فعلا که قصد عوض کردن مانیتور را ندارم نهایت تا 5 ماه دیگهنقل قول:
این تکنولوژیCUDA مربوط به کارت گرافیکه؟ کارش چیه؟
در ضمن من به طور حرفه ای بازی نمی کنم گهگاهی با دوستان می خوام یه بازی دو نفره مثل فیفا 2011 بازی کنیم
نظر اخرتون چیه؟
Printable View
فعلا که قصد عوض کردن مانیتور را ندارم نهایت تا 5 ماه دیگهنقل قول:
این تکنولوژیCUDA مربوط به کارت گرافیکه؟ کارش چیه؟
در ضمن من به طور حرفه ای بازی نمی کنم گهگاهی با دوستان می خوام یه بازی دو نفره مثل فیفا 2011 بازی کنیم
نظر اخرتون چیه؟
CUDA در کارت گرافیک های شرکت Nvidia میباشد که با استفاده از اون با یه پردازنده ضعیف هم میتونید بازی کنید حالا این مهم نیست!شما میتونی GTX460 بگیری که بعدا مانیتور هم عوض کردی مشکلی نداشته باشی!در ضمن اگه هر از گاهی بازی میکنی همینی که الان گفتم بگیری کافیه!
دوست گرامی CPU ایشون با توجه به قابلیت انلاک و تبدیل شدن به یه 4 هسته ای با 6 مگ کش L3 و همچنین کلاک 3200(که اونم با یه تغییر تو ضریب مالتی به راحتی تا 3700 میره بالا) برای هیچ بازی و هیچ کارت گرافیکی حتی تو Full HD گلوگاه ایجاد نمیکنه و کم نمیاره.شما بر چه مبنایی میگی که CPU رو باید ارتقا بده؟؟؟؟:18::18::18:در ضمن ایشون از مانیتور 17 اینچ با رزولیشن 768×1024 استفاده میکنه و همون 8400GS هم برای اجرای بازیهای متوسط مثل فوتبال کافیه(البته برای اجرای بازیهای معمولی و بازیهای سنگین رو باید با جزئیات پایین اجرا کنه) و هزینه کردن برای کارت گرافیک بالاتر برای ایشون به هیچ وجه توصیه نمیشه.نقل قول:
منم نگفتم که ارتقا بده خودشون اصرار داشتن اگه دقت کنید منم هی میگفتم گرافیک یه وقت جسارت نشه به دوستان!
دوست عزیز منم میدونم که شما هدفت راهنمایی کردن.اما شما نه پرسیدی که کاربرد ایشون چیه؟نه پرسیدی چقدر بوجه دارن؟ اونوقت چطور میخوای کمک کنی.در اینجور مواقع بهترین سوال اینه که فرد متقاضی چقدر بوجه داره و کاربردش چیه؟بعد متناسب با اون راهنمایی انجام بشه.در هر صورت تو انجمن همه هدفشون راهنمایی و کمک به همدیگر است.با عرض پوزش از شما و معذرت خواهی به خاطر تذکری که انجام دادم.نقل قول:
بله حق با شماست!در ضمن سیستم شما یه جورایی شبیه مال دوستمونه فک کنم شما بهتر بتونید رهانماییشون کنین!
کارت گرافیک gf6200 دارم ولی فیفا 11 رو نصب نمیکنه چیکار کنم؟
دوست عزیز نصب نمیکنه .؟ یا نصب میشه بازی اجرا نمیشه..؟کمی فرق دارن با هم.
بعدش این کارت گرافیک دیگه خیی وقته مرده 128 بیت هستش و فرکانس کمی میتونه برسونه حتی اگه رم هات هم زیاد باشن
نمیرسونه.
کلا کارت گرافیکت هم ضعیفه
نقل قول:Windows Minimum System Requirements
CPU: Intel Pentium 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500
RAM: 1 GB
HDD: 25 GB free disk space
Graphics: 128 MB Graphics Memory
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Windows Recommended System Requirements
CPU: Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2
RAM: 2 GB
HDD: 25 GB free disk space
Graphics: 256 MB Graphics Memory
من میخوام یه سیستم ببندم و یا شاید یه لپ تاپ گرفتم...
میخواستم بدونم بهترین گرافیک و cpu و رم و کلا هرچی که نیاز هست که تا دو سه سال دیگه همه ی بازی ها رو با اخرین مشخصات اجرا بکنه باید چی بگیرم؟؟
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی شما:11:
شما بودجتون رو مشخص کنید تا ما بتونیم راهنماییتون کنیم! :10:نقل قول:
کسی اونجا جواب نمیده...
ولی بزارین یه جور دیگه سوال بکنم که به اسم تایپیک بخوره
بهترین سیستمی که تا دو سال دیگه بهترین بازی ها رو اجرا کنه باید حداقل و یا حداکثر چه مشخصاتی داشته باشه(نه قیمت میخوام و نه چیز دیگه فقط سیستم برای بازی رو بهم بگین)
اتفاقآ جواب میدن شما نپرسیدی.اما فقط همین یه دفعه:نقل قول:
CPU: Phenom II X4 955 BE=150
MB: Asrock 870icafe=95
RAM: 2*2G Elixir 1333=50
VGA: EVGA GTX 560ti =340
HDD: Seagate 1TB 7200=67
DVD-RW: Liteon 24X=24
Power: Green 530aeu=65
Case: Green Magnum+ =46
Key+Mouse: Farssoo=30
Monitor: LG 2253TQ=195
SUM=1062
این سیستم حداقل سیستمی است که تا 2 الی 3 سال اینده بتونه تمام بازیها رو جواب بده البته با جزئیات بالا.
اول:دوستان لطفا بحث خارج از مطلب تاپیک نکنید...........
دوم:کلا سیستم های بر پایه Intel کیفیت بالاتری دارن.........
بله هیچ شکی نیست از عکس جناب Vioman هم مشخصه که همینطوره ولی هزینه ی بالاتری هم داره!که واسه ما بیچاره ها همون AMD کافیه!:31:نقل قول:
خب شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟
و اینکه ایا رم 4 گیگ خیلی عالیه یا اینکه 6 یا 8 بندازم و از نظر گرافیک بهتر از این هم هست و ایا ati بهتر از این انویدیا نیست؟
رم 4 گیگ برای الان واقعا عالیه،اما ممکنه تا یکی دو سال دیگه به ظرفیت بیشتر احتیاج پیدا کنید.............نقل قول:
در مورد VGA هم به نظرم در حال حاضر سری 6 Ati واقعا بهتر از انویدیا هستش...........
نظر شما کاملآ محترم.اما من کاملآ مخالفم.بسته به نوع کاربرد و بوجه مورد نظر در بعضی مواقع AMD بهتره و در بعضی مواقع Nvidia .شما هم لطفآ با مدرک و دلیل توضیح بفرمایید.شما اگر کارت های هم قیمت از این دو برند رو یه مقایسه انجام بدی خودت به نتیجه بهتری میرسی.برای مثال :نقل قول:
AMD 6850 VS Nvidia GTX 460
AMD 6870 VS Nvidia GTX 560
البته دیگه تو این تاپیک ادامه نده.خواستی یا تاپیک جدید براش بزنیم.یا خصوصی ادامه بدیم.
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
اول: من هم به این دوستمون تذکر دادم.اما بعضی مواقع چاره ای نیست.به هر حال از تذکر بجای شما تشکر میکنم.:11:نقل قول:
دوم:حرف شما در حالت کلی کاملآ تائید میشه.اما یه نگاه به بوجه مورد نظر و ارائه حداقل ها میتونه شرایط رو عوض کنه.
