مثل این که آدم هر چی بیشتر تحقیق میکنه بیشتر سر در گم میشه؟
در کل به نظر شما بهترین لپتاپ hp که الان تو بازار هست چیه؟
Printable View
مثل این که آدم هر چی بیشتر تحقیق میکنه بیشتر سر در گم میشه؟
در کل به نظر شما بهترین لپتاپ hp که الان تو بازار هست چیه؟
سلامم.. همون کانفیگ.. بازش رو اگه داشتش میتونی GPU-Z را اجرا کنی نشونت میده و مطمئن شی DDR2 or DDR3 هستش.. رووی جعبه هم دروغ نمینویسه که!
هر چي رو جعبه زده همونه !!!!نقل قول:
اگه واسه بازي نمي خواي اصلا داغ نميشه تازه گرم شدنش بمراتب از 1340 كمتره !!!!!! اينم مده ديگه !!! اين مدل رو يكي از دوستاي من داره يه 4 ماهي تا حالا باهاش مشكلي نداشته !!!! اينم يه لينك از يه مدل dv3 كه فك كنم چون كانفيگش شبيه 3655 هست ممكنه review اين مدل كمك كنه!!!نقل قول:
کد:http://reviews.cnet.com/laptops/hp-pavilion-dv3510nr/4505-3121_7-33309970.html?tag=mncol;lst
یه مطلب دیگه
من تو سایت اچ پی خاورمیانه دیدم مدلهای DV3-3655 و DV5-1299 دیسکانتینیو شده و دیگه تولید نمیشه، آیا عدم تولید میتونه بدلیل مورد خاصی باشه یا نه فقط سیاست شرکته؟ در ضمن آیا خریدش در این زمان که تولیدش متوقف شده مهمه یا برای ما که لااقل تو ایرانیم مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
من هرچی میگردم میبینم بهترین گزینه همین 3655 هستش ، هم کانفیگش بالاس هم سبک و ظریفه و ال ئی دی داره هم قیافش از دل خیلی بهتره (نظر کاملا شخصی، زمخت و ساده نیست) هم اینکه من مثل خیلیا اعتقاد ندارم اچ پی کیفیت محصولاتش پایینتر از بقیه برند هاست، من هرچی از اچ پی داشتم راضی بودم.
حالا لطفا شما مدل بهتری میشناسید پیشنهاد بدید لطفا
من فکر میکنم مدل 1199 بهتر باشه مخصوصا کارت گرافیکش که خیلی خیلی سرتره.نقل قول:
تازه از ایران اچ پی هم بگیری قیمت جفتشون یکیه.
من اگه پولم در اون حد بود 100 % 1199 میگرفتم
با گارانتی 18 ماهه 1510000
با گارانتی 24 ماهه 1610000
3655 هم 18 ماهه 1520000
24 ماهه 1620000
باز دقیقتر از سایت ایران اچ پی شرایط رو میتونی ببینی
بعد از ماه ها تحقیقات و بررسی لپتاپ ها و گارانتیشون آخر به این نتیجه رسیدم که dv6_1199 از همه در نوع خودش سرتره ولی همین که رفتم بگیرم ایران اچ پی گفت که دیشب تموم کردیم ما هم کلی ضد حال خوردیم البته گفته هفته دیگه میاریم که خدا کنه بیاره.
اینم از بدشانسی
پست #1424 رو که کسی جواب نداد حداقل اینو جواب بدین...
مگه روی لپ تاپ ویندوز اصل وجود نداره که باید ریکاوری گرفت؟؟:23:
و اگر جواب + هست چگونه باید ریکاوری گرفت؟؟
خوب اکثرا که ویندوز جینیون دارند مگر DOS! و ریکاوری هم به این دلیله که بعدا اگه مشکلی پیش اومد برای ویندوزشون بتونن از روی ریکاوری دقیقا همون وضعیتی که ازش ریکاوری گرفتن رو برگردونن. چه ویندوز اصل باشه چه نباشدهنقل قول:
برای گرفتن ریکاوری در XP ساده ترین راه ساختن یک ASR BACKUP هست که البته برای برگردوندنش نیاز به فلاپی هست.
نرم افزار هایی که برای ویستا و ... و کلا خیلی راحت میشه ریکاوری درست کرد یکی NORTON GHOST و یکی هم ACRONIS هست که من خودم دومی رو ترجیح میدم چون سبکتره.
البته خیلی لپ تاپها با خودشون دی وی دی ریکاوری یا پارتیشن ریکاوری دارن.
به چه مشکلی مگه بر خوردید؟ :41:نقل قول:
البته 7200 یکم مصرفش هم بیشتره از نظر باتری درسته؟
سلام، من وقتی این dv6 رو خریدم وقتی ولوم صدا رو کم و زیاد میکردم یه مستطیل رو صفحه میومد که کم و زیاد کردن صدا و مقدارشو نشون میداد که باحال بود، نمیدونم چه بلایی سرش آوردم که دیگه اونو روی صفحه نشون نمیده، کسی میدونه اون واسه چه برنامه ای بود و چجوری بر میگرده؟ شاید وقتی برنامه های ستارت آپ رو دستکاری کردم جزو یکی از اونا بوده که برش داشتم، نمیدونم؛ ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه
آره چون سرعتش بیشتره هم صداش بیشتره و هم مصرف باتری!نقل قول:
دقیقا ، و من فکر نمیکنم خیلی تفاوت چشمگیری تو سرعت داشته باشهنقل قول:
تو سرعت سیستم که تاثیر داره!!!نقل قول:
مثلا هاردهای 10 هزار دور رو با هارد 7200 دور قیمتهاشون رو مقایسه بکنید!
هاردهای 10 هزار دور معروف شدن به گیمینگ هارد سرعت لود بازی میره بالا سرعت لود شدن ویندوز میره بالا سرعت انتقال اطلاعات و....سرعت عملکرد خود هارد کلا میره بالا رو یه سری چیزها هم ممکنه اصلا به چشم نیاد ولی در هر صورت بهتره هارد انتخابی 7200 دور باشه:20:
خوب ولی مثلا 1199 هاردش 5400 هستش ولی 1640 7200 دورند و همینطور ddr3 و احتمالا باید پرفورمنس بهتری داشته باشه.نقل قول:
من نمی تونم خودم رو متقاعد کنم که دل جای اچ پی بگیرم گرچه هنوز هم بهترین گزینم DV3655ee هستش، چون نه میخوام بازی کنم و هم میخوام حملش راحت باشه، ولی دیگه تولید نمیشه.... :41: حالا چیکار کنم؟؟؟ :13:
دلیلت برای اینکه 3655 رو از 1199 بیشتر ترجیح میدی چیه ؟نقل قول:
سبکتره و اینکه LED هستش ، گرافیکش البته پایینتره که من اصلا بازی نمیکنم ، بقیه موارد هم که تقریبا شبیه هستن .نقل قول:
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شک نکن 1640 از 1199 بهتره!!!فقط گرافیک 1199 قوی تره البته cpu 1199 هم قوی تره ولی نه زیادنقل قول:
خود من منتظر کافیگ جدید 1640 هستم با گرافیک 4670 که از 1199 هم قوی تر بشه ولی شما که نمیخوای بازی کنی کارت چیه میخوای موزیک گوش بدی؟
از روی اواتارت حدس زدم!:20:
بستگی به کارت داره اگه میخوای دستگاهت همراهت باشه من 1340 رو بهت پیشنهاد میکنم همون 1640 16 اینچ هست فقط شده 13 اینچ البته سیپوش از 1640 قوی تره ولی گرافیکش ضعیف تره وزنشم حدود 2 کیلوگرم هست:10:
منم بین 1640 و 1199 و 3655 میگم 1640
با توجه به حرفای خودت که میگی 1- نمیخوام بازی کنم و 2- حملش برام مهمتره
پس 1640 بگیر دیگه تازه به قول دوستمون 1340 هم خوبه
موزیک نه، آیپاد تاچ دارم با اون گوش میدم، من دانشجوی IT هستم و خیلی تو نت میگردم + با VM Ware خیلی کار میکنم ، کارهای گرافیکیم هم حداکثر ریسایز کردن عکس تو فوتوشاپ یا تبدیل کلیپ برای آیپادم هست.نقل قول:
در ضمن یه سیستم AMD X4 Phenom + ATI radeon 4870 +32" LCD خونه دارم که اگه یه وقت بازی بخوام با اون میکنم. این سیستم رو بیشتر برای حمل و نقل میخوام
چرا دل یه دیزاین تو دل برو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41: من احساس میکنم قیافه دل منو بعد از یک مدت خسته میکنه + چهارشنبه که پایتخت بودم 2 تا فروشنده شدیدا میگفتن که 1640 و 1340 خرابی زیاد داشته البته شاید میخوان مدلهای 1530 و 1330 رو زودتر آب کنن. نمی دونم والا آدم گیج میشه حسابی.
دل بنظرم خیلی سادس ، کلا خیلی از VAIO Z670 خوشم میاد ولی 2400000 ندارم بدم اونو بخرم.
یه تئوری دیگه هم هست که میگه نت بوک بخرم ! نظرتون چیه؟؟؟؟
خوب مشکل بزرگ من اینه که من یه هارد اکسترنال 7200 دارمنقل قول:
هارد لپتاپمم 5400 هست
وقتی در حال انتقال اطلاعات هستم سرعت سیستم شدیدا کاهش پیدا می کنه
و حال ادمم شدیدا گرفته می شه:41:
من می گم می خوام سری 5000 رو عوض کنم 7000 بگیرم شما اونوقت می گی:31::31::31::31::31:نقل قول:
موزیک نه، آیپاد تاچ دارم با اون گوش میدم، من دانشجوی IT هستم و خیلی تو نت میگردم + با VM Ware خیلی کار میکنم ، کارهای گرافیکیم هم حداکثر ریسایز کردن عکس تو فوتوشاپ یا تبدیل کلیپ برای آیپادم هست.نقل قول:
در ضمن یه سیستم AMD X4 Phenom + ATI radeon 4870 +32" LCD خونه دارم که اگه یه وقت بازی بخوام با اون میکنم. این سیستم رو بیشتر برای حمل و نقل میخوام
چرا دل یه دیزاین تو دل برو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41: من احساس میکنم قیافه دل منو بعد از یک مدت خسته میکنه + چهارشنبه که پایتخت بودم 2 تا فروشنده شدیدا میگفتن که 1640 و 1340 خرابی زیاد داشته البته شاید میخوان مدلهای 1530 ئ 1330 رو زودتر آب کنن. نمی دونم والا آدم گیج میشه حسابی.
دل بنظرم خیلی سادس ، کلا خیلی از VAIO Z670 خوشم میاد ولی 2400000 ندارم بدم اونو بخرم.
خوب اگه صداش زیاد هم باشه نمیره رو اعصاب؟؟نقل قول:
هر گلی یه عیبی داره دوست خوبمنقل قول:
نمی شه هم خرما رو خواست هم خدارو
متاسفانه مشکل منم همینه که هم خدا و هم خرمارو میخوام و برای همین همیشه تو خرید هام کلی سر در گممنقل قول:
شما كه سيستم دسكتاپ خوبي داري چرا لپ تاپ سنگين و بزرگ بگيري و هي با خودت اين ور و اون ور ببري ؟نقل قول:
نت بوك ها هم قيمت خوبي دارند هم امكانات خوبي در حد اندازه خودشون
كار راه بنداز هم هستن
خودم قصد دارم تو همين هفته يه Acer Aspire One يا Dell Mini بگيرم به عنوان لپ تاپ دوم ...
عجب سیستم توپی داری برای گیم خونه هم گرافیک 4870 خیلی خوبه هم تو lcd 32 اینچ خیلی بازی حال میده البته کاشکی سیستم اینتل میبستی به جای amd بگذریم بحثمون سر سیستم خونت نیست!:20:نقل قول:
واقعا 1640 و 1340 زیباست!
