فکر میکنم مثل بچه ای ست که یکی دو سال اول زندگیش به فراگیری زبان میپردازه(به شکل ناخودآگاه البته) و از دو سالگی شروع میکنه هر چی که تو ذهنش هست را پیاده کنه که با اشتباهات تلفظی و گرامری همراه هست و به مرور خوب میشه...
به نظر میرسه شما که این توانایی را داشتی و انقد خوب پیش رفتی در سطح شنیداری و فهم زبان بنابراین بتونی از پس ارائه ی آن هم بربیای...
من دقیقا منظورتو را متوجه نشدم...شما خودت میخوای بخونی یا میخوای کلاس شرکت کنی؟!
من خودم کتابهای اینترچینج را کار کردم..به نظرم از نظر طبقه بندی خیلی عالی است. تکرار گرامرها . متنهای انتخابی هم خوب هست اگرچه من فکر میکنم میتونست یک مقداری سطحش بالاتر هم باشه...کتابهای Headway را فقط نیم نگاهی بهش داشتم ولی با توجه به دانش دوستانی که با headway پیش رفتن مطمئنا کتاب بدی نباید باشه!!
در مورد دوره ای که شما گفتی، کتابها در موسسات مختلف حتی میتونه در بازه ی زمانی مختلفی تدریس بشه . مثلا کتاب Interchange که چهار کتاب خودش را داره: intro که زرد رنگ هست. Interchange 1 که قرمزه و بعد Interchange 2 که آبی است و بعد هم Interchange 3 که سبز رنگ هست...هر کدامش 16 یونیت هست و در موسسات معمولا هر ترم 4 یونیتش کاور میشه!
البته با اتمام اینترچنج شما تا سطح intermediate پیش میری و بعد از آن را کتابهایی مثل Passage و یا Natural English کار میکنن
کلا خانواده ی in use خوبه:46: کتابهاش را میگم...
tactics هم آره خوبه...ولی به نظر من کافی نیست...اگر شما که در شنیداری مشکلی نداری من بهتون پیشنهاد میکنم فایلهای صوتی نچرال تر و طبیعیتر انتخاب کنی که جنبه ی آموزشی هم نداشته باشه و سعی کنی آن را لغت به لغت بنویسی...
برای این هم فعلا تنها کمکی که میتونم بکنم اینه که یک سری به این تاپیک بزنی...خیلی از این کتابهایی که شما گفتی برا دانلود گزاشته شده:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=41665&page=51
موفق باشید:11: