چرا رزولوشن از 1024*768 بالاتر نميره
درايور گرافيک جديدترين از سايت انويديا مونيتور رو هم درست شناخته
vga 9600 gso
monitor samsung 757dfx 17"
Printable View
vga 9600 gso
vga 9600 gso
دوستان کسی رو لبتاب dell ویندوز 7 را کرک کرده من برا یکی از دوستام میخوام کرک کنم نمیشه با کرکای زیر کار کردم
toolkit 1.8
7loader 1.5
موفق باشید
دوست عزیز حالا اگه من بخوام یه سون دیگه بخرم از کجا میتونم بفهمم که این یه بار مصرفه یا نه؟نقل قول:
باید از خود فروشندش بپرسم یا چیزی روش نوشته میشه که مشخص میکنه میشه چند بار نصب کرد یا نه؟
تنکس.
معمولا نسخه های Enterprise فقط یکبار نصب میشن. شما مطمئن هستید که همین نسخه را دارید؟نقل قول:
اگه جواب مثبته باید نسخه Ultimate را تهیه کنید.
نقل قول:
متأسفانه الان نسخه ی اصلیش پیشم نیست ولی تا جایی که یادمه روش Ultimate نوشته نشده بود!
احتمالاً همون Enterprise بوده.
تشکر از راهنمایتون
من 7 ریختم ولی با تسک بارش راحت نیستم که برنامه های باز شده رو group میکنه و جدا جدا نشون نمیده. نمیشه کاریش کرد؟
هر کاری می کنم شرت کات دسکتاپ هم بهش اضافه نمیشه!
روي تسكبار رايت كليك
پراپرتيس
بعد تكسبار بوتون
از اينجا انتخاب كن چطوري نشون بده
نمیشه مثل ویستا کاری کرد که تو تسک بار رو هر آیتمی رفت preview نشون بده؟
سلام؛
اتوران غیرفعال شده و حتی از تنظیماتش توی کنترل پنل هم درست نمیشه ! چیکار کنم ؟!
نقل قول:
دوست عزیز من لپ تابم دل و روش 7 64-bit نصب کردم از کرک Windows 7 Loader 1.2 استفاده کردم راحت اکتیو میشه
پیشنهاد میکنم از همین کرک استفاده کنی.
سلام
بچه ها تو سون دیدید وقتی پنجره ای را میکشید مثلا بالا یا چپ با موس میاد یه پیش نمایش از محل قرار گفتن پنجره رو دستکتاپ را به صورت چند بعدی میده این را چطور میشه غیر فعال نمود؟ سپاس
میشد لینکشا برا م بزاری من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردمنقل قول:
موفق باشید
سلام .من تو ویندوز 7 با فایل های Gif مشکل دارم ...همشون تو IE باز میشن و وقتی هم با Picture Viewer بازشون میکنم حرکت ندارن ...این مشکل چطور حل میشه ؟
ممنون
با سلام خدمت همگی دوستان
من یه مشکل که شاید یه کم عجیب هم باشه دارم اونم اینه که
وقتی به شبکه وایرلس وصل میشم بعد که به stand by یا sleep میره بعد که روشن میکنم شبکه وایرلس یه همچین چیزی رو می نویسه: Limited Conectionاینو مینویسه و برای وصل شدن باید ریست کرد!
راهی روشی برای بر طرف کردن اگر دارید متشکر می شم.
با تشکر
کسی نبووووووووووووووووووووووو ووووووووووود:41:نقل قول:
مشکل از کجاست که صفحه زرد رنگ میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
با سلام
دوستان یکی از دوستان من windows 7 build 7022 داره ولی با سریال اکتیو نمیشه
یعنی یه اروری میده
این ارور هست
code:
0xC004E003
description:
the software licensing service reported that license evaluation failed
لازم به ذکر هست که از تمام سریال ها استفاده کرده
حال میشه یه کرکی چیزی بزارین تا بهش بدم و مشکلش حل بشه
ممنون میشم
سلامنقل قول:
کرک Windows 7 آخرین کرک در پست اول
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336140
این کرکو من دانلود کردم و براش بردم ولی جواب نمیدهنقل قول:
زردي مربوط به داريور مانيتورنقل قول:
من زدم که اصلا تو task bar combine نشه ولی وقتی میرم رو آیتم ها جای این که مثل ویستا preview نشون بده مثل لیست حالت combine رو نشون میشده
چی کار باید بکنم؟:(
روي نورر كمباين كه بزني نبايد ديگه نشون بده
آقا این genuine ش هم درست نمیشهنقل قول:
یکی راهنمایی کنه لطفآ
ورژن 7600 نصب كن بعد كركش كن
حتما درست ميشه
ورژن 7022 هستنقل قول:
اگه اون بود که دیگه درست بود
متاسفانه نمیدهنقل قول:
همین وینذوز رو pc نصب کردم مشکل نداره ولی رو لپ تاپم این جوریه.
همین طور که تو عکس گذاشتم گزینه ی preview desktop with ... خاموشه! نمی دونم چرا. با این که تیک خورده خودش ولی کار نمی کنه ولی رو pc روشنه می تونم تیکشو بردارم یا تیک بزنم
تصویر:
کد:http://img216.imageshack.us/i/37783479.jpg/
بیین تو 2007 هم همین مشکل رو داری ..البته تو win 7....اگه نداشتی مشکل از 2003 شماست..اگه داشتی ..این از ایرادات win 7 هستش که هنوووووووووووووووز نسخه اصلیش که 1 ابان میاد...به دست همگان نریده..و اونی که شما نصب فرمودین نسخه کرک.....طبیعیه که مشکل داشته باشه..با نرم افزارهای بسیار کاربردی مثله ورد 2003...
اگر هم شما وردت رو فارسی کردی ..بهتره به انگلیسی بش گردونی بعد امتحانش کن...
حالا یه امتحانی بکن با 2007 بعد جوابشو بگو..
نقل قول:
دوستان یکی لطف کنه و اکتیو کننده ی genuine ویندوز 7 رو بزارهنقل قول:
من تازه ویندوز 7 نصب کردم و خیلی هم از این ویندوز خوشم اومده و از اون اولش هم منتظر اومدنش بودم حالا چند سوال دارم؟؟؟
1- این فعال سازی ویندوز چیه و به چه درد میخوره؟
2- در این سایت دوستانی فعال سازی گذاشتن بدون اینترنت این قضیش چیه؟
3- در ویندوز 7 نسخه Profesional و Ultimate با هم چه فرقی میکنند؟
4-در نسخه Ultimate آیکنهای دستکاپ من بزرگ هستن و هرجا هم گشتم جایی ندیدم که کوچیکشون کنم راه حل چیست؟
با تشکر
من حیلی وارد نیستم فقط اطلاعات شخصیه خودمو میگم دوستان تصحیح کنن:31:نقل قول:
1- فکر کنم برای آپدیت کردن لازم باشه
2-؟
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- روی دسکتاپ رایت کلیک کنید view->small icons
سلام من win 7 rtm 32 bit نسخه نهایی را از همین فروشگاه p30 world خریدم مشکل من در نصب کارت گرافیک هستش البته با ترفند هایی نصبش کردم ولی ویندوز aero پنجره ها شیشه ای نمیشن اما در ویستا شیشه ای میشد کارت گرافیک من جی فورس fx 5500 isja رم 768 لطفآ کمک کنید ؟
سلام من به مشکل دارم با سون اونم اینکه وقتی Sleep رو میزنم بعد که کامپیوتر رو روشن میکنم یه صفحه آبی میاد و ریست میشه بعد ویندوز بالا میاد !
مشکل چیه ؟
رمت چقدره؟نقل قول:
من وقتی میخوام بازی کرایسیس وارهد رو اجرا کنم کلیک که میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ویندوز من نسخه نهایی است
help me کسی نیست ترفندی برای درست شدن نمای aero باشه
یه تایپک مختص کرک 3ون ایجاد شده به اونجا سر بزنی حتما پیدا میکنینقل قول:
1-اگه روی ایکن my coputer راست کلیک کنی properties رو بزنی اون پایین یه روزشمار میبینی که بعد از تموم شدنش ویندوز شما رو محدود میکنه و نمیتونی از همه امکاناتش استفاده کنی اکتیو کردن باعث میشه اون روزشماره از کار بیفتهنقل قول:
2- تو اون تایپک میتونی کرکی رو برای از کار انداختن روزشمار پیدا کنی
3-ultimate کاملترین نسخه هست
4-میتونی دکمه ctrl رو نگه داری و با دایره غلتان ماوست اونارو به اندازه دلخواه دربیاری
مال منم همین جوری بود درایور کارت گرافیک ویستا رو پیدا کردم داونلود کردم درست شدنقل قول:
شما هم درایور کارت گرافیکت برای ویندوز ویسنا رو پیدا کن نصب کن درست میشه:31:نقل قول:
سلام من یه 4 روزی هست سون نصب کردم اکتیو کردم خیلی باهاش حال کردم تا امروز دیدم بعضی سایتا میرم حروف فارسی مربع مربع شده مشکل از انکودینگ هم نیستش فونت هم خیلی وقت پیش ریخته بودم بعدش درست بود کسی می دونه چیکار کنم