فکر کنم میشه.نقل قول:
بازی 3 تا دی وی دی هست.بعضی جاها هم 2 تا دی وی دی اون پیدا میشه.
بازی که یه شاهکار به تمام معناست. فقط باید از سبک اون خوشتون بیاد...
Printable View
فکر کنم میشه.نقل قول:
بازی 3 تا دی وی دی هست.بعضی جاها هم 2 تا دی وی دی اون پیدا میشه.
بازی که یه شاهکار به تمام معناست. فقط باید از سبک اون خوشتون بیاد...
به نظر من هم از اول برو چون جلوتر سخترم میشه یه جایی هست که من با سه نفر دشمن های قوی رو میکشم ولی خودمم میمیرم با اون نفر اخر که معمولا کماندار و دور از صحنه است بهش یه تبر میدم بره دشمنای ضعیف رو بکشهنقل قول:
[QUOTE=farzan311;5114458]به نظر من هم از اول برو چون جلوتر سخترم میشه یه جایی هست که من با سه نفر دشمن های قوی رو میکشم ولی خودمم میمیرم با اون نفر اخر که معمولا کماندار و دور از صحنه است بهش یه تبر میدم بره دشمنای ضعیف رو بکشه[/QUOTE
من ميگم اگه جلوتر از اين مرحله ميشه يه يار گير آورد ، من ديگه از اول نرم ، اين مرحله رو يه جوري رد كنم ، بعد جلوتر يه يار بگيرم .
من ميگم اگه جلوتر از اين مرحله ميشه يه يار گير آورد ، من ديگه از اول نرم ، اين مرحله رو يه جوري رد كنم ، بعد جلوتر يه يار بگيرم .[/QUOTE]
خب شما نمي گي كه دقيقاً كجايي و كجاها رو رد كردي؟
جلوتر یار بدست میاری ولی نه به این زودی تازه مرحله اخرو میخوای چکار کنی که یار هات دو دسته میشن؟
پس اينجوري ديگه حتما بايد از اول برم . شما هم بگين من كجا ميتونم يار بگيرم . آخه اصلا جايي واسه يار گرفتن نبود . به هر حال از اول برم ببينم ، كركتر رو هم قيافش ضايع درست كرده بودم ،اين دفعه شايد يه كوتوله بردارم .نقل قول:
هر بازی که شما بازی کنین عالیهنقل قول:
جلوتر یار بدست میاری ولی نه به این زودی تازه مرحله اخرو میخوای چکار کنی که یار هات دو دسته میشن؟
خواستم بپرسم این بازی چطوره
ارزش داره همین الان برم بخرمش..................................!
ممنون دوست عزیز این حرفا چیه؟ ارزش گذاری که نمیتونم بکنم من بگم بخری بعد تو ذوفت بخوره خیلی بده
ولی اگه زبان انگیلیسیت خوبه و از گشت و گذار توی یه دنیا بزرگ و کلی مراحل خسته نمیشی
و از تعداد خیلی زیاد اسلحه ها و زره ها کلی چیزا دیگه که هرکدوم یه استفاده داره سرت گیج نمیره
شک نکن تو خریدش
از همون اول بازی باید برای پیدا کردن یارهای خودتون دقت کنید.نقل قول:
بعد از شکست خوردن در جنگ اوستاگار با موریگان و آلیستر راهی شهر Lothering میشید. اون جا دو نفر رو می تونید پیدا کنید. یه زن به اسم Leliana که اونو توی یه دونه از خونه ها پیدا می کنید. یه نفر هم به اسم Sten زندانی هستش که برای آزاد کردش کافیه Leliana رو توی گروه خودتون بیارید و اونو انتخاب کنید و با استفاده از اون قفل اون جارو باز کنید و Sten رو آزاد کنید.
اگه این دو نفر رو همون بار اول که وارد Lothering میشید به گروهتون اضافه نکنید ممکنه کلا اونارو از دست بدین چون بعدها Lothering کلا نابود میشه.