دوستان با سلام
ببخشید سیستم مورد نیاز FEAR3 رو میخوام
این سستم من هست ولی انگار سیستم تو آخرین حد گرافیکی تو ویندوز7 کم میاره حدود 20-29 فریم بیشتر نمیده چیکار کنم
راستی یدفعه در حین بازی ALT+TAB رو گرفتم اومدم دمای گرافیک رو دیدم شده 90 درجه ولی دور فن روی 35 درصد مونده بود وتغییری نمیکرد مشکلی پیش نمیاد که ؟؟؟؟
یعنی اینقدر این بازی سنگینه ؟؟؟
CPU AMD Phenom II X4 Black Edition B55,3817MHz+ 2xFAN BUFALLO
MAINBOARD ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
RAM Corsair XMS 4GIG 1600 DDR3 XMP ACTIVE
VGA SAPPHAIRE 6870 1GIG DDR5
MONITOR SAMSUNG P22700 LCD
CASE MAGNUME2+4FAN 120mm
ODD SAMSUNG 24X SATA
POWER GREEN 535A
HDD SAMSUNG 320 SATAII + 80 MAXTOR IDE
نه طبیعیه کیستون کولینگ مناسبی داره مشکلی نداری!در ضمن سیستم مشکلی نداره عالیه احتمالا مشکل از بازیه برای اطمینان ورژن بایوس و کارت گرافیک رو آپدیت کنید!کرک بازی هم کنترل کنید اگه درست نشد کسانی بودن که مشکل شما رو داشتن و با برنامه Game Booster مشکلشون حل شده!:10:نقل قول:
سیستم مورد نیاز برای بازی F.E.A.R. 3:
حداقل سیستم مورد نیاز برای F.E.A.R. 3:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz, AMD Athlon X2 4800+
RAM: 2GB
GFX: NVIDIA 8800 GT 512MB RAM, ATI 3850HD 512Mb RAM or better
HDD: 10GB Free Hard Drive Space
DirectX: 9.0c
سیستم توصیه شده برای F.E.A.R. 3:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.93Ghz+, Intel quad core 2.66Ghz+, AMD Phenom II X2 550, 3.1Ghz+
RAM: 4GB
GFX: NVIDIA GTS 450, ATI 5750HD 512Mb RAM or better
HDD: 10GB Free Hard Drive Space
DirectX: 11
سلام دوستان لطفا سیستم مورد نیاز بازی darksiders رو بگید !!!!
سیستم مورد نیاز برای بازی Darksiders:
حداقل سیستم مورد نیاز برای Darksiders:
Processor: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processor
Memory: 1GB RAM (Windows XP), 2GB RAM (Vista / Windows 7)
Graphics: ATI Radeon X1900 or NVIDIA GeForce 8800/GeForce GT220 with 256MB of Video RAM
DirectX®: DirectX 9.0c
Hard Drive: 12GB free hard drive space
Sound: DirectX 9.0C compatible sound card
سیستم توصیه شده برای Darksider:
Processor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz
Memory: 2GB RAM (Windows XP), 3GB RAM (Vista / Windows 7)
Graphics: ATI Radeon HD 3870 or NVIDIA GeForce GTS 240 with 256MB of Video RAM
DirectX®: DirectX 9.0c
Hard Drive: 12GB free hard drive space
Sound: DirectX 9.0C compatible sound card
دوستان بازی fear 3 روی سی پی یو core i5 و گرافیک geforce 540 جواب میده؟؟؟؟
اره بابا fear3 همچین بازی شاخی نیست که شما نتونی بازی کنینقل قول:
ی سوال دیگه دارم.ی کامپیوتر دارم که دیگه باهاش کار نمیکنم.مادربردش asus p5pl2 و سی پی یوش هم P4 (3G.H است.میخواستم بدونم حداکثر چقدر رم و گرافیک رو قبول میکنه؟؟؟؟؟
سلام دوستان
میخواستم برم سعدی ، گقتم بازی هم بگیرم :20:
میخوام Cod : Black Ops بگیرم ولی میخوام ببینم واسم اجرا میشه یا نه ؟ یا اگه تنظیمات مربوط به گرافیک رو Low کنم اجرا میشه یا نه ؟
سیستمِ بنده :
Ram : 1024
Vga : GeForce 7100 GS (256)
Cpu : Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.06GHz
جدا از اون Football manager 2011 هم میخوام بگیرم اونو زیاد مشکلی نداره شاید فقط cpu مشکل داشته باشه که کند میشه که مهم نیست خیلی !
