با سلامنقل قول:
ما که نتونستیم DTS رو 5.1 گوش بدیم شما که تونستین بگین چطوری ما هم استفاده کنیم :8:
با تشکر
Printable View
با سلامنقل قول:
ما که نتونستیم DTS رو 5.1 گوش بدیم شما که تونستین بگین چطوری ما هم استفاده کنیم :8:
با تشکر
ممنوننقل قول:
این مطلب را دقیقا ً قبل از سرزدن به اینجا خوندم و اومدم که درستش کنم که دیدم خودتون لطف کردید و گفتید.:27:
سلام دوستان
من یک دستگاه wd hd tv دارم که وقتی به برق وصلش می کنم چراق علامت power روشن میشه و در تلویزیون فقط تصویر آرم این دستگاه میاد و گیر میکنه.(همون تصویر آبی رنگ)
دکمه reset هم زدم ولی هیچ عملی انجام نمیشه.
usb هم که وصل می کنم چراغ flash memory روشن میشه ولی باز در همون حالت اول با قی میمونه.
لطفا راهنمایی کنید........
چطوری نداره، همونجوری که وقتی فیلم صدای دالبی دیجیتال داره پخش میکنه، همونطوری هم DTS ها رو پخش میکنه. 5.1.نقل قول:
شما مطمئنید که فیلمی که امتحان کردین صدای DTS 5.1 داشته؟!
دوستان من در مورد صدای DTS بگم که این دستگاه کاملا این صدا رو ساپورت میکنه و 6 کانال صدا رو کاملا تفکیک شده پخش میکنه...فقط باید با کابل اپتیکال بگیرید و توی تنظیمات صدا خروجی رو روی دیجیتال تنظیم کنید...
همین و بس.....
من خیلی وقته از این دستگاه استفاده میکنم اگه سوالی بود در خدمتم.....
با سلامنقل قول:
بله دوست عزیز مطمئنم اینم اطلاعات یکی از فیلمهامه که صدای DTS داره :
Audio #2
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Codec ID : A_DTS
Duration : 2h 41mn
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 510 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 24 bits
Stream size : 1.71 GiB (11%)
Language : English
البته فقط قسمت صدا رو Paste کردم.
فکر میکنم شما خودتون چک نکردید در هر صورت اگه تونستید راهشو به بچه ها بگین استفاده کنیم.
با تشکر
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
با سلامنقل قول:
من هم با کابل اپتیکال وصل کردم به سینمای خانگی.ولی وقتی صدا رو میذارم Digital هیچ صدایی پخش نمیشه و فقط روی Stereo صدای DTS رو پخش میکنه اونم به صورت Stereo نه 6 کاناله.
این رو هم بگم سینمای خانگی من DTS رو ساپورت میکنه و البته فرمتهای دیگه رو مثل DTS-HD Master Audio چون BLU-RAY پخش میکنه.
این مشکل رو من توی انجمن وسترن هم دیدم که راجع بهش بحث شده.
اگه شما تونستید راهشو بهمون بگید لطفا.
با تشکر
ویرایش: ندیده بودم که نوشتید سینما خانگی تون DTS هم ساپورت میکنه.نقل قول:
اشکال از WDTV نیست. فیلم تون هم که DTS 5.1 هستش. فیرمور دستگاه به روز هست؟ تو فیرمور جدید تو قسمت تنظیمات صدا به جز Stereo و Digital یه گزینه دیگه هم اضافه شده : .Digital without HDMI که منظور همون optical هستش. البته من قبل این فیرمور جدید هم با DTS ها مشکل نداشتم ولی حالا امتحانش ضرر نداره.
اگه امکانش هست با HDMI هم امتحان کنید.
با سلامنقل قول:
همه جوره امتحان کردم با کابل HD با اپتیکال با تنظیم digital با تنظیم digital without HDMI Audio با فرمویرهای قبلی با فرمویر جدید هیچ فرقی نکرد.
کماکان منتظر راه حل دوستان هستم.
با تشکر
سلام
سوالم اینه که آیا این وسترن دیجیتال رو میشه با کابل شبکه به سیستم وصل کرد؟
بعدش از کجا میشه خرید
توی اصفهان
دوستان فرمت ویدئویی که از ماهواره روی فلش ظبط میکنم MPG هست . این دستگاه اینا رو هم ساپورت میکنه ؟
بهترين كار خريد از سايت chare.irهست با هزينه ارسال رايگاننقل قول:
اونوقت هارد اکسترنال هم روش هست یا باید جدا بگیرم
بله MPG رو که راحت نشون میده، حتی اون فرمت ts. که بعضی ریسیورها ضبط میکنن هم پخش میکنه.نقل قول:
باید جدا بخرینقل قول:
اطلاعات خوبی اینجا بود فقط من نتونستم اون نکته ای که دنبالش بودم رو پیدا کنم.
من بین WD HD LIVE و Ausu O!play HDP-R1 گیر کردم و این گیر کردن سر این هست که من یک سینمای خانگی 5.1 دارم که میخوام از اون هم لذت ببرم ولی اونطور که خودندم WD HD LIVE تو همه فرمتها نمیتونه DTS رو اجرا کنه و مشکل داره ولی هنوز چیزی درباره Asus O!play پیدا نکردم (مطلبی نبود که بخونم). با یه نگاه به مشخصات دستگاه میشه دید که ASUS گزینه های بیشتری در Dolby داره که بارزترینش Dolbu TrueHD هست ولی توی عمل هنوز مطلبی پیدا نکردم که خیالم رو از ASUS راحت کنه.:8:
:13: میخواستم ببینم کسی Asus O!play HDP-R1 داره که به سینمای خانگیش متصلش کرده باشه و امتحانش کرده باشه؟؟؟:20:
نقل قول:
خوب معلومه WD داره رو مدل جدیدش تمرکز میکنه
[HTML]http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=467414[/HTML]
بیشتر مشکل صدای dts مربوط میشد به ورژن قدیمی وسترن دیجیتال که مدل لایو این مشکل را تا حد زیادی حل کرده حالا اصلا در نظر میگیریم اصلا نتونه پخش کنه که اون هم با اتصال یک کابل اپتیکال از دستگاه وسترن به سینمای خانگیتون کامل برطرف میشهنقل قول:
با سلامنقل قول:
بله با این کار مشکل عدم پخش حل میشه ولی صدای خروجی 2 کاناله است نه 5.1 .
با تشکر
پی سی وورلد یک فاروم مرجع و معتبر هست و اطلاعاتی که در این فاروم قرار می گیره باید صحیح باشه ، اچ دی پلیر نسل اول وسترن از چیپ 863X سیگما استفاده می کرد که دو ضعف عمده داشت یکی سرعت پائین و دومی عدم ساپورت صدای DTS در واقع این چیپست به علت فرکانس پائین توانایی دیکود کردن همزمان 5/1 مگابیت صدا رو با 12 مگابیت تصویر رو دارا نبود . در نسل بعدی وسترن که به نام لایو شناخته می شه و این تاپیک داره در مورد اون بحث می کنه از چیپست 864X سیگما استفاده شد که با فرکانس 667 مگاهرتز به طور کامل توانایی ساپورت صدای DTS رو داراست . اصولا DTS به صورت استریو وجود خارجی نداره و می تونید با اطمینان کامل به سراغ تنظیمات آمپلی فایر دیکود کننده خودتون برید و مشکل رو در تنظیمات اون جستجو کنید .
یعنی شما اگر تنظیم صدا رو روی دستگاه وسترن خود روی مود دیجیتال قرار دادید و از نرم افزار پایه 1.2.21 استفاده می کنید می تونید مطمئن باشید که تنظیم آمپلی فایر دیجیتال شما روی مود استریو هست و مشکل رو اونجا جستجو کنید .
اکثریت اچ دی ریپ های موجود در بازار صدای DTS دارند و به شخصه صد و اندی فیلم رو با صدای DTS و تفکیک پنج کانال روی این دستگاه دیدم و حتی یک مورد مشکل در دیکود DTS روی این ست ندیدم .
