همین الان شروع شد :دينقل قول:
Printable View
همین الان شروع شد :دينقل قول:
این فرخ خیلی باحاله :
میگه اگه فرید میفهمید تیکه پارم میکرد :دی
چقدر تست بازیگری فرخ باحال بود...:27: مُردم از خنده!:39:
یه نقاش خوب باید بلد باشه ساختمون رنگ بزنه :31:
من نرسیدم ببینم
وقتی زدم بهرام گفت استالا ویستا بیبی
موضوعش چی بود؟
موضوع هنر بود که از آهنگ گوش دادن فضائیها شروع شد و فروخ هم برای گرفتن وام هنرمندان آموزشگاه هنری زده بود و این فضائیهام اومدن اونجا انواع هنر رو یاد بگیرن ! :دی ...نقل قول:
موضوعش چی بود؟
این قسمت اصلا هیچ ربطی به هنر نداشت.:13:
(یا شاید سیاست ضد هنر باعث این افتضاح شد)
قسمت امشبی میگفت کهنقل قول:
این قسمت اصلا هیچ ربطی به هنر نداشت.
(یا شاید سیاست ضد هنر باعث این افتضاح شد)
نهان گشت آئين فرزانگان پراکنده شد نام ديوانگان
هنر خوار شد، جادويی ارجمند نهان راستي، آشکارا گزند
به طور کلی هنر رو هم به مسخره کشیدیم در دنیا و هرکسی که از جاش بلند میشه یه کتابی میگیره دستش میگه مثلا این کارخومه یا انواع دیگرش
و خیلی خوب نشون داد
آخه انتظار من این بود که هنر رو نشون بدن بعد بزنن تو سرش.
ولی اینجا انگاری هنر همینی بوده که اینها نشون دادن.
همین اینها هنر رو خوار نشون دادن، هنر هیچ هم خوار نیست.نقل قول:
هنر خوار شد، جادويی ارجمند نهان راستي، آشکارا گزند
اصلا جالب نبود به نظر نمی یاد قسمت های جالبی هم در پیش داشته باشه...
سلااااااام....
بازم برای PcForLife زحمت دارم...:دی
میخواستم ببینم میشه اون قسمتی که همه تو آموزشگاه آواز میخوندن+وقتی که شهاب شعر میخوند رو بزاری؟؟؟؟
:40::40::40:
دیشب اون تیکش که بچه ها داشتن شلوغ میکردن و بهرام گفت مامانتون چیکار میکنه خیلی باحال بود !
جالبه که مسافران همش در حال تیکه انداختن به سازمانها و ارگانهای مختلفه و هیچکس هیچی نمیگه تا اومد درباره ی شرکت های هرمی صحبت کرد ضرغامی تقدیر وتشکر کرد جالبه
آقا تا باشه از این زحمتا باشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایشالا فردا برم یه یه گیگ ADSL رو بشارژم حتما! کلا 25 مگ واسم مونده!!:27:
یاعلی:11:
طنز جدیدیه من خیلی دستش دارم به نظر من نقطه قوتش بازی قشنگ محمد حسن معجونییه (بهرام) نه حمید لولایی
آره موافقمنقل قول:
دیدین حمید لولایی یه دیالوگای باحالی داره:
برنج رو نخوری برنج تو رو میخوره
روت حساب نکنی روت حساب میکنن
نخوری میخورنت
و...
من اینا رو خیلی دوس دارم
آره اینم معجونیه وسه خودش ها!!!!! نه؟؟؟ :دینقل قول:
خوب بازی میکنه
من گزارش های آخرشو دوس دارم
گویا میخوان یکمی به اینا میدون بدن
اخیرا هم موضوعات جالبی رو مطرح میکنه ...
تو قسمت شرکتای هرمی هم یه بار گفتنقل قول:
آره موافقم
دیدین حمید لولایی یه دیالوگای باحالی داره:
برنج رو نخوری برنج تو رو میخوره
نخوری میخورنت
و...
من اینا رو خیلی دوس دارم
یعین تا کسی رو پولدار نکنی کسی پولدارت نمی کنه؟؟؟؟
انصافا این یکی دیگه خیلی بی سر و تهه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم اول فکر میکردم لولایی یکی از نقاط قوت سریاله، ولی کلا عادت داره خودشو تکرار کنه، حتی دوستاشو هم از چارخونه تا اینجا با خودش آورد.(منوچ و شریفی)؛ همون بهرام بیشتر از همه سطح سریالو بالا برده.
یه تیکه گزارش اون شب بهرام هم خوشم اومد: از فرخنده پرسیدیم چه فیلمی دوست داره گفت طعم گیلاس، بعد که بچه ها ته توشو درآوردن فهمیدیم فیلم مورد علاقه او چارچنگولیست! : دی
یه جاشم گفت هر چیزی که مبتذله پرمخاطب نیست ولی هر چی پرمخاطبه مبتذله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نمی دونم درست گفتم، ولی فکر کنم همینطوری گفت)
بنظرم از اونجایی که عمده حرفای نیشدار سریالو تو گزارشا میشنویم و نقل اونها هم به عهده بهرامه و اونم بانمک و خونسرد و Relax: دی؛ واسه همین خشم کسیو برنمی انگیزونه : دی
تیکه مسعود شجاعی با حال بود کلا حرف هایی که آخرش بهرام میزنه حال میکنم قشنگ حرف میزنه.
اتفاقا ! بدون حمید لولایی اصلا حال نمیده
جمله رو اشتباه نوشتهنقل قول:
نقل قول:
انصافا این یکی دیگه خیلی بی سر و تهه.
اصلش این بود: رو کسی حساب کنی روت حساب می کنن:31:
اصلا جالب نبود !
چقدر نظرها متفاوته! به نظر من فوق العاده بود این قسمت...دیالوگای خوب ، شوخی های بانمک...انتقادات بی نظیر...نقل قول:
کلاً عالی بود این قسمت...خیلی خیلی هم آموزنده بود...:
- انسان ها طنز را آینه ای می دانند که تصویر انسان را کج و کوله نشان می دهد ، اما آن ها هر چهره ای را در آینه می بینند ، جز چهره ی خودشان و اگر چهره ی خود را در آن ببینند ، می زنند آینه را خرد و خمیر می کنند!
واقعا این قسمتش حرف نداشت...!:31:
حیف که دیگه زیاد از عمر مسافران باقی نمونده...!
عجب قسمت باحالی بود...
چه تیکه هایی انداخت به بعضیا
جکی که ناهید گفت خیلی خنده دار بود...... :31:
این قسمتش یه جورای حرف دل خود رامبد و بقیه کارگردانای طنز بودش
یه جاییشم همون بانکه(بانک پارسیان:31:) ازشون شکایت کرده بود:27:
آخرشمگفتن کار درسیت رو خود ما می کنیم که در مورد ترافیک و این جور چیزا طنز می گیم البته تا وقتی که نگیم تقصیر کیه :31:
عالی بود این قسمت ...
خنده های بهرام هم که دیگه آخرش بود
اون تیکه "مدارکش هم موجوده" هم باحال بود...
واقعا این قسمتش یکی از بهترین قسمتا بود
من که خیلی خوشم اومد
کلی خندیدم پای این قسمت.خیلی قشنگ بود
علاوه بر جک ناهید
خنده های بهرام آخرش بود خدایی...:31:
اعتراض شریفی......به عبارت: اسب حیوانی نجیب است هم جالب توجه بود و کلی هم نکته داشت.....
البته گفت اسب حیوان شریفی است .. ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من این یه تیکشو متوجه نشده بودمنقل قول:
البته گفت اسب حیوان شریفی است ..
این منوچ هم باحال داد میزد ...
فردا حتما باید تکرارش رو ببینم به خاطر همین یه تیکه :دی
کلن یادش که میوفتم ،خندم میگیرهنقل قول:
آره تیکه داد منوچ هم خیلی باحال بود . مخصوصا اون موقعی که فرخ میزد تو گوشش
آره تیکه داد منوچ هم خیلی باحال بود . مخصوصا اون موقعی که فرخ میزد تو گوشش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخرش دیدین چی گفت:
اینجا البته خیلی چیزهای دیگر هم خنده دار است
مثلا می آیند و خیابان را مثل آینه آسفالت میکنند و فردایش میآیند و میکنند
یا مثلا ورزشگاهی را امروز بهره برداری میکنند و 8 سال بعد افتتاح مینمایند
به نظر من بیشترین و مهمترین پیام این قسمت نبود آزادی قلم بود مثلا همین مجله گل آقا که طنز بود و چند سالی بود که بسته بودندش وقتی دوباره باز شد یکی دو شماره بعد دوباره توقیف شد ! اینجا هم هم همین است و هم درباره سایر مطالب
و دیگر اینکه افراد و حتی افراد بالا رده جامعه (که در اینجا با نماد دکتر و خواننده تصویر شده بودند ولی در واقع منظورشان مسئولین هم بود) هم جنبه ندارند که با زبان طنز اشکالشان را بهشان بگویی...
یعنی نمیدانند که حدیث هم داریم که اشکال کسی را به رویش بگو نه پشتش و اینکه هرچه خوبتر بگویی بهتر است چه چیزی بهتر از طنز؟
خوب دیگه بسه ! اگه خیلی جلو برم کار باریک میشه :دی
اتفاقا منظورشون همین دکترا بود...نقل قول:
و دیگر اینکه افراد و حتی افراد بالا رده جامعه (که در اینجا با نماد دکتر و خواننده تصویر شده بودند ولی در واقع منظورشان مسئولین هم بود) هم جنبه ندارند که با زبان طنز اشکالشان را بهشان بگویی...
یعنی نمیدانند که حدیث هم داریم که اشکال کسی را به رویش بگو نه پشتش و اینکه هرچه خوبتر بگویی بهتر است چه چیزی بهتر از طنز؟
چون یکی از شاکیان اصلی برنامه های طنز تلویزیونی همین آقایون پزشک و دکتر هستند.....(یادمه تو مجموعه شبهای برره چه داد و هوایی کرده بودند)
اوجاشم باحال بود ار انجمن صنف بیکاران از فرید شکایت کرده بودن..
جالبه... بهرام از کل یوم قلعه نوعی تو گزارشش هم استفاده کرد!!!:31:
چه جالب فرید به جوکایی که خودشم میساخت میخندید:31:
بیا عزیز:10:نقل قول:
اینم لینک دانلود:
شرمنده که دیر شد...:11:کد:http://p30forlife.persiangig.com/p30world/Music%21.zip
جالبه بعدش فرید گفت: مگه همچین صنفی وجود داره!؟:27:نقل قول:
تصحیح میکنم! فرید گفت: بیکارا مگه اصلا صنف دارن!:18:
یاعلی