کسی نیست کمکی کنه؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست کمکی کنه؟نقل قول:
وقتی انتی ویروس فعاله کرک رو اجرا کننقل قول:
بعد avast یه پیغام میده که فایل مشکل داره
توی پیغام میتونی تنظیم کنی که اون فایل نرمال اجرا بشه یا بره توی send box یا هم که بزنه ناکارش کنه!
دوست عزيز:نقل قول:
شما اواست را باز كن در قسمت بالا settingرا انتخاب كن وبعد از باز كردن ان برو قسمت exclosion اون فايل رو به ليست سفيدانتي ويروس معرفي كن تا ديگر مشكلي نداشته باشي
دیروز وقتی که آواست آپدیت شد . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک سوال داشتم که کلافه ام کرده
من تو دانلود از بعضی از سایتها مشکل دارم که آواست اجازه نمیده(غیر فعالش میکنم دانلود میشه)
تو قسمت web shield در قسمت exclusion اسم سایت رو اضافه میکنم ولی باز حل نمیشه!!(توی ناد خیلی راحت بود)
حالا اگه بخوام با * اضافه کنم که کلی بشه چه جوریه؟!!
اصلا توی همین قسمته یا نه؟!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
نقل قول:
دوستان یک سوال داشتم که کلافه ام کرده
من تو دانلود از بعضی از سایتها مشکل دارم که آواست اجازه نمیده(غیر فعالش میکنم دانلود میشه)
تو قسمت web shield در قسمت exclusion اسم سایت رو اضافه میکنم ولی باز حل نمیشه!!(توی ناد خیلی راحت بود)
حالا اگه بخوام با * اضافه کنم که کلی بشه چه جوریه؟!!
اصلا توی همین قسمته یا نه؟!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایی
دوستان؟!!!
با عرض سلام
دوستان جدیدا این پیغام برای من میاد
چجوری میشه رفعش کرد
با تشکر
با عرض سلام
از انتی ویروس رایگانش اواست استفاده میکنم هر کاری میکنم به یک فایل سالم گیرنده نمیشه چطور میشه کاری کرد که این فایل بره تو لیست سفیدش ؟
آره منم الان اومدم اینجا همینو بگم!!!نقل قول:
جدیدا این طوری شده گیر میده آنتی ویروست دزدیه و غیر فعال میشه.
ولی غیر فعال نمیشه:31: بچه میترسونه.
ولی رو اعضابه دیگه...
نقل قول:نقل قول:
سلام..
وقتی آواست تشخیص میده که این سریالی که شما الان دارین استفاده میکنید درجای دیگه ای هم استفاده شده با این هشدار Pirated ازتون میخواد که به طور قانونی رجیستر بشه.
حالا شما ببینید با این لایسنس میتونید رجیستر کنید یا نه...
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
سلام یک دستور کار اینجا نوشته شده انجامش بدین مشخص هست که باید چیکار کنید:نقل قول:
شاد باشید....
سلام به همه
منم هم این پیغام avast رو که این چند روز میده دریافت میکنم
لایسنس هایی هم که هست رو امتحان کردم بازم کار نکرد .
اول میخواستم ببینم مشکلی که واسه خود os پیش نمیاره؟
دوم این که اگه راه حلی هم داره ممنون میشم کمکم کنید
:5:
دوستان عزيز:نقل قول:
من با كليدهاي مختلف و در انتي ويروس و اينترنت سكوريتي تست كردم ولي بازم اين پيغامي كه دوستان با عكسش گذاشتن مياد و بايد از طريق ديگر اين مشكل را حل كرد از دوستان اگه كسي راه حلش را گير اوردتجربه اش را براي ديگر دوستان هم قرار بدن.
راه حل : شما از آواست فری در کنار یک فایروال رایگان مثل کمودو و انلاین آرمور استفاده کنیدنقل قول:
همان سوئیت با قدرت خیلی بیشتر ....
سلام و خسته نباشیدنقل قول:
یعنی هیچ راه دیگه ای نداره؟
فقط باید از نسخه فری استفاده کنم؟:41:
ولی من نمی خام سیستمو سنگین کنم.لطفا اگه کد معتبر برای اواست سراغ دارید بگییدنقل قول:
با سلامنقل قول:
با این ترکیب که دوستمون گفتن( اواست فری به همراه کومودو) امنیت خوبی روی سیستم دارید و سیستم هم سنگین نمیشه . ضمنا نسخه رایگان اواست از لحاظ دیتابیس تفاوتی با نسخه pro نداره
در هر صورت از ادرس زیر هم می تونید کرک پیدا کنید
ستاره های ادرس رو بردارید
کد:www.s*o*f*t*98.ir/tags/Avast/
avast! Free Antivirus
کد:C08253774H1200A0314-Z62FFUH2
پاک شود ...
کی های جدیدتر تو پستهای قبلی هست. اونارو تست کننقل قول:
سلام
دوستان میتونند برای گرفتن آپدیت آفلاین آنتی ویروس مورد نظرشون به این قسمت مراجعه کنند:
قربون شماکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=546910&page=2
عــلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان و زحمت کشان این انجمن:40::11:
چند وقتی که این هخطار برام میاد و هر وقت اومده لایسنساشو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم.
ولی نمیدونم چرا هر کاری کردم بعد از دو سه روز دوباره که به اینترنت وصل میشم ظاهر میشه ؟ :41::41:
همشون همین پیام رو میده!نقل قول:
نقل قول:
مدتیه اوست همه لایسنس ها رو شناسایی کرده.البته اپدیت میشه ولی فقط این پیغام میاد!
دوستان من avast pro رو نصب کردم و لیسانس و این چیزها رو هم بهش دادم اما موقع آپدیت ، آپدیت نمیشه و بعد از چند ثانیه پیغام the package is broken رو میده ( با چیز پی ان هم وصل شدم حتی )
چه کار باید کنم؟
نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم
نمیشه کاری کرد که پیغام رو نده؟؟
من برنامه رو به طور کامل پاک و دوباره نصب کردم و با این کرکش کردم.فعلا که مشکل حل شده.
این فایل شامل چند آموزش بسیار مفید برای محصول Avast هست که امیدوارم استفاده لازم رو داشته باشید.
Avast Manual (4.76 MB)- آموزش نصب و فعال سازی.
- آموزش ترفند اعتمادسازی یک فایل.
- آموزش ذخیره کردن فایل های به روز رسان.
- آموزش استفاده از فایل های به روز رسان.
- آموزش غیرفعال کردن موقت و Uninstall.
کد:http://s3.picofile.com/file/7367268602/Avast_Manual.rar.html
فکر می کنم کسی پاسخ من رو نمیدونه !!! خیلی سوال سختیه ؟؟؟ :23:نقل قول:
آپدیت اولیه رو به صورت دستی انجام بدین , فایل زیر رو دانلود کنیدنقل قول:
کافیه بعد از نصب بر روی فایل دابل کلیک کنید تا نصب بشه
فکر میکنم این آپدیت برای avast internet security هستش اما avast من pro antivirus ورژن 5 هستنقل قول:
میشه ابتدا در مورد فرق بین این دوتا یعنی اینترنت سکیوریتی و پرو توضیح بدین و بعد هم اگر امکانش هست آپدیت پرو رو برام بگذارید :46:
فرق اینترنت سکوریتی و آنتی ویروس این است که اینترنت سکوریتی فایروال داره ولی آنتی ویروس نداره که شما میتونید از فایروال جداگانه ای مثل کمودو , آنلاین آرمور یا اگر ویندوز سون دارید از فایروال ویندوز استفاده کنیدنقل قول:
در مورد آپدیت ها , آپدیت هر دو برنامه یکی هست چون فرقی تو دیتابیس ندارن
Avast! 7.0.1407 full & Avast 7.0 Full new keys
کد:http://199.91.152.57/cuxj7nppw4rg/v6jk97l1wawvzdq/%5BvHieu.com%5D+-+Key+Avast+b%E1%BA%A3n+quy%E1%BB%81n+m%E1%BB%8Di+phi%C3%AAn+b%E1%BA%A3n.rar
این پیام مشکلی ایجاد نمیکنه و فقط ظاهر میشه-خوشبختانه برنامه آپدیت میشه و از کار هم نمیفته
سلام این آنتی ویروس با اینکه خیلی تبلیغ بد در موردش میشه خیلی آنتی ویروس خوبیه و ممن ازش راضیم
سلام ایا نسخه فری اوست بصورت تریال هست و باید بعد 1 ماه رجیسترش کرد یا نه دائمی هست؟
key for avast pro
کد:http://4up.me/a9v83eqjffqf
وقتی آواست (ستاپ) رو دانلود میکنیم ...
آپدیتش واسه همون موقع دانلود هست ....
یا نه باید آپدیت رو هم بگیریم ...
سلام..نقل قول:
نه باید آپدیت رو هم دریافت کنید.. کلا همه ی سوییتهای امنیتی اینطوری هستن..دیتابیس جدا از فایل نصب آنتی ویروس هست.
موفق باشید.:40:
سلام خدمت تمامی دوستان.
میخوام از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریال دانلود کنم اما همش آنتی ویروس نمیذاره و آدرس بلاک میکنه و باید آنتی ویروس غیر فعال کنم تا بتونم دانلود کنم.چطور آدرس سایت به آنتی ویروس بدم که ویروس نشناسدش؟؟؟
منبع؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
آخرین Release و ویرایش در آواست رو میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید که ورژن Version 7.0.1426 در تاریخ 2012-03-07
بوده یعنی دوماه پیش ، ازون پس فایل ستاپ برنامه تغییری نکرده :
http://www.avast.com/release-history
آخرین Definition update هم در تاریخ 4.5.2012 بوده که میشه همین دیروز...http://www.avast.com/virus-update-historyبرای دریافت AVAST ! VPS UPDATE هم از اینجا افدام کنید :
با حجم 31 مگابایت که البته بخشی ازین رو دیتابیس فعلی آواست شامل میشه.
موفق باشید.:40: