والا نسخه قبلیش ، موضوع داشت
مثلا یه تیکه هاش فیلمی میشد و...
اما این ورژن فقط توی پیست هست و باید گاز داد تا اول شد!
یه کم خواب آوره این نسخه!
راستی ترینر یا کد تقلب یا... نداره که بتنوم ماشینهای بهتری را آزاد کنم؟
Printable View
والا نسخه قبلیش ، موضوع داشت
مثلا یه تیکه هاش فیلمی میشد و...
اما این ورژن فقط توی پیست هست و باید گاز داد تا اول شد!
یه کم خواب آوره این نسخه!
راستی ترینر یا کد تقلب یا... نداره که بتنوم ماشینهای بهتری را آزاد کنم؟
آقا من یه مشکل دارم با بازی لود ها که خیلی طول می کشه (مثلا 45 ثانیه شاید هم کمتر نمیدونم دقیقا)
و مشکل بعد این که بعضی اوقات روی لود کردن هنگ می کنه و همینجور می مونه (بازی هنگ می کنه رو لود ) که یا باید سیستم رو ریستارت کنی یا از روش Alt +Ctrl+Delete از بازی بیرون بیای
مشکل از چی؟؟؟
گرافیکمم 9600 gso
نقل قول:
:5:
دوست عزیز شما یک کاری کن بهتره نسخه بازی رو عوض کنی اگر توی
ویندوزهای مختلف امتحان کردی و همچین مشکلی داری نه مشکل
از کرک هستش نه ویندوز بلکه فایلهای بازی دست کاری شدن و فایلهای لود
بازی مشکل دارن من این رو از روی تجربه میگم چون با بازیهای دیگه
این مشکل رو داشتم با تعویض نسخه بازی حالا از یک شرکت دیگه
مشکل حل شده بود در ضمن از لینک زیر میتونی کرک و آپدیت رو دانلود کنی.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4288404&postcount=1202
دوستان میشه بگید این علامتهایی که در کنار جاده ها هستند و گاهی اوقات تیک می خورند ، چی هستند ؟
اگر شما از روی فلش ها روی پیچ حرکت کنید یعنی در پیچ ها درست حرکت کنید اون تیک ها زده میشهنقل قول:
80 در جه ؟؟؟؟ :18: 95 درجه ؟؟؟؟ بی خیال ؟ من کارتم در سخت ترین شرایط 48 درجه هستش . فقط روی یه بازی به نام لاست پلنت 2 و کرایسس 1 و 2 بود که روی 55 هم میرفت . من وقتی روی 60 درجه میرفت خاموشش میکردم . آخه یه بار رفت بعد در کیس رو باز کردم دیدم فنش سوخته ! :27:نقل قول:
البته نا گفته نماند که من روی در کیسم یه فن اضافه نصب کردم برای خنک نگه داشتن کارتم . به شما هم توصیه میکنم اگه روی در کیستون جا داره یه دونه وصل کنید چون حدود 15 درجه تاثیر میزاره !
سری 4800 کارت های ATI کلا درجه حرارتش بالاسنقل قول:
کارت ها توانایی تحمل دمای 120 رو هم دارن در حالت عادی دما یه چیزی حدود 80 هست !
دور فن رو ببری بالا دیگه مشکل دما نداره
من رو 60 درصد میذارم دما از 75 بالاتر نمیره
تو این حالت صدای فن اذیت می کنهنقل قول:
دور فن رو ببری بالا دیگه مشکل دما نداره
من رو 60 درصد میذارم دما از 75 بالاتر نمیره
دور فن من که اتوماتیک هست
سلام دوستان
من هم برای بازی کردن این بازی به مشکل بر خوردم
تمام مراحل نصب رو انجام میدم
برنامه های مربوط به کارت گرافیک رو هم نصب کردم
چند با رهم ویندوز عوض کردم
با XP SP2 & XP SP3 & VISTA هم امتحان کردم
مشکل اینجاست که در ابتدای بازی هنگام در اختیار گرفتن کنترل بازی بعد از مدت کوتاهی از بازی خارج می شود و ارور می دهد
در همه ی ویندوز ها همین گونه است
از چند نفر پرسیده ام گفته اند با PATCH مشکل حل می شه
اگر کسی لینک دانلود پتچ رو بزاره تا من هم این بازی رو تجربه کنم ممنون میشم!
در حالت عادی دما حدود 70 درجه است..
اما بگم کارت من HD Vapor-x 4890 2GB sapphire است که همونطور که میبینید مجهز به سیستم خنک کننده vapor x است.
اگه این سیستم خنک کننده رو نداشت که .. !!!! WOW ....
در ضمن بالا ترین دما رو من با این کارت 127 درجه تست کردم .. با تست خوده ATI TOOLS .. داشتم میمردم.. اما انگار نه انگار..!!
دوستی که میگه فن اضافه وصل کنید... : دوست من نصب هر گونه فن و ... درون کیس حساب و کتاب خواصی داره..
اصلآ انتخاب خوده کیس و نصب قطعات داخلش کاره هر کسی نیست.. چه برسه شما بیای یه فن همینطوری تو کیس ببندی..
این کار مثل این میمونه که شما در کیس رو باز بگذاری به امید اینکه خنک بمونه..
جز اینکه دما رو در مرکز بعضی قطعات بالا ببرید و آسیب برسونید هیچ کمکی نمیتونه بکنه..
تهویه داخل کیس خودش مبحث خیلی مهمیه دوست من...
مگه این بازی رو نمیشه با دسته انجام داد من هر دسته ای رو که وصل میکنم نمیشناسه
مشکلش چیه؟
مشکل از دسته هست احتمالا که بازی نمی شناسهنقل قول:
مگه این بازی رو نمیشه با دسته انجام داد من هر دسته ای رو که وصل میکنم نمیشناسه
مشکلش چیه؟
مثلا دسته ی x360 رو بازی می شناسه
سلام این بازی شهر داره؟ نیترو با کدوم میگیره؟
نه 100% racing هست بدون هیچ داستانی...نقل قول:
نیترو هم با space کار میکنه منتهی اول باید بوسیله اپگرید فعالش کنی بعد فکز کنم کلید با space کار میکنه...
سلام گرم و خسته نباشید خدمت همه...یه چند تا سوال مهم دارم که اگر لطف کنین جواب بدین ممنون میشم:
1-دست فرمون بازی یکم سفت هسته اگه میشه یه تنظیماتی بدین که بشه راحت تر ماشین ها رو کنترل کرد.
2-این بازی چند دی وی دی هسته؟من این بازی رو از عصر بازی مدرن گرفتم 1 دی وی دی است.
3-داخل بازی نرم افزار GFW هسته ولی داخل بازی کاربرد نداره برا چی پس گذاشتن؟
1-نقل قول:
2-مال من 2 dvd بود ولی بازی درکل 5.2GB هست...نقل قول:
خوب کسانی که میگند مشکله گیم پلی رو بگذارند روی casual تا assistant بره روی high توی tunning هم همه رو ببرند تا ته ماشینم تا جایی که میشه آپگرید کنند دیگه خیلی ساده میشه...
3-در این بازی کاربردی نداره احتمالا یه سرویس هست که به صورت مجانی همراه بازی ارائه میشه مثل درایورهای بعضی سخت افزارها که همراه بعضی بازی ها هست:46:
موفق باشی...
دمت گرم مهدی جون ممنون.پس این دو دی وی دی داستانش چیه؟مال من هم 5.2 GB نصب شده!امان از دست این شرکت ها که چه کارها نمیکنند.نقل قول:
خوب چه بهتر اولا مطمئنی daul layer نیست(البته واقعا بعید می دونم)!!نقل قول:
ولی خوب چیز خیلی عجیبی نیست با استفاده از یه برنامه setup ساز درست وحسابی راحت میشه این کار رو کرد(مثل silent hill که یه بازی 8GB رو توی یک dvd جا داده بودند) البته واقعا از شرکتهای ایرانی این کارها بعید بود:18: مگه اینکه اصل بازی یک dvd بوده باشه!
من بازی رو تموم کردم ولی نفهمیدم این ماشینایی رو که واسه level up و تموم کردن بازی میده کجا میشه پیدا کرد اگه کسی میدونه لطفا بگه
سلام
توی بازی یه مسابقه داره به نام تایم اتک time attcke باید توی این مسابقه چه کار کرد؟
شما باید از خط شروع مسابقه تا خط پایان با کمترین زمان بروید و ممکنه مسابقه چند دوری باشه که شما باید تو هر دور از مسابقه این کار رو انجام بدید تا در اخر بر حسب زمانی که بدست اوردید مقام شما اعلام میشه هر چی زمان کم تر بهتر وهیچ ربطی هم به این نداره که شما در حین مسابقه اول باشید یا اخرنقل قول:
من یه خورده نامردی میکنم:31:نقل قول:
همون دور اول اساسی درست میرم ولی دیگه توی دورهای بعدی می پیچم توی دست وپای نفرات اول نمیگذارم بهتر از من رکورد بزنند:21:
سلام وقتی من بازی رو نصب میکنم از تو بازی میپره بیرون توی همون دور تست لاپ
مشخصات سستمت را بگو.نقل قول:
سلا م
من یدونه لامبور گینی خریدم ولی توی مسابقات نمیتونم با هاش مسابقه بدم برای چی؟؟؟؟؟
نقل قول:
:5:
دوست عزیز بعضی از سبکها وکلا کلاسهای مسابقه ماشین مخصوص
خودشون رو میخوان باید شما چندین ماشین از رده های مختلف خریداری
و آپگرید کنید تا با ماشین مخصوص همون سبک مسابقه بدید.
کسی میدونه نحوه رانندگی با bUGATTI vEYRON چجوریه؟من این هیولا رو دو روزه خریدمش ولی رام نمیشه!!!!
لا مصب تا بخوام بپیچم واسه خودش میپیچه و سرعتش خیلی زیاده!!!!!
خیلی هاره!
برای کسانی که تازه شیفت رو بازی میکنن یک راه حل یا trick برای master کردن corner ها و achievment ها و star ها میگم:نقل قول:
شما یه بار باید توی مسابقه برنده بشین بدون در نظر گرفتن خط سبز و از این حرفا و بعد دوباره اون ریس رو انجام بدین و طبق ستاره ها و دستورات مسابقه بدین.اینجوری هم پول بهتری گیرتون میاد و هم همه ی ستاره ها رو میگیرین.
سپهر
مثلا سبک manufacture فقط ماشینای خاص خودشه بهت میده و سبک works vs supercars هم ماشینای ورک شده رو میطلبه .نقل قول:
سپهر
نه بابا من یکی که اصلا حال اینکه هر race رو دو بار برم ندارم به همون 5 ستارش راضیم:31:نقل قول:
دوساتن کسی راه حلی برای لودینگ های طولانی این بازی نداره ؟
تنها راه ارتقای سیستم دوست عزیز .......نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ربطی به سیستم نداره ...
من با سیستم بالا این بازی را بدون هیج مشکلی اجرا می کنم اما لودینگ های بازی خیلی طول می کشه...
cpu core i7 920
ati 4890 HD
ram 3GB
تو فروم های خارجی هم خیلی این مشکل مطرح شده ،اما تا حالا راه حلی براش مطرح نشده
نقل قول:
آقا چرا من هیچ مشکلی با این بازی ندارم.... این واسه من سئوال شده ؟؟؟؟
نه تو لود.. نه تو گیم پلای ..؟؟؟؟؟!!!!
هر کسی رو میبینم میگه من با این بازی مشکل دارم.. اما من..!!!!
چرا یه پچ ارائه شده که اتفاقا لودینگنها رو اینجور که بچه ها میگفتند اساسی کم میکنه ولی من خودم دانلود نکردم چون حجمش 12MB بود منم حوصله 5/1 ساعت دانلود اونم با dial up رو نداشتم ولی بحثش توی صفحات قبل هست...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4288404&postcount=1202
والا منم سیستمم اینهنقل قول:
vga nvidia gts250
cpu phenom II x4 810 2.6
ram 4gig
تا تایر 4 رفتم مشکل لود طولانی نداشتم ...
اگر هم چیزی بوده آنقدر نامحسوس بوده که من متوجه بشم .....
فقط در هنگام انتخاب ماشین یه لود سه ثانیه ای میاد ....
که در حد قابل قبولیه ....
لطفا برای راهنمایی بیشتر توضیح بدید در کدوم قسمت دچار لود طولانی میشید...؟
دوستان نمیدونم اسم این چیزی رو که الان میگم باگ هست یا چیز دیگه ولی به هر حال...تو این تایر 4 انگار مشکل داره با لامبورگینی تو اولین مسابقه که رفتم اول مشکل نبود و یه دفعه مشکل اومد پیچ پیچید ولی ماشین نپیچید هر کاری کردم نشد هی میره تو ماسه ها تازه با بدبختی هم که از ماسه در میایی باز پیچ میپیچه ماشین نمیپیچه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!د ر مورد لود طولانی هم فقط 2 جا این جور شد اصلا هم مشکل افت فریم و این حرف ها رو نداشتم.
ممنون دوست خوب ولی این لینک کرک جواب نمیده میشه یه لینک دیگه بزارین .نقل قول:
گفتم که من دانلود نکردم فقط محض اطلاع گفتم حالا شما یه درخواستی اینجا بده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537