بگو بینم .
Printable View
بگو بینم .
از اول قرار بود من بسازم
از وقتی که تو اومدی نظر همه عوض شد .
یک کاری بکنم که بفهمی اسپم چیه !
اقای حجت صفا جون انلاین هست الان :31:نقل قول:
نگه دار واسه شب
الان شده 4 نفر ...
نمیگم چون ادب دارم
چون جنبه دارم
چون عقده ای نیستم
چون خودخواه نیستم
چون احترام به بزرگتر واجبه
فهمیدی ؟؟؟
+
روزه هم هستم
چه فرقی داره حجت....حالا هر کسی بسازه تنهایی که نمیتونه پیش ببره بالاخره باید همه کمک کنن دیگهنقل قول:
سلام
منم پیوستم
ولی هیچی بلد نیستم:دی
حجت چرا گیر دادی من بسازم ؟ چه فرقی میکنه کی بسازه ؟
خیله خوب ، بابا ، فهمیدیم روزه ای !نقل قول:
روزه هم هستم
حمید جون بیا یاهو ایدی دارم بهت اموزش میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سام چقدر پول داری مخوای تو بسازی ؟نقل قول:
بله ؟؟!نقل قول:
حجت چرا گیر دادی من بسازم ؟ چه فرقی میکنه کی بسازه ؟
آفریننقل قول:
خیله خوب ، بابا ، فهمیدیم روزه ای !
+
تولدمه :31:
ok بابا .
من اصلا میرم گروه خارجی ها جاسوسی میکنم وقتی ورژن جدید اومد بریزن شهراتونو سوسک کنند .
حالا که این طور شد هیچ کمکی هم نمیخوام بکنم
ما هم دو روزه شروع کردیم.نقل قول:
هر سوالی داری بپرس.
بابا هنوز لول یکهنقل قول:
سام چقدر پول داری مخوای تو بسازی ؟
نمیدونم از پریروز چیکار داره میکنه !!!
در ضمن , تولدت نمبارک
من عمرا !!! مگر اینکه روضه به مغزم اسیب بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سام چقدر پول داری مخوای تو بسازی ؟
لطف کردید :40:نقل قول:
در ضمن , تولدتنمبارک
راست میگه بابا من هنوز دارم به زور میرم لول 2 :دی
بچه ها 30 دقیقه دیگه من 2:30 ساعت توی زمین کار کردم به نظرتون اگه بفروشم میرم لول 2 ؟
منظورم از نمبارک مبارک نباشه بود.
شوخی کردم بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاسوسیم شوخی بود .
من الان یه جایی افطار دعوت شدم باید برم.
Bye Bye همگی دوستان
فقط تو دعوت شدی ؟نقل قول:
جای ما هم بخور ...
بای بای!
آقا شهر نسازید! لول آپ کنید فعلا" تو شهر کار کردن خیلی سخته..میلاد الان حداقل باید لول 12 باشه ولی هنوز تو 10 مونده!
لول بالا باشید راحت میتونید شهر بسازید آپگردیش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو برای آواتارم گذاشتم.
باحاله !
شیرین عقله !
آره فقط من و مامانم
مدرسه هستش :d
بای با
همه باید قدرتمون رو روی یه شهر بذاریم تا لول 10 راحته ولی بعد از اون سختهنقل قول:
اگه دنبال پول دراوردن باشیم بهتره
میتونیم نوبتی بیایم تو شهر پول خرج کنیم بریم بیرون
راستی آرتاس جون تولدت مبارک.اصلا حواسم نبود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من لولم امشب ساعت چهار میشه 8 یا 9 .... فعلا هم نمیسازم 10 بشم میسازم (البته اگه کسی نخواد بسازه )نقل قول:
فقط به بچه ها بگم که خیلی سخته که شهر رو اپگرید کنیم ... باید خوب تلاش کنیم و هی پول بریزیم
وقتی که هتل درست شد با توجه به منطقه شلوغی که انتخاب میکنیم درامد خواهیم داشت
ممنون هادی جاننقل قول:
راستی آرتاس جون تولدت مبارک.اصلا حواسم نبود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم کردی :40:
SPAMP30- Level 7 Dueling level 7 Rank 6083کد:javascript:WMap.scroll_map_to_player(36885);
ارتاس جون تولدت مبارک :40:نقل قول:
اِ !! وحید ! تولدته ؟! مبارکه ! شدی چند ساله ؟
سام شما چی نمیای شهر ؟
خوشحالم کردی :40:نقل قول:
(توی تاپیک ترایبال وارز هم فک کنم گفته بودی یا همینجا که جواب دادم :31:)
سلام دوستان
منم برای شهر هستم. الان لولم 8 هست و تا شب انشالله میشه 9 (یه اشتباه کردم الان فقط یک اسکیل کم دارم تا q رو انجام بدم. مجبورم با کار های الکی لول آپ کنم)
فقط برای شهر لطفا کسی که میزنه برنامه داشته باشه. مثلا کیا رو می خواد دعوت کنه. هر نفر چقدر پول بذاره و چقدر کار کنه. اول چیا رو می خوان بسازن و ...
فکر کنم این جوری خیلی بهتر باشه
14 .......نقل قول:
اِ !! وحید ! تولدته ؟! مبارکه ! شدی چند ساله ؟
سلام بچه ها چه خبرا؟
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 13 (13 کاربران و 0 مهمان)
aRThaS_08, *ali*, *alimachal*, hadi_gamer+, hamidreza72, Hannibal Spammer, IceLord, merikhi, mohsenali, MR.Punisher, S A M+
راستی کسی که پستامو پاک نکرده؟
سلامنقل قول:
راستی کسی که پستامو پاک نکرده؟
اگرم پاک کرده باشه نمیفهمی چون پخ نداری
خیلی خوبهنقل قول:
اسم شما تو بازی چیه ؟
اونجا حرف بزنیم ...