راستی حتما گوشیت باید رو پروفایل general باشه و اصلا از گوشی استفاده نکنی و برای راحتی کار و اجتناب از تماس احتمالی گوشیتو به یه خطی دایورت کننقل قول:
Printable View
راستی حتما گوشیت باید رو پروفایل general باشه و اصلا از گوشی استفاده نکنی و برای راحتی کار و اجتناب از تماس احتمالی گوشیتو به یه خطی دایورت کننقل قول:
بهیچ عنوان این کار رو پیشنهاد نمی کنم چون کاور اورجینال تو بازار شاید گیر نیاری و کاورهای اورجینال جنس خاصی دارن که مانع از آنتن دهی خوب نمی شه . جنس هایی که تو بازار موجودند پلاستیکند. یبار یکی خواست کاور ان 95 رو عوض کنه اورجینالش 40 تومن بود. درضمن کاور آبی سفید برای 32 گیگ ها بود:5:نقل قول:
کلا آنتن دهی اسمارت فون ها یکیم پایین تره و این رو استیو جابز نیز معترف شده واسه اپلش و همه اسمارت فونها اینجورین. حالا بیای کاور ناجور هم بندازی دیگه واویلا
1.اولا سلام و ضمن عرض ارادت بای دبگم خیلی خاطرخواتیمنقل قول:
2.در مورد شازام باید بگم که پس بدون اتصال اینترنت هیچ کاری امکان نداره؟ و اصلا برنامه قایل اجرا نیست.
3.من در مورد شما هیچ فکری نکردم هر چی بوده نیت خیر بوده:11: وقتی شما میفرمایید فریم ویر گوشی رو با وای فای یا جی پی آر اس در حدود دقایقی دانلود کردی و نصب کردی و وای فای حجمش رو کم میکنه، این امر رو محال دانستم و متاسفانه دوستان دیگر یا علم این کار رو نداشتند یا نخواستند وارد بحث بشن از اینرو هیچ کس نیومد متقاعدتون کنه. من هیچ فکر بدی نکردم . من چون نمی دونم سطح معلومات دوستان در چه حدیه گاهی میشینم از پیش دبستانی توضیح می دم:31: خواهشا ناراحت نشین من معذرت میخوام بلاخره چون آشنایی قبلی ندارم بهمین جهت
4.بله عزیزم مولتی تاچ نداره
5.آپرا مینی میگه ------ داره من که با این کارا کاری ندارم ولی باید بگم برای اینکه بخواهید به اینترنت وصل شید از گوشی و یه اینترنت بی خطر و امنی داشته باشید از وی پی ان مخصوص گوشی استفاده کنید و برای اینکار به من هم سر بزنید تا بگم و سلام منو برسونید
6.نقشه های نوکیا برای ایارن در حال حاضر خیلی ها میگن 27.1 مگ هستش. دوستان تو کلوپ همسایه هم دانلود کردن من خودم یکیش! نمی دونم چه مشکلی داره اینرتنت یا نوکیای شما که 16 نشون می ده از مال من که همه چی حله
7.بله بهترین گارانتی گارانتی نوکیات. یه زمانی پکهاشون اسپشیال بود ولی بتازگی شده معمولی باید بگم به عکس تو سایت دقت نکن اگه زیرشو بخونی مینوسه واسه منطقه تا منطقه پک ها و محتویاتشون فرق می کنه. باید بگم رو 32 گیگ ها یه هدفون قلمبه ای بود تو سری جدید نوکیا اونو برداشته بود!!!!!!!!!
8.NSU=OVI SUITE هیچ فرقی تو این برنامه ها واسه دانلود وجود نداره باید بگم سویت OVI کاملتره و برنامه NSU از زیرمجموعه های OVI SUITE هستش.
التماس دعا
میشه بگی عزیز دل که این اس پی چیه و لینک دانلودش چیه و به چه دردی میخورهنقل قول:
ممنون
فکر کنم نرم افزار smart movie که یه قسمتش رو کامیپتر نصب میشه این کار رو برات بکنه. این نرم افزار یه قسمتش سیمبیانه رو گوشی هم نصب میشه ولی من از کیفیت پخشش خوشم نیومد.نقل قول:
لینکش یادم نیست ولی یه سرچی بزن تو گوگول. آخرین ورژنش 4.15 هستش
امیدوارم نیمه پر لیوان رو ببینی. بابا این حرفهای شما یه تهمتی بیش نیست! خواهشا بس کن ! من اینجا نه سر پیازم نه ته پیاز. این مکان علمی فرهنگیه اومدیم یه چیزایی یا دبدیم و ده برابر اون یاد بگیرم. جای دشمنی کینه نیست.گرچهه من نمی دونم شما به چه گناهی داری منو سلاخی می کنی.نقل قول:
من اگه غلطی کردم (که نکردم) همینجا کنار دوستان از شما معذرت میخوام . بخاطر خدا ببخش:11: فکر کنم دیگه راضی بشی:10:
------------------------
درضمن طبق فرموده : بالاتر از هر صاحب علمی دانشی وجود داره! به این زور و زر دنیا چو بی عقلان مشو غره! من تا حالا شاید بیشتر از 50 تا گوشی عوض کردم ولی هیچ وقت خودمو متخصص گوشی شناسی نشناختم.
از نظر تاچ و کیفیت پخش صدا عالیه ولی مثل بقیه گوشی ها معایبی دارهنقل قول:
ولی بهر حال بهتر از این تو نوکیا در حال حاضر نیست.
چی چی گوشی گوشی آزار دهندس؟ من نفهمیدم چی نوشتی:20:
با آخرین ورژن Jet Audio (ورژن 8 ) میتونی هر فرمتی رو به هر سایزی تبدیل کنینقل قول:
با سرعت بالا وکیفیت بالا...
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
تو خودت بورو بزن ببین چند مگ می نویسه؟ میگه 18.4نقل قول:
حالا چرا نقشه تبریز نیست؟ من دانلود کردم ولی وقتی به gps وصل میشم نقشه تبریز رو نشون نمیده . چرا؟
مشکل حل شد
فایل 47 مگی رو بطور دستی دانلود کردم و ریختم تو گوشی
این گوشی قوی ترین gps رو داره و میتونه تو فضای بسته (تو خونه) براحتی به ماهواره ها وصل بشه!!!:5:
اگه لینک نقشه ماهواره ای تبریز رو کسی داره لطفا بده و طریقه نصب (کپی فایل ها).
THANKS
زوم کردن گوشی هنگشو میگمنقل قول:
به جون نن جونم دیشب واسه امتحان زدم 271 مینویشه.نقل قول:
اتفاقا نقشه تبریز هم روشه باید بگم 6 تا کلان شهر ایران + نقشه کل راههای ایران روشه.
من نمی دونم چرا واسه شماها اینجوری نشون میده
من دیشب تو اتاق کانکت شدم به 10 ماهواره وصل شد:5:
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
نیازی هم نبود 47 مگی رو دانلود کنی بای دبا مپ لودر بتونی دانلود کنی تو می تونی:5:نقل قول:
بیا اینم لینک ماهواره ای تبریز+ نقشه های معمولی 5 شهر ایارن + نقشه راههای ایران
قسمت اول
قسمت دومکد:http://www.megaupload.com/?d=5DTO80GS
رمزشم بهت پیغام خصوصی میدمکد:http://www.megaupload.com/?d=9F9O1EF1
مگه گوشی رو خریدی؟ مبارکت باشهنقل قول:
عزیزم هنگ نمی کنه که زومش . باید بگم زوم این گوشی یه جوری که آسه آسه و ریزه ریزه بالا پایین نمی شه اینم خاصیتشه دیگه
چرا پیغام خصوصی هارو جواب نمی دی
دوستان من که با خوندن 145 صفحه تاپیک گیج شدم
چند تا سوال دارم:
1. اگه این گوشی رو با ورژن 21 و با جف فلش کنم GPS ش درست میشه؟
2. این گوشی با ساین کردن Hello OX -- میشه ؟
3. زیر نور خورشید خیلی افتضاحه یا میشه یه جورایی دید؟
1- نه با جف نمیشه ... من هم با جف و هم با Phonix کردم اون گزینه ها اضاف نشد
2- برای -- گوشی باید از فرمور کوک شده استفاده کنی ( اگه خواستی پ.خ بده بهت بگم)
3- خیلی افتضاح که نه یکم افتضاح یعنی یه خورده میشه دید
خوب چجوری باید از فرمویر کوک شده استفاده کنیم وقتی نمیشه با جف فلش زد؟
خوب دیگه باید یکیشو انتخاب کنی یا ه ک یا Gps .
من اول با کوک شده فلش کردم ه ک شد همش هم اوکی اما وقتی با Ovi آپدیت کردم ه ک ش پرید اما Gps ام درست شد
اینجوری که فایده نداره چجوری میشه با NSU فرمویر کوک شده ریخت یا فایل های دانلود شده رو سیو کرد که بعدا دوباره نخوایم 140 مگ دانلود کنیم؟
سلامنقل قول:
1. باید درست بشه
2. نه... گوشی های تازه نوکیا دیگه با هلو اکس -- نمی شن. تنها راه ممکن -- از طریق دستکاری فرمور هست.
3. زیر تابش شدید اگه نور پرتو ها مستقیم نباشه می تونی آیکن ها رو ببینی؛ ولی با خوندن نوشته ها مشکل خواهی داشت. البته این رو هم بگم که اگه کمی گوشی رو متمایل به سایه بگیری همه اش درست می شه...
شاد باشین :31:
راستی نوکیا تو اهواز خدمات پس از فروش کجا داره؟
سلام دوستان
من 2-3 روز قبل این گوشی رو خریدم و فعلا که ازش راضیم
فقط دو تا مشکل دارم که اگه حل میشه ازتون میخوام کمکم کنید
یکی این که برنامه ی zip manager رو نداره ، گفتم اگه میشه روش نصب کرد یکی کمکم کنه
یکی هم این که برنامه ای باشه که بشه باهاش فارسی تایپ کرد
یه مشکل دیگه هم بود ، من میخوام برنامه ای رو داشته باشم که بتونم باهاش فرمت های تصویری مختلف رو بخونه
اما خب تا حالا دو تا برنامه داشتم که فرمت های avi وwmv رو میخونه اما سایر فرمت ها رو نه
سلام
لینک آپدیت x6،روش آپدیت گوشی؟نیاز به برنامه خاصی داره؟
1.فکر نکنم ربطی به طریقه آپ دیت داشته باشه شما آپ دیت کن حتما باید درست بشه نشد راههای آف لاین رو تست بزن. والا از مال من که از اول همه چی درست بودنقل قول:
2.شما بای دبیخیال این کار بشید.
3.اکثر گوشی ها زیر نور آ،تاب افتضاحن اینم یکی مثل اونا از افتضاح هم افتضاح ولی اگه یه ذره تمایل بدی و کجش کنی خونده میشه
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
این کار رو بهتریه آف لاین انجام بدی با فونیکسنقل قول:
خوب اگه میخوای با NSU این کار وبکنی برو تو درایوی که ویندوز نصبه یه سرچی بزن واسه پوشه rm-559 و اونجا تمام محتویات فایل های فریم ویر اونجاس هر کاری دوس داشتی بکنی و هر فایلی رو خواستی عوض کن
البت هنمی دونم جواب بده ولی ایشالا که جواب بده
برو farsi.nokia.comنقل قول:
یا persian.nokia.com
اونجا اگه باشه مینویسه گرچه شایدباشه و ننوشته
نقل قول:اینجا رو بخون یه چیزایی دستگیرت میشهکد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5187435&postcount=1424
درضمن پروفایل گوشیت باید در هنگام آپ دیت حتما رو جنرال باشه و از گوشی به هیچ عنوان استفاده نشه برای دفع خطر احتمال تماس با شما خططتو قبلش به یه شما ره ای دایورت کن
برنامه زیپ منیجر یا مشابه اون زیاده برو واسه سری 60 ویرایش پنجم یه گشتی بزن. تو سایت خودمون هم تو بخش برنامه ها فکر کنم باشهنقل قول:
باید کیبورد فارسی دانلود کنی واسه اونم به بخش برنامه ها رجوع کن. بهتر از اون تغیرر پروداکت کد گوشیت و تعویض فریم ویرت به فارسیه که همیشه فارسی داشته باشی
بهترین رو اسمارت موویsmart movie پیشنهاد دادن آخرین ورژنشم 4.15 هست یه گشت بزن لینکشو گیر میاری
طی یه عملیات خفن تونستن هم گوشیو ه ک کنم هم Gpsشو داشته باشم ... خودم حال کردم :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
اون برنامه ای که گفتید avi و wmv پخش میکنه چیه؟:11:
دوستان راهی هست که اگه یه پوشه عکس رو بفرستی تو گوشی.گوشی اونا رو تو پوشه نشون بده؟
کسی میتونه درباره gps برای من توضیح بده ؟
اما اولش یه سول داشتم
آیا برای استفاده از gps باید به اینترت وصل بود یا نه ؟
برای استفاده از gps اینترنت ضروری نیست
برای استفاده از gps اول تنظیمات positioning methods رو نگاه کن ببین که فقط بلوتوث داره یا بقیه رو هم داره
اگر داره که هیچی برو حالشو ببر
اگر نه باید برنامه ی nokia software updater رو از نوکیا دانلود کنی بعد گوشیتو با کابل وصل کنی به کامپیوتر و ... (adsl ضروریه)
software گوشیتو از طریق خود گوشی هم میشه میشه update کرد ولی gps درست نمیشه
(یه خواهشی دارم اگر قرار بود آپ کنی برو تو منوی گوشی بعد application بعد هم software update با gprs هم باشه خیلی حجمی نداره ممنون میشم اینو نگاه کنی و بگی حجم آپدیت برای خود software که احتمالا اون اولی است چند مگابایته)
ممنون:11:
در ضمن اون برنامه ی avi رو هم بگو
برای حل مشکل GPS و -- دائمی این گوشی به تاپیک زیر مراجعه کنید
تشکر و امتیاز فراموش نشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5193954
دوستان چند تا برنامه که با شتاب سنج گوشی کار کنه تو مایه های اون شات گان که با تکون دادن گوشی شلیک می کرد ندارن؟
بلاخره کار خودتو کردی؟نقل قول:
حالا هدفت از این کار چی بود؟ میخواستی چه کاری رو گوشی پیاده کنی
اگه آموزششم واسم بزارید ممنون میشیم
من که ندیدم چون خودش همشونو میاره تو گالری نشون میده. بهتره از برنامه های جانبی استفاده کنی. اگه یه پوشه آهنگ هم داشته باشی نمی تونی پخششون کنی اینا از ایراداته دیگه کاریش نمی شه کردنقل قول:
در مورد جی پی اس اینجاها رو بخوننقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5125573&postcount=967
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5165096&postcount=1240
در مورد اینترنت خیر نیاز به وصل اینرتنت نداری البته اگه باشه که بهتره نباشه هم یه ذره معطلی داری. همین پس کلا نبودنش هیچ تاثیری رو جی پی اس ندارهکد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5180220&postcount=1383
داداشی هدفم چیزه خاصی نبود دلم میخواست هم Gps داشته باشم هم گوشیم -- باشه که بتونم از تم افکتها استفاده کنم ... راهش خیلی پیچیدست ... ابن تاپیک رو بخون اگه متوجه نشدی بگو راهنماییت کنم ...:40:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=425194
اگه داشتین برای من هم بزارید!:31:نقل قول:
نقل قول:اتفاقا داشتم این تاپیک رو مطالعه می کردمنقل قول:
من واقعا حال میکنم با این دوستان که اینقدر فعال هستند
ولی من حک کردن رو به هیچ عنوان در هیچیک از تعلیماتم پیشنهاد نکردم چون این راه گریزه و راه اصلی نیست!
گرچه جوابتونو تو پست خودشم دادم
مثلا برای استفاده از تم افکتها و تغییر در فایلهایه اصلی گوشی چه راه دیگه ای پیشنهاد دارین شما؟؟؟
برای تم افکت ها نرم افزارهای خاصی وجود داره که میشه از اونا استفاده کرد البته اگه بشه ساین کردش!نقل قول:
تغییر در فایل های اصلی به چه دردتون میخوره عزیز؟ میخوام بدونم