با تشکر :20:
نقل قول:Call of Duty: Black Ops
Minimum System Requirements
CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
RAM: 2GB
VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
DX: DirectX 9.0c
HDD: 12GB
Football Manager 2011
Minimum System Requirements
CPU: XP : 1.4GHz or Faster, Vista/W7 : 2.0GHz or Faster
RAM: XP : 512MB RAM, Vista/W7 : 1.0GB RAM
VGA: 128MB Supported Chipsets – Nvidia FX 5900 Ultra or greater; ATI Radeon 9800 or greater; Intel 82915G/82910GL or greater. Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported
DX: DirectX Version 9.0c (included)
HDD: 2GB
فوتباله اجرا میشه اما cod :13:
سلام بچه ها با این سیستم بنده بازیهای فوق گرافیکی مثل dirt3.crysis2.prototype2.shift2.libery city....
میشه اجرا کرد یا نه؟
cpu:intel i7 960
GPU:GTS250
RAM:3.5 DDR3
WIN:WINDOWS7 ULTIMATE
روی HIGHEST SETTINGچطور؟با فریم بالا میشه اجرا کرد یا نه؟با انتی الایسینگ16Xچطور؟
تو اجرا مشکلی نیستنقل قول:
فقط قابلیت dx11 برای شما غیرفعال هست
با فریم بالا اجرا میشه اما نه 16xaa :18: همون 4x و 8x خوبه
خوب شما چه کارتی پیشنهاد میدی که بخرم که همه ی این هارو داشته باشه؟gtx295بخرم خوبه یا نه؟
به نظر من شما یه ati 5770 hd بخرین همه بازیها رو ساپرت میکنه من که باهاش حال میکنم :8:نقل قول:
295 قدیمیه!!!نقل قول:
و بستگی به بودجتون داره
این تاپیکش هست
خرید کارت گرافیک و مانیتور
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
بچه ها سیستم حداقل و توصیه شده بازی prototype2چیه؟
هر وقت بازیش اومد بهت میگم.
سیستم
Intel dual core E5300 over to 3Ghz
Ram 2Gb Patriot
VGA Geforce 210
Windows 7
می خواستم بدونم که کرای سیس 2 رو میکشه؟! اگه نمیکشه چیش کمه؟!
حداقلنقل قول:
OS: Windows XP with Service Pack 3 or Windows Vista Service Pack 2
CPU: Pentium Intel Core 2 Duo 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+
RAM: 1 GB for XP or 2 G for Vista
HDD: 8 GB free disk space
Graphics: 256 MB 3D hardware accelerator card required – 100% DirectX® 9.0c with Shader Model 3
نقل قول:
سلام رفیق الان بهترین کارتی که پیشنهاد میشه EVGA GTX 560 هست که با قیمت حدودی 270 تومن تو بازار پیدا میشه . کارت فوق العاده قدرتمندیه .
برای بتلفیلد 3 چه سیستمی لازمه؟
سیستم مورد نیاز برای بازی Battle Field 3:
حداقل سیستم مورد نیاز برای Battle Field 3:
CPU: Core 2 Duo E4500 2.2Ghz or Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
RAM: 2 GB
GFX: GeForce GT 240 or Radeon HD 5570
DX: 10
HDD: 15 GB
سیستم توصیه شده برای Battle Field 3:
CPU: Core 2 Duo E8300 2.83Ghz or Phenom II X2 555
RAM: 4 GB
GFX: GeForce GTS 250 or Radeon HD 4830