صفحه های قبل رو نخونده بودم! پس قدیمیه عکسنقل قول:
Printable View
صفحه های قبل رو نخونده بودم! پس قدیمیه عکسنقل قول:
سلام
ماشالله تركونديد....ايول:31:
كسي خبري از گوشي جديد سامي با سيستم عامل بادا خبر نداره؟(s9000) اصلا ميخواد بياد يا نه؟؟؟
دوستدار شما ياشار
سلام .
Orion و T2 هنوز نیومدن پیوستن به تاریخ :دی
TI همین الان Cortex-A15 رو معرفی کرد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 گیگاهرتز
فیلمهای 2D رو به 1080P 3D تبدیل میکنه !
تا 8 گیگ RAM ساپورت میکنه !
البته آخر سال 2012 میاد .
مخلصیم .کد:http://www.engadget.com/2011/02/07/ti-announces-omap-5-two-high-performance-and-two-low-power-core/
اوه از الان برای نیمه دوم 2012 برنامه ریزی شده
تا اون موقع Tegra 4 هم اومده: دی(شایدم Tegra 5)
نقل قول:
واو
اگه ۴ هسته ای کنن.....{۲ ضبدر ۴ میشه ۸ گیگاهرتز:8:}..........
........ رمم که ۸ ........
....... بذارن رو یه موبایل اونوقت ویندوز هفت کامپیوتر رو میشه روش بیاری بالا
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:31:
s9000 خبری نیست ازش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .
بالاخره اولین عکس از Samsung Galaxy S2 همین الان لو رفت .
مشخصات تائید شده توسط سامسونگ کنار عکس نوشته شده .
به گفته سامسونگ این بهترین طراحی بوده که میتونسته انجام بده .
این عکس توسط یکی از کارکنان سامسونگ گرفته شده که سامسونگ اعلام کرده کارمند مذکور رو اخراج کرده .
به دلیل لو نرفتن بیشتر این گوشی در اینجا گذاشتم .محتوای مخفی: GS2
مخلصیم .
ببین من حاضرم فشار مسئولیت به این سنگینی رو باهات شریک بشم هان :46:نقل قول:
نقل قول:
آقا خودمونیم این تکنولوژی عجب سرعتی گرفته!!!
لامصب نمیزاره یه 2 ماه با یه گوشی حال کنیم. :31:
والا همین الانشم فکر کنم بشه.نقل قول:
چون این مشخصاتی که من از GS2 دیدم، از نت بوکم قوی تره.
سی پی یو نت بوکم اتم 1.6 گیگاهرتزیه. که اوریون دو هسته ایه 1 گیگاهرتزیه. این که مال گوشی قوی تر.
رم هر دوشون یک گیگ ( جفتشون DDR3 ) اینجا که مساوی هستن.
از نظر گرافیکی، که می گن گلکسی اس 2 یه جورایی به Xbox 360 نزدیکه، که این جوری نتبوک من اصلا حساب نیست.
دیگه چی می خوای؟؟
فقط، یه ذره خبر سی پی یو چهار هسته ای رو کامل کنم که این شکلی استب نشه:
این سی پی یو کلاکش دو 2 گیگا هرتز نیست، که جمعا بشه 8. دو تاشون می تونن تا 2 گیگاهرتز بیان.
ولی دو هسته اش کلاکش خیلی پایین تره، برای کارای روز مره. که این شکلی باتری گوشی سره نیم ساعت خالی نشه...
چارتا چمله در باره ی این Cortex-A15:31:
در اين پلتفرم ، از دو هسته Cortex-A15 با کلاک حداکثر 2 گيگاهرتز و دو هسته Cortex-M4 برای کاهش بار Cortex-A15 ها و اجرای تسک های ساده تر استفاده شده است. هر هسته Cortex A15 حدود 50% افزايش پرفورمنس نسبت به هسته Cortex A9 در کلاک مشابه دارد و اين يعنی يک جهش بزرگ در توان محاسباتی.
OMAP5 با تکنولوژی 28 نانومتری ساخته شده که در نتيجه متوسط مصرف باتری را تا 60% نسبت به OMAP4 کاهش داده. نکته قابل توجه در مورد OMAP5 ، استفاده از PowerVR SGX544 به عنوان GPU بوده که بسته به نوع پياده سازی ، ميتواند از 2 تا 16 هسته داشته باشد و پرفورمنس آن ، 5 برابر بهتر از PowerVR 540 است.
اين پلتفرم ، به راحتی قادر به ضبط و پخش ويدئوهای استريوسکوپيک سه بعدی با کيفيت 1080P خواهد بود.
نمونه های اوليه OMAP5 در نيمه دوم 2011 آماده شده و پيش بينی ميشود ديوايس های مبتنی بر آن را در نيمه دوم 2012 شاهد باشيم.
سلامنقل قول:
اشکال نداره امیدواریم تا آخر 2012 سامسونگ هم اون سی پی یو 4 هسته ایش رو وارد بازار کنه Aquila quad-core
4 تا هسته 1.2Ghz
كسي نيست جواب ما رو بده:19::19::19:بعد كي galaxy s2 معرفي ميشه(تو نمايشگاه )؟نقل قول:
دوستدار شما ياشار
سلام رفیق .
الدار گفته چندتا گوشی با سیستم عامل بادا در MWC معرفی میشه ( همزمان با معرفی Bada 2.0 )
به احتمال خیلی زیاد یکیش هم High-End هستش . مثل Wave که پارسال معرفی شد .
GS2 هم روز یکشنبه مورخ 1389/11/24 ساعت 20:30 بوقت ایران معرفی میشه . ( از این دقیق تر ؟ :دی )
مخلصیم .
نقل قول:
lمیشه متن خبر رو بذاری :21:
البته متن چیزایی رو که گفته
متن خبر چی رو آواتار قشنگ ؟ :دی
اگه منظورت بادا هستش که الدار توئیت کرده بود . چند روز پیش .
مخلصیم .
نقل قول:
میشناسیش
اسمش غزل هست
خیلی توپه {اگه یکی مثل اینو خدا میداد به ما چی میشد:31:}
موضوع داره س...ک...س...ی میشه:27:
خوب متن همون توثیت رو بذار دیگه امیر گل:5:
تو این عکسه بهتره :
تو کیلیپش درست واینمیسه یه عکسی ازش بگیریم :دی
اگر پیدا کردی یکیشم واسه من بگیر :دی
116 ساعت تا پیدا شدن غزل ببخشید انهدام
جدا سامسونگ داره میشه Apple ها: دی
هنوز عکسی از GS2 نبوده؟
بابا سامسونگ محافظه کار:دی
توئیتر الدار رو چک کردم پیداش نکردم اعصابم خورد شد صفحه رو بستم :دی
حالا این دختره کیه ؟! اینجا شده تاپیک معرفی و بررسی دخترهای Unannounced :دی
فکر کنم امسال سامی همه کارمنداشو کرده تو قفس یه قفل کتابی هم زده درش که کسی عکس ازش بیرون نده :دی
مخلصیم .
سامسونگ اگه چیزی داشت تا حالا 100 بار لو رفته بود ... اصلاً سامسونگ نمیتونه اطلاعاتشو لو نده
من مطمعنم اصلاً چیزی وجود نداره که بخاد لو بره
یه احتمال دیگه هم هست که همین i9003 باشه که ریویوشم اومد :27:
حسن خان موتوری من نفهمیدم آخر سر شما با سامسونگی با ضدش؟؟؟:دی
سلام دوستان:5:
ببخشید که اینقدر دیر به دیر میامااااااااااااااااا:11:
بر طبق گزارش موسسه تحقیقاتی comScore , سامسونگ با رشدی 1.3% نسبت به سه ماهه سوم سال پیش , سهمی 24.8% را در سه ماهه چهارم سال 2010 در کشور آمریکا کسب کرده و همچنان بزرگترین فروشنده گوشی همراه در کشور آمریکاست و این در حالیست که اکثر رقیبان این شرکت در آمریکا با کاهش سهم خود از بازار گوشی همراه مواجه شده اند:
نکته قابل تامل در جدول فوق سهم شرکت امریکایی موتورولاست که برخلاف صحبتهای بعضی از فن بوی های متعصب این شرکت در مورد کیفیت و برتری محصولات آن, ضمن کاهش 1.7 درصدی سهم خود از بازار گوشی همراه در آمریکا , جایگاهی بهتر از سومی را در کشور مادر خود بدست نیاورده و این در حالیست که جایگاه اولی و دومی بازار موبایل آمریکا هردو در اختیار دو شرکت کره ایی سامسونگ و الجی است.
کد:http://www.comscore.com/Press_Events/Press_Releases/2011/2/comScore_Reports_December_2010_U.S._Mobile_Subscriber_Market_Share/%28language%29/eng-US
سلام دوستان:5:
بر طبق گزارش موسسه تحقیقاتی IDC , سامسونگ با رشد سالیانه 439 درصدی بیشترین رشد را در بین فروشندگان جهانی گوشیهای هوشمند در سال پیش داشته است :
این شرکت در سال 2010 توانست با فروش 23 میلیون گوشی هوشمند در سراسر دنیا جایگاه چهارمی فروشندگان جهانی گوشیهای هوشمند را برای خود تثبیت نماید:
سامسونگ امسال درصدد است که با فروش 60 میلیون گوشی هوشمند در سراسر جهان جایگاه دومی فروشندگان جهانی گوشیهای هوشمند را از آن خود نماید.
کد:http://www.blogorati.net/idc-samsung-smartphone-shipments-grew-439-in-q4-2010/
اولا اون دختر نیست زن هست:31:
دوما اسمش غزل خانوم هست
فامیلیش............. بمونهد تو خوماری
سرچش نکن تو گوگل که عکسی نداره و عکسهای آهنگ تصویریشو میاره
اگه خواستی بگو تا شمارشو بدم بهت امیر:31:
حسن تو هم خواستی هستا:31:
فعلا فقط دو تا شماره هست کسی دیگه ای درخاست نکنه:46:
اخه super amoled کم درخاست هم زیاده اوردیم برا همین دو تا بیشتر نمونده:46:
کسی از s9000 خبری نداره:40:
تقریبا ۸۰ ساعت ۸۰ دقیقه ۸۰ ثانیه و ۸۰ نانو ثانیه مونده به.........ا.....ن....ه...د......ا......م
نه والا منم دنبالشم:31:نقل قول:
[QUOTE=S@nti@go_s&k;4215122]ریویو سامسونگ کوربی
Samsung S3650 Corby
گوشیه خوشکلیه
سلام دوست دارم بيشتر در مورد اين گوشي بدونم:5::21:
سلام
سامسونگ قراره تو نمایشگاه mwc دو تا سنسور برای عکاسی در گوشی هاش معرفی کنه یکی سنسور 8 مگاپیکسلی و دیگری 12 مگاپیکسلی که طبق گفته سامسونگ این سنسورها در نور کم عملکرد بهتری نسبت به سنسورهای قدیمی داره.
ظاهرا این سنسورها میتونن عکسهایی مثل دوربین هایی که point and shoot هستن بگیرن!!!:5:
هر دو سنسور full hd فیلم برداری میکنن ولی سنسور 12 مگاپیکسلی در حالت full hd 60 فریم در ثانیه و در حالت hd 90 فریم در ثانیه و vga 120 فریم در ثانیه !!! فیلم برداری میکنه.
پس با این حساب اگه galaxy s 2 اینم روش باشه من میخرمش:31:
فعلا که به نظرم این دختره غزل:31: از گوشی بهتره.
3 روز و نیم تا معرفی GALAXY S 2 :46:
کد:http://www.samsunghub.com/2011/02/10/samsung-develops-8-and-12mp-imaging-sensor-with-backside-illumination-bsi/
سلام
باز هم این شرکت اپل گیر داده به سامسونگ که براش این بار صفحه آیپد رو بزنه اونم از نوع super pls lcd !!!:5:
ظاهرا این صفحه اندازش مثل قبلیه و زاویه دید و کیفیتش بهتره.:5:
کد:http://www.samsunghub.com/2011/02/10/samsung-to-provide-super-pls-lcd-to-apple-for-ipad-2/
پس با این حساب سنسور 8 مگاپیکسی(اگر رو Gs2 نصب بشه) فقط وضعیت تو نور کم بهتر میشه و فریم هاش مثل قبل میمونه.اینجوری حال نمیده:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه این سنسور 8 ایه نصب بشه خوبه که!
30 فریم برای Full HD و 60 فریم برای HD ...
آخه من روم زیاده می خوام مثل 12 مگاپیکسلیه باشه:47:ه:31::14:نقل قول:
خبر های جدید.
گلکسی اس 2 با سی پی یو ی اوریون نمی اد.
البته خیلی ناراحت نشید، چون هنوز امکانش هست که با سی پی یو ی دو هسته ایه سامسونگ بیاد.
موضوع اینه که اوریون فقط یه اسم رمز بوده برای سی پی یو ی دو هسته ایه سامسونگ. و وقتی تولید بشه، اسمش یه چیز دیگه اس.Exynos اسمیه که سامسونگ برای سی پی یوی جدیدش استفاده می کنه.
از دوتا کلمه ی لاتین گرفته شده که معنی هاشون می شه "smart" و "green" .
دیگه خودتون حساب کنید.
یه ایرادی که هست، اینه که سامسونگ گفته این سی پی یو در ماه ( های ) اینده، با کلاک 1 گیگا هرتز بیرون می اد.
یعنی، یا خبری که گفته بودن گلکسی اس 2 با سی پی یو ی 1.2 گیگا هرتزی می اد غلطه، یا خبری که گفته شده با سی پی یوی دو هسته ایه ساخت خود سامسونگ می اد بیرون...
به نظر من هنوزم همون Orion یا Exynos 4210 هستش .
گفته شده ماه دیگه تولیدش شروع میشه . GS2 هم خیلی زود بخواد بیاد 3 ماه دیگست !
به نظر من در MWC سامسونگ Exynos 4210 رو روی GS2 معرفی میکنه و ساختش رو از ماه دیگه شروع میکنه .
مخلصیم .
سلام
سایت samfirmware به نقل از pocketnow مشخصات GALAXY S 2 رو اینجوری اورده:41:
اگه اینجوری باشه من که نمیخرمش!!!:41:
کد:http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/6100368-samsung-galaxy-s-2-i9100-specification-
2 روز دندون رو جیگر بزارین دیگه: دی
ولی مشخصات بالا هم خوبه ها
جز GPUش که زیاد حال نداد: دی
این مشخصات بالا یکمی شبیه این HP جدیدا هم هستش ها:دی
همون GS خودمونه با پردازشگر DC :دی
خیلی زحمت کشیده :دی
پس رسما سامی منهدم شد !
×××
خب مثل اینکه مشخصات بالا یه جورائی الکی هستش .
توئیت زیر رو ببینین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مخلصیم.
یکی از سامسونگی ها نوشته اگه مشخصاتی که تازه منتشر کردین درست باشه من نمیخرم ! ولی نسخه ائی که من دارم تست میکنم خیلی از این مشخصات بهتره !
و اینکه سامی به روابط دوستانه مایکروسافت و نوکیا اهمیت نمیده چون :دی :
روت زیاده دیگه چه میشه کرد:46::31:نقل قول:
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
مفت نمی ارزه جز دوربینش:5:نقل قول:
ولی من فکر کنم این یه جور جنگ اعصابه که اینا راه انداختن
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
سلام امیر ...نقل قول:
راجع به رابطه این دو تا شرکت مذکور . بعد از مدت ها کشمکش و بحث و جدل ... Finally Microsoft raped Nokia :31:
اگه مشخصاتش این باشه من آتریکس میگیرم ....
خدا کنه این نباشه .....
داشتم فیس بوک رو همینطوری دور میزدم یکی از کارکنان سامسونگ مشخصات بالا رو تائید کرده ! تا اومدم عکس بگیرم از صفحش پاک شده بود !
خب دیگه امسال هم هیچی نداریم واسه پز دادن :دی حسن هی میگفت ما باور نمیکردیم !
مخلصیم .
از توی مشخصات بالا چیش بده؟ به جز اون RAM 512؟
دوستان بالا بودن رم دقیقا" چه تاثیری روی روند کار گوشی داره؟