امکانات خیلی عالی هم بهت میده یکیش بکلایت کیبورد هست تو تاریکی خیلی راحت میتونی باهاش کار کنی یا یه قسمت از بدنش چرمه یه سرچ بکن!واقعا خوشگله البته از دید منه شاید!!!:5:
به حرف فروشنده ها گوش نکن اونا جوش خودشون رو میزنن تا الان هر کسی 1640 داشته راضی بوده چند تا از بچه ها تو فوروم هستن که دارن میتونی بپرسی حدستم درسته میخوان مدلهای قدیمیشون رو سریع تر بفروشن که ضرر نکنن
در منورد نت بوکم اونم بد نیست بستگی به حجم کاریت داره اونو نباید ازش انتظار زیاد داشته باشی
به نظر من 1340 بخر البته حدود 1700 پولشه حتما با گارانتی خوب بگیر یا زیگورات یا دلیران در حال حاضر هیچ سیستمی تا 13 اینج قدرت 1340 رو نداره
موفق باشی
چهارشنبه از دلیران پرسیدم میده 1550000 فکر میکنم خیلی انتخاب خوبی باشهنقل قول:
1340 خيلي داغ مي كنه اصلا هم قشنگ نيست ( نظر شخصي)!!!! 1199 و 1640 هر دو شون لپتاپ هاي خوبي هستن و البته در كل 1640 بهتره ولي شما كه واسه ي گيم نمي خواي لپ تاپ 16 اينچ يا 15.6 از نظر حمل و نقل اصلا مناسب نيست !!! اگه كار گرافيكيه خاصي نمي خواي با لپ تاپ انجام بدي بنظرم يه vaio cs بگير 14 اينچ هم قابل حمله هم اينكه واسه ي كارايي كه گفتي بهت جواب ميدهنقل قول:
خوب اگر هر دو رو بخوای 4 تومنی باید خرج کنینقل قول:
ولی اگر می خوای از هارد اکسترنال استفاده کنی حتما از سری 7000 بخر
سلام من نمی دانم چگونه می توان پیغام های شخصی را خواند
دوست گلم سوالت رو اینجا مطرح کننقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3978442#post3978442
ارزونم شده این گزینه خوبیهنقل قول:
در جواب دوستمون madoo3003 که میگه 1340 داغ میکنه باید بگم با این مشخصات چیز عجیبی نیست که داغ میکنه داغ کردن هم مشکلی نیست ولی باید حواست بهش باشه رو فرش نزاری و... مشکلی پیش نمیاد:20:
در مورد این 2 مدل 1640 و1199 مسئله دیگری که هست در اکثریت سایتهای فروش لپتاپ 1199 همراه با
blue ray rome هست در صورتی
که در 1640 تنها dvd rw هست و این وقتی custome میکنی 150$ تفاوت قیمت دارن.در blue ray /rw تفاوت به 300$ میرسه.
درکل 1199 پردازشگر بهتر کارت گرافیک فوقالعاده بهتر و blue ray rom داره 3 مزیت نسبت به 1640
و 1640 هم 3 مزیت lcd و هارد و ram ddr3 داره نسبت 1199
با توجه به قیمت هم که 1640 حدود 60 تا 100 هزار گرونتره انتخاب من hp شد:31: و بدنبال خریدش هستم.
آیا این درسته که محصولات HP از این به بعد دیگه به ایران وارد نمی شن؟
اگه جواب مثبته آیا شامل لپ تاپ های HP و گارانتی محصولات هم می شه یا نه؟
سلامم..فک نکنم این حرفا عملی باشد.. پارسال هم میگفتن اچ پی تحریم کرده و چاپگرهاش وارد نمیشه.. اینجور نشدش.. کلی توو ایران فروش و سود داره چرا اینکار را بکنه اونم تووو این بحران جهانی که وضعشون خرابه..نقل قول:
این اقلامی که وارد ایران میه از راه دوبی میادش.. تحریم هم بکنه بیفایده ستش چونکه دوبی را که تحریم نکرده.. بیخیال این صحبتا شو
یه سوالنقل قول:
اگه هارد 5400 و اکسترنال 7200 داشته باشیم ، ولی اینترفیسمون USB باشه قاعدتا حداکثر سرعتمون باید ماکزیمم سرعت usb باشه دیگه؟؟؟ چون سرعت انتقالش در هر حال از 5400 هم خیلی کمتر مگر اینکه از eSATA استفاده کنیم
استدلالم درسته؟؟؟
سلامم..استدلالت تا یه حدی درسته..نقل قول:
اوون بابایی که گذاشتی توو آواتارت اولش هر کی ببینه خیال نیکنه یه جاییش را دارن میکشن..:31:خیلی عکس ضایعیه..