سلام
آقا دستت درد نکنه دست گوشیتم درد نکنه که پرچم سامسونگ بالا برد.
ایشالا همیشه برات رو اوج باشه.
Printable View
سلام
آقا دستت درد نکنه دست گوشیتم درد نکنه که پرچم سامسونگ بالا برد.
ایشالا همیشه برات رو اوج باشه.
مال من که ندیدم روی کارتنش چیزس نوشته باشه ام زیر باتریش روی خود گوشی نوشته :نقل قول:
made in korea by samsung
سلام . میشه بگید چطوری باید دوربین دوم این گوشی رو فعال کنم ممنون
من شنیده بودم بعضی مدل های سامسونگ تو چین تولید میشه و مینویسه Made by Samsung شک کردم شاید این گوشی هم همینطور باشه که شما لطف کردی و خیال منو راحت کردی که ساخت کره است.نقل قول:
ازت متشکرم
تا اونجایی که من میدونم اون دوربین دوم کاربردش توی Video Call هست و مواقع عادی کار خاصی نمیشه باهاش کرد.نقل قول:
فکر میکنم انجمن بازی ها و نرم افزارهای S60 V3 بهترین جایی باشه که شما میتونید بازی ها و نرم افزارهای متعدی برای این گوشی دانلود کنید. همچنین میتونید با یه سرچ ساده کلی بازی Java که گرافیک خوبی دارند دانلود کنید.نقل قول:
در هر صورت چون اینجا انجمن تخصصی این گوشی هست علی القاعده بایستی راجع به خود گوشی و مزایا و مشکلاتش بحث بشه.
موفق باشید
ای بلا :21:چيزی که عوض داره گله نداره چشم اينجا مطرح نميکنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
made in korea by samsung
باسه منم همينو نوشته بود
اگه با گارانتی بگيری هيچ مشکلی نيست نگران نباش:11:
راستی منم از نمايندگی ماکروتل تو جمهوری گرفتم و الان راضی هستم چون به خاطر 20-30 تومان 500 تومان رو به خطر نندا ختم
تازه گوشی رو يه بار هم دادم فلش کردن باسم(البته کلک رشتی زدم )
من عاشق تعریف و شنیدن کلک رشتی هستم:5:. تعریف کن کلک رشتیت چی بود.:20:نقل قول:
نقل قول:
من از چندین منبع مختلف توی فروم های خارجی شنیدم که گوشی N96 نوکیا با همه امکانات و نوآوریهایی که داره از نظر سخت افزاری دارای اشکالاتیه که باعث مشکلات فراوون برای کاربران حرفه ای هست.
به عبارت دیگه عوض کردن فرمور و آپدیت نمیتونه جلوی این مشکلات سخت افزاری رو بگیره.
البته ممکنه این یه مسئله عمدی باشه برای استقبال از n97 همچنین گوشی های جدیدی که نوکیا قراره به زودی به بازار عرضه کنه.
سلام به همگی.
اینجا کسی گوشیشو نمیفروشه؟
یا قیمت این گوشی آک یا کارکرده چنده؟
سلام به همگی .
قسمتهائی از ریویو INNOV8 در سایت GSM.ir :
نمیدونم چی باید داشته باشه !نقل قول:
با اینکه INNOV8 یکی از گوشیهای سطح بالا میباشد اما محتویات بسته خریداری شده کلیه نیازهای کاربر را برآورده نمیکند.
نقل قول:
ابعاد این گوشی 17.2 × 53.9 × 106.5 میلیمتر و وزن آن 140 گرم است. همچنین INNOV8 با کشوی باز بلندقدترین گوشی شناخته شده است بطوریکه 2 سانتیمتر از N96 بلندتر است.
نقل قول:
این گوشی همچنین دارای 72 مگابایت حافظه داخلی است که امکان ارتقاء آن تا 8 الی 16 گیگابایت توسط کارت حافظه امکانپذیر است.
اگر به INNOV8 گفتن بسیار خوب به N95 چی میگن ؟نقل قول:
لحاظ کیفیت بلندگوها و بلندی و وضوح صدا میتوان امتیاز "بسیار خوب" را به این گوشی داد. در جدول زیر نتیجه بررسی چند گوشی از لحاظ قدرت اسپیکرها و بلندگوها را بررسی کرد.
Speakerphone test
Nokia N79
Average
Nokia N85
Average
Nokia N95 8GB
Nokia N95
Very Good
Samsung i8510 INNOV8
Excellent
مخلصیم .
نقل قول:
سلام دوست عزیز
وسایلی که سامسونگ میتونست در جعبه یک گوشی 500 هزار تومنی بزاره از این قراره:
1. کیف کمری یا دستی
2. شارژر فندکی ماشین
3. کابل اتصال گوشی به تلوزیون
4.کارت حافظه اضافی لااقل 2 گیگ
5. دستمال مخصوص پاک کردن lcd
موفق باشید
سلام دوستان
کسی ادرس یا شماره تلفن نمایندگی رسمی سامسونگ یا مایکروتل در اصفهان را دارد
ممنون
من خودم به n82 حدود 460 تومن پول دادم به جز مورد 3 و 4 چیز دیگه ای ندیدم ؟!!:27:نقل قول:
راستی مموریش هم اصل نبود 3 هفته ی اول سوخت !!:13:
همین n95 به جز کابل اتصال به تلوزیون کدوم یک از این هارو داره ؟ 8 گیگ رو میگم ها .:20:
با وجود 16 گیگ حافظه داخلی دیگه نیازی به کارت حافظه نیست!:8:نقل قول:
نقل قول:
اصفهان سل
آدرس: اصفهان، پل فردوسی، خیابان فردوسی، جنب بانک صادرات
فروشگاه ارتباط موبایل
آدرس: اصفهان، خیابان احمدآباد، ساختمان گلستان، طبقه اول
موبایل نیو شاپ
آدرس: اصفهان، میدان احمد آباد، ابتدای بزرگمهر
موبایل چرم دوز
آدرس: اصفهان، میدان احمد آباد، ابتدای بزرگمهر، جنب کفش بلا
فروشگاه مجید
آدرس: فردوسی، ابتدای خیابان فردوسی، مقابل بانک توسعه صادرات، مجتمع تجاری زاینده رود
نقل قول:
به نظر من نوکیا هم خیلی وقتها کم کاری میکنه و خیلی چیزها رو به کاربر ارائه نمیکنه. این دلیل خوبی نیست که بگیم چون نوکیا ارائه نکرده پس سامسونگ هم ارائه نکنه!
به نظر من وقتی کاربری 500 هزار تومان پول میده توقع داره لااقل چند تیکه لوازم ضروری هم بعنوان لوازم اصلی در جعبه باشه.
16 گیگ جز گارانتی اصلی نیست و غیر شرکتی وارد و توزیع شده.نقل قول:
در ضمن اگه نیازی به مموری نبود اسلات مموری رو روی گوشی طراحی نمیکردند.
بحث ما بر سر این نیست که نیاز به مموری اضافی هست یا نه بحث ما اینه که شرکت 500 هزار تومان پول میگیره لااقل چند لوازم جانبی رو بعنوان لوازم اصلی در جعبه به کاربر ارائه بده.
موید باشید
آره مورد يك رو كه خيلي هزينه هم نداره براشون و كلي كلاس داره كيف فابريك خود گوشي.نقل قول:
مورد 2 رو هم خيلي ها لازمشون ميشه!:31:
حالا مورد 4 و 5 خيلي هم لازم نيست .
حرف شما 100 درصد درسته !:20:نقل قول:
ولی اینجا ایرانه ! باید خدا رو شکر کنیم که وقتی گوشی رو میخریم خود گوشی تو جعبه ی خریداری شده موجوده !!:27:
اگر هم این لوازم جانبی موجود بود باز هم به دست ما نمیرسید !!:46:
(فروشنده ها خیرش رو میبردن !)
سلامت باشید.
مقایسه INNOV8 با N95 8GB :
میزان RAM و CPU در INNOV8 :
مقایسه صفحه نمایش :
این INNOV8 چقدر Effect صدا داره :دی
مقایسه کامل :
کد:http://www.symbian-freak.com/news/009/04/quicklites_innov8_vs_n95_8gb_review.htm
حیف از این INNOV8 که با n95 مقایسه شده!
چرا اتفاقا مدل 16 گیگ هم با گارانتی اصلی وجود داره اما خیلی کمنقل قول:
شما قیمت و سراغ داری؟ من خریدارم.نقل قول:
سلام به همگی.
قیمت جدید ندارین با گلرانتی و بدون گارانتی؟
کسی گوشیشو نمیخواد بفروشه؟
من ميفروشم ولي الان نه وقتي i8910 اومد قيمتشم به 600 تومن رسيد :31:نقل قول:
ایشالا به زودی 8910 بیاد خیلیا منتظرن.نقل قول:
اونوقت که این بیاد گوشیتو چند میخرن؟:31:
250 تومنم بخرن خوبه ولي من بايد i8910 رو بخرم چون بعضي از چيزاي i8510 اذيت كنندست.من قبلاً p990 داشتم بدجور به كيبردش عادت كردم با 8510 نميتونم تايپ كنم.هر كي ميبينه من باهاش تايپ ميكنم ميخنده آخه خيلي يواش تايپ ميكنم:41: البته الان بهش عادت كردم و خيلي بهتر شده. بعدش p990 تاچ بود كه بازم بهش عادت كردم و كار با اون بيشتر حال ميداد. كاش i8910 زودتر بياد و زودم ارزون بشه ديگه راحت بشم:13:نقل قول:
ایشالا میاد.نقل قول:
قیمتش به نظر شما چند میشه یعنی تو ایران بعد اینکه بیاد و افت کاذبشم بکنه؟
گرانتی شامل مشکلات نرم افزاری نميشه منم مقيی که بردم گفت گوشی رو ترکندی چی روش ريختینقل قول:
منم گفتم يه مشت عکس و فيلمو موزيک روش ريختم اينطوری شد (آخه اينا که اين بلا رو سره اين گوشی نميآره)
بد هم کلی حرف زدم که حواسش پرت بشه و کلی چيز ميز بهم با فتم که فکری به سرش نزنه (تخصصم اينه درسشو خوندم)
بدش هم باهاش رفيق شدم (خيلی سخت بود آدم سردی بود) البته تو اينم (استعداد دارم)
و ظرف نيم ساعت گوشی زنده شد و ما هم فلنگو بستيم
ولی اگه ميفهميد نرم افزاره خدات تومان ميگرفت فلش کنه
دوستان هرکس مشکل نرم افزاری پيدا کرد خواست فلش کنه نگه نرم افزار ريخته و موقع اينکه طرف داره گوشی
رو چک ميکنه حواسش رو يه جوری پرت کنين يه وقت شک نکنه که شما با نرم افزار اين بلا رو سرش اوردين
من کل نرم افزار های طرف که باهاش گوشی رو چک کرد ديدم نميتونه تشخيص بده
دوستان من cd گوشی رو چک کردم برنامه update نداشت تازه Pc studio هم قسمت update نداشت
اونايی که update کردن بگن چيکار کردن لطفاً
بايد pc studio جديد دانلود كنينقل قول:
شما مطمينی؟
سلام برین توی قسمت نرم افزار 9.3 براتون Route66 رو آپ کردم
دوستان من امروز بالاخره این گوشی رو گرفتم. با گارانتی اصلی ماکروتل 515 یه رم 8 گیگ توشیبا اصل هم خریدم 22 تومان.
سوالی که داشتم گوشی قبلیم N82 بود چطور میتونم اطلاعاتم مثل SMS رو به گوشی جدید منتقل کنم؟
البته برای شماره تماس ها و موارد تقویم با PC Suit نوکیا اونا Sync کردم و رو کامپیوترم هست و اگه با PC Suit سامسونگ دوباره Sync کنم حتما این اطلاعات روی 8510 منتقل میشند اما برای SMS ها هنوز راحی پیدا نکردم.
با تشکر
من در مجله ای خواندم:
فناوری جالب dina که اجازه می دهد بدون نیاز به access point بتوانید از طریق wi-fi به کامپیوتر وصل شوید
اما یک سوال دارم
فرض کنید pc های یک کافی نت از طریق بی سیم به هم متصل باشند
در این صورت می توان با i8510 از طریق wi-fi به اینترنت وصل شد؟
اين كه اصلاً نصب نميشه ارور certificate ميده ولي با حالتي كه برنامه نياز به ساين داره فرق ميكنه اصلاً گوشيه من هك شده ولي اين اولين برنامه ست كه نصبش نميكنهنقل قول:
اگه wlan پسورد نداشته باشه كه راحت ميشه ازش استفاده كني و بري تو اينترنت ولي اگه پسورد داشته باشه كه نميشه كافينت ها هم پسورد دارن جاهايي كه پسورد ندارن مثلاً هتلها دانشگاه فرودگاه و... هستننقل قول:
dlna وقتي ميزني روش وصل ميشه به wlan بعد يه گزينه مياد به اسم samsung mobile server بعد كه ميزني روش 3 تا فولدر مياد music pictures videos بعدش ديگه نميدونم چيه شايد بايد به wlan لپتاپ وصلش كني كه باهاش فايل ترنسفر كني
دوستان ميشه لينك هك گوشي رو دوباره برام بزارين و همچنين لينك برنامه هاي مخصوص اين گوشي يا همون لينك مخصوص اين سيمبين ممنون ميشم