باتري قوي 1600mah براي N96 , N95
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از حدود دو ماه ، باتري جديدي كه براي گوشيم N96 از سايت ebay.com سفارش داده بودم ، به دستم رسيد .
(باتري اورجينال گوشي 950mah و باتري جديد 1600mah است و ولتاز و ... نيز يكسان ميباشند.)
علاوه بر ظاهر و بسته بندي مرتبي كه داشت ، قدرت و عملكرد آن نيز بسيار من رو متعجب كرد به طوريكه من قبلا به طور معمول در استفاده هاي شديد از گوشي (2 ساعت tv و 2-3 ساعت mp3 و مقداري gps و كليپ هاي تصويري) ،هر نصف روز يا نهايتا هر روز بايد گوشيم را شارژ ميكردم ولي با اين باتري جديد با همان ميزان استفاده تا دو روز هم جواب گرفته ام.
به طوركلي فكر كنم قدرت باتري و زمان مصرف آن نزديك به دو برابر شده است.
براي اينكه يك تصوير كلي از ميزان عملكرد باتري داشته باشد ، يك سري اعداد كه تقريبي هستند (هنوز به طور دقيق اندازه نگرفته ام) برايتان مينويسم :
مكالمه تلفني از 3 ساعت ---------> 4.5 ساعت :50:
پخش تلويزيون از 4 ساعت --------> 5-6 ساعت
گوش دادن به mp3 از 12 ساعت ----------> حدود 20 ساعت
ساير امكانات مثل gps و wifi و اينترنت و .... نيز به همين نسبت زياد شده اند
باتري براي من كه زياد با گوشي كار ميكنم بسيار مهم هست و خواستم در خصوص اين باتري جديد كه قبل از خريدش در همين سايت با دوستان مشورت كردم( و خوب بعضي ها گفتند كه ارزش خريدن ندارد و بعضي ها گفتند هزينه ارسال از آمريكا يا كانادا به ايران زياد ميشود و ... ) اطلاعاتم را در اختيار ساير دوستان بگذارم .
هر سوال ديگري در اين زمينه داشتيد بپرسيد
اضافه شدن 5 كانال ديگر به تلويزيون N96
امروز متوجه شدم كه علاوه بر كانالهاي 1 تا 6 ، كانالهاي آموزش ، جام جم1 ، پرس تي وي ، العالم و شبكه استاني نيز به جمع كانالهاي تلويزيون N96 پيوستند.:15:
الان كه با شما صحبت ميكنم مجموعا 11 شبكه تلويزيوني با كيفيت عالي قابل دريافت ميباشند.:10: