مدلی هست که وقتی میذاری تو گوشت و میخوابی ! گوشت رو بالشت باشه ! گوشت رو درد نیاره ؟؟
Printable View
مدلی هست که وقتی میذاری تو گوشت و میخوابی ! گوشت رو بالشت باشه ! گوشت رو درد نیاره ؟؟
سلامنقل قول:
این یه قلم رو دیگه شرمنده! :دی همه هدفون ها به نحوی در حین خواب عذاب آور می شن.
شاد باشین :دی
سلام
من میخوام این گوشی را بگیرم و لی بین مینی و معمولی موندم.راستی مشکی قشنگتره یا نقره ای؟؟؟؟راسته روی مشکیش اثر انگشت میمونه؟؟؟
نقره ای؟ سفید هست نه نقره ای!نقل قول:
من به همین دلیل سفیدش رو انتخاب کردم!
من مشکی دارم..........آره..............نسبت به سفیدش اثر انگشت روش میمونه!
ولی مشکیش یه چیز دیگه هست... ابهت داره!!! :دی می شه بهش گفت سیاه قشنگ...! :5:
خب منم واسه همین خریدمش دیگه! : دینقل قول:
ولی مشکیش یه چیز دیگه هست... ابهت داره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می شه بهش گفت سیاه قشنگ...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با لنش مشکل دارم
هرکاری می کنم وصل نمی شه یعنی میتونه شناسایی کنه اطراف امواج هست ولی هرکاری می کنم وصل نمی شه و صفحه برام باز نمی کنه
دوستان کسی تا حالا از لنش استفاده کرده ؟
یه مشکل دیگه هم که دارم هرکاری می کنم برنامه مسنجر (ebudy)روش نصب نمی شه :41:
----------------نقل قول:
هیچ مشکلی نداره و خیلی ها از WLAN استفاده می کنند و قرار نیست که هر لنی را که پیدا کرد بتونید بهش وصل بشید کلا 3 حالت برای راه اندازی WLAN از طرف فرستنده وجود داره حالت اول FREE هستش که اگر شما اینگونه WLAN را شناسایی کنی به راحتی بهش وصل می شی
حالت دوم حالت 64 بیتی هستش که فرستنده تو این حالت پ رمز عیور 5 حرفی تعیین می کنه و شما برای وصل شدن باید رمز ورود 5 حرفی را وارد کنید
حالت سوم حالتی 128 بیتی هست که فرستنده یک رمز عبور 13 رقمی تغیین می کنه و شما برای وصل شدن نیاز به دونستن رمز 13 رقمی دارید و فرق این حالت با حالت دوم اینه که فرستنده می تونه برای کاربر مهمان یک پروفایل جدا با امکانات محدود تعیین کنه و مثلا دانلود را ممنوع کنه و دیگر قابلیت حالت سوم اینه که فرستنده می تونه رمز عبور خود را به حالت Encription تعیین کنه و در این حالت حتی با دونستن رمز 13 رقمی هم نمی تونید وصل بشید و نیاز به یک فایل Key در گوشی یا هر گیرنده دیگه ای که می خواد از این WLAN استفاده کنه نیاز دارید
اگر چیزی غیر از این ها بود شما گوشیت را مستر ریست کن درست می شه
این مشکل هم دقیقا با مستر ریست رفع می شهنقل قول:
موفق باشی
این کاری که گفتید رو انجام دادم ولی کمپلت حافظه پرید خدودا یه گیگ برنامه و بازی روش ریخته بودم حالا راهی برای برگردوندنش است؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::41:
-------------------نقل قول:
عجب!!
از کی تا حالا حافظهPhone memory یک گیگ شده که ما نمی دونستیم!!
