ، واقعا" واسه طرفدارای مهران اینچیزا بعیده ، واقعا" کهههه ...
ببینید رایت و چاپ بیش از میلیون ها نسخه بیش از اینا وقت میبره ، اینقدر کم حوصله نباشید ، اینا اول باید مجوز بگیرند ، تایید بشه رایت بشه بسته بندی و .... دیگه !
دوست عزیز چه ربطی دازه؟!نقل قول:
کلا از پخش سری دوم همیشه با تاخیر بوده
+اصلا ربطی به مدیری نداره این قضیه!همش برمیگرده به شرکت پخش الوند و بی برنامه گی شون!
تضادی هم دیده نمیشه!
++واسه هر قسمت که نمیرن جدا مجوز بگیرن که آخه!:31: رو چه حسابی این حرف رو زدین: دی
دیر پخش کردن چه ربطی به مهران مدیری داره اون وقت؟نقل قول:
اگر بروبچ چیزی گفتن منظورشون عاملین ونمایندگی اصلی نه شخص شخیص مدیری....
+
مجوز بگیرن؟
مگه برای هر سری باید مجوز جداگونه بگیرن؟
بعدش رایت وچاپ طول میکشه؟
تا الان کجا بودن که الان یادشون اومده چاپ کنن؟
...
بی خیال رفیق...دیر یازود داره ولی سوخت وسوز نداره...بالاخره میادش:27:
بعله ، شما مگه ندید توی اون جایی که مجوز پخش رو نشون میده نام سریال رو + هر سه قسمت پخش شده رو میزنن !
اگه این طوری باشه میتونند سریال بدند قسمت اولش که میبینن و مجوز میدن رو مداحی و روضه خونی بدن و قسمت های بعدی رو شوی هندی یا ... بذارن :دی ! کی میبینه ؟!
ببینید مگه تمام پک ها یه شکلن ؟ واسهی هر پک عکس جدا گونه هست و هفتگی طراحی و چاپ میشه !
بعله رایت و چاپ سی دی اونهم به تیراژ ملیونی خیلی طول نمیکشه به نظرتون ؟
خیلی خنده داره :دی !