دوستان سلام این WD HD LIVE ساخت کجاست چینی گه نیست هست ؟
ساخت امریکاستنقل قول:
dts downmixed نكردن يا همون پخش نكردن صداي dts از hdmi وسترن ربطي به سرعت پايين چيپ ست نداشت بلكه وسترن ديجيتال هرگز ليسانس اون نخريد . چون در همان زمان پلير هايي مثل Tvix با همون چيپ ست اين قابليت رو داشتننقل قول:
wdtv live از چيپ ست 8655 استفاده ميكنه و اگر دستگاه شما dts رو dts downmixed كنه انوقت بصورت استريو پخش ميشهنقل قول:
عزیز کجا ساخت آمریکاست ساخت چین هست به سفارش آمریکا در واقعا گلوبال است یعنی شرکت وسترن ساختشو خودش به چین محول کردهنقل قول:
درجه 1 هست
نقل قول:
با سلام خدمت جناب stb2xxx
من که بالاخره متوجه نشدم مشکل عدم پخش 6 کاناله صدای DTS از طریق کابل اپتیکال از چیه !
یا نرم افزار وسترن یه ایرادی توش هست یا اینکه Blu-Ray پلیر من مشکل داره ؟؟؟
منتظر پیشنهادات شما و بقیه اساتید هستم :11:
با تشکر
سلام
دوستان من میخوام وسترن دیجیتال بخرم
اولاً اینکه کار خوبی میکنم یا شما پیشنهاد بهتری دارید
دوم اگه قراره وسترن بخرم از کجا و live رو بگیرم یا همون قبلی رو ؟
از سايتهاي chare و hdmedia ميتوني بخرينقل قول:
توي رنج قيمت 100 تومان واقعا از بقيه بهتره
ولي يه عيب بزرگي داره واونم پخش نكردن فرمت پر طرفدار wmv هست
يعني اكثر فيلمها و سريالهاي ايراني با اين فرمت را پخش نميكنه
:41::41::41:
این دستگاه ساخت وسترن دیجیتال امریکا هست ولی تو چین مونتاژ میشه یعنی قطعاتش ساخته میشه فقط تو چین سر هم میشه دلیلش هم بخاطر هزینه کمتر هست این خیلی فرق داره با این که شما میگی مثلا xbox360 هم همینجوریه (کارت گرافیک رو ati میسازه cpu هم amd میره چین سر هم میشه و تقریبا اکثر وسایل اینچنینی تو چین سر هم میشه بعد از شما بپرسن xbox360 ساخت کجاست میگی چین؟ یا مایکروسافت امریکا؟نقل قول:
سلام من دوتا مشکل دارم اول اینترنت مدیا پلیره و دوم اپدیت
من اینترنتم ای دی اس ال هست که مدم رو از طریق کابل یو اس بی متصل هست و پلیر هم از طریق کابل شبکه وصله یک مدم من وایرلس نیست بعد حالا میخام اینترنتی که از طریق کابل یو اس بی به کامپیوتر میاد شیر کنم و به کابل شبکه بفرستم یه چن باری انجام دادم روی کانکشن اینترنت که دارم شیر میکنم ولی هرچی ای پی دادیم تنضیمات بهم میخوره و اتصال لقو میشه وقطی متصل هست میتونیم فایل ها که شیر کردم توی کامپیوتر ببینیم ولی کانکشن شیر میکنم همه چی بهم میخوره ای پی ها صفر میشه درایو ها هم از شیر لغو میشه و وقطی توی مدیا پلیر لایو میرم مثل اون رادیو یا ایکن های تحت نت یو تیوب که فیلتره وغیره هیچ چیزی اتفاق نمیافته اموزشی هم در این ارتباط هست لینک یا پست کنین
دوم اموزش اپدیت رو میخاستم من ازطریق شبکه میشه اپدیت کرد کلا چطوریه این اپدیت های قیر قانونی جریانش چیه با تشکر از دوستان که یاری میکنن دوستان رو
در قسمت تنظيم خروجي صدا passthrough رو انتخاب كنيد تا صدا بصورت خام به... راستي شما چي داريد آمپ داريد يا سينما خانواده؟؟نقل قول:
دوست عزیز چیپ 863 رو فرکانس 300 مگاهرتز کار می کنه و توانائی دیکود DTS رو نداره برای همین از دور خارج شد . می شه بفرمائید پلیر وسترن از کدوم فانکشن DTS رو دوکاناله می کنه ؟ در واقع مشکل دو کاناله پخش شدن ربطی به پلیر وسترن نداره به تنظیمات آمپلی فایر ربط پیدا می کنه .نقل قول:
با سلامنقل قول:
من سینمای Panasonic sa-BT205 دارم که بلو-ری هم پخش میکنه
توی تنظیمات سینما چیز بدرد بخوری پیدا نکردم البته همه جور تنظیمی رو چک کردم
با ورژنهای مختلف فرمویر وسترن هم تست کردم با همه جور تنظیمات
توی فروم وسترن هم خیلیا این مشکل رو دارن
البته تا 2-3 روز دیگه روی یه سینمای سونی هم تست میکنم این مورد رو
به نظرم میرسه نحوه ارسال سیگنال DTS از طرف مدل لایو یه ایراداتی داره که توی بعضی دستگاهها این مشکل هست
با تشکر
با سلامنقل قول:
مشخصات CPU مدل لایو توی این بررسی مشخص شده ( عکس رو هم ببینید که از چیپست گرفته شده ) :
توی این فروم پست 5 رو هم ببینید البته فروم رسمی وسترن نیست :کد:http://www.legitreviews.com/article/1118/2/
دوست عزیز این مشکل عدم پخش 6 کاناله فقط مختص من نیست خیلیای دیگه هم این مشکل رو دارنکد:http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=9352
یعنی میشه گفت تنظیم آمپ همه اونا ایراد داره ؟ مسلما اینطور نیست
مشکل چیز دیگه ایه
موفق باشید
نه ایشون درست میگن... اگه به فرض یه ویدویی فقط یک ترک صدای DTS 5.1 داشته باشه رو بخوایم مثلا با تلویزیون ببینیم (که 2 کانال صدا بیشتر نداره) دستگاه باید صدای 5.1 رو اصطلاحا downmix کنه به دوکاناله. این وقتی اینجوری میشه که دستگاه خروجی، دو کانال صدا بیشتر نداشته باشه.نقل قول:
اما مشکل این دوستمون این نیست آخه! چون ایشون میگن به سیستم 5.1 وصل کردن WDTV رو. DTS هم که ساپورت میکنه پس نباید صدا downmix بشه.
نقل قول:
کسی جواب سوالات ما رو بلد نیست عجله داریم
اينطور نيست پلير هاي زيادي هستن كه از 8635 استفاده و dts downmix ميكنن نمونه:نقل قول:
popcorn hour a-110:
Tvix M-6500A
DViCO Tvix M-7000A
Netgear
آخرین آپدیت دستگاه live که باگ و مشکل هم نداشته باشه و قابل اطمینان باشه چه ورژنی هستش؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز هنوز هیچ ورژنی به 1.02.21 نمیرسه
من خودم البته از 1.03.49 راضی بودم
البته من از قابلیت شبکه پلیرم استفاده نکردم تا حالا
موفق باشید
ممنون.بعد یه سوال دیگه،خرید اینترنتی از سایتهایی مثل chare مطمئنه؟(واسه این دستگاه)نقل قول:
یعنی دستگاه کاملاً نو و پلمپ شده تحویل میدن؟
با سلام میخواستم بپرسم آیا برنامه ای برای اصلاح پخش Srt زیرنویس فارسی اومده یا که هنوز باید برخی حروف به صورت منفصل و جدا ببینیم ، دیگه اینکه با هر بار آپدیت برنامه آیا امکان خوندن کدهای تصویری مثل rmvb ، Flv ,..... یا اگر کد برنامه جدید بیاد امکان ارتقا و خواندن کدهای جدید رو داره یا که خیر امیدوارم تونسته باشم منظور خودمو برسونم با تشکر فراوان
سلام خسته نباشید استفاده از اینترنت در پلیر من ای دی اس ال دارم که به که با کامپیوتر با یو اسبی وصله و از طریق کابلشبکه به پلیر وصله حالا که همه سایتاش فیلتره میشه از وی پی ان استفاده کرد اموزش یر کردن وی پی ان میخاستم با تشکر