اینجا هزینه ثابت رو نوشته میخام بدونم با متغییراش چقدری میشه
Printable View
اینجا هزینه ثابت رو نوشته میخام بدونم با متغییراش چقدری میشه
تهران..... انتخاب اولم قزوین دوم رودهن سوم چالوس خود دانشگاه آزاد زد برام شهر بابک کرماننقل قول:
ترازمم شد 6270 حدودا:41:
اخه بستگی داره به تعداد واحدانقل قول:
ینجا هزینه ثابت رو نوشته میخام بدونم با متغییراش چقدری میشه
و درساش
چون اگه نگاه کنی واسه هر درسی حالا اصلی باشه یا پایه یا تخصصی ... یه قیمتی زده
من اطلاعی ندارم ولی فک کنم حدود 500 اینا بشه شایدم یکم بیشتر
دوستان مي خواستم بدونم مهندسي صنايع برنامه ريزي و تحليل سيستم ها حدودا ترمي چند در مياد؟
سلام
من سال دیگه کنکور دارم تراز معماری سواد کوه چند بوده امسال؟
نقل قول:
یک سوالی دارم مگه شما پیش دانشگاهی نخوندین که می خوایین ثبت نام کنین؟اگر پیشتون تموم شده از اونموقع تا حالا دیپلمتون حاضره بری بهت می دن هر مدرکی که نداشته باشین یک سفته 500 تومنی ازتون می گیرن 2سال وقت می دن مدرکو بیاری سفته رو پس می دن
سلام بچه ها
من رشته اولم برق الکترونیک نجف آباد بود که 120نفر با آخرین فرد قبولی فاصله داشتم
رشته دومم مکانیک خمینی شهر بود که 14 نفر اختلاف داشتم
و انتخاب سومما که فیزیک جامدات بود قبول شدم،واسه مکانیک همه که نمیرند آزاد؟؟؟؟یه سری جا خالی میمونه،می خواستم ببینم برای اینکه یه جوری مکانیکا بیارم باید چیکار کنم؟باید برم دانشگاه در خواست رزوی بدم؟چه قدر احتمالش هست که بیارم؟آیا میشه واسه هر دو تا در خواست داد؟
با توجه به اینکه ثبت نامش فقط شنبه و یک شنبه هست،کی نتیجه در خواستا معلوم میشه؟آیا برای ترم مهر میشه؟
چه مدارکی لازم برای اینکه درخواست بدی؟
اگر بعد از 2 ترم یعنی سال دیگه دولتی جایی اوردم و خواستم برم،آیا باید کل شهریه را بدم؟آیا میشه دروسیا که پاس کردم تطبیق بدم؟
دانشگاه آزاد گناباد کسی نبود؟
من علمی کاربردی نرم افزار کامپیوتر رودهن قبول شدم دروس عمومی و اختصاصیش چی هست؟؟میشه اطلاعات کاملی در موردش بدین
راستی هر نیمسال تحصیلی چند ترمه؟؟چندماهه؟
دوستان از تكميل ظرفيت دانشگاه آزاد چه خبر ؟؟؟ 21 شهريور ثبت نام شروع ميشه . برم به عوامل دانشگاه چي بگم ؟؟ بايد منتظر بمونم ببينم چند نفر ثبت نام ميكنن ؟؟؟
کسی اینجا نست که لیزر اپتیکه علوم تحقیقات قبول شده باشه؟
دوستان لیست ذخیره ها چطوری اعلام میشه؟ باید بریم واحد دانشگاهی؟
روز ذخیره ها 26 شهریور. بچه ها به سایت و تلفن اکتفا نکنید اگه فکر می کنید جز ذخیره ها هستین یا در تکمیل ظرفیت امیدی هست حتما به واحد دانشگاهی و مرکز دانشگاه آزاد در پاسداران سر بزنیدنقل قول:
بچه ها من با آخرین فرد قبولی تو رشته مهندسی نفت علوم تحقیقات تهران 70 نفر فاصله دارم حدود 170 نفرم گرفته
فکر می کنین من جز ذخیره ها باشم خیلی ناراحتم.
مهندسی مکانیک دماوند حدود 205 نفر گرفته من با آخرین فرد قبول 12 نفر فاصله دارم فکر میکنین جز ذخیره های این باشم؟
برای ذخیره باید چیکار کرد یعنی باید کاری انجام بدم تا جز ذخیره ها باشم؟
به خود دانشگاه باید مراجعه کرد یا مرکز آزمون؟
آقا واسه ثبت نام تهران مرکزی رشته های مهندسیش کجا باید بریم ؟ همون دانشکده فنی مهندسیش ؟
نقل قول:
اگر به سایت زیر برین همه اطلاعاتو می بینید مکان ثبت نام مکان ذخیره ها و .....
کد:www.azmoon.net
یه سئوالی که خیلی داره اذیتم میکنه اینه که مثلا برق نجف آباد کلا 100تا قدرت 100تا مخابرات 50تا الکترونیک میگیره ولی آخرین فرد قبولی رتبش 283 بوده یا مثلا مکانیک ساخت و تولید خمینی شهر 50تا میگیره ولی آخرین فرد 90 بوده،قضیه اینا چیه؟
سئوالات قبلیا هم کسی جواب نداد
سلام بچه ها
من رشته اولم برق الکترونیک نجف آباد بود که 120نفر با آخرین فرد قبولی فاصله داشتم
رشته دومم مکانیک خمینی شهر بود که 14 نفر اختلاف داشتم
و انتخاب سومما که فیزیک جامدات بود قبول شدم،واسه مکانیک همه که نمیرند آزاد؟؟؟؟یه سری جا خالی میمونه،می خواستم ببینم برای اینکه یه جوری مکانیکا بیارم باید چیکار کنم؟باید برم دانشگاه در خواست رزوی بدم؟چه قدر احتمالش هست که بیارم؟آیا میشه واسه هر دو تا در خواست داد؟
با توجه به اینکه ثبت نامش فقط شنبه و یک شنبه هست،کی نتیجه در خواستا معلوم میشه؟آیا برای ترم مهر میشه؟
چه مدارکی لازم برای اینکه درخواست بدی؟
اگر بعد از 2 ترم یعنی سال دیگه دولتی جایی اوردم و خواستم برم،آیا باید کل شهریه را بدم؟آیا میشه دروسیا که پاس کردم تطبیق بدم؟
خب طرفیتی که تو دفترچه می نویسه الکیه !! همیشه بیشتر هم میگیره
خب در مورد اون رشته ها که میگی... باید بری دانشگاه اینجوری نمیشه قضاوت کرد باید حتما بری دانشگاه بهشون بگی چه جوریه اینا اگه بشه میزارن تو لیست ذخیره ها ... 26 شهریور ثبت نام ذخیره هاس!
بعد 2 ترم نه اشکالی نداره .. خیلی ها هستن هم ازاد میخونن هم دولتی شرکت می کنن ... من شنیده بودم اگه درخواست انصراف بدی بدون اینکه دولتی مثلا قبول شده باشی اینا شهریه کل همه ترما رو ازت میگیرن ...
دروس پاس شده ... هم بستگی به دانشگاهت داره چون من خودمم یه مدت درگیر این بودم دانشگاه های خیلی خوب اینکارو نمیکنن (پرسیدم گفتن نه تطبیق نمیدن )
ولی خب یکی رو می شناسم سال اول تهران جنوب میخوند بعد سال دوم قم قبول شد دروسش رو تطبیق واحد دادن !
آقایون قضیه ی تکمیل ظرفیت چیه و باید چه کار کرد ؟؟
برای یکی از دوستام میخوام !
و یک سوال هم در رابطه با خودم داشتم :
گفتن برای ثبت نام اصل دیپلم یا گواهیشو بیارید.
من گواهیشو دارم ولی اصلشو ندارم .
مدرسمون هم رفتم گفتن که اصلش دست ما نیست دست نظام وظیفه است .
من اگه گواهی رو بهشون بدم باید 500 تومن هم صفته پیششون بزارم که براشون تا 2 سال آینده اصلشو میارم.
کسی میدونه چطور باید اصلشو از نظام وظیفه بگیریم ؟
ممنون.
این تکمیل طرفیت کی میاد
من انتخاب سوم عمران خر اباد قبول شدم
انتخاب دومم عمران کرمانشاه بود ترازش 5700
تراز خودم هم 5340
امیدی هست که کرمانشاه بیارم
چون فردا باید برم ثبت نام خرم اباد اگه تو تکمیل طرفیت کرمانشاه آوردم اونقت شهریه ای رو که ریختم حساب دانشگاه خرم اباد چی می شه
این سوال من هم هست
نقل قول:
آقایون قضیه ی تکمیل ظرفیت چیه و باید چه کار کرد ؟؟
برای یکی از دوستام میخوام !
نقل قول:
این تکمیل طرفیت کی میاد
کسی خبر نداره تکمیل طرفیت کی میاد
دوستان منظور از مدرکه مشخص کننده نظام وظیفه چیه؟اگه میشه کمی توضیح بدین.
سالار خر نشو بيا برو همون امير كبير!:5:نقل قول:
شما پسیش رو حضوری تمام کردید؟نقل قول:
اگر اره مدرک نظام وظیفه نمیخواد :8::10:
دوستان حتما باید روزی که مشخص کردن بریم یا اگه دیر هم بکنیم مشکلی نداره ؟!
نقل قول:
به موقع بری بهتره 26 ثبت نامت می کنن فقط ممکنه جریمه بخوره
با سلام
بنده در آزمون دانشگاه آزاد رشته عمران دانشگاه آزاد نجف آباد قبول شده ام.
لطفا اگر اطلاع دارید بگویید شهریه ترم اول چقدر است؟
زیرا من در دانشگاه دولتی تبریز هم رشته کاردانی عمران را قبول شده ام. اما بدلیل اینکه محل سکونت ما به نجف آباد نزدیک تر است و همینطور لیسانس است. تصمیم دارم در صورت سنگین نبودن شهریه دانشگاه آزاد همین دانشگاه آزاد رو برم.
از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند خواهشمندم بگن تقریبا شهریه چقدر در میاد؟
و بفرمایید بهتره کدوما برم؟
تو نفست از جا گرم بلند میشه :دی مهندسی داریم تا مهندسی !نقل قول:
سالار خر نشو بيا برو همون امير كبير! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله.پیش را حضوری تموم کردم.نقل قول:
کسی نتونست کمک کنه ؟نقل قول:
سلام به همه دوستان ممنون میشم کمکم کنید؟
من میخوام بدونم دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی هست که بدون آزمون در رشته کاردانی حسابداری ثبت نام کنه؟
البته بنده پیش دانشگاهی تجربی هستم و دارای کارت پایان خدمت امکان دارد
آیا دانشگاه آزاد برای مقطع کاردانی برای ماها که رشته نظری هستیم آزمونی جداگانه دارد؟چه زمانی؟(کاردنی پیوسته آزاد را میدونم که برای دیپلمه هاب رشته های فنی و کاردانش و هنر هست ((اما من برای رشته نظری را میخوام))
دوستانی که تجربه دارند لطف کنند زودتر جوابمو بدهند ضروریه
با آرزوی موفقیت برای همه جوانان کشور
سلام دوستان.من رفیقم هم عمران گرایش سازه دولتی روزانه داانشگاه ملایر اورده هم عمران گرایش راه تهران مرکزی.حالا با توجه که خونش هم توی آزادی (نیایش غربی) هست و فکر نکنم زیاد تا تهران مرکزی راهی باشه،مونده چیکار کنه؟در ضمن شهریه هم براش مهم نیست.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سوال فوری!
من برای آزاد مشهد جلوی انتخابم هیچی ننوشته! یعنی توی انتخاب دوم قبول شدم و توی مشهد نشدم! :19:
حتی ننوشته ذخیره! :18:
البته درصد هام به نظرم خوبه . شیمی 60 . فیزیک 70 و ریاضی 7 ( :31:) و ....:5:
حالا میگن که ذخیره ها باید پنجشنبه برن و ببین چی میشه!
من هم میتونم برم؟ امکان داره منم قبول بشم؟
هر کی هر چی میدونه بیاد تو که دیگه قاطی کردم!
:7::3::32::34::22::7:
بابا یکی به این سوالا جواب بده.نقل قول:
اگه امروز برای ثبت نام نرم اشکالی نداره؟
سلام به همه من میخواستم ببینم تو ذخیره ها یا تکمیل ظرفیت هستم یا نه ؟
من انتخاب اولم IT پرند بیست نفر فاصله دارم انتخاب خودشونم یزد قبول شدم چیکار باید بکنم ؟
دانشگاه تهران جنوب که امروز ( شنبه ) و فردا رو واسه تحویل پرونده مشخص کرده ... بعدش هم براساس حرف اول فامیلی 4 -5 روز رو واسه ثبت نام واسه آقایون در نظر گرفته ...نقل قول:
من رودهن قبول شدم .تو فایلی که از azmoon.net دانلود کردم نوشته رشته ریاضی دوشنبه باید برن ... حلا من باید حتما دوشنبه برم یا یه روز قبل و بعدم هم میتونم برم؟
به خدا این حرفا همش کشکه. من پسر عمم پارسال تهران جنوب قبول شد،10 روز بعد از شروع ترم رفت ثبت نام کرد:31:.مشکلی نیست.اما چون مملکت حساب کتاب نداره یه تماس بگیرید تا خیالتون راحت بشه.بگید مسافرتم،میخوام ببینم میشه چند روز دیگه بیام یا نه؟نقل قول:
به علت افزایش درخواست بازم میگم که،به خدا این حرفا همش کشکه. من پسر عمم پارسال تهران جنوب قبول شد،10 روز بعد از شروع ترم رفت ثبت نام کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .مشکلی نیست.اما چون مملکت حساب کتاب نداره یه تماس بگیرید تا خیالتون راحت بشه.بگید مسافرتم،میخوام ببینم میشه چند روز دیگه بیام یا نه؟نقل قول: