چه شانسی اینم ساپورت نمیکنه 7746 داره ولی 7745 ندارهنقل قول:
Printable View
چه شانسی اینم ساپورت نمیکنه 7746 داره ولی 7745 ندارهنقل قول:
دوستان گرامی
من در منطقه پیروزی - شکوفه ساکن هستم کدام شرکت adsl به منطقه ما سرویس میده خوبه .
ممنون
نقل قول:
سلام
با این حدود قیمت شما میتونی از اینترنت محدود چند شرکت استفاده کنی.
صبا-شاتل-فناوا(به شرط مراجعه به نمایندگی) عصرتلکوم (به شرط گرفتن یکساله)
این شرکتها تا جایی که میدونم شبانه رایگان دارن.
البته هرکدوم شرایط مخصوص خودشونو دارن و باید ببینی کدوم با سلیقه خودت جورتره.
موفق باشی :11:
ممنوننقل قول:
تماس گرفتم صبانت ، گفتن تمام پورت هاشون تو منطقه ما پر هستش! پورت خالی ندارن! یعنی چی !!!!!؟
شاتل هم ارزون ترینش، سرویس art64 نامحدود هستش.... که 15800 هستش بقیه بالای 20 تومن!
عصر تلکوم یکی از دوستام 128 گرفت... منم می خواستم بگیرم... ولی اون راضی نبود... سرعتش معمولا روی 10 تا 12 هستش در حالی که باید گویا حدود 16 باشه....
فناوا چطوره؟
اگه با یه شرکت دیگه قرارداد داشتی و میخای شرکت عوض کنی آره . باید هزینش رو بدی.نقل قول:
شاتل جزو شرکتای معروفتره نسبت به عصر تلکام و ...
من دوساله سپنتا دارم .
اما گرونه .میخوام از یک شرکت دیگه سرویس بگیرم . سرعت 128 یا 256 و 5 گیگ هم مصرف دارم ماهیانه . قیمت هم نمیخوام بیش تر از 20 تومن باشه . خدمات هم خوب باشه یعنی قطعی و اینا کم داشته باشه . چه شرکتهایی رو پیشنهاد میکنید .
با سلام خدمت همتون:19:
من مرداد ماه امسال به سپنتا درخواست Adsl دادم ولي وقتي گفتن خط رانژه شده،چراغ مودم تند تند چشمك مي زد ولي هيچ وقت ثابت نميشد!:41: وقتي از طرف سپنتا براي چك كردن خط اومدن گفتن كه از مخابرات سالمه، ولي دمه خونه هم چراغ مودم ثابت نميشد(2تا ديگه از دوستام كه در شهرك ما بودن هم مثه من براشون پيش اومده ولي با شركت هاي صبانت و آسياتك)! طرفي كه اومده بود گفت كه فاصلت تا مخابرات زياده و دليلش همينه!:18:
منم تو اين ماه يعني مهر به لايزر سفارش Adsl2+ رو دادم و پرسيدم كه فاصله ي زياد رو تا حدود 7 كيلومتر ميگيره؟! چون من با سپنتا به اون صورت مشكل داشتم! مسئول فروش هم گفت : آره،تا 6 الي 7 كيلومتر رو راحت اين نوع Adsl ميگيره!!!
حالا وقتي از لايزر زنگ زدن و گفتن خط رانژه شده،دوباره همون مشكلي رو كه با سپنتا داشتم با اونا هم دارم!:2:
من ديروز فاصله تا مخابرات رو با ماشين رفتم و 2 كيلومتر شد،اصلا بگير 4 كيلومتر!
امروز زنگ زدم لايزر و كامل جريان رو تعريف كردم،مهندس لايزر مي گفت كه فاصلت تا مخابرات زياد نيست و Adsl معمولي بايد بگيره تازه ما به شما Adsl2 داديم نه Adsl2+!!!!!! گفت Adsl2 همون Adsl معموليه فقط محدوديت حجمي نداره!!!!!!!!!:41: (يعني موقع گرفتن پول كاملا به من دروغ گفتن)! براي توجيحش هم گفت : ما به مركز مخابراتي شما Adsl2+ نميديم ولي به جاهاي ديگه ميديم!!!!!!!!:2:
خلاصه اين يكي مي گفت كه اگه فاصلت هم زياد باشه بايد چراغت ثابت بشه و وصل بشي و فقط امكان داره كه صفحه اي باز نشه يا نتوني دانلود كني!!!!! و گفت كه من مثه شما فقط يه نفر ديدم كه اونم به دليل وجود دكل برق در كنار خونشون بوده!:5: حالا قراره دوباره بره از مخابرات چك كنه ، اگه سالم بود بياد از خونه هم چك كنه! ولي واقعا موقع پول گرفتن خيلي دروغ ميگن!!:2:
حالا من كه مطمئن شدم فاصلم در اون حد نيست كه نتونن Adsl بدن مي خوام برم مخابرات پيش مديرش و بهش بگم كه درستش كنن در غير اين صورت مجبورم از راه هاي ديگه كارم و پيگيري كنم كه خيلي براشون بد تموم ميشه!:27::27:
سلام
ماجرای این شاتل 7300 تومنی چیه ؟
راستی سرعت داتک تغییر نکرده؟
ای اس پی ربطی ندارهنقل قول:
بیشتر مخابرات موثره
من هم اين مشكل شما رو داشتم.نقل قول:
با اينكه خطم رانژه بود ولي چراغ link مودم، ثابت نمي شد!
نصاب پارس آنلاين وقتي اومد، تو كيفش يك دونه از اين مودم هاي سيمفوني عهد بوق هم داشت كه ديگه الان توليد نميشه.
مودم مدل سال 2008 من رو برداشت به جاش اون قديميه رو وصل كرد به سيم تلفن ... و در كمال ناباوري، چراغ ثابت شد!
هنوز هم دارم با همون مودم قديميه كار مي كنم و كاملا ازش راضيم.
کسی نظری نداره .نقل قول:
کیفیت ندا رایانه چطوره ؟
:31::31: از عجایبهنقل قول:
ظاهرا سرعتش چند مگ شده و برای تشویقش دوباره سایت باز کردند مشتریها.نقل قول:
جزییاتش توی تاپیک داتک هست.
ببین عزیز شما که 2 سال هست از سپنتا سرویس میگیری فکر نمیکنم شرکتی پیدا بشه که شما رو بتونه راضی نگه دارهنقل قول:
خودت میدونی سپنتا از نظر کیفیت در کنار چند شرکت دیگه حرف اول رو میزنه.
حالا شما اگر سرویس حجمی میخوای که برات ارزونتر در بیاد شاید...باز هم میگم شاید شاتل بتونه گزینه خوبی باشه
نقل قول:
اگه صبا پورت خالی نداره که فعلا میتونی توی لیست انتظار بمونی و کاریش نمیشه کرد.
فناوا به بعضیا خوب ساخته و به بعضیا نه. میتونی توی تاپیکش بیشتر جویا بشی.
شاتل رو هم رفتی توی قیمتهای سرویسهای آرت رو دیدی که صدالبته گرونه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=150916
به جاش سرویسهای اکو رو ببین.
عصرتلکوم توی خرید سالیانش با سرعت 512 رو میده ماهیکد:http://www.shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
9 تومن (با آبونمان مخابرات و 6% همش رویهم) اگه درعمل سه چهارم
سرعتش هم سرویس بده به عقیده من باتوجه به قیمتش خیلی خوبه!
:11:
اگه اولین بار باشه که قراره نصب بشه چطور؟نقل قول:
من خودم می خوام مودمم رو نصب کنم.
من us robotics 9112 دارم. با شاتل که مشکل نداره؟
یعنی شما از چند تا شرکت هم گرفته بودی و هیچ کدوم نتونسته بودن بهت خدمات بدن؟!!یعنی با هیچ کدوو چراغت ثابت نمیشد؟نقل قول:
شما باید 4 شماره اول شماره ی تلفنتون را در سایتنقل قول:
وارد کنید ! و این سایت به شما میگه کدام شرکتها .اجد شرایط برای خدمات دهی به شماره تلفن شما در مرکز مخابراتی تون هستند ! والبته در مواردی که سایت کامل نباشه دوستان هم میتونند کمکتان کنند !کد:www.InternetFinder.ir
با سلام
در مورد شرکت شهراد، دوستانی که از این شرکت سرویس گرفتن می خواستم ببینم نظرشون چیه.
سلام
چند تا سوال داشتم، ممنون می شم اگه جواب بدید.
1 - مجوز PAP چیه؟
2- ممکنه یه شرکتی در یک مرکز مخابراتی، کیفیت سرویس هاش مطلوب باشه اما در یک منطقه مخابراتی دیگر نباشد ؟
3 - مگه سرعت بالای 128 برای اشخاص حقیقی ممنوع نیست ؟ پس چرا سپنتا سرعت 256 رو بدون محدودیت حجمی به همه می ده؟
4 - تا آنجایی که من می دونم از طرفی اگر مشترکین یک شرکت زیاد باشه شاهد افت سرعت یا شاید هم اختلالات ارتباطی هستیم و از طرفی هم اگر مشترکین یک شرکت کم باشه، شاید شرکته بد بوده که کاربر زیاد نداره ؟ تکلیف چیه ؟ کدام درسته؟ کدام غلط؟کد:http://www.sepanta.net/pages/main_services_dsl.asp
5 - آیا اگه به خود مرکز مخابرات مراجعه کنیم، اونها می توانند کمکی در پیدا کردن شرکت مطلوب بکنند یا نه ؟
6 - من فکر می کنم تقریبا ترافیک ماهی 5 GB رو لازم داشته و برام مهمه که یه ساعت هایی هم مصرف رایگان باشه، دنبال کیفیت خوب هم هستم از طرفی نمی خوام بیشتر از ماهی 20 هزار تومان شارژ بدم چه سرویسی برام خوبه؟ حجمی یا ساعتی و چرا و از کدام شرکت؟ (در ضمن من در محدوده ی مرکز توحید هستم که بیشتر ISP ها رو پشتیبانی می کنه)
7 - سپنتا چطوره ؟ من یکی از آشنایانم سپنتا حجمی گرفته و راضی هم هست.
1. نمیدونمنقل قول:
2. بله چرا که نه؟؟؟؟ دلایل زیادی میتونه داشته باشه.
3. اون که یه چیز چرتو پرتیه....همه شرکتا سرعت بالاتر میدن (سرسخترینشون شاتله که پدر ادمو در میاره تا یه سرعت بالاتر بده ولی بقیه بیری صحبت هم کنی حتی مدرکی هم ندی راحت بهت میدن)
4. هردوش درست میدونه باشه:دی
5.خیر(ینی فکر نمیکنم)
6.فکر میکنم صبانت خوب باشه. سرعتش به خصوص شبانه بالاس
7.سپنتا اکثرا ازش راضین ولی خوب قیمتش بالاس.... من که زمانی که داشتم اصلا ازش خیری ندیدم.....
نقل قول:
1- مجوزی است که سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و رادیویی (یه چیزی تو هیمن مایه ها ) به شرکتهای واجد شرایط برای ارائه ی خدمات ADSL میده تا به درخواست کنندگان سرویس دهند !
2- بله 100% ! و این بستگی به فاصله ی مرکز مخابراتی تا خانه ی فرد مصرف کننده و لوازم و تجهیزات مصرفی مورد استفاده ی شرکت داره!
3
-این موضوع درسته یه قانونه و باید عمل بشه ولی راه فرار از این قانون خیلی ساده است !
4-هیچ معادله ی خاصی نمیشه حساب کرد و فرمولی کارا تهیه کرد ! زیرا ممکنه شرکتی تعداد کاربرانش زیاد باشه ولی به همون اندازه امکانات و تجهیزات سرویس دهیش هم بالا باشه (مثل شرکت پارس آنلاین که خب قاعدتا هزینه ی سرویسهاش از دیگر شرکتها کمی بالاتره) و این موضوع موقعی اتفاق میافته که تجهیزات و امکانات کم و یا ضعیف باشند ! 5- خیر ! این شما هستی که با توجه به سرویس مورد نظر و هزینه ای که میخواهید بکنید شرکت مورد نظرتون را پیدا میکنید ولی از مهمترین شرایطش حداقل اینه که شرکت در مرکز کخابراتی شما سرویس دهی کند !
6-این سوالتون خیلی جواب مفصلی را میطلبه ولی به عنوان یه نمونه ی عامیانه پسند و شرکتی که همه گیر شده و با شرایط شما هم همخوانی داره میتونم شرکت صبا نت (یا ندا گستر صبا) را بهتون توصیه کنم ! باز از کسانی که در این منطقه هستند و سرویس از شرکتها گرفتند سوال کنید !
7- یه مقداری از جواب سوالتون در سوال جواب شماره ی 2 موجود هست ! درر مورد اطلاعات تجربی و خوب بودن دوستان سپنتایی نظرشون را بگند (چه بهتر که در منطقه ی مخابراتی توحید هم باشند)
قربانت: مصطفی عشقی
سلام من یه سوال فوری دارم
این خدمات ارزش افزوده که روی قبض تلفن زدن دیگه چه کوفتیه!
این مال حروم خورا که پول مالیات و هزینه ماهانه 3000 تومن برای مخابرات رو که گرفتن.
از وقتی که قبض رو دیدم قاطی کردم لطفا یکی جواب بده...
آقا تو منطقه ی فرد اسدی الان چه شرکتی از همه بهتره وضعیتش؟ پیش شماره 6602:19:
الان سپنتا دارم ولی یک ماهه حسابی گند زده رفته:41:
ما هم شرکتمون همون جاست ، داتک داریم ، تا چند وقت پیش که من بودم ، مشکلی نبود ( البته لینک مستقیم رو می گم ، نه بقیه لینک ها )نقل قول:
اما حتما باز هم جویا بشید ، ببینید بقیه یوزر های فرد اسدی مشکل سرعت دارن یا نه .... :10: :11:
یا حق
دوست گر امینقل قول:
ممنون از راهنمایت
یا علی
دوستان پارس آنلاین برای شهرستانها از ساعت 2 تا 6 صیح رایگان به حساب میاد
برای تهران هم اینگونه است یا نه ؟
چون در سایتش برای تهران به چنین مسئله ای اشاره نداشت !!!
آقا این نرم افزار analog netstat x که حجم دانلود رو نشون می ده درست عمل می کنه؟ من 7-8 تا سایت باز کردم دو تا فایل 2 مگ هم دانلود کردم زده 70 مگ تا حالا دانلود کردی ؟ چه خبره اینجوری که من 2 گیگ دارم که 10 روزه تموم می شه!
درضمن نرم افزاری هم برای فهمیدن سرعت اینترنت من هست؟
ما خونمون اونجاست:دینقل قول:
پیش شماره 6603
الان شاتل دارم که خیلی خوبه:دی
قبلش سپنتا داشتم که اواضعش وخیم بود
نقل قول:ممنون دوستان،نقل قول:
ما خونمون اونجاست
پیش شماره 6603
الان شاتل دارم که خیلی خوبه
قبلش سپنتا داشتم که اواضعش وخیم بود
آخوند جان - آقا مهدی میشه بپرسم تو کدوم خیابونید؟ اینور تو منطقه 9 یا اونور تو منطقه 5؟
ما خودمون تو خیابون دستغیب هستیم.
من حبیب اله هستم...نقل قول:
آخوند جان - آقا مهدی میشه بپرسم تو کدوم خیابونید؟ اینور تو منطقه 9 یا اونور تو منطقه 5؟
ما خودمون تو خیابون دستغیب هستیم.
ینی منطقه 2:دی
دوست عزیز ماش از برنامه ی DU Meter استفاده کنید مطمئنا صحیحترین اطلاعات را در اختیارتون میگذاره ! یه سرچی بزنید هم برنامه و هم کرک و سریالش در انجمن موجوده !نقل قول:
تو منطقه پونک (مخابرات پیام نور) با پیش شماره 4445 کدوم شرکت از همه بهتره؟
کسی امپراطور رو تست کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dumeter خیلی خوبه فقط که نمیدونم چرا توی ویستا مقدار آپلود رو 3 برابر نشون میده دانلود درسته ولی آپلود 3 برابر اوایل که ویستا نصب کرده بودم وقتی سرعت آپلود رو تو dumeter دیدم خیلی خوشحال شدم ولی بعد که فهمیدم زیاد نشون میده کف کردم:31:
من با امپراطور که صحبت کردم گفت ما با صبانت شریکیم و گفت که نمایندگی نیستیمنقل قول:
توی سایتشونم که ببینی سرعت هایی که نوشته بالاتر از صبانت هست ولی قیمتشون پایین تره
مضاف بر اینکه بالاتر از 128 رو به خانگی هم میده، گرچه من در این مورد از استراتژی صبانت خبر ندارم اما از سایتشون اینطور برداشت میشه کرد که بالاترین سرعت برای کاربران خانگی 128 هست
نظر شما چیه؟:11:
سلام معذرت اگه جای این پست اینجا نیست
ولی اگه میشه بهم جواب بدین
من تو سایت خودم که می خوام برم از کامپیوتر خونه خودم نمی تونم وارد بشم این ارور ها میاد
( البته با کامپیوتر های جاهای دیگه باز می شه ) اینو بگم من از adsl استفاده می کنم و اینو هم بگم که با کامپیوتر هایی که همون ADSL که من استفاده می کنم - اونها هم استفاده می کنن باز می شه
با IE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعض وقت ها این :
و بعضی وقت ها این یکی:
با فایر فاکس
بعضی وقت ها این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 706x142. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعضی وقت ها این :
میشه یکی کمک کنه . بدجوری اعصابمو خرد کرده ؟؟؟؟؟ فقط با کامپیوتر خودم اینجوری هست .....با سرورم هم تماس گرفتم
گفتن که باز می شه ولی با کامپیوتر خودم نمی تونم . یکی می گفت مشکل از شبکه ات است ( البته بعد از 3-4 روز یه دفعه درست میشه برای 1 ساعت ولی باز اون ارور ها میاد .......) با کامپیوتر خودم اینجوری هست ها.
تا حالا کش سرور رو خالی کردی؟ اگه نکردی دگمه ctrl+f5 رو فشار بده
4445 اصلا ADSL نمیتونه بگیره فیبره نوریه:41:نه نه ببخشید میتونه بگیره اون که نمیتونست بگیره 4460 بود که فیبر نوریهنقل قول:
نقل قول:
حرف الکی زده. نمایندگی صبانت. میخواسته کلاسش پایین نیاد
سلام
من مي خوام از شاتل 256 بگيريم ، ولي خيلي گير داد بهم.
1. من درسم تموم شده و دانشجو نيستم.
2. شاتل گفتش روزنامه رسمي شركت بيار...!!!! ( خوب من كه شركت ندارم)
3. اداره اي كه كار مي كنم هيچ نامه اي بهم نميده.
حالا شما بگيد من چي كار كنم؟؟؟
نمیدونم چرا فکر میکنی هر جایی که اینترنت نداشته باشه حتما فیبره نوریه؟؟؟نقل قول:
عزیز ممکنه اون مرکز مخابراتی اونقدر بی عرضه باشه که هنوز نتونسته تجهیزات لازمه را فراهم کنه.....(مثل مرکز مخابراتی شهید چمران)
ربطی به فیبر نوری بودن نداره