بابا ميزنم نميشهه چكار كنم چجوري جون من بگو امير جون اين stylus چي هست منظورتون با دقته tab كنم منظورتون همون فشار بدم روش با انگشت ولي نميشه
Printable View
بابا ميزنم نميشهه چكار كنم چجوري جون من بگو امير جون اين stylus چي هست منظورتون با دقته tab كنم منظورتون همون فشار بدم روش با انگشت ولي نميشه
به این کار میگن کالببره کردن تاچ اسکرین.
stylus = قلم.
با انگشت نه. با قلم فشار بده روش! (دقیقا" وسط علامت +)
من نميفهمم چجوري بايد اين كارو كنم يعني رامي كه نصب كردم مشكلي نداره وقتي گوشي روشن ميشه 2 تا بوق ميزنه بعد صفحه ويندوز موبايل مياد بعد 1 نوشته مياد نميدونم 1 چيزي تو مايه هاي tab screen مينويسه بعد روش كه ميزنم 1 صفحه باز ميشه ميزنه align screen كه 1 علامت + هست رو صفحه ولي هر چي روش ميزنم هي جا به جا ميشه چكار كنم
من قلمشو از طرف كه رفيقم بود نگرفتم چكار بايد بكنم نميشه از چيز ديگه اي استفاده كرد الانم اصفهانم بهش دسترسي ندارم يعني اگه با قلم روش بزنم درست ميشه حتما بايد قلم خودش باشه؟؟؟؟
دلنگیزکم!
با خودکار (یا یه چیز نوک تیز) بزن وسط اون + هر جا رفت دوباره تو هم وسطش رو با خودکار فشار بده! کلا 5 بار باید بزنی وسط او + تا صفحه تنظیم بشه.
دمت گرم مرد حالا 1 قسمت اوكده به اسم stylus ا.نجا چكار كنم درست skip بزنم يا next
من next رو زدم ولي 1 قسمت حالا اومده pop-up menus هيچ دكمه اي نداره امير خان
والا نمی دونم چون من امنیا ندارم!
فعلا skip کن کارت راه بیوفته. بعدش برو از کسی که امنیا داره اینو بپرس...
الان گوشي رو خاموش كردم و دوباره صفحه رو كاليبره كردم حال دوباره امدم قسمت stylus كدام گزينه رو انتخاب كنم next يا skip
بالاش نوشته single-tap an item to select it. tap and hold .... نوكرتونم اگه زود جواب بدين تو دلم غوقاست
نوكرتونم درست شد دمتون گرم با دكمه تشكر نميتونستم ازتون تشكر كنم دمت گرم اير خان گوشيم بالا اومد منو بگو ميخاستم گوشيمو فلش كنم
منم چند روز قبل رام رو عوض کردم و a2 گذاشتم.
قبل از اون از j9 استفاده میکردم که بد نبود.
اینو هم باید مدتی بگذره ببینم از لحاظ باتری چطوره.
چطوره خوب هست چه قد باتري نگه ميداره من كه الان گوشيم درست شده ولي تو اپديت قبلي كه نميشه گفت با رام فابريكه خودش 10 ساعت زوري نگه ميداشت اين skin هاشو از كجا باد بگيرم اگه سايت خوب ميشناسي معرفي كن ممنون
سلام دوستان یک سوال داشتم آیا میشه این گوشی رو هک کرد مثل نوکیا
تا جایی که من فهمیدم امنیا روی حافظه ی فلش داخل خودش کلا 35 مگابایت فضای خالی داره , از اونجایی که برخی از نرم افزار ها حتما باید روی این حافظه نصب بشن و نمیشه اونها روی مموری کارت نصب کرد , آیا این ظرفیت کم مشکل ساز نیست ؟؟؟
آیا میشه این گونه نرم افزار ها رو روی اون حافظه ی 16 گیگی داخلی نصب کرد ؟؟؟
در ppc چیزی بنام محدودیت وجود نداره. پس لازم نیست گوشی هک بشه...نقل قول:
سلام دوستان یک سوال داشتم آیا میشه این گوشی رو هک کرد مثل نوکیا
اتفاقا" داره دوست عزیز ...مثلا" تا هک نشه نمیشه بازیهای ان گیج روش اجرا کرد که هنوز ممکن نشده و شاید اصلا" نشه ..........نقل قول:
بازیای انگیج ؟؟ (سیمبین ؟؟؟ ویندوز ؟؟؟!!!)
اگر همچین کاری شدنی هم باشه راه انجامش هک کردن گوشی نیست ، کرک کردن برنامس . چون چیزی که نمیذاره برنامه های انگیج رو گوشیهای غیر نوکیا و غیر انگیجی اجرا بشه مهدودیت سخت افزار یا سیستم عامل نیست ، محدودیت تو برنامه های انگیجه !!!
دوستان براي اينكه صداي زنگ از اول زياد پخش بشه...ويواش يواش زياد نشه بايد چيكار كرد.........
اون گزينه ها را هم من تعقير دادم باز نشد
دوست عزیز ممنونم که جوابم رادادینقل قول:
یه خواهش دارم جواب این سوال من رو بدید من را از گم راهی نجات بدبد
من رو گوشی ان 73 ام هزارو خرد ه ای مسیج دارم که نمی خوام انها را از دست بدم با این حال میخوام اونها را رو گوشی که میخوام بخرم بریزم از دوستان سوال کردم گفتن اگه گوشی مثل ان 96 بخری میتونی بعد هک مسجها رو به قسمت مربوطه خودش کپی بکنی مسجها با هما شمار ها وکیفیت رو اون سوار میشه حالا چون دلم این i900 و i8510 خوب گرفته میخوام یکی از اینها رو بخرم حالا موندم چکار کنم از یک طرف این دو گوشی چسبیده به دلم از طرف دیگر مسجهام برام خیلی مهمه :41::41::41:
دوستان عزیز , من یک ویدئو پیدا کردم که توش Widget جدید رو نشون میده , خیلی باحاله , حتما ببینید !!!!
کد:http://www.youtube.com/watch?v=vfzc8fQDg2E
از کجا میشه Widget اضافی برای امنیا گیر آورد ؟؟؟
این Widget ها کجا نصب میشن ؟؟؟ منظورم اینه که روی حافظه 16 گیگ میشه نصبشون کرد یا نه ؟؟؟
دوستان این مسیج سنتر امنیا کجاست من نتونستم پیدا کنم همون مرکز شماره خدمات واسه اس ام اس .
با توجه به اینکه من الان از رام k3 استفاده می کنم ، الان حافظه گوشیم دقیقاً 53.54 mb خالی داره ، که تاحالا برای من برای نصب نرم افزراهای مختلف مشکلی پیش نیاورده.نقل قول:
با توجه به اینکه i8510 هم از سیستم عامل سیمبین استفاده می کنه ، شما با نصب یه نرمافزار تحت سیمبین که بتونه از SMS ها بک آپ بگیره ، می تونی مسیجهاتو بهش منتقل کنی ، اما برای امنیا فکر نکنم راهی داشته باشه ، مگر اینکه مسیجهاتو TEXT کنی.نقل قول:
واقعا اگه قیمت امینا از 500 بیاد پایین خیلی مصخرستتتتتتتت!!!!!!!!
من این تاپیک رو دنبال نکردم و زیاد توی خط windows mobile نیستم.
اگر ممکنه به طور مختصر ،مشکلات و کمبودهای Omnia رو به نظر خودتون بهم بگید.
هیچ گوشی ای بدون عیب و نقص نیست و قطعا امنیا هم یک ایراداتی داره.فقط میخوام با توجه به نوع مشکلات امنیا و نیازهای خودم ،گوشی رو انتخاب کنم.
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
مهمترین عیبش نداشتن جای قلم و سوکت 3.5 وگرنه از نظر من نسبت به قیمتش گوشیه بسیار خوبیه
نقل قول:
دوست عزیز ممنون شما همچنین برنامه ای سراغ داری که بتونه از ان 73 بک آپ بگیره و رو 8510 کپی بکنه
دوستان از کجا بفهمیم رام جدید اومده الان جدیدترین رام چیه با تشکر
سلام. من 2-3 روز نبودم. نمی دونستم اون حرفی که در مورد بازی asphalt دم این همه مورد توجه قرار میگیره!!!! امروز اومدم دیدم یکی از دوستان یه تاپیک برای این بازی ساخته... خدا رو شکر که الان همه این بازی رو دارن......
والا من خیلی وقته دیگه تو نخ گوشیهای سیمبین سری 60 نیستم ، از 3-4 سال پیش که 6630 داشتم تا حالا.نقل قول:
نقل قول:
بهترین برنامه PC Suite من تا حالا چند بار از اس ام اس ،شماره تلفن ، نت ، یاداوری و غیره بک آپ گرفتم و رو گوشی های دیگه سری سیمبین رستور کردم.
آره نمیدونم چرا این پاکت پی سی سریع داره هی قیمتش افت میکنه توی گوشی شاپ که معمولا 20 - 30 تومن از بازار گرانته الان زده 500 تومن پس تو بازار باید حول و هوش 470- 480 باشهنقل قول:
از یه طرف برای اونی که میخواد بخره خوبه چون میاد پایین از یه طرف وقتی خریدی دیگه دوست نداری بیاد پایین چون ارزش گوشیت داره افت میکنه
اما چون الان قیمتش توی آمریکا 480 تا است پس باید همون مقدار توی ایران هم بمونه
فعلا از این پایین تر نمیاد
عزیز این گوشی شاپ مطمئن هست ؟؟؟ میشه بهش اطمینان کرد ؟ یک وقت گوشی کار کرده بجای نو نده ؟؟؟نقل قول:
با سلام به همگي
من كاربر جديدم ميخواستم بپرسم كه چراقوه امينا چجوري روشن ميشه
نه بابا این حرفا چیه ، گوشیشاپ یکم گرونفروشه ( که اونم از ترس تعذیرات این دو سه ماهه قیمتاش خیلی مناسب شده) ولی قطعا کلاه بردار نیستن !!!نقل قول:
عزیز این گوشی شاپ مطمئن هست ؟؟؟ میشه بهش اطمینان کرد ؟ یک وقت گوشی کار کرده بجای نو نده ؟؟؟
دوستان سلام لطفا راهنمایی کنید چجوری میشه شارژ یو اس بی رو غیر فعال کرد ؟ خدایی پدر باطریم دراومد!!!!!!!!
گوشی شاپ زده 540 تومن.
معمولا جاهایی که فروششون بالا هست تغییرات قیمتشون بیشتره. چون زیاد جنس تو انبار نمیمونه.
البته دیدم که یه کارت حافظه 8 گیگ هم همراه اون 540 تومنیه بود!!
راهي وجود داره كه نرم افزاراي جاوا رو main memory ريخته نشه؟