وقتی داری بازی میکنی تو option دنبالش میگردی؟؟؟اگه آره باید قبل از play کردن بازینقل قول:
بری تو option بعد اونجا هست
موفق باشی
Printable View
وقتی داری بازی میکنی تو option دنبالش میگردی؟؟؟اگه آره باید قبل از play کردن بازینقل قول:
بری تو option بعد اونجا هست
موفق باشی
مال ما رو هم جواب بدین لطفا
Tony یک مرحله داره به نام ladi's night
که باید با tony بریم یک جا سوار هلیکوپتر بشیم بعد بریم یک جا نزدیک یک پارک....من تا اونجا میرم وقتی میخوام فرود بیام هیچ کاری نمیشه کرد توی نقشه هم چیز خاصی نیست!هیچ کلیدی کار نمیکنه هلیکوپتر روی هوا مونده و هواپیما و ماشینها هم رد میشن! فقط Escape که میزنم صفحه سیاه میشه و هیچ کار نمیشه کرد
سلام دوستان
من دیروز بازی gta iv رو با نام liberty city توی 5 دی وی دی تو بازار دیدم که ظاهرا شامل دو بسته مکمل گ.ی تونی و گمشده و لعنت شده هست.
سوالم اینه که آیا این دو بسته مکمل روی بازی اصلی نصب می شن یا فقط به طور جداگانه؟ آیا این 5 دیسک فقط شامل بسته های مکمل می شه یا شامل بازی اصلی هم می شه؟
وآیا این دو بسته مکمل به صورت مجزا توی بازار یا برای دانلود وجود نداره؟ چون من بازی اصلی رو دارم و این هم تعداد دیسک هاش زیاده...
ممنون می شم راهنمایی کنید
نه اونا با بازی اصلی کاری ندارن
یعنی ما هویج دیگه
دوست عزیز شما برنامه xlive رو نصب کردین؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام به همه
من تا آخرای بازی رو انجام دادم ولی بعد ویندوزم خراب شد سیو بازی رو برداشتم حالا ویندوز جدید زدم وقتی سیو رو میزارم سر جاش تو بازی ارور میده میگه لود نشد لطفا هارد خود را چک کنید
ویندوز قبلی xp sp3 الان باز همون
فک کنم تنظیمات xlive رو ورنداشتم چیکار کنم؟
دوست عزیز نقل قول کنید ببنیم سوالتون چی هستنقل قول:
یعنی ما هویج دیگه
نقل قول:كسي نبود كمك كنه؟نقل قول:
ورژن بازي:
روي EFLC.exe نوشته 1.1.1.0
و روي LaunchEFLC.exe نوشته 0.1.0.0
ديگه نميدونم منظورتون كدومش بود؟
نقل قول:
دوست عزیز نقل قول کنید ببنیم سوالتون چی هست
لطفا :42::42::42::42::42:نقل قول:
سلام به همه
من تا آخرای بازی رو انجام دادم ولی بعد ویندوزم خراب شد سیو بازی رو برداشتم حالا ویندوز جدید زدم وقتی سیو رو میزارم سر جاش تو بازی ارور میده میگه لود نشد لطفا هارد خود را چک کنید
ویندوز قبلی xp sp3 الان باز همون
فک کنم تنظیمات xlive رو ورنداشتم چیکار کنم؟
سلام
من G T A: Episodes from Liberty City رو تموم كردم واقعا جذاب بود ولي G T A:IV رو بازي نكردم كسايي كه دوتاشو بازي كردند كدوم جذابتره اگه G T A:IV جذابتره برم اونم بازي كنم چون واقا با G T A: Episodes from Liberty City حال كردم. ممنون ميشم راهنماييم كنيد
شما برای درک کامل جذابیت بازی باید اول iv رو بازی میکردید بعد میرفتید سراغ eflcنقل قول:
سلام
من G T A: Episodes from Liberty City رو تموم كردم واقعا جذاب بود ولي G T A:IV رو بازي نكردم كسايي كه دوتاشو بازي كردند كدوم جذابتره اگه G T A:IV جذابتره برم اونم بازي كنم چون واقا با G T A: Episodes from Liberty City حال كردم. ممنون ميشم راهنماييم كنيد
در کل مشکلی نداره iv هم عالیه
دوستان من هنوز مشکلم حل نشده بی آیید منو اینطوری راهنمایی کنید. من الان بازیو میخوام نصب کنم خب اینیستالو میزنم بازی نصب میشه فینیشو میزم تمام خب الان مرحله بعدیی که باید انجام بدم چیه؟؟؟
دوست من اگه تو بازی نمیره باید کرک بریزی ورژن بازیتون چیه تا کرکشو واستون پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان من هنوز مشکلم حل نشده بی آیید منو اینطوری راهنمایی کنید. من الان بازیو میخوام نصب کنم خب اینیستالو میزنم بازی نصب میشه فینیشو میزم تمام خب الان مرحله بعدیی که باید انجام بدم چیه؟؟؟
دوستمن من تو دی وی دیم هم کرک هست هم پچ همشونم ریختم ولی اررور میده FATAL ERROR RMN60 چند روز پیشم مشکلم گفتم چند نفر لطف کردن یه چیزایی گفتن انجام دادم نشد شما الان بگو من اینیستال کردم بعدش چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
همچین اروری برمیگرده به ویندوز چه نوع ویندوزی دارید؟نقل قول:
win7 x86 ولی مال ویندوزم نیست تو xp امتحان کردم نشد شما طرز نصبو بگو :.(......................نقل قول:
چند نکته رو میگم با دقت انجام بده:نقل قول:
1:ویندوز باید اکس پی سرویس پک 3 یا ویستا سرویس پک 1 یا سون باشه که سون دقیقا نمیدونم چه نسخه ای.اگر تو اکس پی یا ویستا نصب کنی راحتر هسته.
2:نرم افزار NetFramework2 و 3 رو نصب بکن.
3:دایرکت رو همراه با c++2005 نصب بکن.
موفق باشید.
با تشکر از شما. همه اینا نصب بود ام یه بار دیگم نصب کردم اما باز EFLC FATAL ERROR: DFA did not initialize properly. please make sure you are using LaunchEFLC.exe to launch the game :.(............نقل قول:
دوستان تو gta sa یه فایل بود به نام ه.ا.ت کافی که باعث می شد وقتی کارل با دوست د.خترش می رفتن توی خونه، بازی هم توی خونه رو نشون می داد و عملیات شب جمعه رو کنترل می کردیم که خیلی باحال بود. می خواستم ببینم gta iv همچین چیزی نداره؟
منم دیده بودمش جالب بودنقل قول:
دوستان تو gta sa یه فایل بود به نام ه.ا.ت کافی که باعث می شد وقتی کارل با دوست د.خترش می رفتن توی خونه، بازی هم توی خونه رو نشون می داد و عملیات شب جمعه رو کنترل می کردیم که خیلی باحال بود. می خواستم ببینم gta iv همچین چیزی نداره؟
ولی فکر نمی کنم این هم داشته باشه..........
آقا اونایی که نصب کردن چجورییییییییییی نصب کرددددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددن؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی یکی نیست جواب ما رو بده باید هر روز بیام بعد از 20 تا پست دوباره سوالمو نقل قول کنم؟
بابا واقعا که عجب انجمنی؟
دوست عزیز این لیست خطاهای موجود در بازیهنقل قول:
آقا اونایی که نصب کردن چجورییییییییییی نصب کرددددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددن؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینارو ببینین شاید مشکلتون حل شه
در ضمن یه عکس از اروری که میده بذاریدنقل قول:
RMN20 - نیاز به سرویس پک 1 ویندوز ویستا
RMN30 - نیاز به نصب سرویس پک 2 برای ویندوز 2003 سرور و 64 بیتی XP
RMN40 - نیاز به نصب سرویس پک 3 ویندوز XP
DD3D50 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - عدم پشتیبانی کارت شما از DirectX 9.0
TEXP110 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - بازی را دوباره اجرا کنید
DWIN20 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - بازی را دوباره اجرا کنید
DD3D10 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
DD3D10 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
DD3D30 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
DWIN30 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
DD3D20 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - دایرکت ایکس و آخرین درایور کارت گرافیکی خود را نصب کنید
DWIN10 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
DD3D60 -خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - کارت گرافیکی شما Shader 3.0 را پشتیبانی نمیکند
DD3D70 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
GPUP10 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
TEXP20 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
TEXP30 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
TEXP80 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
DD3D40 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - آخرین درایور کارت گرافیکی خود را نصب کنید
TEXP10 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - آخرین درایور کارت گرافیکی خود را نصب کنید
DD3D80 - بازی را دوباره اجرا کنید
STRB10 - بازی را دوباره اجرا کنید
RMN10 - بازی را دوباره اجرا کنید
STRM10 - بازی را دوباره اجرا کنید
STRM20 - بازی را دوباره اجرا کنید
BNDL10 - بازی را دوباره اجرا کنید
STBF10 - بازی را دوباره اجرا کنید
VOIC10 - بازی را دوباره اجرا کنید
RESC10 - کمبود حافظه ی مجازی سیستم - سیستم خود را ریستارت کنید
BA10 - کمبود حافظه ی مجازی سیستم - سیستم خود را ریستارت کنید
EA10 - کمبود حافظه ی مجازی سیستم - سیستم خود را ریستارت کنید
TEXP60 - عدم توانایی رندر رنگ ها در سطوح - دایرکت ایکس و آخرین درایور کارت گرافیکی خود را نصب کنید
TEXP70 - عدم توانایی در رندر عمیق سطوح - دایرکت ایکس و آخرین درایور کارت گرافیکی خود را نصب کنید
AE10 - کمبود رم - بعضی از برنامه ها را بسته و بازی را دوباره شروع کنید
PC10 - عدم شناسایی دستگاه D3D - درایورهای کارت گرافیک خود را دوباره پاک و نصب کنید
TF10 - توانایی رایت کردن بر روی دیسک موجود نیست - بازی را دوباره شروع کنید
WS20 - سیستم خود را ریستارت و یا بازی را به صورت صحیح دوباره نصب کنید
WS30 - سیستم خود را ریستارت و یا بازی را به صورت صحیح دوباره نصب کنید
ممنون ازینکه سعی میکنی خوابمو بدی اما دوست خوبم همین صفحه قبل گفتم این می نویسهنقل قول:
EFLC FATAL ERROR: DFA did not initialize properly. please make sure you are using LaunchEFLC.exe to launch the game
که بالاشم مینویسه FATAL ERROR RMN60
باور کن تو عکسشم همینو که نوشتم نوشته.
Sucks= مزخرفهنقل قول:
با این سیستم
cpu: core 2dou E7500 (2.93*2
vga: 9600gt
ram: 4
میشه gta liberty city رو روی تنظیمات medium و high بازی کرد؟؟؟؟؟؟
سيستم مننقل قول:
vga: 9500gt
ram: 2
Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz x 2
بازي روي high هست ولي روي very high يه كم صحنه آهسته ميشه
البته يكي از دوستان سيستمي مشابه من داشت ولي روي low بازي ميومد
روی High میشه بازی کرد فقط مشکل افت فریم و بتا گذشت کمی از بازی و شدید تر شدن افت فریم هست که ما می گیم بازی به خوبی اجرا نمیشه ببینید بارها گفتم سیستم شما هرچقدر هم که قوی باشه نباید انتظار داشت به این راحتی ها و توی رزولیشن های بالا فول فریم بازی کنید روی تنظیمات بالا. تازه اگه هم براتون مهم هست باید به فکر یه کارت گرافیک 256 بیتی یا بالاتر باشید کارت گرافیک GTX 285 فکر کنم 512 بیتی هست بالای 500 هزار قیمتشه. البته اینم کافی نیست CPU هم باید یه چیز درست درمون باشه مثلا دو هسته ای فوق العاده قوی یا 4 هسته ای من 3.2 GHz چهار هسته ای دارم ولی بازم مشکل افت فریم دارم دلیلشم استفاده از کارت گرافیک 9400 GT هست که می دونید 128 بیتی هست پس بی فایده هست.
سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم، موقع نصب 5 تا دی وی دی به خوبی نصب و کامل شد. اما موقع اجرا خطا میگیره و همچین پیغامی میده : xlive.dll not found
مشکل از کجاست؟
این فایلو دانلود کنید و بریزین محل نصب بازینقل قول:
سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم، موقع نصب 5 تا دی وی دی به خوبی نصب و کامل شد. اما موقع اجرا خطا میگیره و همچین پیغامی میده : xlive.dll not found
مشکل از کجاست؟
کد:http://www.4shared.com/file/fqyqPHcv/xliveless-0999b7.html
--------------------------------------------------------------------------
حالا یه نتیجه گیری میکنیمنقل قول:
روی High میشه بازی کرد فقط مشکل افت فریم و بتا گذشت کمی از بازی و شدید تر شدن افت فریم هست که ما می گیم بازی به خوبی اجرا نمیشه ببینید بارها گفتم سیستم شما هرچقدر هم که قوی باشه نباید انتظار داشت به این راحتی ها و توی رزولیشن های بالا فول فریم بازی کنید روی تنظیمات بالا. تازه اگه هم براتون مهم هست باید به فکر یه کارت گرافیک 256 بیتی یا بالاتر باشید کارت گرافیک GTX 285 فکر کنم 512 بیتی هست بالای 500 هزار قیمتشه. البته اینم کافی نیست CPU هم باید یه چیز درست درمون باشه مثلا دو هسته ای فوق العاده قوی یا 4 هسته ای من 3.2 GHz چهار هسته ای دارم ولی بازم مشکل افت فریم دارم دلیلشم استفاده از کارت گرافیک 9400 GT هست که می دونید 128 بیتی هست پس بی فایده هست.
دوستانی که میخوان این بازی بدون افت فریم بازی کنن برن یه کنسول بخرن
چون یه بازی پورت شده ارزش این همه خرج کردن رو نداره..................
وای وای چه جوابایی!!!!!!:18:
آدم کیف میکنه:41:
سلام.
توی بازی the lost and the damed یه ماموریتی هست که اسمش رو فکر میکنم diamond on the rough باشه،همونی که داخل یه موزه هست و niko رو هم اونجا میبینه.
من وقتی که این ماموریت رو میرم و آدمای اون دو تا ماشین سفید وسیاه رو میکشم و اون سامسونت رو میرم و به جیم تحویل میدم....وقتی که لودینگ میادکه دیگه ماموریت تموم شه ،دیگه همونجا روی لودینگ وا میسه و هرچی هم صبر کنی تموم نمیشه!!
نمیدونم چی کار کنم؟
لطفا یه راه حل!
اگرم نیست سیو بازی رو بهم بدید لطفا
رقص توي اين بازي چجوري انجام ميشه من توي يكي از مراحل با niko كه با يه دختر بايد برقصي گير كردم. اگه ميشه كامل توضيح بديد
ممنون
آقا من با شهر سمت راستی مشکل دارم همونجا که با لوئیس مرحله B هست و با جانی باید اولین مرحله E رو رفت توی اون شهر...اصلا خیابان ها و ساختمان ها درست لود نمیشن!خیلی سرعت میاد پایین اگر هم مرحله ای اونجا رفتی یا ESC زدی قفل میکنه!
چکار کنم؟
سلام
من gta iv رو دارم کرک 1.0.7 رو که نصب کردم دیدم ای اف ال رو هم تو منوش داره .
برای بازی efl باید چیکار کنم؟ دانلودش کنم؟ حجمش؟ اگه اینطوره لینکش رو لطف کنید....
ممنون.
همش w s a dرو بزن وقتی گفت hold دکمه های w s a d روبگیر بعد خودش تا یه عددیمیشماره وقتی تموم شد LMBوRMBرو بزننقل قول:
رقص توي اين بازي چجوري انجام ميشه من توي يكي از مراحل با niko كه با يه دختر بايد برقصي گير كردم. اگه ميشه كامل توضيح بديد
ممنون
تمام!
در ضمن نیکو که توی این بازی نیست!!
ما لوئیس هستیم
این سیو بازی کجاست می خوام ویندوز عوز کنم ؟
چرا کسی جوابمو نمیده؟:44::44::44::sad::sad:نقل قول:
دوستان TLAD طولانی تره یا TBOGT من TBOGT تموم کردم خیلی زود تموم شد! حالا از نظر اونایی که جفتشو تموم کردن کدومش قشنگتر بود؟؟ راستی با این همه پول چیکار میشه کرد؟ تو TBOGT حتی لباسم نمیشد خرید؟!
این بازی کدی ترینری چیزی نداره؟؟؟