[t] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
ceo512 تبریز
Printable View
[t] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
ceo512 تبریز
صبح تا حالا که سرعت دانلود خیلی بد بوده. 128 با فلش گت همش بین 3-8 بوده، خیلی هم نوسان داره. فکر کنم به خاطر تعطیلی و شلوغی بوده، خدا کنه شب خوب بشه.:41:
نه اتفاقا من صبح 80 مگ دانلود کردم(درایور کارت گرافیک بوده) با سرعت 65 ثابت دانلود میکرد
نقل قول:
آره برا من هم مدت یه هفته هست که سرعت فوق العاده هست 65 ثابته
نقل قول:ای بابا! پس چرا مال من امروز اینطوری بود؟! همیشه بین 16 تا 25 بود. اما امروز خیلی کم شده. اگر تا فردا هم همینطور بود باید زنگ بزنم پشتیبانی، شاید سرور اصفهان مشکلی پیدا کرده.نقل قول:
تبریز هم مشکلی نیست.
سرعت بین 65 الی 70
عالیه همه چی ! ( البته گوش شیطون کر )
تنها چیزی که کما فی السابق اذیت میکنه حجم کم 2.5 گیگ هست که هر ماه مجبور میشم دو گیگ ترافیک اضافی بخرم.
یک سوال سر ساعت 1 که نیازی نیست dc بزنیم واسه دانلود رایگان روی سوریس های eco?
منظورم اینه که از ساعت 1 که رد بشه خود به خود جز ترافیک رایگان حساب میشه ی باید یکبار Dc کنیم و دوباره کانکت کنیم؟
بابا دمت گرم کم میاری من 5 گیگ خریدم 3 ماه اونم 512 مطمئن هم هستم کم نمیارمنقل قول:
روزی هم 10 ساعت تو اینترنت هستم ولی روز ها دانلود ندارم اینم هستا:31:
فکر کنم خود به خود میره تو رایگان، ولی من محض اطمینان dc میکنم و دوباره کانکت میشم. ریکسسسس نمیکنم!:31:نقل قول:
دانلودهای حجیمت رو بزار تو فلش گت یا برنامه های مشابه، براشون زمانبندی کن که سر ساعت 1 سیستمت روشن بشه، کانکت بشه و ساعت 7 هم خاموش بشه. اینطوری حجم کم نمیاری هیچ زیادم هم میاری!نقل قول:
من خودم همین کار رو میکنم ولی میترسم این کارو بکنم امشب دوباره به اون مشکل لینک های سایت فراشیر بر بخورم که ماله پی سی دانلوده گوش شیطون کر فعلا لینک ها کار میکنن :31:نقل قول:
نیازی نیست. من که هیچ وقت dc نکردم.نقل قول:
نه لازم نیست خودش اتوماتیک حساب میکنه:31:نقل قول:
5 گیگ برای 3 ماه کم میات ولی بازم بستگی داره چه پیجی باز کنی.اگه همش پی سی ورد باشه که نه کم نمیاد اضافم شاید بیاد:31:نقل قول:
اگه روزی 55 مگ بیشتر مصرف نکنی کم نمیاد!!
دانلودر های عزیز فقط 5 دقیقه تا شروع دانلود رایگان باقیست:31:
نقل قول:
امشب دی سی نمیزنم ببینیم چی مشه شانسه دیگه یا ترافیکمون میره یا نمیره دیگه :31:
آره تنظیم کردم روزی 55 مگابایت البته این 3 روزه 300 مگابایت هم بیشتر شده :27:
نه بابا خودش اتوماته هیشکی دیسی نمیکه منم دی سی نمیکنم چون لازم نیست..نقل قول:
اوه اوه تا حالا که دو برابر مصرف کردی:27:
شاتلی های عزیز دانلود منیجر حالا اماده 3 2 1 حرکت:31:
دلم طاقت نیاورد یکبار دی سی زدم دوباره به مشکل خوردم با لینک ها ولی یکبار موردم رو به دستور پشتیبانی شاتل خاموش روشن کردم درست شد :31:
دقیقا خودش به صورت خودکار ساعت 1 به بعد رو رایگان میزنه نیازی نیست کاری کنینقل قول:
2 ساعت خوابمون برد 500 مگ رو از دست دادیم
منم دیشب به حرف شما گوش کردم دی سی نکردم، نصف شب خواب دیدم داره از ترافیکم کم میشه، از خواب پریدم، ترافیکو چک کردم دیدم نه کم نشده! :31: راستی سرعت دیشب خیلی خوب شده بوده، تا صبح حدود 290 مگ دانلود شده، یعنی تقریبا همش رو 14-15 بوده، برای شب این سرعت خیلی عالیه، بر عکس دیروز که سرعت خیلی بد بود
بالاخره سرعت دیروز خوب بود یا نه؟ :31::31::31:نقل قول:
آره الان فکر کنم یه هفتهای میشه کیفیت سرویسهای اکو داره مثل آرت میشه
سرعت کاملا ثابته ینی الان من با سرعت ثابت 65 دارم دانلود میکنم
دوستان یه سوال علمی
اگه کسی رو معرفی کنیم (مثلا 2نفر)
فقط این تخفیف 10درصدی برای یک ماهه یا تا ابد این تخفیف برامون درنظر گرفته میشه؟؟:دی
دیروز منظورم صبح دیروز تا شب هست، دیشب منظورم شب گذشته تا صبح امروز!!!نقل قول:
حاج مهدی ی ی ی ی ی ی ی :18:نقل قول:
بابا تو که از اساتید شاتلی این چه حرفیه :31:
فقط برای یک دوره حساب میشه:46::27:
من خوابم برد حدود 2 ساعت رو به کل از دست دادم لامصب موبایل رو گذاشته بودم سر زنگ ولی سایلنت بود :31:نقل قول:
سرعت دیشب خوب بود برای من بین 45 تا 65 میچرخید
خوب پسر خوب چرا بیدار میمونی؟؟
تاپیک اختصاصی هست براش که سیستمو تنظیم کنی خودش به موقع بره کاری دانلود رو انجام بده!!!
من هیچوقت بیدارنمیمونم
شب قبل از اینکه بخوابم سیستمو خاموش میکنم تا خودش به موقع روشن بشه
همین کار رو هم میکنم :31:نقل قول:
مشکل از سایتهایی هست که در طول روز می بینم همش سایتهای وارز با حجم لود بسیار بالا. :20:
خداییش سپنتا توی سیستمهای تشویقی خیلی بهتر عمل کرده.نقل قول:
شاتل هم باید روشی برای تشویق مشتریهاش در درازمدت درنظر بگیره.
درسته؟ خب پس بریم سقف رو روی سرشون خراب کنیم :31:
مهدی جان بیدار نمیونم معمولا تا 1 و 1:30 همیشه بیدارم دیگه اینم میزارم روی دانلود و میرم میخوابمنقل قول:
یه چیزی هم هست نرم افزاری که کامپیوتر رو روشن میکنه سر یک ساعت خاص اسمش چیه؟
با idm هم تنظیم میکنم خودش اتومات میگیره ولی بعضی اوقات چندین بار هم گفتم اینجا با لینک های farashare شاتل مشکل داره و باید مودم رو خاموش روشن کنی یکبار تا بشه ازش دانلدو کرد اگه ت این حالت پای سیستم نباشی که چیزی دانلود نمیکینی , به پشتیبانی زنگ زدم گفتم مشکل رو گفت داریم با مخابرات مطرح میکنیم که مشل رو برطرف کنه مشکل از سمت خودشونه ولی جالبه نمیدونم چرا فقط با لینک های دانلودی سایت پی سی دانلود مشکل داره البته اون هایی که روی سرور farashare هستش
یک شب هم همین بلا سر من اومد:31: گذاشته بودم که کامپیوتر خودش خاموش کنه ولی نرم افزار عمل نکرده بود :41:و ساعت 9.5 صبح که بیدار شدم دیدم هنوز داره دانلود میکنه :41:شانس آوردم که سرویسم 128 هست وگرنه حجمم تموم شده بود :27:نقل قول:
راستشو بخوای این مشکلات وجود داره، یعنی به همین راحتی هم نیست که همه چیو بذاریم تو دانلود منیجر و با خیال راحت بگیریم بخوایم!نقل قول:
یکی از بزرگترین مشکلات اینه که اکثر فایلها تو آپلود سنترهایی مثل رپید شر و یا مگا آپلود و....، آپلود شده، همونطورم که میدونید این آپلود سنترها یا کلا با دانلود منیجر ها جواب نمیدن یا اگر هم بدن باید به صورت دستی وارد کنیم. یعنی اگر الان یه لینک از رپید شر بذارم تو فلش گت،اگر همین الان شروع کنه به دانلود که هیچی. ولی اگر pause رو بزنم تا شب دانلود کنه دیگه دانلود نمیکنه و باید مراحل دانلود لینک(انتخاب فری یوزر، 40ثانیه انتظار و ...) رو مجددا انجام بدم.
مشکل بزرگ دیگه اینه که از یک آپلود سنتر نمیشه به طور همزمان چندتا فایل رو دانلود کرد(مگر اینکه اکانت پولی خریده باشی). مثلا 4 تا فایل 50 مگابایتی رو اگر بذاری تو فلش گت فقط اولی رو دانلود میکنه. اگر هم برنامه بذاری براش که اتومات وقتی اولی تموم شد بره سراغ دومی همون مشکلی که اول گفتم پیش میاد، یعنی دانلود نمیکنه و مراحل دانلود لینک رو دوباره باید انجام بدی.
نقل قول:
حالا جالبه این لینک هایی که من میگم Resume دار هستن و همزمان هم میشه 20 تاش رو باهم دانلود کرد و هیچ مشکلی به وجود نمیاره
[p 3 0 d o w n l o a d . c o m ].part01.rarکد:http://www.farashare.com/users/247/soft/image_editor/Adobe_Photoshop_CS4_Extended_Me_Final-
[p 3 0 d o w n l o a d . c o m ].part02rarکد:http://www.farashare.com/users/247/soft/image_editor/Adobe_Photoshop_CS4_Extended_Me_Final-
[p 3 0 d o w n l o a d . c o m ].part03.rarکد:http://www.farashare.com/users/247/soft/image_editor/Adobe_Photoshop_CS4_Extended_Me_Final-
و الی پارت شماره 11 همگی لینک های مستقیم هستند ولی جالبه که اکثر مواقع شاتل با این لینک ها مشکل داره و این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من برای اینکه مبادا داونلودم بیفته به خارج از زمان رایگان، توی idm تعریف کردم: زمان شروع 1:05 زمان خاتمه 6:55 :27:
چاره چیه. همین جوریشم ترافیک کم اوردم :13:
دقیقا مثل من من 1:03 دقیقه میزارم روی دانلود و 6:57 از دانلود بر میدارم :31:نقل قول:
من دوباره تو دانلود هام با این مشکل برخورد کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان زنگ زدم شال گفت عکس ارور رو برای ما ایمیل کنید تا ببینیم مشکل از کجاست
چه بدبختی ای هستش ها,اینطوری میشه که دیگه نمیشه به کسی پیشنهاد داد از شاتل سرویس بگیره
من 4 روزه دنبالشم هنوز جواب نگرفتم و با این لینک ها مشکل دارم لینک های سایت پی سی دانلود که روی سرور farashare برای دانلود قرار داده شده
آقا اینطوری حیفه،از حداکثرش استفاده کنید، بذاریداز ساعت 1:00:00 الی 6:59:59!!! :31:نقل قول:
خداییش اگه سپنتا تو همه چیزش مزخرفه!!!(:31:) تو این یه مورد فوق العاده کار کردننقل قول:
ظاهرا با رپیدشر هم به مشکل برخوردن!! اینطوری که خودشون میگن:13:نقل قول:
تو 128 داری من 512...نمیدونم چه مرگش بود گذاشته بودم دانلود بشه صبح هم باید میرفتم دانشگاه....وقتی اومدم دیدم جا ترو بچه نیست!!!:دینقل قول:
سیستم روشن مونده بود و خاموش نکرده بود....
حدود 350 مگ هم دانلود کرده بود(شانس اوردم که iلینک بیشتری وسه دانلود نذاشته بودم وگرنه باید از عصبانیت کلمو میکوبیدم به دیفار!!!!)
اگه اکانت داشته باشی همه مشکلاتت حله!! (خودتم اشاره کرده بودینقل قول:
من از ساعت 1:05 دقیقه میزارم تا دقیقا ساعت 7:00نقل قول:
حالا بگین چرا؟
اونطور که فهمیدم ساعت شاتل با ساعت سیستم من 5 دقیقه عقبتره:دی
ینی اگه ساعت من 1:05باشه ساعت اونا دقیقا ساعت 1 بامداده
اون ساعت 7 هم محض احتیاط اینکارو میکنم نکنه یه وقت ساعتشونو بکشن جلو و من بدبخت بشم:دی
ایووووووولللل خیلی باحاله:دینقل قول:
آقا کسی اینجا هست با این لینک ها مکل داشته باشه یا فقط منم؟؟؟
البته فقط لینک های farashare رو مشکل دارم ها
اون ها رو تست کنید:
کد:http://www.2shared.com/file/4429504/4258433a/Photoshop_CS4_ME_links.html
من که قبلا تست کردم ارور میداد.
راستی یه سوال: من یادم نیست دقیقا شروع سرویس از چه روزی بود. تو قسمت مشاهده مصرف هم نمیزنه تارخ شروع چه روزی بوده؟ چطوری بفهمم؟!
پیجش باز نمیشه!!نقل قول:
The page cannot be found