اینو بگیرم یا اسپلینتر جدیده رو ؟ یا just cause 2 ؟
Printable View
اینو بگیرم یا اسپلینتر جدیده رو ؟ یا just cause 2 ؟
سوال شما سوالي نيست كه بشه اون رو به درستي جواب داد.نقل قول:
اساسينز كريد و جاست كاوز بازي هاي اوپن وورد هستند اما اسپلينتر سل اين طور نيست و خطي.
زمان بازي اساسينز كريد بر مي گرده به سالها قبل و زمان لئوناردو داوينچي اما دو بازي ديگه تقريبا مال يه زمان هستند و معاصر.
سبك بازي اساسينز كريد با جاست كاوز مقداري شبيهه اما تفاوتهاش بيشتره اما اسپلينترسل مخفي كاريه (البته در اين شماره بدون مخفي كاري هم ميشه بازي كرد).
در كل هر سه بازي بازيهاي خوبي هستند.
من خودم به ترتيب از Assassin's Creed 2
سپس
SplinterCell
و در انتها از Just Cuase 2 خوشم اومد.
مرسی پس همینو می گیرم ... خودمم از دموهای این خیلی خوشم اومد ( دمو های گیم پلیش) البته یه جاهاییش دلمو بدجوری زد ... مثل اون صندوق هایی که تو خیابون 4 نفر همیشه مواظبشن بعد یه جوری باید بری صندوق رو باز کنی ... عین بازی بچه می مونه عین بازی هری پاتر بچه بودیم بازی می کردیم .. آخه کجای دنیا صندوق تو خیابونه ازشم محافظت می شه ؟ فکر کنم تو خونه ها نمی شه رفت وگرنه صندوق جاش تو اتاق خوابه .. هیت من به اون قدیمی نکات اینجور تابلو نداشت
:worried:سلام دوستان من بازی تا سکانس 13 رفتم اما اونجا که میکه باید codex page های گمشده رو از روی نقشه پیدا کنی توی هر شهری که میرم نمایششون نمی ده مشکل از چیه لطفا راهنمایی کنید !!!!
اگرم کسی نقشه ی مکانهاشونو داره (مثل پرها) ممنون میشم بزاره .
تو بازی ASSASSINS II یه مرحله ای گیر کردم که ازم میخواد به طرف میله بپرم اما وقتی می پرم به میله نمی رسه کسی بازی رو تموم کرده؟
لطفا یکی کمک کنه
از مرحله عکس گرفتم که میذارم ....................
چطوری عکس ها رو بذارم؟
تو بازی ASSASSINS II یه مرحله ای گیر کردم که ازم میخواد به طرف میله بپرم اما وقتی می پرم به میله نمی رسه کسی بازی رو تموم کرده؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یکی کمک کنه
از مرحله عکس گرفتم که میذارم ..............
تو بازی ASSASSINS II یه مرحله ای گیر کردم که ازم میخواد به طرف میله بپرم اما وقتی می پرم به میله نمی رسه کسی بازی رو تموم کرده؟
لطفا یکی کمک کنه
از مرحله عکس گرفتم که میذارم ..............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما دوستان عزیز
تو یه مرحله گیر کردم که بالا رفتن از یه ساختمون خیلی بلنده
مرحله این جوری که با یه دختره که قبلآ نجاتش دادم و الان با عصا راه میره حرف می زنم بعد بازی 5 دقیقه وقت میده که از یه ساختمون بالا برم ولی وفتی تا یه جاهایی از ساختمون میرم دیگه جای دست نداره
حتی با دویدن رو سقف کلیسای بقلش هم امتحان کردم نمیشه
کمکم کنید
با سپاس
سلام
من سکانس 14 هستم و 30 تا codex را پیدا کردم و تو اتاق codex هستم و نقشه جهان را درست کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته باید انجا چکار کنم این هم یک از نقشه
[IMG]کد:http://www.justupit.com/files/U1SKMN99/Untitled1.png
تو حیاط پشتی خونه داییه دو تا ستون هست که روی هر کدوم دو تا جا داره و در کل میشن چهارتا .
اون چهارتا چیز چی هستن و باید از کجا گیرشون اورد و کاملشون کنی چی میشن؟
اونا جای مجسمه هستن اگر پیداشون کنید صفحه ی زیرش باز میشه و از توش پول برمیدارهنقل قول:
سلام
این یارو هست تو کشتی میزنیش . اکثر گارد های متحرک رو زدم اما نیومد وسط ! یکی میتونه واسم ردش کنه . نمیدونم واسه من باگ یا نه اما من تیر گلوله کم دارم(5 تا) یکم مشکل میشه لول
من تو صفحه codex page هستم چه جوری باید مرتب کرد جریانش چی ؟
بچه ها این دفعه ساب انگلیسی داره بازیش؟
بله داره :46:نقل قول:
اونجا روش خودشو داره باید بپری به یکی از سکو ها و در حالتی که ازش گرفتی space رو بزن که روی ساختمون بلند بپره بعد زود shift رو بزن و نگه دار و وقتی سکو ی بالا رو گرفت ول کن
ok رسیدم به جای کدکس ها . 30 تا باید جمع کنم .
لازم نیستش که همه Tower ها رئ برم بالا و مپ رو آپدیت کنم . چون بعضی جاها که discover نشده هستش علامتش .
این چاه بغل ویلا چیه ؟ رفتم دو تا صندوق اونور بود نتونستم برسم بهش .
+ کشاورزه که خیلی آسون بود . اون یارو تو کشتی من اول اونی که سمت اسکله هست رو کشتم رو عرشه . بعد یارو اومد وسط . رفتم اونورم زدم دو تا گارد رفتن رفتم وسط اسکله بوم :دی
سلامنقل قول:
نقشه جهان هست
شما اگه برین روی eagle mode میتونین مرتبش کنین
اول گوشه ها رو که خیلی واضح هستن مرتب کنین و طول و عرض رو که خیلی راحته
بعد از روی گوشه ها و طول و عرضش ادامش رو مرتب کنید
وقتی مرتب شد خودش از اون حالت خارج میشه :46:
الان همه دوستاتون توی اتاق جمع هستن در حضور عموتون؟
این بازی انلاین هم داره؟ اگه آره . چطور باید ازش استفاده کرد؟
یکی از بهترین بازی هایی هست که کردم بلـه فکـر کنم قسمت آنلاین هم داره اگـر اشتباه نکنم :10:
نه آنلاین نداره اطلاعات غلط ندید :دی
آنلاین نسخه بعدی هست . احتمالا اواخر 2010 بیاد.
منم بعد 16 ساعت بازی بالاخره تموم کردم (وسط امتحانا بود طول کشید)
تهش خیلی قشنگه . ولی یکمی سخته . کشتن Rodrigo که کاری نداره با یه تفنگ میزنیدش اما قبلش که باید بدون اینکه دیده شید دو تا گیت رو باز کنید یکمی سخته .
اولین در خیلی آسونه دو نفر پشتشونند . دومی یکمی سخته اینطوری عمل کنید برید توی راهرو بغلی سرباز اول رو بکشید . طبق معمول سرباز دوم میاد . صبر کنید نزدیک شه با پرتاب خنجر یا چاقو مخفی بکشید .
برید جلو دوباره اون یه نفر رو با پرتاب دو تا خنجر بکشید و بعدیشم با چاقو مخفی :دی
البته تفنگم میشه ولی طول میکشه تا دقیق تیر بخوره و detect میشید
اينجا ونيزه ؟؟؟نقل قول:
اگه اره فكر كنم بايد با ماشين پرنده بري ...
حتما وقتش نرسيده ...بايد از داوينچي بگيري ...
بله. شهر ونیز هست. ما رو گرفتی "( منظورت از ماشین پرنده چیه؟؟)نقل قول:
حتما یه سر به داوینچی می زنم:5:
سلام...نقل قول:
چه گرفتني ؟؟؟
اقا تو اون دختره رو پيدا كردي ؟؟؟
ياد گرفتي از جاهاي بلند بري بالا ؟؟؟
اگه نه ...هنوز براي ماشين پرنده ...
نه باید همه ی شهر ها رو کاملا بگردیدنقل قول:
معمولا توی نقشه علامت زده
اگر نبود از مغازه ی نقاشی نقشه های شهر رو بخرید
نه همین الان تمام view point های florance رو رفتم و دیدمشون نقشه ها رو هم همشونو از مغازه ها گرفتم ولی هیچ اثری از هیچ چیز نیست (شمشیر الطائر رو هم باز کردم)
اینم از عکس نقشه م . کسی هست که بخواد سیو این مرحله از بازی رو به من بده؟ خواهش میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.ecapic.ir/image/ECA-100621154549.jpg
شمشیر الطائر ؟ شمشیر الطائر چیه شما میگید . زره الطائر همونیه که 6 تا seal میخواد . مگه شمشیر الطائر هم هست ؟ کجا ایی به من بگید از کجا میشه خرید .
اون چاه بغل ویلا چیه دیگه .
من بازی رو تموم کردم بیشنم چیکار کنم ... ولی مراحلش کلا خیلی باحال بود . من فقط با ونیز حال کردم . خیلی قشنگ بود مراحل rosa و دزدا که خوب بود ولی اون یارو که باید با Flying Machine میکشتمیش یه چیز دیگه بود :دی ...
دو سه ماه بعد یه بار دیگه از اول میرم :دی
اگه میخواید دوباره پرواز کنید هر وقت خواستید برید special memory شمال Rominiga (نزدیک Flori . من الان میرم تمام Tower ها رو دیسکاور کنم :دی)
برای codes نه نیازی به نقشه هست نه نیاز به برج ها . در اصل نقشه هیچی نمیگه بهتون . فقط محل صندوقچه ها . !
codex*
شما فکر کنم 5 تا رو جمع نکردی . کلا تو این شهر ها هستند
Veneiza
Florence
Flori
Tuscany
نیازی به view point ندارید
آقا یه سوال
من تو جنگ یکی از این تبریا شمشیرمو انداخت
بعدش که همشونو کشتم اومدم شمشیرمو وردارم اومد بقلیشو ورداشت
رو سر گنج ننشستم که برم یکی دیگه هم بخرم
بعدش اونی که ورداشته از اون شمشیر زپرتیاست
چجوری شمشیر قبلیمو پس بگیرم؟
سلان ...نقل قول:
برو ويلا ...اولين اتاق سمت چپ ...
اونجا برش دار ...
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
دوست من ...نقل قول:
ممكنه تصوير رو تصوير شده باشن ...
شما كاملا زوم كن رو نقشه ...پيداش ميكني ...
مشکل رو پیدا کردم
اما کاری نیست که بتونم براش بکنم
باید از اول بازی رو برم
مشکل اینه که از ترینر استفاده میکردم
نمی دونم چه ربطی داره
گویی اگه پول رو 9999999999 کنیم codex ها ناپید میشن
آخه مرد حسابی این بازی چه نیازی به پول داره ؟ تهش 120 هزار پول بی استفاده میمونه (با اینکه کلی زره چرت و پرت و شمشیر گرون خریدم) ...
راستی شمشیر الطائر چیه ؟ Scrimish یا همچین چیزی که شبیه شمشیر عربا خمیده هست ؟ اونو من دارم اونهع ؟
نقل قول:
نه آخرین شمشیریه که میتونی از مغازه بخری بااین که ظاهر ساده هی داره ولی speed و دمیجش تا ته پره
نه باید 6 قطعه سنگ گرد رو از 6 شهر بیرون بیاری بذاری توی زیر زمین ویلا و لباس و تجهیزات الطائر باز میشن بعد میتونی از اسلحه فروشی شمشیرشم بخری
یه سوال
بهترین راه برای کشتن تبر زنا چیه؟(چه وسیله ای)
راست کلیک رو نگه دار و وقتی خواست حمله کنه با Space زدن و جهت دادن جاخالی بده بعد سریع سریع حمله کن
دوستان اطلاعات جديدي در مورد نسخه ي جديد اين بازي منتشر نشده؟
نمیدونم توجه کردید یا نه ولی اسم یکی از اجداد اتزیو که مجسمش تو زیر زمین ویلای عموش هست داریوشه
دربارش نوشته شاه ایران و اولین کسی که از hidden blade استفاده کرد
بله
ولی نمیدونم چرا نوشته xerxes رو کشته باید مینوشت khashayar
اين طور كه من يادمه نوشته بود داريوش خشايار شاه رو با hidden blade كشته. اين داريوش با داريوش پسر كوروش فرق ميكنه. (اين اون نيست!)نقل قول:
سلام بچه ها.يك سوال درباره Upgrade Hidden توسط اون Leonardo يكم توضيح ميدين؟
وقتي اسلحه رو درست كرد گفت كه هروقت نامه اي مثل نامه اي كه بهش داده بوديم پيدا كرديم واسش بياريم.اون هم بجاش اسلحه مون رو Upgrade ميكنه.
از كجا بايد اون نامه ها رو پيدا كني؟در طول بازي پيدا ميشه؟يا بايد برم بگردم.