باشه حتمآ.
راستی اون 2 تا عکس از الدز خیلی بد افتاده چندتا عکس تو روز ازش میگیرم.
این ماشین رو یه جورایی گرون خریدیم چون بابام خیلی دوسش داشت.
Printable View
باشه حتمآ.
راستی اون 2 تا عکس از الدز خیلی بد افتاده چندتا عکس تو روز ازش میگیرم.
این ماشین رو یه جورایی گرون خریدیم چون بابام خیلی دوسش داشت.
محمد جان من ماشین رو قطعی می خوام تا پس فردا به من آره یا نه رو بگو
یه لحظه الان احساس کردم از اون سوال منظورت اینکه علی تو بیا وردار ماشینو
اینم یه عکسه دیگه از اون ایمپالای تو مشهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
این ایمپالا هم زیاد بد نیست البته فکر کنم گرون بده چون نوشته معاوضه با پونتیاک!!!!!!!!!!
باشه خبرش رو میدم.
حتمآ میخوای؟؟؟شاید ماشین رو 3.5 داد.
سلام
این ایمپالارو نمی خرم چون گرون میگه (3.5)
آره حتمآً می خوام مساله ای نیست 3.5 باهاش حرف می زنم 200 300 تومن حتمآً میاد پایین
علی شرمنده دیر رسیدم خونه
واسه همین نشد بهت خبر بدم ماشین اونجا بود
دشمنت شرمنده مساله ای نیست
سلام .
اتومبیل بسیار زیبایی است.تبریک میگم.
خوب مثل اینکه اینجا هم انجمن آمریکن داره ،
ایول ایول ،
خودمو معرفی کنم :
کمال هستم ، عاشق کوپه های آمریکایی ،
تعصب بسیار بالا روی آمریکایی ها ،
ماشین ندارم ولی به دنبالش بودم ، ( اما پولم پرید الان دنبالش نیستم )
ولی اگه یه ماشین در حد 1.5 تا 2 باشه خیلی عالی میشه ،
اگه خبر از همچین ماشینی داشتین ممنون میشم بی نصیب نذارین ، دنبال این مدل ها هستم ( ولی خوب دیگه با این قیمت معلومه دنبال زیاد سالمش نیستم ) :
Chevrolet camaro 1967 - 1981
Chevrolet Impala 1959 - 1976
Pontiac fireBird T/A 1967 -1978
Ford Mustang 1964 - 1973
Dodge Challenger 1970 - 1974
Dodge Charger 1968 - 1973
Buick skylark Coupe
ممنون
سلام.نقل قول:
مچکر کامارو جان قابلتون رو نداره.
سلام کمال خان.نقل قول:
منم تو تی تی با اکانت نوا سی3 هستم.
خوشحالم که اینجا زیارتت کردم.بازم سر بزن.
اون ماشینهایی هم که گفتی چند تا شو سراغ دارم,ولی نه با این قیمتی که گفتین.
اون عکسا فکر کنم قدیمی باشن
خودش می گفت رنگش ترکیده، راهشم که دوره
قصد خریدش رو ندارم
در حالا حاظر اگه خدا قسمت کنه قصد خرید کاپریسه قهوه ای رو دارم
و ریویرا 71-73 اگه باشه
سلام به همه دوستان.. عید همه مبارک باشه ..
ممد جان... آقا مبارکه... خیلی خیلی خوشحالم که یه کاتلاس هم به جمع ماشین ها اضافه شد... اون هم مدل 78 !!!!!
خیلی ماشین ناز و تکیه !!! دمت گرم.. حنما عکس بذار ( زیاد ! ) .... و توضیحات...
نقل قول:
ما چاکریم ، شرمنده نشناختم !
منم که شناختی، XFX تی تی
ماشین های بالا رو که گفتم بیشتر مد نظرم تکاش هستش و میشه گفت ترکیدش
کامارو 67 - 73
T/a 70 - 72
موستانگ 67-70
اونقدر هم جدی نیست ، آزاد میگردم دنبالشون ، اگه به تورم خورد که فبها اگرم نخورد که هیچ .
بازم ممنون
سلام کمال جان شرمنده اولش به ج نا آرودم ramin-am توی تی تی هستم
اینایی که تو گفتی ترکیده هاشم این محمد ما بخصوص پونتیاک یه چند تایی سراغ داشت مشکل اینجا بود که یکیش سند نداشت یکیشم نمیفروخت
راستش چیزایی رو که میگی الان نمیدونم چرا کم یاب شده
یه عده احتکار کردن واقعا میگم اول کاری یه عده اومدن همه اینا رو جم کرذن بردنم حالا مثلا یکی 3-4 تا از اینا داره ولی من بدبخت باید بگردم ببینم یه دونه ترکیده میتونم پیدا کنم با قیمت مناسب
======================================
راستی دوستان کسی از آقای واروژ و ماشیناش دقیق آمار داره؟
بازسازی های خوبی میکنه مثلا یه کودا مدل 70 داشت برام جالب بود تا حالا ندیده بودم که کوده 70 چراغای عقبش گرد هستش آخه من هر چی دیده بودم یا همی کودا بود یا براکودا .
راستش خیلی دلم میخواست الا یه 10 تومن داشتم اون براکودای 70 رو که دست یه خانوم هستش رو میخریدم .
من کسی رو میشناسم تو کرج که 6 تا موستانگ داره که یکی از اونها یکی از 6 موستانگ کروک ایرانه ! عجیبه
حالا باز به چشتون خورد دریغ نفرمایید
راستی آمار ماشین های آقای واروژ ، یادمه یکی تو TT مدام عکس ماشین های این آقا رو میذاشت ، اما نمیدونم کی بود تاپیک عکس رو باید گشت ،
من شنیدم تا حالا نمیدونم 36 تا ماشین رو بازسازی کرده و فروخته یا نگهداشته ولی تا جایی که میدونم چند تا چلنجر تمیز داره و یه چند تا هم از خانواده کودا و چارجر ولی ماستنگ و کامارو و فایربرد ازش نشنیدم داشته باشه .البته بازسازی کرده و فروخته انگار .
همینه دیگه یه عده تک خوری میکنن بقیه میمونن .
آره اون کودا که چراغ عقبهاش مثل کامارو بود.برای من هم جالب بود.نقل قول:
اون کسی که میگید mony 1368-9 هست.نقل قول:
بهترین عکسهای ماشین رو همین مانی میزاره.
======
راستی صدای دریچه 4 کارب ازمبیل عجب حالی میده!!:21:
راستی این بیوک هم که آگهی کردن واقعآ تمیزه.
جلو پنجره ی بیوک های مدل 56-57 این شکلی بوده.خوشگله ولی اگه بشکنه دیگه گیر نمیاد.
یه خاطره بگم:
پدر من چند سال پیش یه دونه بیوک مدل 56 عین همین با جلو پنجره فابریک داشت که متآستفانه یه روز ماشین رو تو یه کوچه سر بالایی پارک میکنه و ماشینه جلویی که یه زن بودن نمیتونه درست نیم کلاج بره و عقب عقب میره تو بیوک و جلو پنجره به فنا میره.آخر سر هم جوشش میدن ولی دیگه مثل روز اولش نمیشه.
سلام
سعید خان اینو هم ببین
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=5507&mashin
نقل قول:
:18::18::18::18: صاحابش مصطفی ست ؟ :18::18:
:19::19: من باید یسری خراب شم رو سر این بنده خدا !
ولی خودمونیم عکس های مک متین بهتر نیست ( از نظر زاویه و دید و ماشین های تک ) ؟
سلام.
من دنبال آدرس و شماره تلفن فروشنده یدکی فورد آمریکایی توی تهران هستم.
چند تایی توی خیابان اکباتان و سعدی دیدم اما نمیدونم هنوز کار میکنن یا نه؟
اگر کسی از دوستان تهرانی خبری داره لطفا اطلاع بده.
سلام دوست عزیز.. من فروشنده ی فورد نمی شناسم ولی می تونم یه نفر رو معرفی کنم که همه میشناسیمش..نقل قول:
آقای خسرو که فقط تو کار فورد هستن و احتمالا می تونن لوازم جور کنن.. من کارت ویزیتش رو یه زمان داشتم ولی یکی از دوستام ازم گرفت... اگه کسی از دوستان شماره ی آقا خسرو رو داره به camaro جان بده.. البته اگه سرچ هم کنید پیدا می کنید
این هم مثل اینکه آدرس وبلاگ ایشون هستش..
[html]http://www.mustang-v8.blogfa.com/[/html]
سلام علی جان.. ممنون از لطفت.. متاسفانه من هم مثل رامین چند ماهی هست که مشکل خونه داریم.. به هر حال ممنون از کمکت... لطف کردی.. :20:نقل قول:
سلام
سعید خان اینو هم ببین
کد:
[html] http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=5507&mashin [/html]
سلام این مدل ایمپالا ساخت کدوم ساله که چراغ هاش مستطیله
سلام.نقل قول:
نه مصطفی رفیق آقای واراژ هست و از ماشینهاش عکس میگیره.
مصطفی یه کاپریس آبی رنگ داشت.
خوبی mony اینه که عکس ماشینهایی رو که میزاره اگر که فروشی هم باشن قیمتش رو هم مینویسه با شماره تلفن صاحبش که این به نظر من خیلی خوبه.
منظورم اینه که هر ماشینی رو که میبینه آمارش رو هم میگیره.
البته موپار هم همیشه از ماشینهای تک و نایاب عکس میگیره.
علی جان اینهایی که گذاشتی کاپریس هستن ولی این مدل کاپریس و ایمپالا یه شکل هستن.نقل قول:
این مدل مربوط میشه به اواخر سال 1976 که شرکت شورلت ایمپالا و کاپریس رو چراغ های جلوش رو مستطیلی کرد که خیلی هم خوشگل شد.:40:
راستی اون قرمزه جلو پنجره اش فابریک نیست.
اها میگم ،
این موپار ( امیر ) که اندشه فقط امار نمیده ،
منم که فقط دارم باقالی میکارم ، شرمنده ،
چندتایی عکس دارم ولی کو حال آپلود با سرعت 3kb ؟
خب حجمش رو بیار پایین کمال جان....
====
امروز یه دونه کامارو سفید رنگ فوقولاده تمیز تو خیابان دیدم.....ماشین رو دیدم اتوماتیکه گفتم حتمآ 8 سیلندره.
با صاحبش صحبت کردم 6 سیلندر بود.ولی خیلی تمیز قیمت 5 میلیون.
امان از بی موبایلی اگه داشتم عکسش رو میگرفتم...
محمد شما اگه یکی دو تا دیگه هم ماشین بگیرید می تونید باهاشون تو اصفهان یه همایش راه بندازید !!!
خداییش دم خودت و مخصوصا پدرت گرم... دارین یه کلکسیون ماشین راه می ندازین !!! کاش من هم یه دونه ماشین آمریکایی سالم و ارزون نصیبم می شد...
سعید جان اینطوریهام که فکر میکنی نیست....منم مشکلاتی دارم....الان همین مادرم مخالف 99% این ماشینهاست.....تازه اونقدر من گرفتاری دارم که نمیدونم چیکار کنم....
ولی خب همین ماشینها رو خوشه....
اگه بازم نمایشگاه گذاشتن ببینم میتونم یه کاری کنم این ازمبیل(از این به بعد به الدزمبیل ازمبیل میگم) رو ببرم خیلی بدنه ی خوبی داره.
انشاالله خونه که درست شد یه بیوکی چیزی روپا بخر و برو تو زعفرانیه فرمانیه اقدسیه این خیابون سر بالاییا چیچیه؟برو باهاش حالش رو ببر جای منم بغلت خالی بزار.جای رامین هم صندلی عقب خالی بزار:31::31:
درود
من ماشین امریکایی ندارم ، ولی همیشه میام تو این تایپیک از نوشتار های دوستان و این که قصد خرید یه ماشین
خوب امریکایی دارند و اطلاعاتی در رابطه با این اتومبیل ها بیان میکنند لذت میبرم.
محمد جان !
ادرس سایت تی تی که در پست های گذشته فرمودید را لطفا بنویسید.
باسپاس
بدرود
جواد احمدیان
سلام دوست خوبم.
آدرس رو تو پروفایلت نوشتم.
بازم سر بزن.
مرسی.
دوستان یه خبر بد و تا حدودی جالب
امروز داشیتم با دوستم از دانشگاه برمیگشتیم موقع برگشتن کمی ولخرجی کردیم(انگار دانشگاه ولخرجی نمیکنیم)
با سواری برگشتیم .
از شبستر تا صوفیان بدون حادثه اومدیم
از شهر صوفیان تازه به طرف تبریز در اومده بودیم که یه پل کنار کار خونه سیمان صوفیان هستش پایین این پل هم ورودی کارخونه بلوک سیمانی و ایرانیت و لوله سیمانی از این چیزا هستش این بخش از جاده هم واسه سرعت خوبه هم یه پیچ بد پایین پل داره .
کمی مونده بودیم به پل برسیم یه جلو پنجره خیلی اشنا درست روی بلوار وسط جاده به چشمم خورد
چشمتون روز بد نبینه یک دستگاه کاپریس کلاسیک از مدلهای 88 تا 90 سفید رنگ واقعا تمیز روی بلوار وسط جاده (اونجا هنوز گاردریل نیست بلواره)و چه خوب که گارد نبود جا خوش کرده .
یه لحظه من که جلو نشستم کپ کردم گفتن الان کلا جلوبندی داغونه چون یه چند تا پزو او از این چیزا قبلا همونجا رفتن رو بلوار همشون جلو بندی و شبکه و همه چیز داغون ولی خداییش تا ماشین رسید کنار این کاپریس دیدم نه بابا ماشین انگار میخواسته از اونجا دور بزنه :دی
هیچیش نشده اتاقم سالمه خطم روش نافتاده حیف اونجا نمیشد وایسیم و عکس بندازم سرعت زیاد بود .
دیروز نصف شب میدون ساعت یه ایمپالای کوپه نقره ای 74 دیدم چه غُل غُلیم می کرد
بابا تو این شهر شما هم کم آمریکایی نیستا!!!!!!!:8:
هی میگید اصفهان خیلی آمریکایی داره:21:
فورد مک وان من اصفهان ندیدم بعد تو شهر شما هست.:41::19:
======
راستی امروز با ازمبیل رفتیم تا 130 کیلومتری اصفهان و برگشتیم.....خوب بود:40:
فدای اون غل غل اش که یه ملت رو سر کار می ذاره....نقل قول:
تو شهری که ایمپالا 65 فراوونه معلومه ماشین تک زیاده... بهانه نیار آقا !! (مخلصیم :31: )نقل قول:
مادر ها همشون مخالف آمریکا و ماشین آمریکایی و سیاست های آمریکایی هستن :31:نقل قول:
ما هم متاسفانه همونطور که شما می دونید با مادرمون سر ماشین آمریکایی مشکل داشتیم که الحمدلله حل شد!!
آره یه بیوک تمیز می خوام... مدل 1364 :41: می خوام مدل بالا باشه :41: خدا کمکمون کنه..... ما همون سلسبیل خودمون رو بریم بسه...:31: زعفرانیه و اقدسیه به درد ما نمی خوره :31:
برادر اون اوزمبیل شما که یه منطقه رو حریفه !!!! ماشین دو در... تمیز :8: موتور v8 ... 305 .. اتومات... دیگه چی می خوای؟؟؟ ورش دار بیارش همایش ملت زندگی کنن خدا وکیلی !!! :10:
سلامنقل قول:
اکثراً سالم نیستن اونیم که دیدم(کوپه) تمیز نبود و پلاک نداشت
طرفای خودمون یه ایمپالا کرمی رنگ هست که تازه از وجودش خبردار شدم، بزودی عکساشو میزارم، چراغاشم مستطیلیه
سره کار میزاره؟ بیشتر توضیح بده سعید جان لطفاً منظورتونقل قول:
منظورت نسبت اسب بخار به حجم موتورشه؟!
علی جان آخه همه ی افرادی که ماشین آمریکایی دوس دارن عاشق شنیدن این صدای غل غلی هستن که شما میگی !!! من خودم هیچ وقت یادم نمیره که چند بار نزدیک بود واسه شنیدن صدای ماشین آمریکایی برم زیر ماشین... :31: این است مرام v8 !!! :40:نقل قول:
بذار بگم که چطوری عاشق کامارو 70 تا 73 شدم...
حدود 5 سال پیش، یه شب ساعت 10:30 شب داشتم میومدم خونه که از دور صدای ماشین آمریکایی رو شنیدم !!!
یه کامارو آبی 70 تا 73 آبی دو خط سفید که به جرات می تونم بگم منبع اگزوز نداشت یا منبع رو حسابی خالی کرده بود!!! صدای غل.غل یا ول.ول نمی داد... داشت خر.خر می کرد !!!! غار غار می کرد !! :41::19:
پشت سرش هم یه فایربرد 77 آبی آسمونی که بچه محل خودمون بود... (بچه خیابون بهنود)
داشتن از خلوتی شب های تهران بهره لازم رو می بردن...........
خلاصه اینا با سرعت اومدن و رد شدن.. من تو کل این مدت تو پیاده رو خیره بودم !!!
اون کامارو 70 - 73 با اون چراغ عقب های 4 تاییش و اون صدای منبعش یه کاری کرد که خاطره اش تو مخم حک شد!!!! هیچ وقت یادم نمیره ... انقدر صدای اگزوزش وحشتناک بود که تا یه چهار راه بعد که رسیده بود صدای اگزوزش هنوز میومد !!!! خلاصه یه چیزی در حد دیوانگی.....
من بدبخت انقدر کوپ کرده بودم که دقیقا بیشتر از 20 دقیقه تو سرمای زمستون وایساده بودم و تو پیاده رو خشکم زده بود (اینو جدی میگم)
از اون موقع به بعد هست که هر وقت چراغ عقب های کامارو 70 - 73 رو می بینم روح و روان ام خاک و خولی میشه!!!! خلاصه ما تو این دنیا شانس نیاوردیم.... اون فایربرد آبیه هم فروخت ماشینشو... تف به این زندگی... خونواده هم که اجازه ریسک بهم نمیدن و نمی ذارن یه کامارو بگیرم... به خاطر مدل پایین بودنش... هیچ وقت فکر نمی کردم داشتن یه ماشین ( که خیلی ها بهش می گن لگن ) واسم به رویا و آرزو تبدیل شه !!! همه چی بدست آوردنی هست... ولی یه کامارو 70 تا 73 نه !!!
امشب زدم تو خیابون و رفتم اون کامارو 70 تا 73 زرشکی که تو محلمون هس رو دیدم... صبح ها که میرم نیست !!! شب ها هم که نمیشه ازش عکس بگیرم !! صبح ساعت 6 می رم که تا ماشین رو جابجا نکرده ازش عکس بگیرم... می ذارم تو تاپیک عکس های ماشین آمریکایی....
به قول رفیقم من آخرش قسمت نیس ماشین آمریکایی بگیرم...
آقایون موستانگ 5.0 یعنی 5 لیتری ؟ ما تو ایران موستانگ 5 لیتری داریم ؟ اصلا مدلهای پایینش 5 لیتری دارن ؟ این 5 لیتری چند سیلندره ؟
این الدوزمبیل های کاتلاس سیرا که تو ایران هم زیاد هست موتورشون چند اسب میده
این سیرا های ایران بین مدل 1989 تا 1991 هست که تو این سه سال چند نوع موتور بسته شده..نقل قول:
4 سیلندر با 110 اسب 2.5 لیتر
6 سیلندر با 125 اسب 2.8 لیتر
6 سیلندر با 160 اسب 3.1 لیتر
6 سیلندر با 160 اسب 3.3 لیتر
ولی نمی دونم اینایی که تو ایران هست کدوم از این سه مدل هست ! شما ببین موتورش چند لیتریه؟ با توجه به لیترش ببین کدوم از مورد های بالا هستش... شنیدم موتور هاش یه بار مصرف هم هستن.. قابل تعمیر نیس..
بله 5 همون 5 لیتریه... 5 لیتری هم میشه 302 اینچ بر متر مکعب.. موتور 302 هم تو مدل های قدیمی فورد بسته میشده هم تو مدل های جدید هست..نقل قول:
آقایون موستانگ 5.0 یعنی 5 لیتری ؟ ما تو ایران موستانگ 5 لیتری داریم ؟ اصلا مدلهای پایینش 5 لیتری دارن ؟ این 5 لیتری چند سیلندره ؟
تو ایران هم اکثر موستانگ ها 302 هستن.. 302 v8 هستش...
فکر کنم 6 2.8 125 اسبی باشن همشون چون اکثرا پشتشون مینویسه 2.8 البته امکان داره نمونه های 3.1 و 3.3 هم اومده باشه.
لون موضوع موتروشون رو هم منم شنیدم قابل تعمیر هستن ولی بعد از تعمیر انگار هیچی خوب جا نمیره بخصوص کارتلشون