نه نسبت به ipod 3g گفتننقل قول:
که ipod 3g سریعتره از iphone 3gs هستش
Printable View
نه نسبت به ipod 3g گفتننقل قول:
که ipod 3g سریعتره از iphone 3gs هستش
آقا این Jailbreakme چیه ؟ آخه همه ایفون دارا داربارش حرف میزنن :20:
ایا میشه با ایفون با گوشی های دیگه بلوتوث کرد ؟؟؟ اهنگ فیلم
یک سوال دیگه این ایفون 3gs رو میشه به سیستم عامل os4 تبدیل کرد ؟؟؟
یک روش برای نصب نرم افزار روی آیفوننقل قول:
توسط برنامه های جانبی بله :13:نقل قول:
ایا میشه با ایفون با گوشی های دیگه بلوتوث کرد ؟؟؟ اهنگ فیلم
بله :11:نقل قول:
یک سوال دیگه این ایفون 3gs رو میشه به سیستم عامل os4 تبدیل کرد ؟؟؟
در معنای لغوی به معنی رهایی از قفس و با این عمل شما میتونید برنامه هایی که مورد تایید اپل نیستند و نصب کنید این عمل تو همه ی گوشی ها هست تقریبا تو نوکیا میگن گوشی باید -- بشه تو آندروئید میگن گوشی باید روت بشه."البته این کلمه ای که شما نوشتید اسم آخرین روش جیلیبریک می باشد."نقل قول:
بله میشه فقط باید برنامه مربوط نصب بشه
بله و همچنین جیلیبریک هم میشه.
دوستان کسی دلیل افزایش قیمت آیفون رو میدونه؟ الان چنده؟ iPhone 3GS 32G White
دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم چطوری میشه با گوشی از فیلتر رد شد و از appstore برنامه دانلود کرد
همش error مربوط به فیلترینگ میده
فقط v-p-nنقل قول:
البته در pc از هیلتر شکن هم می شود استفاده کرد.
آخه کار با v-p-n رو بلد نیستمنقل قول:
میشه راهنمایی کنید ممنون
سلام
کسی میدونه چجوری میشه ایفون رو کالیبره کرد ایفونه من شتابسنجش 6 درجه انحراف داره
سلام دوستان
من جدیدا به جمع ایفون دارها پیوستم و 2 تا سوال داشتم. چطور میشه تماس ها رو از یه گوشی نوکیا N97 به ایفون منتقل کرد؟
سوال دومم اینه آیا راهی داره تو کامپیوتر فایل با فرمت تکست یا هر فرمت دیگه ای اماده کرد و بعد بعنوان Note به ایفون افزود؟
با تشکر
شما از کجا متوجه شدی شتابسنج انحراف داره؟!نقل قول:
6 درجه ش رو چجوری پیدا کردی؟!
سلام
میخواستم بدونم چطور میتونم رو آیفونم note یا فایل WorD بریزم؟!؟!
سلام،منم نتونستم صبر کنم که iphone4 ارزون بشه رفتم 3gs خریدم،
تقریباً با تمام آموزشایی که دوستان اینجا گذاشتن کارامو راه انداختم؛فقط یه چند تایی سوال دارم:
1-من تمام کنتاک هامو مرتب کردم و می خوام ازش بک آپ بگیرم،چطوری اینکارو بکنم؟
2-چطور address book gmail رو وارد گوشیم بکنم؟
3- اگه یه برنامه با cydia نصب بشه چطور می شه حذفش کرد؟وقتی می رم رو حالت حذف برنامه ها تو گوشیم روش علامت ضربدر نمیاد،و با آیتونز هم که وصل میکنم نمی شه پاکش کرد.
4-من کنتاکتامو با f a c e b oo k سینک کردم،ولی کنتاکتایی که اینجوری واسشون عکس اومده وقتی بهم زنک می زنن عکسشون مثل موقعی که دستی واسشون عکس گذاشتم فول اسکرین نمی شن،فقط یه گوشه یه عکس کوچیک میاد،راه حلی نیست که بشه کاری کرد این عکسا عادی دیده بشن؟
(ورژنم الان 4.0.1 هستش)
ولی خداییش عجب چیزیه!تا حالا از یه وسیله الکترونیکی اینقدر لذت نبرده بودم!134 تا برنامه روش نصب کردم،1200 تا آهنگ روش ریختم،گوشی آخ نگفت!مثل بنز کار می کنه!!!
من قبل از اینکه بخرم کلی چیز میز از اینترنت گرفتم که همشون بد می گفتن و ایراد می گرفتن!حالا می فهمم که 99.999% الکیه!
1-شما وقتی به آیتونز وصل میکنی و بک آپ میگیره از کانتکت ها هم بک آپ میگیره.نقل قول:
2-وقتی گوشی و به آیتونز وصل میکنی و روی اسم گوشی میزنی سمت راست بالا روی info بزن پایین واست یکسری گزینه میاد روی Sync Contacts With بزن و از لیست جلوش google contacts رو انتخاب کن و Sync کن.
3-از خود cydia باید حذف بکنی داخل cydia میشی برنامه مورد نظر و پیدا میکنی و همون مراحل نصب و میری آخرش که میزنی دو تا گزینه میده که شما remove رو میزنی یا اینکه اگه برنامه و پیدا نکردی میری قسمت Paksge تمام برنامه های نصب شده اونجا هست
4-در این مورد اطلاعی ندارم.
ممنون،اونجا رو دیدم واسه کنتاکتا،ولی می خواستم بدونم که وقتی با اکانت گوگل سینک می شه ،مثه بقیه چیزای آیتونز،اطلاعات گوشی رو بر میداره و اطلاعات خودشو وارد می کنه؟
یعنی کنتاکتام پاک نمی شن؟
سلام كسي از دوستان ميدونه اين فضايي كه در itunes به other اختصاص داده ميشه دقيقا چيه چون هر دفعه كه گوشي رو وصل مي كنم حجمش متغيره البته قسمتيش مربوط مي شه به اطلاعاتي كه با itunes نميريزيم.و يه سوال ديگه اينكه نميشه يه جوري برنامه خاصي كه تو يه گوشي نصبه(بدون داشتن سورس) رو به يه گوشي ديگه منتقل كرد.با تشكر
متاستفانه من امتحان نکردم نمیدونم نتیجه چی میشه،ولی بدون اگه قرار باشه چیزی پاک کنه یا جایگزین پیغام میده قبلش.نقل قول:
other برنامه هایی که با سیدیا نصب میکنی و در کل همون طور که خودتون گفتید هرچیزی که مربوط به آیتونز نمیشه به عنوان مثال شما وقتی نقشه شهری و میریزی تو گوشی میری تو قسمت otherنقل قول:
فکر نکنم بشه چنین کاری کرد برنامه ای که نصب هست به گوشی دیگه منتقل کرد نمیشه.
سلام دوستان كسی خبر نداره قیمت iphone 3gs 16 Gb در ایران ؟ لطفا
مرسی:41:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم اينجا مطرح كنيد و در صفحات قبل هم ميتونيد قيمت رو ببينيد
آخرین قیمت آیفون
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371295&page=22
با سلام من با ifunbox كه با گوشي خودم كار مي كنم تمامي پوشه هاي سيستم و همچنين ringtone ها و app ها رو نشون ميده ولي گوشي دوستم رو كه وصل كردم پوشه مهم كه var باشه و خيلي پوشه هاي ديگه رو نشون نميده حتي ringtone و app ها رو.گوشي جيلبريك هم شده كسي از دوستان مي دونه مشكل از كجاست آخه مي خواستم نقشه هاي xgps رو كپي كنم كه پوشه ها رو نشون نداد.با تشكر
احتمال زیاد ورژن گوشی دوست شما 3 باشه و شما برای اینکه گوشی شما شناخته بشه باید برنامه afc2dd رو از سدیا نصب بکنید.همیننقل قول:
آقا yas ممنون از راهنماييت afc2add تو گوشي خودم نصبه ولي تو يكي رفيقم نبود آخه فكر مي كردم اينا پيش فرض نصب ميشه.صد در صد مشكل از همينه بهر حال از راهنماييت ممنون.
سلام. برنامه iphone delivery نصب می کنم اس ام اس هام 2 ساعت بعد می رسه. چرا این توری میشه؟3gs 3.1.3
با سلامنقل قول:
خوب اين مشكل بيشتر به نظر ميرسه از اپراتورتون باشه تا سورس برنامه
موفق باشيد.
سلام من safari download manager رو نصب كردم ولي هر وقت safari رو باز مي كنم حالتي كه قفل كرده باشه هست حتما بايد يه بار tab مربوط به دانلود رو باز كني و done رو بزني تا از حالت قفل بياد بيرون.ورژن گوشي هم 3.1.3 هست به نظر دوستان اي مشكل راه حلي داره؟
سلام
چطوری میشه مسیج سنتر تغییر داد؟؟؟
برنامه جاوا چطور ی اجرا می کنم؟
خیلی ممنون.
سلامو دستان.
نمیدونم این مشکلی که دارم به این تاپیک مربوط میشه یا نه.
یکی از دوستان یک آیفون 3gs با فریمور 4.0.1 بهم داده که براش برنامه بریزم.
اول جیلبریک کردم و cydia هم نصب شد.سپس appSync for os 4.0 را هم نصب کردم.برنامه itunes 10 را هم بر روی سیستم نصب کردم.یک برنامه رایگان هم دانلود کردم و طبق آموزش ها خواستم بریزم روی گوشی اما برنامه نصب نمیشه و یک ارور میده( داخل اسکرین شات که در sp گذاشتم پیدا هست) لطفا راهنماییم کنید باید چیکارکنم که این ارور نیاد.قبلا که ورژنش دستگاهش 3 بود راحت براش برنامه میریختم.
محتوای مخفی: اسکرین شات
سلام دوستان
من تازه گوشیم رو جیل کردم.3.1.3 هم هستش.وقتی میخوام برنامه های کرک شده رو از تو آیتونز نصب کنم این ارور رو میده.آیتونز 9.2 داشتم پاکش کردم 8.2 نصب کردم.ولی بازم همون ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل حجم عکس ها من نقل قول نمیکنم:
دوست خوبم choory این ارور مربوط به بک آپ گرفتن آیتونز از آیفون شما هست من پیشنهاد میدم یک بار آیتونز و کامل پاک کنید و دوباره بریزی.اگه هم نشد روی یه سیستم دیگه امتحان کن.
و شما saman65 این ارور هم مربوط به اون برنامه ایی که داری نصب میکنی میشه اگه شما برنامه AppSync For OS 3.x نصب کردی پس مشکل از برنامه ای که داری نصب میکنی یا فایلش مشکل داره یا کرک درست نشده.
این که میگم برای همراه اول من رو ایرانسل امتحان نکردم.نقل قول:
برای دیدن سنتر نامبری که روی گوشی هست کد زیر:
و برای تغییر اون:
بجای x ها 500 و 501 یا 502 قرار بدید
آیفون برنامه جاوا اجرا نمیکنه.
ممنوننقل قول:
راستش قبلا من همین برنامه ها رو نصب میکردم و مشکلی نداشت
این برنامه ای که گفتی تو Cydia هست یا App Store?
توی cydia هست پس همون مشکلت اون برنامه و نصب نکردی باید حتما باشه لینک زیر هم برنامه ای که بدون نیاز به wifi و cydia میتونی نصبش کنی.نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/361418768/Usb_Patch_For_3.0_3.0.x_and_3.1_3.1.x.exe.html
سلام دوستان من به مشکلی بر خوردم ممنون میشم کمکم کنید تا رفع بشه.
من برنامه pcsuite_for_iphone_v2_9_25_168new را نصب کردم و ایفون را بهش وصل کردم حالا که خاموش روشنش کردم روی آرم اپل گیر میکنه و اون لودینگ هی میچرخه و اتفاقی نمی افته.چه شکلی میتونم این مشکل را حل کنم؟دستگاه هم 3gs هست با فریمور 4.0.1
---------------
ویرایش:
---------------
ریستور کردم درست شد.
-------------------------------------------
ممنون بابت راهنمایی.نقل قول:
من یک باز آیتونز را پاک کردم و دوباره نصب کردم فایده ای نداشت و باز همان ارور را میداد.دسترسی به سیستم دیگه ای هم نداشتم که امتحان کنم.
اما امروز با یک مشکل روبرو شدم (همین مشکلی که بالای این پست گفتم) مجبور شدم ریستور کنم.الان تست کردم دیدم آیتونز اون پیغام را دیگه نمیده و مشکلی نداره.
وقتی رو یه اهنگ راست کلیک میکنید گزینه consolidate files رو میبینید !؟؟؟؟ تو ایتونز !
اون کارش چیه ؟ ... میگه اهنگ هارو به itunes media folder میبره ولی منظور کجاست ؟
ممنون میشم یکی بگه !!!
سلام...
دوستان برنامه سایدا رو روی گوشی آنلاک فکتوری چطوری می شه نصب کرد؟ قبلش برنامه ی خاصی می خواد؟ برای ورژن 4.0.2 هم امکان نصب وجود داره؟
اگر ممکن هست لینک برنامه رو هم بذارید... ممنون.
سوال!
الان قیمت یه آیفون 3جی اس تر و تمیز 16 گیگ چنده!
یا بهتر بگم ، در بهترین حالت چند میشه فروختش؟!
ممنون!
ورژن 4.0.2 جیلیبریک نمیشه و سیدیا نصب نمیشه روش.نقل قول:
سلام.
توی برنامه ipod وقتی چند تا آهنگ بهشون ستاره میدی، چطوری میشه فقط آهنگهای که ستاره دارو play کرد؟؟
سلام گوشيم نمي دونم چيكار شده اصلا بالا نمياد آرم اپل مياد بعد خاموش مي شه حالا مي خوام به ورژن 3.1.3 restore كنم(ورژن قبليش هم همين بوده) يا ارور 3014 ميده يا 3194 فايل hosts رو هم ويرايش كردم جواب نداد shsh هم ندارم لطفا اگه كسي راهي بلده راهنمايي كنه ممنون.