سلام:
بهترین مدل acer که جدیدترین مدلش هم هست acer extensa 5635g هست.من دو روز پیش خریدم.فوق العادست.به همه دوستان پیش نهاد میکنم بخرن.قیمتش هم 680 تومان.با این قیمت عالیییییییییییییییییییه. کانفیگش رو هم تو صفحه قبل گذاشتم.
Printable View
سلام:
بهترین مدل acer که جدیدترین مدلش هم هست acer extensa 5635g هست.من دو روز پیش خریدم.فوق العادست.به همه دوستان پیش نهاد میکنم بخرن.قیمتش هم 680 تومان.با این قیمت عالیییییییییییییییییییه. کانفیگش رو هم تو صفحه قبل گذاشتم.
نظر خودم : 5738ZG خیلی بهتره ازشنقل قول:
سلام بلاخره تصمیم رو گرفتم , 5738g میگیرم , تو مشهد هر جا گشتم پیدا نکردم , فقط یه جا بهم گفت که فردا واسش میارن , قیمت هم 829 تومن گفت.
از نظر شارژ چه جوریه؟
نظر من هم : 5738ZG خیلی بهتره ازشنقل قول:
سلام:
سلام حمید خان
یه سوال دارم
من ویندوز 7 رو رو لپتاپم نصب کردم نمیدونم چجوری رو xp مُد بزارمش
لطفاً راهنماییم کنیم
یه برنامه مجازی سازی هست؛ برنامههای دیگری توصیه میشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254536&page=3
سلام
می خواستم بدونم کیفیت تصویر در 5738 جی چطوریه به خصوص برای دیدن فیلم ؟
یکی از بچه ها در تاپیک نکات مثبت و منفی لپ تاپ ها برای مدل Acer Aspire 5935G اینطوری گفته:
-کیفیت LCD تو صفحات مشکی به شدت پایینه بطوری که من نتونستم توش فیلم دیدن رو تحمل کنم!.
ایا این برای مدل 5738 جی هم صحت داره ؟
ممنون
تو ویندوز 7 یک برنامه جدید امده که windows xp mode هست که virtual هستش..و یه فایل 500 مگی از طرف خود مایکروسافت هست که تنها بروی ویندوز 7 نصب میشه و خودشwindows xp رو در درون خودش داره و نیازی به نصب سیستم عامل بروی برنامه مجازی ساز نیست.برنامه virtual box یا vmware برنامه هایی هستن که شرکتهای دیگه اونو نوشتند و برای نصب انواع سیستم عامل مناسب هست و در واقع باید cd اون سیستم عامل بروی اون برنامه مجازی ساز نصب بشه.نقل قول:
یه سوال دارم
من ویندوز 7 رو رو لپتاپم نصب کردم نمیدونم چجوری رو xp مُد بزارمش
در نسخه ای که مایکروسافت برای ویندوز 7 داده ، در واقع شما تنها نیاز به نصب این برنامه دارید و بعد ار اون ویندوز xp رو بروی دسکتاپ ویندوز 7 خواهید داشت و نیازی به CD ویندوزXP ندارید.
اما نکته بعدی اینه که ، این برنامه بروی cpu هایی نصب میشه که virtualization technology رو ساپورت میکنند.cpu های 4200,4300,6400,6500,6600,7350,7550 ,3400 این قابلیت رو ساپورت نمی کنند و این برنامه در انهااجرا نمی شود.پس یه فایل 500 مگی که اجرا نمی شه دانلود نکنید. اما اون برنامه های مجازی سازی اجرا میشوند.ارزش این برنامه اینه که مایکروسافت نوشته و بسیار با ساختار اصلی ویندوز 7بهینه است.
دانلود
نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
با سلام خدمت تمامی دوستان
همون طور که میدونید ، یکی ، دو هفته پیش 5738Z خریدم
الآن روش 2 تا ویندوز دارم :
1. Windows 7 Ultimate N Build 7600 10/22/2009
2. Windows Server 2008 SP1
تمامی درایور های ویندوز 7 رو با upgrade خود ویندوز ، از اینترنت میگیرم و نصب میکنم
ولی تو Server 2008 مشکل اینجاست که فقط ، صدا رو خودش نصب میکنه ، نه وایرلس و نصب میکنه و نه لن و
تو گوگل اینا هم گشتم ، چیزی پیدا نکردم ، اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
من ZG دارم،کیفیت همشون یکیه،و این حرف دوستمون نه بدین شدت که نشه دید ولی درسته،نقل قول:
البته کیفیت فیلم هم خیلی شرطه.اما در کل خوبه .اگه مستقیم نگاه کنی که هیچ مشکلی نداره،نباید زیاد سخت بگیری،من خودم فیلم هم میبینم مشکلی ندارم،ا گه فقط برای فیلم میخوای خوب سینمای خانواده بگیر.،:10:
سلام. 10 صفحه قبلی اینجا رو خوندم دیدم بچه ها از 5738 راضی هستن. حقیقتش من میخوام تا سقف 850 هزینه کنم و از سیستم
بیشتر رم و سی پی یو برام مهمه و گرافیک هم اونقدری که فیلم اچ دی رو پخش کنه. این مدت که گشته بودم Dell studio 1555 با
کانفیگ cpu 2 , ram 2 ddr2 چشمم رو گرفته بود به قیمت 840. کسایی هم که دارن راضین ازش. به نظر شما کدوما بهتره؟؟
5738z هم کارتو راه میندازهنقل قول:
570 تومن
ممنون از جوابتون. چون پروژه ها سنگین روش run میکنم میخوام رم و سی پی یوش بالا باشه. سی پی یو 2 مگ کشنقل قول:
باشه و رم هم 4 گیگ. صفحه نمایش هم اچ دی باشه و 15.6. کیبورد خوبی داشته باشه و گرافیکش هم فقط اچ دی اجرا کنه
سقف قیمت هم 850 گذاشتم که یه 2-3 سالی برام کار کنه.(راستی خرابی هم نداشته باشه) ممنون
سلام دوستان
باید بگم با کمال تعجب ، یک جایی را دیدم که 5738Z کانفیگ قدیم می فروخت ! 3 تا هم موجودی داشت !
این مدل توی دبی هم نایاب شده حالا این از کجا آورده ؟
قمت فروشش : 550.000 بدون گارانتی - گارانتی 6 ماهه خودش !
دوست من با این مشخصات و قیمتی که میخواهی 5738G بگیر با گارانتی سازگار که تو 5738 از همه سرتره و با قیمت شما سازگاره.نه فقط از لحاظ رم و سی پی یو بلکه تو گرافیک هم عالیه.کیبوردشم که 90% راضی هستند،از جمله خوم،اچ دی هم که راحت اجرا می کنه و از Dell studio 1555 خیلی سر تره از لحاظ کانفیگ،خودت یه مقایسه ی کوچولو کنی متوجه می شی:46:نقل قول:
آخه یه مسئله برند میاد وسط. دل رو دست بچه ها دیدم که راضین، اما ایسر رو نمیشناسم!!نقل قول:
سلام:
اگر کسی قصد خرید لب تاپ بخصوص ایسر رو داره حتما یه نگاهی هم به acer extensa 5635G بندازه.این یه پیشنهاده دوستانست.به حر حال خوبه وقتی یه جنس میخرید و راضی هستید ازش به بقیه هم معرفی کنید.اصلا دوست ندارم جنبه تبلیغ داشته باشه حرفم تو ذهنتون. اما واقعا لب تاپ فوق العادهای.فقط Acer extensa 5635G
خوب برند دیگه شخصیه.برند دل خوب معروفتره،و پول برندشو میگیره و شاید از لحاظ جنس بدنه قویتر.نقل قول:
شما اگه کل صفحات رو بخونید متوجه میشید که 95% کسایی که این لب تاپو دارن راضی هستند.
به هر صورت این پیشنهاده من بود و تصمیم گیرنده شمایی.بهترین کار اینه که از نزدیک جفتشو ببینی هر کدومو یه تست بزنی .اینجوری تصمیم گیری برات خیلی راحت تره
سلام , منم کارم نیاز به رم و سی پی یو زیاد داشت , اول نظر خودم لپ تاپ msi بود که قیمتش 850 بود با این مشخصات:نقل قول:
core 2 duo 2.36 3mb cache
4gb 800
250gb hdd
ولی بچه ها نظرمو عوض کردن و یه دونه acer 5738g خریدم , دیروز ویندوز نصب کردم , هنوز زیاد باهاش کار نکردم که بخوام نظر بدم ولی لپ تاپ خوبی باید باشه نسبت به قیمتش , تنها مشکلش صفحه نمایشش تو رنگه مشکیه , صفحه نمایشش هم خیلی عریضه! ولی تو این قیمت بهترین کانفیگ رو داره.
راه حل اينجاست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346112
نقل قول:خب دوستان باید بگم منو راضی کردین. فردا صبح میرم یه acer 5738g بگیرم . از همه تون ممنونمنقل قول:
توجه:
نوت بوک های Acer Aspire 5738G/ZG/Z سری جدید CPU های آنها از تکنولوژی Intel® Virtualization Technology پشتیبانی نمی کنند یعنی نمی تواندید از سیستم Virtua PC در ویندوز 7 استفاده کنید.
لینک CPU T6600 ایسر 5738G
[HTML]http://ark.intel.com/Product.aspx?id=37255[/HTML]
برنامه هاي مجازي سازي شركتهاي ديگه مثل VMWARE نصب ميشه.اما WINDOWS XP MODE كه براي ويندوز 7 توسط خود مايكروسافت نوشته شده روي CPU هاي 4200,4300,6400,6500,6600,7350,7550 نصب نمي شود!
اين برنامه يه هيچ CD نصبي نياز ندارد و يك فايل 500 مگي است.
توجه توجهشاهد تکه تکه شدن یک نوت بوک بسیار توپ
تا ساعاتی دیگر شاهد وقایع بسیار نادر از این سایت خواهید بود انتشار تصاویری از
ACER ASPIRE 5738ZG
درج مشخصات واقعی این نوت بوک
منتظر باشید ...
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چند ساعت پیش مطالبی در سایت شرکت اینتل خواندم که جالب بود و برای اینکه مطمئن شوم که صحت دارد دفترچه نوت بوک ایسر 5738ZG را از سایت ایسر دانلود کردم و خواندم ودیدم مثل اینکه صحت دارد و باز برای مطمئن شدن این بار نوت بوکم را که 2 هفته بیشتر نیست خریدم را باز کردم و آن را تکه تکه کردم و دیدم که واقعا صحت دارد حالا می خواهم تصاویری به شما نشان دهم و مطالبی را که خواندم برای شما بگویم.
1. نوت بوک ایسر اسپایر مدل 5738ZG دارای چیپست GM45 شرکت اینتل است با رابط ICH9 از مشخصات آن
Support Memmory 8GB DDR3/2 1066/800/667در نتیجه وقتی نوت بوک را باز کردم دیدم که CPU های 478 کامپیوتر های خانگی هم به آن می خورد و یک CPU 3.00Ghz FSB 800 2MB یا همان CPU فول کش خودمان را روی آن گزاشتم و بعد سیستم را بستم و روشن کردم دیدم جواب میده بدون هیچ مشکلی و چه سرعتی بهم زد.
CPU Support Intel Mobil Core i7/Core 2 Quad / Core 2 Dou / Core 2 / Pentium / Celeron FSB 1066/800/667
Hard Disc Support Max 2TB
CPU Soket Support PGA 478
2. رم کارت گرافیک این نوت بوک از نوع DDR3 800 مارک سامسونگ است
3.دارای 2 اسلات PCIe است که بر روی یکی از آنها کارت وایرلس قرار دارد و قابل تعویض به مدل های دیگر و اسلات دوم خالی است برای کسانی که می خواهند قطعات دیگری را روی آن بگزارند.
4. سیستم خنک کننده CPU از نوع Silent-PiP شرکت گیگابایت است و بسیار پر قدرت طراحی شده برای کسانی که می خواهند CPU آن را ارتقاع دهند
5. جالب آنکه CPU آن قابل تعویض و به صورت زیف است یعنی فقط کافی است که خنک کننده را بر دارید و سپس CPU را از زامن خارج کرده و آن را بردارید و CPU جدید را به جای آن بگزارید ( فقط از CPU های 478 پایه می توانید استفاده کنید)
6. از نظر لولا مانیتور مطمئن باشید که بهترین نوع است و به این راحتی ها خراب نمیشه
7.از نظر جنس قطعات مطمئن باشید که با مارک های Dell - IBM - Sony برابری که می کند هیچ حتی بهتر است در این نوت بوک از ستون های پلاستیکی استفاده شده در در برابر ضربه مقاومت می کنند و بسیار جالب طراحی و جاسازی شده است و در بین آنها از فنر برای ضربه گیر استفاده شده
8.ساخت TAIWAN تایوان است که در زیر آن درج شده Licens Acer U.S.A و از خازن های حالت جامد Japon استفاده شده برای افزایش عمر آن
تصاویر زیر را مشاهده کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه دارد ...
کانفیگ دقیق و قیمت سری G این مدل چیه ؟؟
حمید حساس جان ممنون بابت اطلاعاتت !
ممنون
حمید جان پس میشه cpu core 2 quad بندازم رو لپ تاپ؟!!
روی HP مثلا بندازی ذوب میشه ... این باید تحمل کنه اگر سیستم خنک کنندگی و تهویه خوبی داشته باشهنقل قول:
در ضمن فقط خنک کنندگی نیست ... مطمئن باید باشید پاور و توان ورودی لازم رو سیستم میتونه بدون هیچ فشای در کارهای سنگین گرافیکی محاسباتی تامین کنه !
کارت عالی بود پسر
سری Core2Quad برای سوکت های LGA775 هستند نه 478نقل قول:
شرکت اینتل CPU های با سوکت 478 برای لبتاپ تولید کرده چرا مطالب را با دقت نمی خوانید تمامی CPU هایی که دارای سوکت 478 هستند بر روی این مادربور نوت بوک کار می کنند شرکت اینتل این نوع CPU ها به فروش می رساند برای کاربران در شیراز شرکتی هست که وارد کننده CPU های نوت بوک است امروز عصر رفتم و قیمت گرفتم و بر روی همین لبتاپ تست گرفتیم از نظر پاور هم سیستم جواب میده تست ما با بازی Crysis , need for speed Shift بود و 2 ساعت هم بازی کردیم درجه حرارت CPU بیشتر از 58 نشد CPU تست شده T9900 بود
CPU Support Intel Mobil Core i7/Core 2 Quad / Core 2 Dou / Core 2 / Pentium / Celeron FSB 1066/800/667
CPU Soket Support PGA 478لیست CPU ها با قیمت می توانید از سایت زیر بگیرید همراه با اطلاعات آنها
Core™2 Duo
[HTML]http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?familyId=26548[/HTML]
Core™2 Quad
[html]http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?familyID=37361[/html]
Core™ i7
[html]http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?familyID=43402[/html]
Pentium
[html]http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?familyID=41878[/html]
Celeron
[html]http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?familyID=43401[/html]
چند وقت پیش آگهی فروش لپ تاپتم رو در سایت ایستگاه داده بودم مدل zg قدیم. ! چند روز بعد اگهی زدن یه طرف بهم زنگ زد ظاهرا تو کار لپ تاپ فروشی بوده و مغازه داشته تو تهران و سری 5738 با کانفیگ جدید رو هم می فروخته !.
با اینکه سری جدید با کانفیگ جدید رو نو می فروخت و داشت ! در به در دنبال این کانفیگ قدیمی بود ! خلاصه من باهاش به توافق نرسیدم از فروختن این مدل هم منصرف شدم .
اینطور که من از این دوست فروشنده جویا می شدم .ایشون با صراحت اعلام می کرد,مونیتور سری جدید قابل قیاس با قدیم نیست و قدیم کیفیت بسیار بالاتری داره.! ظاهرا ایشون هر دوسری رو کنار هم دیده بودن
در مورد رم هم ddr3 باس 1066 سری قدیم در سری جدید به 667 و ddr2 رسیده !
البته نکته مثبتی که در سری جدید رخ داده کارت گرافیک قدرتمند ati هست که به نظر میاد حدود 15 20 درصدی بهتر از g force 105 قدیم هست .
دوستانی که سری جدید رو دارن یه زحمتی بکشن photoshop cs4 رو ران کنن و ببینن از لحظه کلیک کردن بر روی برنامه تا لحظه loding کامل برنامه و بالا اومدنش چقدر طول میکشه ؟
یه تست ساده ای هست برای درک بهتر مزیت بالا بودن باس رم بر روی یه برنامه نسبتا سنگین.
واس من(zg old ) تو 3 ثانیه ران میشه !
اون وقت این قیمتاش به دلاره سی پی یو هارو می گیما:18:
آره سی پی یو همیشه توی لپ تا گرونترین قطعه است ...
قیمت CPU ها که به دلار است را به حساب تومان بخوانید مثلا اگر 300 دلار است در ایران 310 تومان است یعنی همان دلار را با اختلاف حد اکثر 10 تا 15 تومان بدانید مثلا CPU T9900 قیمت به دلار 530 است و در ایران ، شیراز قیمت 545 تومان است
1. سرعت 5738ZG جدید بیشتر از مدل قدیم است و فتوشاپ در نوت بوک شما غیر ممکن است در 3 ثانیه باز شود چون من با کامپیوتر خونه که CPU Core 2 Quad Q9650 3.00 12MB 1333 و با Ram 8 GB DDR3 1333 فوتوشاپ CS4 را با 4.5 ثانیه اجرا می کنم آن وقت شما چگونه با یک نوت بوک که آنهم CPU T4200 1MB 800 FSB در 3 ثانیه اجرا می کنیدنقل قول:
2. اجراشدن برنامه ها کاری به باس رم ندارد و مربوط به میزان کش CPU و در مرحله دوم به سرعت و بعد باس CPU مربوط می شود پس بدین ترتیب 5738ZG سری جدید سریع تر از مدل قدیم است بعد از آن در تمام سایت ها و تست های گرفته شده در دنیا رم های DDR3 1066 از نظر کارایی و پرفورمنس با رم های DDR2 800 برابری می کنند و اختلاف چندانی ندارند می توانید به سایت شهر سخت افزار هم سری بزنید و نتیجه چند تست گرفته شده را مشاهده کنید
3. نوت بوک های 5738ZG جدید باس رم آنها به صورت Ram DDR2 1GB 667 + 2GB 800 است و آن هم بدین معنا است که کسی که می خواهد رم این نوت بوک را ارتقاء دهد فقط رم 1GB را برداشته و به جای آن رم 2GB 800 را قرار می دهد
4. نوت بوک یک وسیله شخصی تک نفره است نه که سینمای خانگی که همه بخواهند تصویر آن را تماشا کنند و به عنوان یک مانیتور تک نفره کیفیت خوبی دارد اگر شما نور تصویر را زیاد کنید و به صورت موازی از روبرو به تصویر نگاه کنید می بینید کیفیت در حد خوبی دارد و آنچنان هم بد نیست
حرف های شما هم مثل آن دوستی بود که می گفت میکروفن این سری بد است و ادعا می کرد که شرکت سازگار گفته ایراد این سری جدید ضعف میکرفن است و لی چون بی اطلاع بودنند نمی دانستند با تنظیم قسمت کارت صدا میکرفن به حدی قوی است که از فاصله 1 تا 6 متری با کیفیت فوق العاده ضبط می کنند
پس اول درست تحقیق کنید و بعد کلاه خود را قاضی کنید و بعد نظر دهید
باس رم و مادربرد سری جدید شده 667 در حالی که در سری قدیم 1066 بوده . بعد سری جدید سرعت بیشتری داره از سری قدیم ؟نقل قول:
در مورد صفحه نمایش هم ذکر کردم سری قدیم کیفیت به مراتب بالاتری از سری جدید داره و جنبه اطلاع و نقل قول هست نه مقایسه, ره افسانه زدی ؟ سینما داستان شرح می دی ؟
کیفیت صفحه نمایش برای شما مهم نیست واس 90 درصد یوزرها مهمه .واس خود کمپانی و کیفیت کارش هم مهمه .دلیل تولید صفحه نمایش های فول اچ دی اخیر در لپ تاپ ها به چه این دلیل است ؟ تقاضا و عرضه این صفحه نمایشگرها برای رفع نیاز کاربران و کیفت بالاتر بردن صفحه نمایش های لپ تاپ نسبت به قبل هست ظاهرا حضرت عالی انتظار داری در صفحه نمایش ها از تکنولوژی های یه دهه قبل استفاده بشه ! .
در مورد اجرا شدن فوتوشاپ در این مدت زمان , طی امروز و فردا حتما فیلم می گیرم از مونیتور و می گذارم . (الان منزل نیستم و جایی هستم)
بدرود.
منتظر فیلم شما هستیم
دوستان برای من هم کیفیت صفحه نمایش خیلی مهمه آیا تو قیمت 700 یا 800 نوت بوکی نیست که کیفیت ال سی دی خیلی بالا داشته باشه ؟ مثلا سایتnotebookcheck به 5738g که گرافیک g105 داره امتیاز 85 داده و به ال سی دیش 90 داده آیا کسی این نوت بوک رو داره بگه کیفیتش چه طوره یا 5738 کانفیگ جدید کیفیت صفحه اینجوری نداره واقعا؟