دوستان تو تهران نسخه سالم این بازی رو کدوم شرکت بیرون داده ؟
Printable View
دوستان تو تهران نسخه سالم این بازی رو کدوم شرکت بیرون داده ؟
آقا خواهشا جواب بدیدنقل قول:
دوستان واسه PC همین که میخوام ACT III مرحله ی Contingency رو بازی کنم میپره بیرون و ارور میده
تو مرحله نمیره فقط توی لودینگ میپره بیرون
ارورش رو هم نشون نمیده فقط اون پایین مینویسه ارور و منم باید Close کنم
آقا خواهشا کمک کنید
خیلی داشتم حال میکردم که اینجوری شد
در ضمن من وقتی خریدم اصلا توی بازی کرک نداشت همچنین نسخه ی 4 دی وی دیه هستش و واسه Boysteam هم نیست
دوستان دقت کنید این قدر تکرار نکنید برای حل کردن اررور ACT III که از بازی میپره بیرون از این پچ استفاده کنید :
بعد از این که Extract کردین حالا تو هر جا یه فایل با آیکن زرد میاد به نام Cod 6 patcher فایل رو باز کنید next کنید و این آدرسو بهش بدین (حالا هر کی یه جا نصب کرده)
Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
اینم لینک دانلود
کد:http://boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
همون ماله بز تیم رو بگیر :دینقل قول:
این پچ رو که تو پست بالا دادم رو بریزی درست میشه 140 کیلوبایته
سلام
دوستان راهی برای اینکه بشه دوتا یوزر با هم بازی کنند پیدا نشد. منظورم اینه که ما دو نفری می خوایم بازی کنیم یعنی به صورت جدا هر کدوم برای خودومون مرحله تک نفره رو بریم مثل قبل که هرکی یه پروفایل جدا درست می کرد و بازی خودشو میکرد اما این بازی پروفایل نداره . باید چکار کرد. ساخت یوزر اکانت ویندوز هم فایده نداره چون سیو هاش تو خوده دایرکتوریه بازیه.
شما کلا بازیو پاک کن دقت کن هچ اثری از بازی نمونه !نقل قول:
دوباره نصب کن کرک خودتو جایگزین نکن
این دو تا رو امتحان کن :
کد:http://rapidshare.com/files/305004097/COD.MW2.Razor1911.Crack.rar
کد:http://rapidshare.com/files/305041657/CODMW2.PROPER.CRACK_SKIDROW.rar
به DirectX هم ور نرو فقط نصبش کن.
جایی تو فولدر بازی کپی نکن
ببین تو فولدر بازی این دو تا فایل هست یا نهنقل قول:
steam_api.dll
SteamAPIUpdater.dll
یکی هم به ما کمک کنه :19:نقل قول:
دوست عزیز این بازی 1 داستان نداره !!!نقل قول:
در مورد 2 تیم نیروی ویژه ی آمریکا هست که هرکدوم درگیر یه سری مسائل میشن .
مثلا یه گروه که Capitan Price بود تو شماره قبلی با نیرو های روسی درگیر شد
یه سری دیگه هم با نیروهای القاعده و تروریستی
Play online with GARENA
کد:http://208.117.236.70/watch?v=8mM85C8iiAU
دوستان بالاخره منم دیشب بازی رو گرفتم .
واقعا میشه گفت محشره .
مرحله های متنوع و گیم پلی عالی .
یه خوبی مال من این بود که کرک نداشت !
یعنی بازی رو نصب میکنی و بدون نیاز به چیزی میره تو بازی ( اگه کسی خواست تو پروفایلم بگه میتونم بهش برسونم )
در کل همه چیز این بازی عالیه .
اگه گیرم بیاد حتما نسخه ی اصلی این بازی رو میخرم .
چون واقعا ارزشش رو داره .
دمت گرم اگه بشه عالی میشه ها !نقل قول:
مال منم کرک نداشت و مال boysteampc بود و مشکل ACT 3 رو داشت که خدارو شکر حل شد.
موفق باشید.
دیشب بازی رو تموم کردم
کی بود می گفت بازی خیلی کوتاهه ؟ به نظرم با easy بازی کرده بوده
من که اصلا احساس نکردم بازی کوتاهه
شما تو بازی محیط کوهستانی و برفی ، جنگلی ، صحرایی ، آبی رو خواهید دید ! دیگه بیشتر از این هم تنوع مگه میشه !؟
خیلی از بازی های FPS یه داستان سطحی رو می سازن اما این بازی یکی از نقاط قوتش بدون هیچ شکی داستان فوق العاده اش هست که چیزی نمی گم تا خودتون تجربه کنید
گرافیک بازی خوبه اما عالی نیست دلیل ساخت همچین گرافیکی که روی مرز حرکت می کنه اینه که بازی روی حالت مولتی پلیر بدون لگ اجرا بشه و اینکه روی کامپیوتر های بیشتری اجرا بشه اما پیشرفت های خوبی هم داشت مثلا ذرات آتش خیلی قشنگ کار شده
بزرگترین کمبود این بازی فیزیکش هست در حالی که Bad Company 2 تا حدی پیش رفته که میشه کامل ساختمون رو خراب کرد اما تخریب پذیری توی MW2 سطحی و از قبل تعیین شده هست که برای این عنوان ضعف بزرگی محسوب میشه
دست کارگردانان بازی رو باید بوسید ! به قدری کارگردانی صحنه ها زیبا هست که غرق در بازی می شید صحنه هایی از داستان که نمی گم ! به قدری قشنگ کار شده که شما رو تا مرز گریه کردن هم می بره !
موسیقی های بازی هم فوق العاده هستند در بعضی از صحنه ها که اتفاق هایی می افته (مربوط به داستان ) در واقع موسیقی نقش بسزایی روی تاثیر گذاری روی شما داره و من در یه سری از صحنه ها بازی رو ول کردم داشتم موسیقی رو گوش می کردم که منو سریع کشتن ! :دي نزاشتن حال کنیم !
صداگذاری ها هم که دیگه عالیه صدای داد و فریاد و مخصوصا Man's Down که من خیلی حال می کنم باهاش ! واقعا مبارزات رو هیجانی کرده صداگذاری شخصیت ها هم که بسیار بسیار عالی هست اما در بعضی موارد Lip Sync خیلی قوی نیست
در آخر هم تیتراژ بازی واقعا فوق العاده بود و ذوق هنری سازندگان رو نشون می داد
اگه از MW خوشتون اومده هیچ دلیل نداره دو برابر از MW2 خوشتون نیاد !
این بازی بهترین بازی FPS ای بود که بازی کردم
داستان 9.5
گیم پلی 10
گرافیک 8.5
موسیقی و صداگذاری 10
امتیاز کل 9.5
منم حدوده دو ساعتی تا اینجا بازی کردم .
باید بگم modern warfare خیلی بیشتر بهم چسبید تا این بازی . به نظره من که گرافیکه modern warfare از این بازی هم بهتر بود .
من که روی high بازی کردم خیلی عالی بود گرافیک.
موفق باشید.
من فقط بازی رو به خاطره MPمیخرم خدا کنه بتونن این قسمت حک کنن راستی کسی از این موضوع خبر جدیدی نداره؟
سلام
دوستان بازی چطوره؟ ارزش خرید داره ؟؟
چند مرحلست ؟؟
ممنونم :11:
من بازی رو نصب کردم 3 dvd هم بود اما توی مرحله ی سوم |ACT توی لودینگش ارور میده میاد بیرون cod6 patcher رو هم نصب کردم اما درست نشد خواهشا کمک کنید
ممنون
سلام
وقتی میریم تو بازی گزینه ی وسطی با گزینه ی چپی چه فرقی داره؟
اینو دیگه شرمندتم....دنبال پروندتم:31:نقل قول:
(چه خبره توی این تاپیک از دیشب ساعت 3 تا حالا سه صفحه پیش رفتید:18:)
دارم به به جاهایی میرسم تو مولتی پلیر ... کار کرد خبرتون می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سری بازی COD:MW2 باز هم نشون داد که بهترین بازی FPS دنیاست.از همه نظر عالیه،از نظر گرافیک و کوتاهی داستان هم که بچه ها توضیح دادن و تقریبا درست هم گفتن،ولی دلیل اصلی تغییر نکردن زیاد بازی سیاست بیشتر جذب کردن مشتری در بخش مولتی و تک نفره است،چون این بازی واقعا عامه پسنده!
در مورد اون مرحله که مردم رو واقعا مثل پشه تو فرودگاه میکشید (NO RUSSIAN)یک توضیح بسیار کامل از شخصیت MAKAROVتروریست شخص اول بازیه که به خون خواهی ZAKHAIOV دست به این کارها میزنه!!!اول مرحله هم میگه که اینجوریاست و اشخاص نیتونن برای مدیدن این صحنه ها مرحله روSKIP کنن حتی در وسط مرحله!!!پس زیاد دلخور نشین،تهیه کنندگان بازی میخواستن نیت پلید تروریست هارو واضح نشون بدن!!در آخر این مرحله MAKAROV شمارو هم میکشه که این نشون میده ایشون به هیچکس رهم نمی کنه!
بابا من بازیو خریدم خیلی خفنه!اون مرحله ای که یخ نوردی داره آخرشه!
خبر مهم **************** بلاخره مولتی پلیر Modern warfare 2 کرک شد .
بازی از طریق hamachi اجرا می شود ، کرک مولتی پلیر رو هم از این جا دانلود کنید
اینم نحوه کرک کردن مولتی پلیرکد:http://marketfull.ir/games/iw4mp.rar
کد:http://208.117.236.70/watch?v=8mM85C8iiAU&feature=related
لینک دانلود hamachiکد:http://208.117.236.70/watch?v=pgCz92x927w&feature=related
سرور hamachi ایرانی :کد:https://secure.logmein.com/hamachi.msi
user: mw2-ir
pass: 123
دوست عزیز دو گروه انگلیسی و آمریکائینقل قول:
کاپیتان پرایس انگلیسی هستش مثل مک تاویش
لطفا کمکم کنید
من در قسمت act 3 modern warfare 2 به مشکل برخوردم چون وقتی میخواد لود بشه error میده
چکار کنم pleas help me
برادر تونستی کاری بکنی؟نقل قول:
من بازی رو ندارم ، وگرنه با هم تستش می کردیم
مال منم مشکل act 3 رو داره چکار کنم pleas e help me
بله 4 ساعت گیم پلی داشت من 5 ساعته بازی رو تموم کردم ...نقل قول:
2 ساعت 4 شنبه رفتم 2 ساعت 5 شنبه ...
دیگه ببخشیدا بازی اومده یکسری هم تموم کردن دیگه بنظرم مشکلی نداره نقل قول بکنم یا نه البته باید بصورت مخفی میذاشتم تا کسایی که تموم نکردن داستان رو نفهمن .. :46:
اینی که تو دادی کار نمی کنه میگه همچین یوزری وجود ندارهنقل قول:
بله اون کرک مشکل داره و کار نکرد باز باید منتظر بود ..
باید وایسیم ببینیم Tekno gods چی کار می کنه !
بله منم همین نظر رو دارم. این محیط MW 2 یک جوری شده. بیشتر شبیه Rainbow Six Vegas شده و از اون حالت زیبای COD 4 دراومده.نقل قول:
راستی یکی قشنگ داستان بازی رو توضیح بده که مثلا جنگ چرا توی ایالت ویرجینیا ی آمریکا اتفاق افتاده ؟ :18:
چرا همش شخصیت های بازی عوض میشن. لطفا کامل توضیح بدین. فقط آخر داستان رو لو ندین!
گزینه وسطی مراحلی هست که داستان بازی رو پیش می بره ...نقل قول:
راستی برای مولتی پلیر هست ....
چپی هم special ops هست که مراحل اضافه بر داستان هست که باید امتیاز مورد نظر رو در اون مرحله بگیرید ...(به صورت ستاره ای هست)
چون اکثر شخصیتا مردن،تازه 5 ساله بعدهنقل قول:
بله مثل اینکه USA اینسری از کشور خودشم مایه گذاشته:دی
جالبی اینجاس که صدای GAS مرحوم رو گذاشتن رو شخصی به اسم GHOST
سلام. لطفأ در مورد محتوای بازی چیزی نگین!! خیلی ها هنوز بازی نکردن و نمی خوان که چیزی در مرود خط داستانی و اتفاقات اون بدونند!نقل قول:
نمیدونم تو مرحله چندمشه.
اونجا که هلیکوپتر سقوط میکنه. بعد یکی از سربازها بهت یه تفنگ میده. بعد اسیر میشه .
مرحله بعدیش تو لودینگش erorr میده. و میاد بیرون.
مشکلش کجاست؟
نقل قول:
قسمتی از داستان فلش بک هست تا بفهمی شفرت کی بوده ....
اون جایی هم که توی امریکا هستی موشک تو اسمون منفجر میشه مرحله بعدش داستان رو از یه بعد دیگه نشون میده یعنی زمانی که پراس و ghost و soap در محل پرتاپ موشک حضور داشتن تا کاربر متوجه بشه اون یکی بعد داستان رو که چه اتفاقی افتاده !!! ...
کسایی که بازی رو تموم کردن بخونن
محتوای مخفی: سوال