Zevran هم یه اساسین هست که وظیفه داره شما رو بکشه. با اون اتفاقی در یکی از سفرهاتون بر می خورید که بعد از کشتن همه افراد اون با Zevran صحبت می کنید که با انتخاب گزینه درست در مکالمات می تونید اونو به گروهتون اضافه کنید.حتما اونو به گروهتون بیارید چون خیلی شخصیت تاثیر گذاری هستش.
دوستان میشه کمک کنید من چطوری باید awakening رو نصب و اجرا کنم دانلودش کردم یه فایل ستاپ بود با یه فایل دیگه که پسوندش bin بود بعدش نصبش کردم اخرش یه صفحه داس میاد که تموم نمیشه عملیاتش هیچ وقت وقتی هم اجرا میکنم بازی رو ارور میده که یه سری فایل ها نیست
awakening رو بايد در محل نصب بازيه اصلي نصب بكنيد. بعد وارد بازي بشيد و از منوي اصلي انتخابش بكنيد.نقل قول:
Dragon Age 2 به طور رسمي معرفي شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره EA بازي Dragon Age 2 را به عنوان عنواني حقيقي تائيد کرد.
جزئياتي از اين بازي در دست نيست، اما نام بازي در ليستي که از طرف EA در روز قبل منتشر شده وجود دارد.
"پروژه هايي که از ساخته هاي شرکت BioWare هستند و هم اکنون معرفي مي شوند اين عناوين هستند:کانتنت هاي قابل داونلود و جديد براي بازي Mass Effect، همچنين يکي از بازي هاي ويديويي که نمره ي بسيار بالايي را در بين بازي هاي رايانه اي در تمام زمان کسب کرده است يعني Dragon Age 2.يکي از اميدوارانه ترين عنوان هايي که براي ادامه ي بازي اصلي که در سال 2009 منتشر شده است و عنوان بهترين بازي RPG سال را نيز کسب کرده يعني بازي Dragon Age: Origins.همچنين يک عنوان داستان محور و Online Multiplayer يعني بازيStar Wars: The Old Republic
ٍَEA در طی گزارشی در مورد بازی های آماده ی انتشار در ماه های قبل از فوریه Dragon Age جدید را تائید کرد و گفته است که این عنوان می تواند در یک چهرم مالی ناشران در سال جاری منتشر شود.اما آن ها سه ماهه ی اول 2011 را مد نظر قرار دادند.
در همین حین به این بازی این عنوان را داده اند :"Dragon Age Title TBA".این بازی در بین بازی های مولتی پلتفرم لیست شده است یعنی برای کنسول های خانگی، کنسول های دستی و PC.
همچنین 1 فوریه 2011 نیز برای انتشار این بازی در نظر گرفته شده.
EA دیروز تائید کرده بود که در Gamescom کنفرانسی برگزار خواهد که تاریخ آن 17 آگوست است.
منبع:
کد:http://www.vg247.com/2010/07/08/dragon-age-2-confirmed-full-announcement-incoming/
طبق اعلام BIOWARE در نسخه شماره 2 بازی شما نقش یک انسان(بسته به اینتخاب بازیکن زن یا مرد) به نام HAWKE را ایفا میکنید .یار جمع میکنید و برای هدفتون میجنگید تا اسمتون در تاریخ ثبت شه.بازی داستان قوی تری داره و همچنین کلی تصمیم گیری های نفس گیر.
سبک بازی چیزی مثل مس افکت 2 میشه .
اقا من یه جا گیر کردم
الان یه جاییم که انگاری تو توهم هستم، تو رویا با دوستم که اون اول من Gray Warden کرد جنگیدم بعدش وارد یه جایی شدم که میتونستم به موش تبدیل بشم و بین یه مکانهایی با توجه به انتخاب خودم جابه جا بشم، یه جور معماست انگاری، کسی میتونه کمک کنه از اینجا بیام بیرون، باید چکار کنم که از این محیط بیام بیرون، آخه یه عالمه دشمن هست که زورم نمیرسه همشونو بکشم
تو تو Realmهستی. تو مکانی که موش شدی فعلا کاری نداری. به مکانای دیگه برو با استفاده از اون دستگاهه که اسمشو یادم نیست.همه ی بدن های جدیدتو بدست بیار بعد با استفاده از اون دمون های اصلی هر مکانو بکش.هر مکان یه دمون اصلی داره.بدن هایی که باید بدست بیاری;گلوم یا همون ادم سنگی که قدرت زیادی داره.ادم اتشینکه میتونه از اتش رد شه.یه موچود که درای مخفی رو میبینه و یه جور ارکینه.و موش که میتونه از جاهای ریز رد شهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط امیدوارم مثل masseffect 2 خراب نکنن بازی رو، MassEffect2 یه بازی ActionAdventure عالی بود ولی یه RPG عالی نبود دقیقاً از سر و ته المانهای RPG بازی زده بودن و بازی رو به Action Adventure تبدیل کرده بودن که فروش بازی رو بیشتر کنن که موفقم بودن ولی فنهای RPG باز شاکی! امیدورام همچین بلایی سره Dragon Age نیارن که من بهشخصه خیلی شاکی میشم.
کد:http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/07/12/dragon-age-ii-first-screenshots.aspx
سلام
save های Dragon Age: Origins رو می خواستم
ممنونم میشم خیلی ضروری هست
سلام دوستان ...
من توی سرزمین کوتوله ها(خودم اسمش رو گزاشتم:31:) گیر کردم...
یه سری مسایقه بصورت گلادیاتوری هم دادم....
توی یه مجلس بزرگ هم اعضا باهم ختلاف رای پیدا کردن....
این سرزمین سه طبقه است...
نمیدونم باید چکار کنم....
خوک ها رو هم جمع کردم..
با پیر مرده در طبقه سوم هم صحبت کردم...
اما حالا نمیزارن جلوتر برم..
4تا سرباز مسیر عبور به قسمت پشت شهر روبستن...میگن که هرکی رفته دیگه بر نگشته واز این حرفها....
لطفا راهنمایی...
مرسی.
جالبه این بخش رو انگار همه یه مشکلی باهاش پیدا کردن.نقل قول:
الان یکمی خواب آلود هستم نمی تونم زیاد توضیح بدم:31:
شما باید طرف یکی از اون دو نفر که می خوان پادشاه بشن رو بگیرید که باید به خاطر اونا یه سری ماموریت انجام بدین. بستگی داره طرف کی رو گرفته باشین. بعد از چند ماموریت که برای اونا انجام دادین اون قسمت deep road که بسته شده و نمی تونید شما به اون برید باز میشه و تازه قسمت سخت بازی شروع میشه. سخترین جای بازی همین جا هستش.
فقط مسئله مهم اینه که بتونید اجازه ورود به این deep road رو پیدا کنید. خیلی ها توی این مسئله مشکل داشتن.
اگه ماموریت هایی که در orzammar انجام دادین و ماموریت هایی که مونده رو بگید میشه شما رو بهتر راهنمایی کرد...
شب بخیر:31:
من يه چيزي رو نفهميدم اگه قراره شخصيت اصلي انسان باشه پس تکليف ما که با يه الف نسخه اول رو تموم کرديم چي ميشه؟
سيو هاي ما که الف هستيم هم تاثيري توي نسخه 2 داره ؟
من فکر نکنم این بازی مثل mass effect باشه که بشه سیو شماره قبلی رو اورد.
اگه فرضا شبیه اون باشه هم فکر کنم توی شماره بعدی هم احتمالا همین سه تا نژاد انسان و الف و کوتوله وجود داشته باشه...
پس جریان اینه؟:18:نقل قول:
ای بابا منو بگو چی فکر میکردم....
خوب من تقریبا تمام کارها رو کردم خب....همشون شبیه همدیگن..گیج شدم بخدا...:41:
همونطور که خودتون هم میدونید Mass Effect 2 یک اکشن نقش آفرینی هست نه یک نقش آفرینی (خالص) مثل Dragon Age. هرکدوم رو برای طرفداران خاص همون سبک ساخته بودند (که ظاهرآ من و شما جزء طرفداران سبک اکشن نقش آفرینی نیستیم). نگران نباشید این دو بازی قطعآ هیچ شباهتی به هم نخواهند داشتنقل قول:
فقط امیدوارم مثل masseffect 2 خراب نکنن بازی رو، MassEffect2 یه بازی ActionAdventure عالی بود ولی یه RPG عالی نبود دقیقاً از سر و ته المانهای RPG بازی زده بودن و بازی رو به Action Adventure تبدیل کرده بودن که فروش بازی رو بیشتر کنن که موفقم بودن ولی فنهای RPG باز شاکی! امیدورام همچین بلایی سره Dragon Age نیارن که من بهشخصه خیلی شاکی میشم.
نقل قول:
من يه چيزي رو نفهميدم اگه قراره شخصيت اصلي انسان باشه پس تکليف ما که با يه الف نسخه اول رو تموم کرديم چي ميشه؟
منم با وحید موافقم. وقتی که 3 تا نژاد, 3 تا کلاس اصلی و اون چندتا (به حساب) زیر کلاس, بازی داشت, همیشه با NWN2 مقایسش میکردم و تاسف میخوردم. حالا اگه بخوان نژادش رو به یک کاهش بدند (که قطعآ همچین اشتباهی نمی کنند) که دیگه جک سال میشه!!!نقل قول:
اگه فرضا شبیه اون باشه هم فکر کنم توی شماره بعدی هم احتمالا همین سه تا نژاد انسان و الف و کوتوله وجود داشته باشه...
بازی مثل MassEffect نمیشه بدون شک چون Masseffect یه بازی ActionAdventure و Shooter بود ولی رویهای که Bioware پیش گرفته برای این بازی دقیقاً مثل رویهایه که برای Masseffect 2 در نظر گرفته یعنی هرچی بیشتر سینماییتر کردن و Action کردن بازی و کم کردن از المانهای RPG بازی نمونش وجود فقط یه کاراکتر خاص مثل Masseffect هست و کاملاً صداگذاری شده، چون خوب هرکسی نمیتونه RPG بازی کنه و این یعنی گند زدن به بازی بله ممکنه فروش بازی بیشتر بشه ولی فنهای بازی خیلی شاکی میشن دقیقاً اتفاقی که برای MassEffect2 افتاد تقریباً بازی یه Shooter و Action خالص شده بود و خبری از RPG نبود.
یه CRPG خالص 50-60 ساعته مثل DragonAge یا Diablo3 بدون شک نمیتونه همچین ویژگیهایی داشته باشه حتی بعید میدونم بازی دیگه 50 ساعت باشه چون قائدتاً نمیشه یه عالمه دایلوگ رو تو 50-60 ساعت بازی صدا گذاری کرد من واقعاً دلم میخواست یه CRPG عالی مثل Dragon Age بازی کنم.
البته مشکل هم این بود که Dragon Age فروش خوبی نکرد مثل MassEffect 2 و خدا میدونه Bioware برای فروش بیشتر بازی چه گندی بزنه تو بازی.
ولی تقریبا 90% مردم و زمین و زمان و منتقد و ... میگن Dragon Age نقش آفرینی دهه ست:18: درکل دراگون ایج یه چیز دیگه ست.:46:نقل قول:
خوب اونچیزی که مشخصه Bioware برای Dragon age تغییر رویه داده البته Dragon Age روی PC خیلی عالی بود ولی روی کنسولها مثل PC نبود و خوب PC هم که فروشی نداره بهنظر بازی رو بیشتری برای کنسول سازی کنه.نقل قول:
سلام. هیچ دلیلی نداره که بایوور بخواد 2 بازی که از نظر سبک کاملأ مشابه هم باشه رو با هم تولید کنه!! بایوور تو این چند ساله نشون داده هیچ وقت به خاطر سود یک بازی رو ادامه نداده (بر عکس یوبی سافت که مبوب ترین بازی رو به خاطر سطحی ،آسان و کنسولی سازی نابود کرد!) و همیشه با تفرکات جدید بهترین بازی رو در سبک خودش تولید کرده .
به نظر من dragon age همون رویه ی نسخه ی قبلی رو دنبال خواهد کرد و مثل ریشه ها ، یک بازی نقش افرینی پیچیده با ظاری ساده خواهد بود . در ضمن فروش این بازی اون قدر ها کم نبود که شرکت سازندش بخواد به خاطر مسائل مالی تغییر رویه بده!
امیدوارم سبک بازی همون نقش آفرینی کلاسیک باشه. اگه این بازی هم در این سبک نباشه دیگه این سبک کم کم از بین میره:13:
سال دیگه دیابلو 3 هم میاد که اون بازی صد در صد به صورت نقش آفرینی کلاسیک هستش.امیدوارم سال دیگه شاهد دو تا بازی تاپ در این سبک باشیم:40:
توی بازی نمیشه بیشتر از 3نفر به عنوان party members همراه داشته باشیم؟
نه نمیشه.حداکثر 3 نفرو می تونید...نقل قول:
توی بازی نمیشه بیشتر از 3نفر به عنوان party members همراه داشته باشیم؟
خب بهترین ترکیب نفراتی که باخودمون داشته باشیم چی هستش؟
من الان للیانا و آلیستر و موریگان رو توی تیم گذاشتم
استن و سگه رو هم نگهداشتم
چه جوری میشه که هر لحظه امکان تغییر دادن ترکیب نفرات رو داشته باشم؟
کلید خاصی براش تعریف شده یا فقط هر موقع که نفر جدیدی به گروه اضافه میشه میشه ترکیب نفرات رو تغییر داد؟
اینجور مسائل رو نمیشه توضیح داد و باید خودتون ببینید با چه ترکیبی, کارایی بالا تری دارید برای مثال خودم, 3 تا جادوگر و للینا بودیم. تمام جادوگرام هم بر پایه قدرت های تحاجمی ساخته بودم (البته "واین" یه چندتای جادوی شفادهنده داشت) و "للینا" که چون دورزن بود با تیمم کاملآ مچ بود و زیر کلاس رنجر هم براش برداشته بودم که یک حیوان دست آموز هم به تیمم اضافه میکرد (برای مبارزات نزدیک) البته چون از کلاس عیار بود توانایی باز کردن قفل ها رو هم داشت.نقل قول:
خب بهترین ترکیب نفراتی که باخودمون داشته باشیم چی هستش؟
بالای صفحه (جایی که گزینه های ماموریت, توانایی ها و... هست) گزینه ای برای این منظور داره (فکر کنم از سمت راست دومی بود) البته در تمام مکان ها فعال نبود.نقل قول:
چه جوری میشه که هر لحظه امکان تغییر دادن ترکیب نفرات رو داشته باشم؟
کلید خاصی براش تعریف شده یا فقط هر موقع که نفر جدیدی به گروه اضافه میشه میشه ترکیب نفرات رو تغییر داد؟
موقعی که میخوام برم توی قلعه redcliff برای نجات والنا دختر آهنگره دروازه بستست و هیچ رقمه نمیشه وارد قلعه شدش
باید چیکارش بکنم؟
باید به داخل آسیاب بادی برید اون جا یه راه مخفی داره که به قلعه میره.نقل قول:
دقیقا یادم نیست اون آسیب بادی کجاست. ولی پیدا کردنش سخت نیست.
داخل آسیاب بادی هم رفتم ولی پیداش نکردم اون راه مخفی رو
یه چیزی حالت دریچه هست که روی زمین قرار گرفته و اطرافش کاه و اینا هستش ولی نشانگری برای بازکردنش نمیاره اصلا
ویرایش:کلیدش رو گیر آوردم از برادر حاکم ردکلیف
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
راستی بازی بهم اعلام کرد که تو میتونی توی یه مهارت تخصص پیدا بکنی ولی اول باید یه تمرین دهنده پیدا کنم
از کجا؟
نقل قول:
راستی بازی بهم اعلام کرد که تو میتونی توی یه مهارت تخصص پیدا بکنی ولی اول باید یه تمرین دهنده پیدا کنم
از کجا؟
Warrior Specializations:f
Berserker is unlocked by Oghren or a manual available from Gorim in Denerim.
Champion is unlocked by accepting the reward for completing Arl of Redcliffe.
Reaver is unlocked by Kolgrim after siding with him in The Urn of Sacred Ashes.
Templar is unlocked by Alistair or a manual available from Bodahn in Party Camp
Rogue Specializations:d
Assassin is unlocked by Zevran or a manual available from Alarith in Denerim.
Bard is unlocked by Leliana or a manual available from Alimar in Orzammar.
Duelist is unlocked by Isabela in Denerim after beating her in a game, sleeping with her, or persuading her.
Ranger is unlocked by a manual available from Bodahn in Party Camp.g
Mage Specializations:f
Arcane Warrior is unlocked by a soul trapped in a phylactery encountered in The Elven Tombs during Nature of the Beast.
Blood Mage is unlocked by the Desire Demon during Arl of Redcliffe if the Warden is a mage, enters the Fade personally, and requests arcane secrets.
Shapeshifter is unlocked by Morrigan or a manual available from Varathorn in the Dalish Camp.
Spirit Healer is unlocked by a manual available from Wonders of Thedas in Denerim or from Levi Dryden in Soldier's Peak (the latter requiring the Warden's Keep DLC).h
منبع:باگ: بعد از باز کردن هر کدوم از اینها, برای همیشه (دفعات بعد هم) باز میمونند. حالا میرسیم به باگش که دفعه اول بصورت اتفاقی یاد گرفتمش و اون باز کردن اینها توسط خرید کتاب بصورت رایگان هست. برای اینکار, قبل از اینکه کتاب رو بخرید بازی رو ذخیره کنید و بعد کتاب رو خریداری و بعد که برای شما باز شد مجددآ بازی رو لود کنید. با اینکار اون مورد برای شما بدون پرداخت هیچ پولی باز میشه.کد:http://dragonage.wikia.com/wiki/Specializations
همونطور که دوستمون گفتن تنها راهش همون دریچه در آسیاب هست،الان شما ماموریت های روستای ردکلیف رو حل کردید دیگه؟(همون که یه عده میان باید از روستا با کمک اونا محافظت کنی.)نقل قول:
من یه شمشیرspellweaver دارم ولی میگه برای استفاده ازش باید آرکین واریور باشی
حالا چه جوری میشه شد؟
قاعدتآ باید جادوگر باشید پس بهتون پیشنهاد میکنم پستی رو که Optimus Prime عزیز, داده بودند رو مطالعه کنید (جواب این سوالتون هم اونجاست)نقل قول:
من یه شمشیرspellweaver دارم ولی میگه برای استفاده ازش باید آرکین واریور باشی
حالا چه جوری میشه شد؟
هرچند خودم هم تو چند پست قبل, طریقه باز کردن تمام زیر کلاس ها رو گذاشته بودمکد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=4440336&postcount=321
خب متاسفانه من الف کلاس واریور هستمنقل قول:
راستی چطور میتونم حجم آیتمایی رو که میشه حمل کرد از 70 افزایش بدم؟
یه جا نوشته بود باید کوله پشتی بخرم ولی از کجا
از همون هایی که جنس میفروشن (البته همشون ندارن) برای مثال همون جایی که بار اول الیستر رو دیدید, اونجا کسی که جنس میفروخت یک Backpack برای فروش داشت (هر کدوم هم 10 تا به فضای شما اضافه میکنند) متاسفانه صحبت خیلی وقت پیشه و...نقل قول:
راستی چطور میتونم حجم آیتمایی رو که میشه حمل کرد از 70 افزایش بدم؟
یه جا نوشته بود باید کوله پشتی بخرم ولی از کجا
حالا چرا الف؟ دوارف که بهتر بود (البته خوبی این بازی اینه که همه سلیقه ها رو راضی میکنه)نقل قول:
خب متاسفانه من الف کلاس واریور هستم