ای بابا این لب مرزی شدن هم بد چیزیه ها !
Printable View
ای بابا این لب مرزی شدن هم بد چیزیه ها !
سلام
ببخشيد با اين رتبه ها ميشه زبان و ادبيات انگليسي(زيرگروه 1) تهران قبول شد؟(تهران يا شهيد بهشتي يا علامه يا تربيت معلم تهران)
رتبه زيرگروه 1:
835
رتبه سهميه منطقه 1:
1133
رتبه کشور:
2017
بابا تو این هیری ویری من نمیدونم اسم خودمم چه جوری مینویسن...گیر دادین ها:13:نقل قول:
من در همین لحظه یه سوالی برام پیش اومد :31:
شما ادبیات رو چند درصد زدی ؟!:20:
البته منظور املاست !:19::18:
حالا آخرین مهلت کی هست؟؟؟؟؟
لطفا يكي از دوستان جواب منم بده.
من رشته هنر در زير گروه 4 و سهميه مناطق 3 رتبم شده 4760
و رتبه كشوري هم 28000
به نظر شما رشته سينما يا كارگرداني و يا نمايش قبول ميشم؟
دانشگاه غير انتفاعي و يا هر دانشگاهي باشه فرق نميكنه.
ممنون از جوابت حمید جان. راستی به نظر شما برای رشته معماری یا شهرسازی با این رتبه (3600) دانشگاه قزوین اگه قبول بشم بهتره یا دانشگاه هایی مثل دانشگاه شیراز و دانشگاه مازندران چون این طور که معلومه برای تهران شانسی ندارم..
بچه ها با 6000 منطقه 3 میتونم یه چیزی مثه معماریه ساری یا آمل یا مثلا این شهرای شمالی سراسریشو بیارم؟:13:
دوست من با 6000 کشور پارسال شهرسازی دانشگاه هنر تهران قبول شد(منطقه 3)نقل قول:
بچه ها سلام، من رتبم 3650 منطقه 1 شده، رشته معماری یا شهر سازی کجا ها قبول می شم؟ کسی از حدود رتبه برای قبولی شهرسازی دانشگاه تهران خبر داره ؟ ... ممنون.
شما رتبه ی کشوریت چنده؟
سلامنقل قول:
بچه ها با 6000 منطقه 3 میتونم یه چیزی مثه معماریه ساری یا آمل یا مثلا این شهرای شمالی سراسریشو بیارم؟
بعید میدونم
البته اگه شمالی باشی شانست بیشتره
اما رتبه ی شما یه جوریه که فکر میکنم کاردانی قبول بشی
رتبه ی 3000 تا 10000 توی منطقه 3 دقیقا نقش برزخ رو داره
به نظرم میتونی روی کاردانی ها حساب کنی
ممنون از اطلاعاتت..نقل قول:
با اطلاعاتي كه داري، با رتبه ي 796 سهميه، از رشته هاي كامپيوتر و IT و معماري و صنايع، بهترين دانشگاهي كه امكانش هست قبول شم چيه؟
من كنكور زبان رتيه كشوريم شده 3900 و تو منطقه2 شدم 1480!!!
چي و كجا قبول ميشم؟
واسه چه رشته ای؟:-/نقل قول:
دانشگاه امیرکبیر و تهران رتبه زیر 1000 میخواد.دانشگاه شهید بهشتی زیر 1200. علم و صنعت زیر 1800
بچه ها پیام نور بومیه یا غیر بومی؟؟
پیام نور تماما بومیهنقل قول:
بچه ها پیام نور بومیه یا غیر بومی؟؟
یعنی مثلا یک رشته توی یک شهر 70 % رو از خود اون شهر میگیره
و 30% باقی مونده رو تا شعاع 120 کیلومتری اون شهر میگیره
کامپیوتر - نرم افزارنقل قول:
100 بار این سوال و پرسیدم هیچ کس جواب نداد اگه میشه یکی جواب بده.با 57965 میشه کاردانی قبول شد اگه میشه کجا ها میشه (منطقه یک).
تا اونجایی که من میدونم اگه قزوین قبول بشین که بهتره. در ضمن با 3600 دانشگاه شیراز نمی تونین قبول بشین.:46:نقل قول:
دانشگاههایی که حتما قبولین و به رتبه شما هم میخوره گیلان, بابلسر, بوعلی سینا همدان, زنجان, باهنر کرمان و دانشگاه کاشانه که من نمیدونم کدوم یکی از بقیه بهتره و باید خودتون تحقیق کنید. ولی من 4 تای اولو ترجیح میدم(نظر شخصی).:10:
ببخشيد ميشه اينو هم جواب بديد؟نقل قول:
زبان تا رتبه چند مجاز به انتخاب رشته ی روزانه است؟؟
رزنگارین ترکوندیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من ده برابرت شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب برو تو این سایته مال قلمچی نگاه کن ، بدک نیستنقل قول:
pooyahacker
ممنون.اين گروه آزمايشي زبان رو نداره که من بر حسب رتبه مي خوام.
ميشه جواب بدي؟Mr_Hamid_Media:19::19:نقل قول:
بچه ها فردا انتخاب رشته مجازی میاد تو سایت سازمان سنجش ؛ 250 تا رشته پیشنهاد میده ؛ از همه این نرم افزارها و جینگولک بازیها هم مطمئن تره ، یه کم صبر کنید تا فردا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرهنقل قول:
بچه ها فردا انتخاب رشته مجازی میاد تو سایت سازمان سنجش ؛ 250 تا رشته پیشنهاد میده ؛ از همه این نرم افزارها و جینگولک بازیها هم مطمئن تره ، یه کم صبر کنید تا فردا ...
اونشب این یارو خدایی هم گفت با این نرم افزاری که ما داریم نیازی به جاهای دیگه نیست
اگه باتوجه به قبولياي پارسال باشه چي؟اينجوري كه اصلا مطمين نيست.پارسالم كه خوب نبودهنقل قول:
خواهشا جواب بدين بارتبه 324 منطقه 2 و 450 زيرگروه 2 داروي تهران يا بهشتي بيارم؟؟؟؟؟؟؟:18::19::13:
شما اولویت شهری یا اینکه اولویت رشته ای که دوست داری بگو تا کمکت کنن. جاهای زیادی میتونی قبول بشی.نقل قول:
نرم افزار و سخت افزار دوست دارم چیز دیگه هم باشه بد نیست .شهر خودم تهران هرچی نزدیکتر بهتر.مرسی ازاینکه به پستم جواب دادی.نقل قول:
دوستم رتبش شده 11000 منطقه 1 رشته ریاضی ساکن تهران
بنظرتون رو چه رشته هایی و کجا میتونه حساب باز کنه
(تو شهرستان ، سمنان میتونه بره)
بله هر دو رو قبولین.نقل قول:
مهندسی کامپیوتر توی دانشگاههای زیر قبولی:نقل قول:
امیر کبیر - شهید بهشتی - صنعتی اصفهان - علم وصنعت - دانشگاه تهران
مهندسی IT :
صنعتی شریف - صنعتی اصفهان - امیر کبیر - دانشگاه تهران
معماری:
تهران - فردوسی مشهد - صنعتی اصفهان - علم و صنعت - شیراز
صنایع:
علم و صنعت - امیر کبیر - فردوسی - صنعتی اصفهان - اگه شانس بیاری دانشگاه تهران
مطمئنی مطمئنه؟:دینقل قول:
بچه ها فردا انتخاب رشته مجازی میاد تو سایت سازمان سنجش ؛ 250 تا رشته پیشنهاد میده ؛ از همه این نرم افزارها و جینگولک بازیها هم مطمئن تره ، یه کم صبر کنید تا فردا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمناً تو کار اسمایلاتم حاجی:10:
مهندسی کامپیوتر فقط میتونی پیام نور قبول بشی.ولی رشته های زیر هم خوبه.نقل قول:
کاردانی معماری:
غیرانتفاعی سپهر اصفهان - غیرانتفاعی نیما محمودآباد - غیرانتفاعی سراج تبریز - غیرانتفاعی خزر محمودآباد - غیرانتفاعی رحمان رامسر
کاردانی حسابداری:
غیرانتفاعی حافظ شیراز - غیرانتفاعی مهرآستان آستانه اشرفیه - غیرانتفاعی مهرگان محلات - غیرانتفاعی آذرآبادگان ارومیه - غیرانتفاعی بینالود مشهد
ریاضی کاربردی:
دانشگاه زاهدان(شبانه) - غیرانتفاعی سلمان مشهد
کاردانی علمی, کاربردی نرم افزار کامپیوتر:
غیرانتفاعی پژوهش صنایع قزوین - غیرانتفاعی سینا کاشان - غیرانتفاعی سجاد مشهد - غیرانتفاعی روزبهان ساری
کاردانی علمی, کاربردی ارتباطات و فناوری اطلاعات(ICT):
غیرانتفاعی روزبهان ساری
کاردان فنی برق-الکترونیک:
غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی همدان - غیرانتفاعی بهار مشهد - غیرانتفاعی اندیشمند لاهیجان
کاردان فنی برق-مخابرات:
غیرانتفاعی خراسان مشهد
کاردان فنی عمران-کارهای عمومی ساختمان:
غیرانتفاعی سینا کاشان - غیرانتفاعی طبری بابل - غیرانتفاعی کار رفسنجان
کاردان فنی عمران-ساختمان های بتنی:
غیرانتفاعی سینا کاشان
کاردان فنی عمران-عمران روستایی:
غیرانتفاعی توسعه روستاها همدان
کاردان فنی مکانیک-ماشین ابزار:
غیرانتفاعی کار رفسنجان
حمید جون دادا تو که انقدر دستت تو کار تخمین قبولیه بگو بینم با 1537 منطقه دو تهران اصفهان و شیراز کجاها رو میارم
مرسی:10:
سمنان ایناست:نقل قول:
فیزیک حالت جامد - علوم کامپیوتر - مدیریت بازرگانی
امام حسین تهران:
نرم افزار - صنایع (تولید صنعتی)
دانشگاه تهران:
مهندسی کشاورزی(مکانیک ماشین های کشاورزی) - مدیریت کسب و کارهای کوچک:46:
علامه طباطبایی تهران:
آمار - مدیریت بازرگانی - علوم اقتصاد(اقتصاد بازرگانی)
علم و فرهنگ تهران:
مهندسی عمران(عمران)
تربیت معلم تهران:
ریاضی-کاربردی
کاملا تایید میشه.فقط 12 ساعت دندون رو جیگر بزارین درسته.نقل قول:
آقای [Mr_Hamid_Media]مرسی بخاطر جوابتون.
نقل قول:نقل قول:
به هر حال مطمئن تر از خود سازمان سنجش که گیر نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ ولی در نهایت انتخاب با خودتونه ...
پ.ن : اسمایلها قابل شما رو نداره ، گت اسمایل رو داری ؟
اقا منم راهنمايي مي كني؟من 572 منطقه 3 با سهميه در زير گروه يك شدم عشق معماري دانشگاه ها رو هم نميشناسمبومي خراساننقل قول:
سلام به همه منطقه 3 اي ها14 شروع ميشه تا 17 احتمال تمديد 2 روزه هم هستنقل قول:
iهر چند طرفاي ما كسي معماري نميره ولي من بعيد مي دونمغير انتفايي ها همخوبه كه هم قبولي راحته هم سطحش بالاست به خصوص خيام و سجاد مشهد براي شما خيام خيلي خوبه 60 تا ميگيره معماري محيط باحالي هم دارهنقل قول: