آدرسی که دادی نقطه چین شدهنقل قول:
723 سی پی یوش 2.2 e
آدرسی که دادی نقطه چین شدهنقل قول:
723 سی پی یوش 2.2 e
من با حرفتون موافق نیستمنقل قول:
ببینید،اپل دارها هیچ وقت فقط از خوبی های دستگاهشون نمیگن،بلکه بدیهاشم میگن
ولی نمیشه که چیزی رو که خوبه بگید بده!مثلا نمیشه نگفت که اپل ویروس چندانی نمیگیره،نمیشه نگفت که سیستم عاملش سبک و گرافیکی نی!نمیشه نگفت که باتریش شارژ رو خوب نگه میداره
یه سوال از شما داشتم:میشه نگفت که دیزاین اپل رو هیچ برندی نداره؟!حتی سری z سونی؟!
یا اینکه میشه نگفت که اپل کیفیتش فوق العاده اس؟!
در کنار اینا خوب نمیشه نگفت که خوب اپل هم تو استفاده از فناوری های شرکت های دیگه گاها بیخود(از نظر ما که دلایلش رو نمیدونیم) سرسخت هست!مثلا بلو ری و یو اس بی 3 و . . . که البته اینا هم دلایل خودشو داره مثلا سود شرکت و رقابت و هزاران دلیلی که ما نمیدونیم
یا استفاده از تنها 2 پورت یو اس بی و یا نداشتن اچ دی ام آی که البته هم ضعفه هم مزیت!چرا که مینی پورت خودش میتونه به همه تبدیل بشه و این یه مزیت هست!
در کل باید بگم که هر چیزی یه سری مزایا داره و یه سری معایب،باید دقت کنیم تا چیزی رو انتخاب کنیم که مزایاش بیشتر بدردمون میخوره و معایبش کمتر محدودمون میکنه!
این رو هم بگم خوب اپل هم تو برخی زمینه ها اصلا حرفی برای گفتن نداشت،مثل کنسول بازی و . . .
پس نمیشه از اپل این انتظار رو داشت که در همه زمینه ها حرف اول رو بزنه ولی این رو هم نمیشه کتمان کرد که تو بسیاری از زمینه ها حرف اول رو میزنه.
پس اینو نگیم که اپل دارها تک بعدی میبینند،بنظر من اپل انقدر مصرف کننده هاشو ارضا میکنه که نتونن به برند دیگه ای فکر بکنند.:46:
به نظر من بحث بیشتر تعصبی شده تا فنی
چون اپل هرچقدر هم خوب باشه اما نمی شه گفت مشتری عام داره و همه پسنده
از کل محصولاتشم می شه ایراد گرفت
مثلا منم می خواستم ام پی 4 بگیرم اصلا آی پاد رو نپسندیدم
به جاش iAudio از شرکت Cowon که نرم افزار معروف Jet Audio رو تولید می کنه گرفتم که از هیچ نظری با اپل قابل مقایسه نبود
تازه با اینکه گرون تر بود و اون موقع این 30 گیگ بود و اپل تا 100 گیگ هم داشت هرکی دید گفت چرا آی پاد نگرفتی
بعد تا می دادم 30 ثانیه باهاش آهنگ گوش کنه به کل نظرش عوض می شد
حالا ریزولوشنش که نزدیک به 20 برابر اپل بود و شارژش 7 برابر اون کار می کرد بماند
بازی و اینترنت هم نداشت
یا مثلا صدای زنگ گوشی های اپل خیلی کمه
و بزرگ ترین ایراد محصولاتش هم اینه که با نرم افزارهای مایکروسافتی که طبق آمار نزدیک به 80% مردم دنیا کاربرشن سازگار نیست
چون درسته محیط قشنگی داره و کلی برنامه واسش هست
اما بعضی ها مثل خود من در مقابل تغییر کلی سیستم عامل یا برنامه ها به شدت مقاومت می کنن و این چنین سوئیچ کردنی رو نمی پسندن
چون من حتی به سمت 7 هم نرفتم
اما خب مثلا ظاهر لپ تاپ های اپل انقدر زیبا بود که چشمم رو بگیره و حالا که اکس پی رو ساپورت نمی کنه به این فکر باشم که روش 7 نصب کنم
نداشتن بلوری یا یو اس بی 3 هیچ ایرادی رو اپل نمی ذاره
مگه تو خود کشور ما بلوری چقدر جا افتاده؟
به هر حال در کل دفاع تعصبی رو نمی پسندم و به نظرم می شه مثل کسی که واسه بزرگ دیده شدن بیاد سیگار بکشه
راست میگویید یکم زیادی تعصبی شد. .... Ok من که قانع نمی شم مثل اینکه شمام قانع نمیشین پس هیچی بیخیال .
