هادی عزیز کاملا" درست میگننقل قول:
کش 6 خیلی کم روی این مدل ها پیدا میشه
حالا کش اینقدر براتون مهمه؟:19:
هادی عزیز کاملا" درست میگننقل قول:
کش 6 خیلی کم روی این مدل ها پیدا میشه
حالا کش اینقدر براتون مهمه؟:19:
cach می گن مهمه چون سی پی یو قدرتش به کچ هست . ولی شما هم راست می گید کچ 6 برای i7 هست . ولی به نظر شما i7 با 6کچ بهتر هست یا i5 با 3 کچ . البته از چند جا پرسیدم گفتند بری روی i7 قیمت می ره بالای 1.250 که اینم زیاده واسم .
می تونید یه لپ تاب ازون تر با سیستم i7 و گرافیک ATI1024 معرفی کنید ؟
اگه هم نبود همون i5 رو راهنمایی کنید بهتره .
در ضمن چند جا گفتند inspiron 5010 بخری واست هم ارزونه و هم سیستمش خوبه ولی دوستام می گن اون 64bit هست و سختی های زیادی تو نرم افزار ها داره . این رو تایید می کنید ؟
ممنون از پاسخ گویی تون
هر دستگاهی که 4 گیگ رم داره ویندوزش 64 بین باید باشه.نقل قول:
اگه شما نخواید بیش از 2-3 سال کار سنگین با لپتاپ انجام بدید i5 کفایت میکنه(در حال حاضر هیچ برنامه ای بیش از 4 هسته ساپورت نمیکنه) مدل هم که زیاده. شما باید بری تو بازار ببینی. پیشنهاد میکنم اول برند رو انتخاب کنید بعد مدل رو
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
راستی بنده هادی هستم :دی
شما میتونید دل 5010 رو با کانفیگ i5 خریداری کنید و ویندوز 32 بیت روش بریزید ولی از 3 گیگ رمتون بیشتر استفاده نمیکنه. 64 بیت اونقدرا هم عذاب آور نیستنقل قول:
core i5 ها دوهسته ای هستن و بقیه هسته ها مجازین!نقل قول:
خوب باش:31: من که اشتباه ننوشتم:31::31:
خوب میشه 4 هسته دیگه!!!!!!نقل قول:
اما اصولا" هسته های مجازی رو جز هسته های اصلی مطرح نمیکنندنقل قول:
وقتی تاثیر مستقیم داره چرا مطرح نکنیم؟!نقل قول:
من گفتم اصولا"نقل قول:
حالا شما میخوای مطرح کن برادر من:10:
سلام
میخاستم نظرتونو راجع به inspiron 4010 بدونم
core i5
cash:3 mb
VGA:1 gb
hard:640 gb
ram:6 gb
gheymat :1070000
قیمتش عالیه ولی میترسم کیفیت نداشته باشه
قیمتش بالاستنقل قول:
سیستم عامل داره مگه؟
سلام
من قصد خرید لپ تاپ دارم البته نه به قیمت بالا
مدل 5010 dell با کانفیگ زیر مد نظرم هست.
CORE i5 460M 2.53GHz Up 2.8 GHz
هارد 500 گیگ
رم 4 گیگ DDR3 - 1066MHz
صفحه نمایش XGA - LED
گرافیک ATI 5470 DDR3 Up to 2231
قیمت کردم 860 هزار تومان
اول اینکه کسی تجربه کار باهاش رو داره.دوم چرا با اینکه مشخصاتش خوبه قیمتش ارزون هست؟
ممکنه مصداق جمله *هیچ ارزونی بی حکمت نیست* باشه؟
ممنوم میشم راهنمای کنید.و اگر مدلی من نظرتون هست بهم بگید.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423925
رفقا ؟ کسی مدل Dell xps L501x رو داره؟
مشکل من برای گرفتن این لپ تاپ فقط داغ کردن هستش
کسی تست کرده وضعیت گرمایشیش رو؟
من روزانه بالغ بر 10 . 12 ساعت با لپ تاپ کار میکنم
داغ میکنه این مدل یا نه؟
خدا خیرتون بده . همچنان منتظر پاسختون هستم:46:
سلام...
نمایندگی نوت بوک های دل در ایران چه شرکتی هستش؟...
من لیست زیر را الان از سایت دل گرفتم و این دقیقا سیستمی هست که من مدنظر دارم:
SYSTEM Inspiron 15R
PROCESSOR: Intel® Core™ i5-460M (2.53Ghz / up to SC 2.8GHz / 3M)
MEMORY & HARD DRIVE: 4GB DDR3 Shared Dual Channel Memory + 500GB 5400RPM HDD
VIDEO CARD: ATI Mobility Radeon™ HD550v, 64-Bit, 1GB, DDR3
INTERNAL OPTICAL DRIVE: 8X CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)
چند سوال:
ظاهرا این نوت بوکها Blu-Ray ریدر نیستند درسته؟
همانطور که میبینید خود سایت دل درحال حاضر با کارت گرافیک 550v این مدل را میفروشه و حتماً هم دلیل فنی داره مثل: مصرف باطری یا سازگاری سخت افزاری یا کیفیت بهتر یا ... ،
یکی از دوستان میگه این لپتاپها با سه مدل کارت گرافیک ارائه میشوند 550v یا 4650 یا 5470 و چون ویندوز نصب ندارند معلوم نمیکنه کدوم مدله!!! نظر شما چیه؟ کدوم مدل باشه بهتره؟
با استفاده از شماره "سرویس تگ " میشه فهمید کدام کارت گرافیک روشه ؟
با تشکر
نقل قول:
سلم به نظرت خیلی سنگین نیست؟
مگر اینکه مرفه بی درد!!باشی و از خونه بذاری تو ماشینو از ماشین بذاری رو میز کارت؟:31:
سلام
من هرکاری می کنم وب کم لبتابم در حالت افلاین کار نمی کنه لزفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
رفقا ؟ کسی مدل Dell xps L501x رو داره؟
مشکل من برای گرفتن این لپ تاپ فقط داغ کردن هستش
کسی تست کرده وضعیت گرمایشیش رو؟
من روزانه بالغ بر 10 . 12 ساعت با لپ تاپ کار میکنم
داغ میکنه این مدل یا نه؟
خدا خیرتون بده . همچنان منتظر پاسختون هستم
نه دوست من داغ نمیکنه البته باید حتما زیرش کول پد بذاری
طراحی جذاب و صفحه نمایش قشنگی داره ولی وزنش یه کم بالاست برای جابجا کردن زیاد ساخته نشده:11:
سلام دوست عزیز ... قبل از خرید حتما یه سری به سایت زیگورات بزن و کانفیگش رو ببین. بین لپ تاپ های 5010 با کانفیگی که گفتی فقط زیگوراته که گرافیک 550v ش رو داره.تازگیا انگار با گرافیک 5650ش رو هم آورده با همون قیمت!.اگه به لینک زیر بری میتونی مقایسه کارت گرافیکای مختلف رو ببینی ولی در کل550V از 5470 قوی تره و 5650 از جفتش سرتره. من خودم 2 ماه پیش تو نت خیلی گشتم...آخرش هم( N5010 (15 از زیگورات گرفتم 899 تومن الانم که شده 870 تومن.با قیمتی که گفتید تفاوتی نداره+اگارانتیش خوبه.میتونی از دور و برت درباره زیگورات بپرسی.
CPU core i5-460M_4G ram DDR3 1333_HDD 500 7200rpm_GPU ATI 550v_کانفیگ لپ تاپم اینه.ضمنا ازشم راضی ام!
لینک مقایسه کلی کارت گرافیک از نظر سایت notebookcheck.net
.کد:http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Laptop-Graphics-Cards.130.0.html
لینک گرافیک 5470 و نتایجش:
.کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
گرافیک 550v و نتایجش:
کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-550v.31270.0.html
نقل قول:
ممنون عزیز از پاسختون
شما خودت از این مدل دل استفاده میکنی؟
این ماجرای جریان الکتریسیتش پایین کیبورد چیه؟!!!
من یه جا برای تست که گزاشته بود وقتی دست رو رو اونقسمت میزاری و تکون میدی یه جریان الکتریسیته رو کاملاا متوجه مشدم و این نمیدونم حالا چیه داستانش
رو همه مدلهای این لپتاپ اینطوریه
یا بقیه اینطور نیستن
کمی برام مبهم بود این مسئله!!!
من برام سنگین بود برند دیگه ای گرفتمنقل قول:
ممنون عزیز از پاسختون
شما خودت از این مدل دل استفاده میکنی؟
این ماجرای جریان الکتریسیتش پایین کیبورد چیه؟!!!
من یه جا برای تست که گزاشته بود وقتی دست رو رو اونقسمت میزاری و تکون میدی یه جریان الکتریسیته رو کاملاا متوجه مشدم و این نمیدونم حالا چیه داستانش
رو همه مدلهای این لپتاپ اینطوریه
یا بقیه اینطور نیستن
کمی برام مبهم بود این مسئله!!!
این جریان ضعیف هن فکر کنم به خاطر بدنه فلزیش هست
من لب تاپ وسترو مدل آ 840 دارم Astro A840:19:
من در موقع کار با لب تاپ مثلا گوش کردن آهنگ مشکلی از نظر صدا ندارم ولی در یاهو مسنجر این پیغام رو می ده ومن نمی تونم با دوستام تلفنی از طریق یاهو صحبت کنم و صداشون حتی در اسپیکر ندارم!
This computer does not appear to have audio input capability, or it is not configured correctly
من هیچ سی دی مربوط به داریور لب تاپم ندارم:41:
کسی 1558 نداره؟
کاش فقط 5 دقیقه فقط 5 دقیقه به پست هایی که میزنید فکر میکردید دوست عزیز:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=427499
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
یا درایور سیستم صوتیتون نصب نیست یا هماهنگی با یاهو مسنجر تدارهنقل قول:
یه هدفون بخرید حل حله
سلام دوستان.خسته نباشید
من یه مدت زیادی لپ تاپم(vostro 1510) مشکل مادربورد داره و اصلا روشن نمیشه!!:41:
شما جایی واسه تعمیر لپ تاپ که قابل اطمینان باشه نمی شناسید؟
با تشکر
بالاترین کانفیگ که در لپ تاب dell vostro 3300 بکار رفته است چیه ؟ آیا این لپ تاب پورت hdmi هم دارد ؟
2.66~3.2 CPU(i5-560)نقل قول:
بالاترین کانفیگ که در لپ تاب dell vostro 3300 بکار رفته است چیه ؟ آیا این لپ تاب پورت hdmi هم دارد ؟
4GB
500+
+ 13.3
WXGA 1.8 -
GeForce 310M 512 MB
Dos
HDMI نداره . . .
سلام
من یه مشکلی در مورد شبکه کردن بیسیم 2 لپتاپ vostro 1510 دارم که میخوام با adhoc این دو لپ تاپ با هم شبکه کنم
مشکل اینجاست که وقتی روی connection wireless کلیک راست میکنم در قسمت properties تب wireless network ندارم
کارت شبکه بیسیم نصب هست ولی فکر میکنم کلید wlan نخورده و چراغ wifi روی کیبرد خاموشه ، البته من کلیدی که کنار کیبرد هست برای on/off wifi میزنم فقط bluetooth روشن میشه ، ایا کلید دیگه ای هست بزنم؟
ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید.
دوستان دل لپتاپی با کانفینگ زیر تا 600 تومن داره.
CPU:cor i3 3 or 2 mb کش
صفحه نمایش: 15LED
گرافیک:انبرد
رم:2 گیگ یا بالاتر
پورت:اچ دی ام ایی
وبکم و و
مقدار و دور هاردم مهم نیست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام به همه من یک لب تاب دل xps l501x خریدم
از نظر مشخصات خیلی عالیه واقعا کیفیت صدای عالی هم داره
ولی سیستم من یکم گیر میکنه که نمیدونم علتش چیه!!!
موقعیم که باهاش گیم بازی میکنم خیلی وحشتناک داغ میکنه.
حالا بنظرتون مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونه از ویندوزش باشه؟؟؟؟
سلام
دوستان کسی لپ تاپ دل مدل XPS L401 نداره؟
توی سایت دل که هرچی گشتم پیداش نکردم.
اگر کسی اطلاعاتی در موردش داره لطفا اینجا بزاره مخصوصا اگر ایرادی داره مثل داغ شدن زیاد و ... .
ممنون
اطلاعیه
دوستان عزیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .
این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:
من تازه وارد فیس بوک شدم
نمیدونم باید چیکار کنم
؟؟؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
[
نوشته شده توسط MARY07 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه وارد فیس بوک شدم
نمیدونم باید چیکار کنم
QUOTE]
دوست عزیز این جا تبادل نظر درباره ی لپ تاپ دل هست بهتر بود یه سرچ می زدی تا می فهمیدی تاپیکی رو که می خوای کجاست یا حداقل یه تاپیک جدا تو بخش مربوطه می زدی تا به جوابت برسی و الکی پست ندی تا تاپیک الکی شلوغ نشه. از ناظرین محترم تقاضای انتقال یا حذف پست رو دارم. ممنون.
بچه ها نظرتون در مورد لپ تاپ 4020 با هارد 320 و 2 گیگ رم چیه ؟
راستش من اینو برای یکی از اعضای خانواده میخام که اصلا اهل بازی و ... نیست و اصلا کارت گرافیک براش مهم نیست .
به نظرتون با توجه به قیمت این مدل از دل خوب هست یا نه ؟
دوست عزیز من چند مدل برات گذاشتم ببین از کدومش بیش تر خوشت میاد و به رنج قیمتیت می خوره :نقل قول:
DELL VOSTRO 1015 CPU Core2 CACHE 2M 2.2GHz RAM 2GB DDR2 HDD 320+ DVDRW SIZE 15.6" WXGA Bright VGA Intel HD WEIGHT 2.2 KG OS Dos China == 650 T با گارانتی دلیران
DELL VOSTRO 1015 Intel® Core™2 Duo Processor T5870 ( 2M Cache, 2GHz, 800 MHz ) RAM 2GB HDD 320GB DVD±RW DL 15.4" TrueLife VGA Intel® GMA4500MHD 1759M OS DOS BATTERY 6C WEIGHT 2.7kg CHINA == 690 T با گارانتی امرتات
DELL 5030 Core 2 Due T4500 (1M Cache, 2.3 GHz) RAM 2GB HDD 320GB DVD±RW DL 15.6" LED TrueLife VGA Intel® GMA4500MHD 1759M OS DOS BATTERY 6C WEIGHT 2.5kg CHINA == 640 T با گارانتی امرتات
IBM G560L Intel® Pentium® ProcessorP6100( 1M Cache, 2.0GHz ) RAM 2GB HDD 250GB DVD±RW DL 15.6" HD LED VGA Intel® GMA4500MHD 1759M OS DOS WEIGHT 2.7kg CHINA == 579 T با گارانتی امرتات
DELL 5010 CPU 2.53 CACHE 3 RAM 2GB HDD 320+ SIZE 15.6 WXGA WEIGHT 2.5KG - VGA : Intel GM45 OS : Dos CPU (i3-380M) / TL / WB / ( Colorful ) 650 Tبا گارانتی زیگورات
ممنون دوست عزیز .نقل قول:
ول من بیشتر 14 اینچ یا کوچکتر مد نظرم هست .
dell XPS L401-Aاین مدل چه طوره ارزش خریدن داره وتارخ ساختش کییه؟
دوستان این مدل چطوره؟
VOSTRO 3400
CORE i5 3.2 GHZ M560
4 ram GB
3 MBcach
hdd 500g
led 14.1
dvd/rw
2.3gb gf 310m
2.3 kg
win7
1049000