هیچ DVD پلیری ، فایلهای با رزلوشن یا کدک HD باز نمیکنه.نقل قول:
Printable View
هیچ DVD پلیری ، فایلهای با رزلوشن یا کدک HD باز نمیکنه.نقل قول:
من فیلیپس 3350 دارم اونم HD باز نمیکنه. چرا دی وی دی پلیر ها اچ دی رو باز نمیکنن؟؟
به فرمت خاصی تبدیل کنیم نمیخونه؟
اگه فایل HD رو با نرم افزار convert x to dvd تبدیل به دی وی دی کنم میخونه؟
متاسفانه dvd پلير ها توي اين رنج قيمت نميتونند hd رو پخش كنند اكثرا
اگه تبديل كنيد به divx يا vob كه همون فرمت رايج اكثر dvd هاست ميتونه اجرا كنه
جدا راست میگی؟نقل قول:
پس من به فکر تعویض نباشم ؟
چون کاملا راضی هستم و همه کارامو را میندازه
چطور ممکنه ؟نقل قول:
پس این hdmi دکور هست ؟
اونایی که hd باز میکنند چه قیمتی دارند ؟نقل قول:
برای دایویکس 720*480 رزولیشن خوبیه که تبدیلش کنم ؟
يك مطلب جديد در مورد فروشندگان صوتي و تصويري و كلي كامنت هاي موافق و مخالف در وب آقاي برزين شايد براتون جاب باشد.
[HTML]http://hometheater.blogfa.com/post-86.aspx[/HTML]
متاسفانه يا خوشبختانه اكثر ودقيقا همه dvd پليرهاي كنوني البته در رنج هاي قيمتي پايين منظور زير 300 نميتوندد hdپخش كنندنقل قول:
همينطوره شما بهتر عوض نكني
تقريبا دكوريه hdmi منتها خوب خروجي خيلي بهتري ميده نسبت به بقيه پورتهاي خروجي قطعا
اونهايي كه hd باز ميكنند و بلوري رو ساپورت ميكنند 400 به بالا البته pioneer bdp- 120 هست كه 320 تومان هست
اره 480p تقريبا رزولوشن خوبيه واسه دايوكس هرچند ultradivx نيست
شما چرا يك multimedia hd playerبا قيمت خوب حول و حوش 130 نميگيريد؟
نقل قول:
HDMI دکور نیستش چون وقتی دستگاه Upscaling 1080 انجام میده ، تصاویر با رزلوشن 1080 توسط پورت HDMI ارسال میشه.
این دیگه چیه ؟نقل قول:
چه فرقی با dvd player داره ؟
من میگم وقتی hd باز نمیکنه خروجی hdmi چه کارایی داره ؟نقل قول:
خودم حدث میزنم برای عکسها بهتره
چون عکسها سایز بزرگی دارن د
دستگاه كوچكي است كه اكثر فايلها رو تا رزولوشن فول اچ دي باز ميكنه بدون دردسر وقيمت مناسب انواع واقسامي دارد :46: اندازه كف دست وusbميخوره و ميتونيد بهش فلش يا هارد اكسترنال بزنيد و فايلها تون رو مستقيم اجرا كنيدنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=300976[/HTML]
خوب ميتونيد خروجي بهتر وشفافتري بگيريد از همون فايلهاي غير hd اگه اين دستگاهها رو با يك دستگاه معمولي مقايسه كنيد شاهد همون upscaling و تصوير برتر البته نسبت به ساير دستگاهها خواهيد شد
البته من حرف شما رو تاييد ميكنم هم نظريم :10:
حالا قدر گوشی ویواز را میفهمم
که خودش hd فیلم میگیره
و hd را هم اجرا میکنه
این دستگاه باید جالب باشه وقت کنم نگاش میکنم
من فكر نميكنم vivaz بتونه mkv رو باز كنه كه اگه اينطوره كارش درسته واقعا :18:نقل قول:
تا جايي كه در جريان هستم قرار گالكسي mkv رو اجرا كنه براي اولين بار
در مورد hdmedia player ها واقعا گزينه اي خوبي هستند براي دوستاني كه انواع فرمت ها رو ميخوان داشته باشند :46:
mkv نمیدونمنقل قول:
و فکر نکنم بتونه
ولی همین که mp4 hd اجرا میکنه خودش مزیته
فقط مشکل اینه که خروجی تی وی hdmi نداره و 3 فیش هست
حالا بیخیال
این hd player اره خوبه
مال وسترن دیجیتال هست خوبه (ایول داره وسترن امروز هم هارد 1 ترا وسترن گرفتم :40: )
یه مشکلی دارم
تصاویری که از ----- ضبط میکنم را دی وی دی پلیر باز نمیکنه
فرمتشون ts هستند
BLUERAY پليرها ميتونند پخش كنندنقل قول:
WD به راحتي پخش ميكنه :46:
سلام
دوستان يك پلير ساده در حد 60 تومان چي پيشنهاد ميكنيد
خودم بين پايونير DV-120 فيليپس DVP3111 مرددم؟
پايونر 320 بگير 75 تومان ديزاينش هم قشنگتر شده كليد ها هم مشكي شده وزيبانقل قول:
فيليپس 3350 به قيمتت ميخوره يكم بيشتر 3360 ميتوني داشته باشي كه خيلي عاليه :46:
ممنون از راهنمائي اتان
چون من دستگاه را براي كسي ميخواهم كه ميخواد به تي وي معمولي وصل كنه به خاطر همين امكاناتي مثل خروجي hdmi يا up scaling به كارش نمياد و نخواهد آمد!
فقط در حد پخش dvd و vcd وحالا احيانا پخش از روي رم يا فلش باشه
اگه كيفيت ستخت واين مسائل براتون مهم نيست چرا از دستگاههاي چيني استفاده نميكنيد با امكانات فوق العاده تر واقعا نسبت به مارك هاي اريجينال؟ با قيمتهاي خيلي مناسبنقل قول:
به نظر من پلیر زیر خیلی خوبه هم از نظر مالی هم از نظر امکاناتش:20:
مدل:samsung F1080
مشخصاتش:
فرمتهای قابل پخش:MP3,WMA,MPEG-4,DIVX,JPEG
پورت:HDMI
دارای مبدل دیجیتال به آنالوگ 14 بیتی
خروجی ویدئوی کامپوزیت
خروجی های صوتی کواکسیال
صدای دالبی دیجیتال سراند
کلید های لمسی
قیمت:100 الی115 تومن
اینم لینکش
:21:کد:http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?products_id=208
سلام یه dvd player میخوام حدود 60 تا 90 تومان hdmi داشته باشه divx بخونه usb داشته باشه و قابلیت اتصال به گوشی
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلامنقل قول:
فكر ميكنم فقط مدل هاي جديد سوني اين امكان داره كه با گوشي سوني اريكسون ارتباط برقرار كنه, باز 100% اطمينان ندارم.
در مورد HDMI و USB تمام مدل هاي بالاي برند هاي مختلف اين دو امكان را دارند.
دوستان سلام
دیشب دی وی دی پلیر ال جی 9750 رو به قیمت 90 هزار تومن گرفتم
کابل اچ دی ام ای هم روش بود که با اون پلیر رو وصل به ال سی دی کردم
سلام
الان وب آقاي برزين را ديدم يه تحليل از آمپليفار جديد ياماها نوشتند. ببينيد.
[HTML]http://hometheater.blogfa.com/[/HTML]
سلام دوستان.
من دی وی دی پلیر پایونیر مدل 420 دارم . من دو تا فایل با فرمت Avi و با رزولیشن 720 *1280 رو توی یه دی وی دی ریختم و گذاشتم که دستگاه بخونه ولی پلیر نتونست این فایل ها رو نشون بده و پیغام میداد که این رزولیشن رو ساپورت نمیکنه ؟ حالا به نظر شما مشکل کجاست ؟ مشکل در فرمت این فایلها هستش یا کلا این پلیر ها نمیتونن فایلهای با کیفیت بالا که روی دی وی دی رایت شدن رو نشون بدن ؟
در ضمن اینم بگم که توی تنظیمات دستگاه مقدار خروجی 1080 * 1920 هستش با کابل hdmi . ولی نمیدونم چرا به یه فایلی که حتی فول اچ دی هم نیست گیر داده و نمیتونه نشونش بده ؟؟؟؟؟
حالا من برای رفع این مشکل چیکار کنم ؟ با تشکر
دوست عزيز ممكن مربوط به كدك خاص يا متفاوت فيلمتون باشه شما فيلم ديگه هاي هم امتحان كرديد با اين فرمت؟نقل قول:
420 ميتونه فايل هايي با رزولوشن fullhdرو اجرا كنه مشكلي نيست
[HTML]http://www.pioneer.eu/eur/products/42/84/222/DV-420V-K/specs.html[/HTML]
هیچ دی وی دی پلیری رزلوشن بیشتر از 576*720 رو اجرا نمیکنه.نقل قول:
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
تنها راه حلش کانورت کردن به رزلوشن 576*720هست.
سلام
آیا خرید پلیر فیلیپس dvp-3360 با قیمت 80 معقوله ؟
چیز بهتری با این قیمت میشه خرید ؟
عرضم به حضورتون كه اقا مهدي يك دي وي دي پلير چيني مارك suniya فكر كنم بود 720p رو فرمت دايويكس ميتونست پخش كنه فيلم beuwolf رو باهاش ديديم 60 تومان خريده بود البته يكم گاهي ريپ ميزدنقل قول:
ما در مورد برندها و مدلهای معروف بازار بحث میکنیم نه برندهای چینی.نقل قول:
اخه من توي جملتون چيني نديدم :46:
ممنون از ز زحماتي كه براي دوستان ميكشيد :10:نقل قول:
هیچ دی وی دی پلیری رزلوشن بیشتر از 576*720 رو اجرا نمیکنه.
بله خوبه....نقل قول:
با عرض احترام، جمله تون غلطه!نقل قول:
هیچ دی وی دی پلیری دیسکهای با فرمت DVD-Video با رزلوشن بیشتر از 576*720 رو اجرا نمیکنه.
علتش هم بخاطر رعایت استاندارد مربوطه هست وگرنه کافیه یک چیپ پردازنده/شتاب دهنده قویتر داشته باشه تا حتی محتوای 1080P با بیت ریت بالا را هم پخش کنه.
کاری را که یک برند چینی می تونه انجام بده، برندهای معتبر چند سال قبلش بدون شک انجام دادن چون بودجه R&D چند برابر اون برندهای چینی داشتن.نقل قول:
ما در مورد برندها و مدلهای معروف بازار بحث میکنیم نه برندهای چینی.
برادرم یه دی وی دی پلیر پرتابل LCD سرخود از بانه گرفته که فیلمهای با رزولوشن 720 رو هم پخش میکنه اما همراه با نویز به صورت نوارهای پهن سبز رنگ:46:.
البته تا اونجائیکه من یادمه اولین Mp3 پلیرهایی که اومد و من به قیمت 67 تومن گرفتم و یه هفته بعدشم سوخت (مارک acc) چینی بودن!نقل قول:
اون موقع مغازه دارا حتی نمیدونستن MP3 چی هست. وقتی یه CD با 190 تا آهنگ MP3 واسه تست با خودم برده بودم شاخ دراورده بودن :31:
قبول دارم ماکهای معتبر تکنولوژی رو زودتر بدست میارن، اما شاید به دلیل ریسک کمتر تا وقتی مطمئن نشدن اونو به بازار نمیفرستن.
مشکل از بازار محل سکونت شماست که مارکهای متفرقه زودتر توش میاد والا مطمئن باشین اول برندهای بزرگ ساختنش.نقل قول:
البته در مورد پشتیبانی از فرمتهای نوظهور که هنوز جا نیافتادن حق باشماست. مثلا اولین دستگاههی پلیر که قابلیت پخش فایلهای mpeg raw و mkv داشتن، مارکهای کمتر مشهور بودن (باز هم نه کمپانیهای چینی صرفا کپی کار)
سلام.خسته نباشید.
من حدود 30 صفحهی اول این تاپیک را خوندم و بقیه را نه.اگر سوالم تکراری است ببخشید:
همان طوری که گفته شده philips مدل 5996 و یا 5965 میتونه dvd ها و یا divx و ... رو از فلش بخونه .حالا آیا میتونه از روی هارد اکسترنال هم بخونهو اصلا آیا میشه هارد اکسترنال رو بهش وصل کرد؟هارد من هم اینه:
seagate 1 terabyte
مرسی
سلام دوستان یه دی وی دی پلیر خوب با پشتیبانی از دایویکس و زیرنویس فارسی و خلاصه تکمیل دیگه :31:
هر مارکی از مارکهای معتبر باشه مشکلی نیست ؟
مرسی دوستان
سلامنقل قول:
ال جي خيلي ارزون و عالي هست.
فيليپس كمي گران تر با همون كيفيت و امكانات ال جي براي فرمتهاي فشرده شده
---------- Post added at 03:32 AM ---------- Previous post was at 03:30 AM ----------
سلامنقل قول:
نه نميشه!! فقط به مدل هاي گران قيمت دي وي دي ركوردر ميشه و بعضي از مدل هاي مديا پليرهاي موجود.
بنابر چیزهایی که در فروم های خارجی خوندم philips 5990/5996 اکثر هارد اکسترنال ها رو ساپورت می کنه به دو شرط:نقل قول:
1.فرمت هارد FAT32 باشد
2.هارد آداپتر داشته باشه یعنی تغذیه ی برق جداگانه.
سلام قیمت این مدلا الان چنده؟نقل قول:
بهترین ها الان تو بازار اینا هستن؟؟/
به كجاي اين پلير هارد ميخواي وصل كنيد!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک
من یک دی وی دی رکوردر سونی مدل RDR-HX-725 دارم. یک هفته پیش بدون هیچ علتی دستگاه قفل کرد. فقط کلمه Welcome که همیشه موقع روشن کردن دستگاه اول می آید ، دیده می شود. هیچ کار دیگری نمی کند. چند بار هاردریست کردم. چند روز از برق کشیدم شاید درست شود. ولی درست نشد. آیا کسی هست که با چنین مشکلی روبرو شده باشد؟ ممنون می شوم اگر کمک کنید.