با مستر ریست فقط حافظه Phone memoryپاک میشه که شامل شماره تلفن و اس ام اس و برنامه هایی که به هر دلیلی به اشتباه رو این حافظه نصب کرده باشی و اصلا ربطی به حافظه هارد و مموری کارد در صورت موجود بودن تو گوشی نداره
مگه اینکه شما به اشتباه هارت رو فرمت کرده باشی که فکر نمی کنم این کار انجام شده باشه
نه منظورم این بود که ی گیگ اطلاعات ازم پریدنقل قول:
که الان چک کردم دیدم جاشون عوض شده به قسمت دیگه ای رفتن ولی بازم چند تا برنامم پاک شدن البته زیاد مهم نبودن
من اینترتم باز همون مشکل رو داره سنت و رسیود داره ولی صفحه باز نمی کنه
(من خودم وایرلس دارم می خوام از طریق روتره وایرلسم با موب وصل شم )
آیدین جان درست می گه...نقل قول:
مستر ریست تنها حافظه تلفن رو به همراه تماس ها، پیام ها و غیره پاک می کنه. ربطی به دیسک سخت داخلی یا کارت حافظه بیرون نداره. نکنه هارد رو ناخواسته فرمت کردی؟؟؟ :19:
سلام من ان 97 گرفتم
الان آپدیتش v20 هست
میخوام گوشیو -- کنم لطفا راهنمایی کنید البته با آموزش -- و بگید گوشیمو آپدیت کنم یا نه؟
ستاره مربع 0000 مربع رو بزن و راحت با GPRS به v22 آپدیت کن.نقل قول:
اول اینکه خرید این 2گوشی اصلا توصیه نمیشه یا صبر کن N8 یا سامسونگ i8910نقل قول:
مشکلات N97:
1-کم بودن فضای درایو C که تو بهترین حالت با هارد ریست میشه 62 مگ
2-رم پایین (128 مگ)
3-CPU ضعیف (434 مگاهرتز)
N97 مینی مشکل شماره1 رو نداره چون NAND مموری اون بجای 256 مگ 512 مگ هست.
اما صفحه مینی تو نور آفتاب افتضاحه و قابل خوندن نیست.
باید تنظیمات روتر رو چک کنی.نقل قول:
سلام
من دیروز این گوشی را گرفتم ولی خیلی باهاش مشکل دارم.
1-چه جوری ویدئو های با فرمت flv را اجرا میکنه؟؟؟ برنامه ای مثل core player نداره؟؟؟
2-بعضی از ویدئو ها را شناسایی نمیکنه توی video &tv؟؟؟
3-gps و قطب نماش چه جوری کارمیکنه؟؟؟
4-این گوشی مثل n95 کدک نمیشه؟؟؟آخه ا اون این کارا کردم flv را خوند.
ممنون اگه کمکم کنید.
شما اون 32 گیگ رو پرش کردی؟ : دی...........آخه درایو C به چع کاری میاد خدایی؟.........وقتی 32 گیگ حافظه داخلی داری میری روی C فایل ذخیره میکنی یا برنامه نصب میکنی؟.....همین کم مونده بود که بگن حافظه N97 کمه! : دینقل قول:
مشکلات N97:
1-کم بودن فضای درایو C که تو بهترین حالت با هارد ریست میشه 62 مگ
درایو سی گوشیم میگه جا نداره چیکار کنم وقتی میخوام آپدیت کنم پیغام میده جا نداره
سوالی پرسیدی که جوابشو خودت می دونی!!!:19:نقل قول:
خب خالیش کن...! آهنگ ها، فیلم ها و غیره رو از توش خالی کن بریز توی هارد دستگاه.
هیچ آهنگ و عکس و چیزی روش ندارم آخه فکر کنم اس ام اس هام زیادت شده آره؟؟؟
------------نقل قول:
دوست عزیز شاید فایلهای کوکی و کش زیاده تو گوشیت! یه بار کن به صورتی که می گم
برو به مسیر Meno=>Web=>Options=>Clear privacy update و گزینه All را بزن
امیدوارم مشکلت حل بشه
موفق باشی
آقا کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟نقل قول:
--------------نقل قول:
ببین عزیز دلم این مشکل مربوط به کدک فایل تصویریته و فایلهای نوع flv مربوط به فلش پلیرها هستند پس قانونا باید فلش پلیر گوشی یا کامپیوتر اجرا کنه که متاسفانه فقط حرف مفت زده شده و گوشی که حتی فلش لایت روش نصبه نمی تونه اجراش کنه!
حالا دوای درد چیه؟
اینه که شما باید از برنامه های مبدل تصویر به فرمتهای دیگه استفاده کنی که بتونه فایلت رو به فرمت قابل پخش برای گوشیت تبدیل کنه
اما چه برنامه ای؟
من خیلی تو این انجمن دیدم که دوستان گله می کنن چرا فلان فایل mp4 یا فایل دیگه اجرا نمی شه و فقط صداش میاد!
این دقیقا مربوط به کدک فایل تصویری هست که نرم افزار مبدل نتونسته دقیقا برای گوشیتون تبدیل کنه منم این مشکل را داشتم اما با تست انواع نرم افزار فهمیدم که بهترین مبدل برنامه Total Video Converter هست که واقعا به درد گوشیها می خوره
اما چون گوشی شما N97 هست و بالاترین کیفیت تصویر را داره و اسم گوشیت در لیست این برنامه نیست باید مثل من به صورت Custom و روی فرمت Mp4 تبدیل کنی که اگر دوست داشتی بگو تا تنضیماتش رو مخصوص گوشیت بگم که وقتی تبدیل کردی و به دیگران نشون دادی یننده فکر کنه داره فیلم با کیفیت نگاه می کنه و لذت ببره
موفق باشی
ببینم... برای نصب برنامه از کامپیوتر اقدام می کنی؟ ( یعنی گوشی رو وصل می کنی به کامپیوتر، سپس در کامپیوتر روی فایل دابل کلیک می کنی و سپس باقی مراحل نصب رو از گوشیت ادامه می دی؟ )نقل قول:
واقعا متاسفم برای نوکیا که از این پلیر استفاده میکنه این real player هیچ چیز پخش نمیکنه 3gp هم به زور پخش میکنهنقل قول:
اصلا به فکر نگاه کردن فیلم روی این گوشی نباش
این مثلا غول نوکیاست !!!!!
توی وژن 22 که اصلا پلیرش اپدیت نشده در صورتی توی 5800 شده V50
آره از کامپیوتر نصب میکنم با برنامه ovi pc sueit نصب میکنم? چطور مگه؟نقل قول:
الانم با گوشیم آنلاینم میشه ایملت رو بهم بدی کارت دارم یه ایمیل به من بزن داشته باشم
میلت رو این میله منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی برنامه او وی پی سی سئویت رو نداری ورژن جدیدش رو لینکه مستقیمش رو بهم بدی؟
تا حالا برنامه فیس بوک واسه گوشی ان 97 دیدی؟ اصلان وجود داره؟
سلامنقل قول:
مشکل همین جاست! این یه باگه که از گذشته روی گوشی های نوکیا بوده. هر برنامه ای رو که نصبی از کامپیوتر کلیک می کنی، روی گوشی می ریزه و پس از نصب کامل دیگه پاکش نمی کنه. ذره ذره حافظه این جوری پر می شه! :13:
راه حل: گوشی رو توی حالت -- بگذار؛ توی پوشه Installed Apps بگرد دانبال هر چی فایل خام برنامه هست و همه رو پاک کن.
راه حل بسیار ساده تر!! : گوشیت رو مستر ریست کن.
آخرین فیرمویر n97 i سفید چنده؟اگه آپدیت کنم تو سرعت gps تاثیر داره؟
روی N97 من فابریک این برنامه بودش!نقل قول:
-----نقل قول:
تایید می شه منم N97 mini دارم و از اول روش بود با کلی برنامه های دیگه
ورژن 11 برنامه فیس بوک روش هست !
راستی فیس بوک با گوشی کار میکنه یا طبق معمول لیفتره؟
فیلتره و شما باید تو گوشیت ای پی عوض کنی اما برنامه یوتیوپ از پروتکلی استفاده می کنه که راحت کار می کنهنقل قول:
salam
mishe be man komak konid gps gooshim ra rah bendazam. vaghti mikham video aydin_eb7777 ra down load konam nemizarei
sharmande phingilishi neveshtam !!!!
فرمویر خوبه هنوز نیومده ؟
فرمویر خوبه هنوز نیومده ؟
پس چرا ماله من نداشت؟ حالا چیکار کنمنقل قول:
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
برنامه ای نیومده که بشه ویدیو های یوتوپ باهاش دانلود کرد؟
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
ورژن 11 رو چجوری باید بریزم از کجا بیارم؟نقل قول:
ورژن 11 که میگی مربوط به کدوم برنامه میشه؟
برنامه ای نیست که بشه ویدیو های یوتوپ رو باهاش دانلود کرد؟
گوشی رو در حالت -- قرار بدم منظورت چیه یعنی در حالت آفلاین قرار بدمنقل قول:
اگه گوشیم رو مستر ریست کنم برنامه هام و شماره تلفنهام پاک میشن؟
از تو ستینگ باید مستر ریست کنم؟
چرا ایمیل زدم جواب ندادی؟
خواهشا جواب سؤالاتم رو بی زحمت بده ممنون میشم