تو ایران هیچ کس نمیتونه طرف مقابل رو قانع کنه!:27:
ولی منم شخصا تا حالا جز اکس پی با سیستم عامل دیگه ای کار نکردم ولی حالم از اکس پی بهم میخوره!:2:همش ویروس و کند شدن و . . . :19:
خب یعنی چه کار کنیم؟ می خواستی مارو از خریدنش منصرف کنی؟نقل قول:
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
کند شدنش تا حدی قابل ترمیمه و تو سخت افزار قوی اصلا به چشم نمیادنقل قول:
اما ویروس در حد 100% راه حل داره و قابل پیش گیریه
ولی در کل اقدام اپل در قطع پشتیبانی از اکس پی خیلی ضد حال بود
مایکروسافت اگه همچین کاری کنه چون خودش سخت افزار تولید نمی کنه و تولید درایور با شرکت های دیگه ست
اما اپل باید واسه سخت افزارش این پشتیبانی رو ادامه می داد
قصد نداشتم شما را قانع کنم که نخری بلکه می خواستم خودم قانع شم که بخرم . ایا تا حالا سیستم عامل لینوکس را امتحان کردی ؟
الان مشکل شما با اپل چیهنقل قول:
یعنی از کدوم موردش خوشت نیومده که قانع به خریدش نشدی
دوره ی کار تخصصی با لینوکس دیدم، مخصوصا کدهاش
تنها چیزیش که جالب بود بازی هاش بود و از خودش اصلا خوشم نیومد
کرش کردن موقع و بی موقع اش چی؟!نقل قول:
چرا اپل باید ساپورت کنه وقتی خود ماکروسافت هیچ آپدیتی براش ارائه نمیده!
در ضمن احتمالا دلیل دیگه ای هم برای عدم ساپورتش هست!
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
خوب بستگی داره که کار شما چی باشه؟و بودجتون!:27:نقل قول:
منظورم پایستگی لینوکس یکم شبیه مک هست .نقل قول:اخر من کلا باید هفتهای ٧ ساعت بازی کنم وگرنه میمیرم مک خوب هست ولی بازیمورد علاقه من بهش نمی خوره البته و رنج قیمت مورد نظر من وگرنه من کارم بیشتر فیلم وعکس و اینترنت هست کانفیگ مک که بشه باهاش بازی من رو کرد میره بالای ٣ میلیون که ارزشش رو نداره . زیر ١.٥ مک خوب چی پیشنهاد می کنید ؟نقل قول:
90% کرش شدن ها دلیل داره و اگه علتش رفع بشه اتفاق نمیوفته
اما در کل بزرگ ترین ایراد ویندوز همین فریز شدنشه
گفتم که مایکروسافت اصل کاریش نرم افزاری و اگه خودش مثلا یه لپ تاپ داد حتما باید درایورشو بده
اما نوع قطع پشتیبانی اپل از اکس با مایکروسافت فرق داره
تا همین الانشم مایکروسافت به اندازه ی نیاز آپ دیت ارائه کرده و اگه خود کاربر نتونه یه سری از مشکلات رو مدیریت کنه هیچ آپ دیتی نمی تونه کمکش کنه
مثلا همین ویروس بر عکس چیزی که اکثرا فکر می کنن بهترین راه کنترلش پیشگیریه
کاری که خود من بی آنتی ویروس انجام می دم
چون وقتی ویروس بیاد و حتی آنتی ویروس هم حذفش کنه بازم یه سری خرابی به جا می ذاره
بله لینوکس و مک شباهت های زیادی بهم دارن،چون اپن سورس هستننقل قول:
در مورد بازی مورد علاقه تون باید بگم که با اینکه نمیدونم چی هست ولی چون بودجتون زیر 1.5 هست به هیچ وجه بدرد بازی نمیخوره چون برای بازی حداقل باید 723 رو داشته باشین!که حداقل قیمتش 2600 میشه!
ولی برای فیلم و عکس و اینترنت اپل انتخاب فوق العاده ای هست!:8:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
خوب دیگه هر سیستم عاملی ایرادی دارهنقل قول:
ولی بنظر من سیستم عامل باید جوری باشه که برای استفاده افرادی که مبتدی و میانمبتدی!! هستن مناسب باشه،چون افراد حرفه ای که گلیم خودشونو از آب بیرون میکشن و این وسط همه بلاها سر افراد متوسط میوفته!
خوبی مک اینه که نیاز به این پیشگیری هم نداره!
من شخصا انگیزه ام برای خرید اپل همین مکینتاشه،امیدوارم نا امیدم نکنه!:8:
آره اتفاقا همین بحث عدم کرش شدن لینوکس از اولین حسن هایی بود که استادمون ازش یاد کردنقل قول:
حتی یه نکته ی جالب که تو ویندوز نیست اینه که بدون اینکه لازم باشه سیستم رو خاموش کنی می تونی از سخت افزارهاش کم کنی یا مثلا یه هارد بهش اضافه کنی
سری 2010 مک بوک پرو به درد بازی نمی خورد
اما رو 2011 یه 7 نصب می کنی و می شه همون چیزی که تا الان باهاش کار می کردی
سری پرو زیر 1.5 میلیون نداره
قوی ترین مدل 15 اینچه که قیمتش تو سایت 2.200 دلاره نه 3 میلیون که تمام نیازتو جواب می ده
الان تا 2.800 هم پایین اومده که تا یه ماه دیگه به 2400 هم می رسه
اگه بتونی از خارج بیاری که همون 2.200 دلار تموم می شه که به احتساب دلار 1030 تومانی می شه 2.266.000 تومان
سلام...
کارایی ویندوز 7 روی لب تاپ های اپل چه طوره؟ دوستانی که از لب تاپ های اپل استفاده می کنن از لحاظ سرعت چه طور ارزیابیش می کنن؟ می شه منبعی معرفی کنین که در این مورد تستی چیزی گذاشته باشه؟ (مخصوصا در مرود مدل 723) ممنون
از همه گی متشکر .... بیخیال apple می شویم . همان وینوز ٧ بهتره فوقش واسه پایداری بیشتر روش لینوکس نصبکنم . ♥
البته به نظرم هفته ای 7 ساعت بازی اصلا زیاد نیست
حالا این بین این نظر هم هست که آدم بیاد یه مک بوک 13 اینچ بگیره که قیمتش خیلی کم تره و تمام نیازها جز بازی رو مرتفع می کنه، با بقیه ی پول هم یه اکس باکس یا پلی استیشن 3 بخره که در آخر کار خیلی از خرید یه مک بوک 15 ارزون تر تموم می شه و به مراتب واسه بازی بهترم هست
البته خب قابلیت پورتابل بودنش رو از دست می ده
به قول یکی حتی می شه باهاش یه ال سی دی هم خرید که کنسول بازیت کامل بشه
یعنی لپ تاپ رو به خاطر سیستم عاملش می خوای؟
راستی مطمئنی بازی که دوست داری نسخه ی مکی نداره؟
واسه ویروس نگرفتن و جلو گیری از کرش سیستم اگه خواستین پیام خصوصی بدین تا راهنماییتون کنم
خیلی ساده تر از چیزیه که فکر کنین
که به اصطلاح بتونین ویروس رو دستی بگیرین بندازینش بیرون
اتفاقا الان تو یه فروم دیگه بحث این بود که یکی از دوستان میگفت بخاطر مچ بودن سخت افزاری اپل،ویندوز سون روش به مراتب سریع تر کار میکنه تا دیوایسای دیگه!:46:نقل قول:
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
این ایده لپ تاپ با کنسول و ال سی دی ایده جالبیه،ولی نیاز منو 13 اینچ برطرف نمیکنه متاسفانه!:41:
بچه ها به نظرتون 32 گیگ واسه آیپد کافیه با محدودیت مواجه نمیشه؟ آخه من از حجم بازیها و نرم افزارهای آیپد اطلاعی ندارم یا اینکه 64گیگ باشه؟ بیشتر از 100هزار تومن هم اختلاف قیمتشونه
یه سوال دیگه هم داشتم. چجوری تشخیص بدیم که لپ تاپمون ریفربیش نیست؟ کوتاه و مختصر
سلام.من اگه از سنتر دبي بگيرم مدل723 و 721 چقدر ميشه؟
اگه كاستوم بگيرم با هارد 500ssdچقدر ميشه؟
نقل قول:
فقط هارد SSD با ظرفیت 500 میشه 1100 دلار :18::18::18::18::18:
حالا كلا اگه از سنتر دبي بگيرم دقيقا قيمت سايت اپل گيرم مياد؟723 و 721 چقدر ميشه؟واينكه كلا كار خوبي ميكنم كه از اونجا ميگيرم؟
ریفرش که اصلا ایران نمیاد چون قیمتش پاییته و کم هم تولید میشه!پس به ایران نمیرسه!:27:نقل قول:
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
نه!:27:نقل قول:
چون دبی خرده فروشی رسمی اپل نداره:46:
سلام
امشب قیمت گرفتم هارد اس اس دی 256 از دبی 600 دلار اضافه می کنه
فکر کنم همه تون قبول دارین که تنها راه اینه که خودمون هاردشو جدا بگیریم و عوض کنیم
در مورد خرید از دبی یا غیره فقط با دونستن قیمت و مقایسه می شه تصمیم گرفت
اما یه راه حلی که به ذهن خودم رسید اینه که اگه مثلا 5 نفر بشیم و باهم بریم از یه جا خرید کنیم می تونیم کلی تخفیف بگیریم
چون امشب به فروشنده گفتم اگه تعدادمون زیاد باشه کلی استقبال کرد و گفت اینطوری می شه خیلی تغییر ایجاد کرد
حالا نظرتون رو بگین
البته اینکه از کجا باشه مهم نیست فقط باهم که باشیم به نفع همه مونه
در مورد مدل 13.3 اینچ با مشخصات زیر چند تا سوال داشتم:
13-inch: 2.7 GHz
- Intel Core i7 2.7GHz dual-core
- 4GB 1333MHz
- 500GB 5400-rpm
- Intel HD Graphics 3000
- Built-in battery (7 hours)
1) کارت گرافیکی Onboard هست؟
2) کارت گارفیکی دارای Dedicate RAM نیست؟
3) با توجه به جواب سوالات بالا، در چه حدی میشه ازش انتظار داشت؟
4) این سیستم در صورت نصب ویندوز 7 در کنار مکینتاش تا چه حدی از سایر لپ تاپ ها میتونه بازده داشته باشه؟
-------------------------------------------------------------------------
قسمت دوم در مورد مقایسه دو تا برند هست. یکی همون Mac Book Pro که مشخصاتش رو بالا دیدین و اون یکی VAIO هست که این مدل در آمریکا معرفی شده (امکان تهیه اش رو دارم).
- Intel® Core™ i7-2620M processor (2.70GHz) with Turbo Boost up to 3.40GHz
- Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
- 13.3" VAIO Display with LED backlight (1366 x 768)
- AMD Radeon™ HD 6630M (1GB VRAM) hybrid graphics with Intel® Wireless Display technology
- 500GB Hard Drive (7200rpm)
- 8GB (4GBx2) DDR3-SDRAM-1333
- CD/DVD Player / Burner
- Standard capacity battery
قیمت Mac Book حدودا 1500 دلار هست و قیمت VAIO در حدود 1550 دلار
حالا میخواستم برای خرید بین اینا از دوستانی که با هر دو سیستم آشنائی دارن کمک و راهنمائی کنن.
(این قسمت پست رو در قسمت VAIO هم مطرح میکنم با اجازه مدیران انجمن)
پیشا پیش ممنون از همه
میشه این مدل سونی که کانفیگش رو نوشتین رو بگین؟نقل قول:
فکر نکنم با این قیمت از سری Z باشه
1-بله آنبورد هستنقل قول:
2-خیر،حدود 330 مگ شیر میکنه از رم سیستم
3-بجز بازی در کارای دیگه کم نمیاره،شاید سرعتش کم باشه ولی کم نمیاره.
در ضمن سی پی یو فوق العاده قوی سندی بریج هم کارایی رو دوچندان میکنه
4-باز هم بجز بازی در چیز دیگه ای کم نمیاره.
کلا از این سیستم انتظار بازی نباید داشته باشی.البته بازیای روز رو میگما!
-----
در مورد مقایسه 2 سیستم
اولا باید بگم که از نظر کانفینگ نباید اپل رو با سیستم دیگه مقایسه کرد.
چون سیستم عامل مک سبک هست و با سخت افزار مک مچ هست.
ولی مدل وایویی هم که معرفی کردین سیستم خوبیه
در کل بستگی به کار و انتظار و سلیقتون داره.
شما باید اول مشخص کنین که میخواین با سیستم عامل مکینتاش کار کنید یا نه
اگه بخواین بیشتر با ویندوز کار کنین،من پیشنهادم سونی هست:46:
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
راستی رم سونی دی دی آر 3 و رم اپل دی دی آر 5 هست
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
من که فعلا بیخیال هارد اس اس دی شدم هرچند دلم خیلی میخواد!:41:نقل قول:
در مورد با هم خریدن هم من فعلا منتظر دوستمم که جنساش آزاد بشه.اگه تا اوایل اردیبهشت نشد من پایم که با هم بخریم:10:
ميشه بگين از كدوم فروشگاه پرسيدين و اينكه گفته چقدر تخفيف ميده؟نقل قول:
راستي مگه اپ استور دبي تك دونه نميفروشه؟
مدلش: VPCSB190Xنقل قول:
البته این مشخصات که من نوشتم Customize شده هست.
میتونید توی سایت SonyStyle ببنید.
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
نقل قول:
درسته، من بیشتر کارام با ویندوز هست. اما این Apple هم ناجور چشمم رو گرفته :41:
موندم چیکار کنم
سامان جان این سری جدید s با سی پی یو سندی بریدج هستش که انصافا کانفیگ خوبی داره با توجه به قیمتش.نقل قول:
سری z قیمش از 2000 دلار شروع میشه.:46:
در مورد سنتر دبی راستش اخبار ضد و نقیض خیلی زیادی بوده و نمی شه قطعی نظر دادنقل قول:
اسم مغازه شو اپل استور مشهد گذاشته اما خب همه می دونیم استور رسمی نیست
اما گفته هر نوع کانفیگی بخوایم می تونه بیاره،
یعنی بریم تو مغازش و با اکانتی که احتمالا داره هرچی که تو سایت اپل خواستیم خودمون انتخاب کنیم
در مورد تخفیف تا ما رسما نریم و درخواست جدی ندیم هیچی نمی گن
اما تا حرفم تموم نشده بود خودش از دهنم قاپید و خیلی استقبال کرد که بخوایم تعداد بگیریم
البته نظر من اینه اگرم این کار جدی شد وقتی که قیمت یه خورده نرمال تر شد این کارو انجام بدیم
چون الان 723 با قیمت 2.890.000 هنوز خیلی زیاده و عملا هنوز افت قیمتی نداشته
اما اگه مثلا به 2600 برسه شاید بتونیم باهم 2500 بخریم که به نظرم 100 تومان هم 100 تومانه
البته اینم بگم که شک نکنید این حالت هر جای دیگه هم بریم هست و همه جا نسبت به فروش تعداد تخفیف خوبی می دن
تنها این تفاوت می مونه که اینجا سفارش از هر مدل و کانفیگ و حتی لوازم جانبی هم که بخوایم قبول می کنه
چون حالا که هارد رو باید بی خیال شیم من سی پی یو 2.3 رو حتما می خوام
سعید یه سوال:مگه تو کارت چیه که میخوای سی پی یو رو اینقدر بالا بگیری؟:46:
ربطی به کار خاص نداره کلا یه چیزی می خوام که لاقل به این زودیا کم نیارهنقل قول:
مثلا اگه بازی جی تی ای سری آخرشو نصب کرده باشی می بینی که همین الان هم چیزهایی هست که از سخت افزارهای موجود بالاتر باشه
نه این بازی رو ندارم ولی فکر کنم همون 2.2 هم اینو جواب بده!نقل قول:
چون سندی بریج 2.2 4 هسته ای خداس!
اگه میشد یه بنچ مارک معتبر واسه 2.3 پیدا میکرد خیلی خوب بود واسه فهمیدن اختلاف:46:
الان که آره 100% جواب می دهنقل قول:
اما از 4 نسخه قبل تر هر سری که این بازی میومد مجبور می شدم سیستمم رو ببرم یه چیزیش رو ارتقا بدم
یعنی با سن آندرس کارت گرافیک رو عوض کردم
با IV کل سیستم از بیخ تا بن رو عوض کردم که دیدم کارت گرافیک 9600 با رم 512 لنگ می زنه بعد از یه هفته رفتم یه کارت 2 گرافیگ 2 گیگ گرفتم و رم رو هم 4 گیگ کردم
واسه سری جدید باز سی پی یو رو مجبور شدم به 12000 چهار هسته ای تغییر بدم که روون شه بازی
و مطمئنم سری بعدش بیاد باز مجبور می شم یه چیزی رو عوض کنم
البته بازم می گم من نه زیاد اهل بازیم و نه لپ تاپ رو به نیت بازی می خوام
اما وقتی قراره این همه پول بدیم که اپل داشته باشیم فکرشو بکن 6 ماه دیگه یه جا کم بیاره
اون وقت ضدحال نمی شه؟
آخه بعضيا گفتن از دبي مدل 723 حدودا 2300000در مياد؟درسته؟
حالا اين فروشگاه تو مشهد گارانتي هم داره؟
اگه بخوايم cpuشو2.3بگيريم چند ميشه؟
در ضمن لطفا يكي يه سايت معرفي كنه برا استور دبي.
راستش یکی از بچه های همین تاپیک از قیمت های دبی عکس گرفته بود اینجا گذاشتنقل قول:
723 دقیقا 2804 دلار فروخته می شد
البته ممکنه فروشگاه های دیگه ارزون تر بدن یا تو این 2 هفته که گذشته ارزون تر شده باشه
اگه سنتر رسمی اپل داشته باشه تو دبی که باید همون 2200 دلار بده
در مورد گارانتی هم پرسیدم گفت گارانتی رسمی خود اپل رو داره و سنترهای رسمی اپل که احتمالا منظورش همون سنتر دبی بوده ضمانت کامل محصول رو به عهده می گیرن
یعنی در صورت درست بودن این ادعا در صورت نیاز به گارانتی باید لپ تاپ از کشور خارج بشه
سی پی یو 2.3 طبق سایت 250 دلار اضافه می شه که اینم همون مبلغ رو اضافه می کنه
آره خوب ولی بحث من اینه که 2.2 با 2.3 نباید زیاد فرق داشته باشه!نقل قول:
مثلا اگه 2.2 امسال کم بیاره،2.3 6 ماه بعدش کم میاره!
یعنی اینکه وقتی ما کارای سنگینی مثل رندرینگ نداریم زیاد به حالمون فرق نداره!
البته 2.3 صد در صد بهتره!
من که دیگه نمیتونم صبر کنم حداقل 2 ماه تا برام کاستوم بیارن!من فوقش بتونم 10 روز دیگه صبر کنم!!!:27: