آقا بالاخره من تونستم از اون پیغامه که تقریبا هر 20 دقیقه یک بار میاد رو صفحه عکس بگیرم
میتونید راهنمایی کنید برای چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا بالاخره من تونستم از اون پیغامه که تقریبا هر 20 دقیقه یک بار میاد رو صفحه عکس بگیرم
احتمالا بخاطر بد نصب کردن یه نرم افزار هست ...! جدیدا" چیزی نصب کردی که برات خوب کار نکنه ؟ اسمشم فکر کنم تو ارورش نوشته !
منظورت اینه> phonetic time telling fileنقل قول:
احتمالا بخاطر بد نصب کردن یه نرم افزار هست ...! جدیدا" چیزی نصب کردی که برات خوب کار نکنه ؟ اسمشم فکر کنم تو ارورش نوشته !
چنین نرم افزاری ندارم!
کمممممممممممممممممممک خواهشن اگه کسي اطلاعات داره دريغ نکنه نوکيا 6220 امروز تو اراک 1 مجارستان بدون گارانتي از 198 تا 205 هزار تومان 2 مجارستان با گارانتي يک ساله از 210 تا 215 هزار تومان 3 چيني با گارانتي يک ساله 200 هزاز تومان خوب سوال اينجاست که من از يکي از فروشنده ها شنيدم هر چي گارانتي داره چينيه خوب حالا ممکنه مجار با گارانتي در اصل چيني باشه؟ اصلا کسي 6220 خريده؟باضمانت يا بي ضمانت؟به چه قيمت؟ تاحالا شده گوشي بي ضمانت بسوزه يا مشکل ديگه اي براش پيش بياد؟ اگه ميشه منو راهنمايي کنيد چي بهتره؟ در ضمن توي جعبه هم يک رم 1گيگ هم هست(مجار) اگه کسي مشکل ديگه اي با اين گوشي داره بگه تا تا چشم بسته نرم .....نريم.....نرند...... تو مغازه با تشکر
خیلی خیلی مهم
یکی امتحان کنه ببینه نرم افزار دارو ها ورژن 2 روش نصب میشه (جار)
راستی راحت میشه با نرم افزار کار کرد (نصب کرد sis) مثلا دیکشنری
راحت ساین میشه ؟
مشکل خرابی ال سی دی جدیه ؟ مال چند نفر خراب شده؟ اصلا خودبه خود خراب شده یا................؟
باتشکر
راستی این مشکل ری استارت کردن خود به خود جدییه ؟مال همه اینجورییه؟
از نظر نرم افزار 6120 بهتره یا 6220
در ضمن بالخره چینی با یک سال گارانتی بخرم ؟؟(200000) ........یا اینکه مجارستان بدون گارنتی)198000(؟؟؟....یا مجارستان با گارانتی (210000)
دمتون گرم لطفا کمکم کنید
عزیز من برای رسیدن به جوابت لازم نیست 3 بار پشت سر هم پست بدی !نقل قول:
و اما جوابت :
اصلا مجار نداریم و همه چینی تحت لیسانس هستند و با گارانتی هم اگه دوست داری بگیر ...!
نه اصلا تا الان من ندیدم 6220 به قول شما بسوزه ..!
رم 1 گیگ هم تو همه ی پک ها هست !
نرم افزار های جاوا و سیمبین به راحتی روش نصب میشن البته نسخه ی مخصوص 9.3 ... من تا الان مشکل خرابی LCD از نزدیک ندیدم ... این مشکل هم به نحوه ی برخوردت با گوشی بستگی داره !نقل قول:
ری استارت یا مستر ریست خوب هر گوشی مشکل پیدا کردش باید بشه ربطی به گوشی خاصی نداره ...!نقل قول:
بله ورژن سیستم عاملش از 6120 بالاتره ولی نمیشه گفت از نظر نرم افزاری قوی تره ... چون نرم افزار ها مشترک هستند ...!
گفتم که اصلا مجار یا ... نداریم همه چینی و تحت لیسانس نوکیا هستند ...! کیفیتشون هم گوشی فنلاندی فرق چندانی نداره ....!
منظور ایشون اینه که گوشی خودش بیخودی ریست میکنهنقل قول:
ری استارت یا مستر ریست خوب هر گوشی مشکل پیدا کردش باید بشه ربطی به گوشی خاصی نداره ...!
تو این دو ماهی که گوشی رو داشتم، دو بار واسه خوشی دل خودش ریست شد، نفهمیدم چرا!
پسر خالم n82 داره هز هر 3 باری که دستش میبینم یک بارش هنگ میکنه!!!!
خب این بخاطر این هست که گئشی توان پردازش این مشکل پیش اومده رو نداره و گوشی ریست میشه ...!نقل قول:
منظور ایشون اینه که گوشی خودش بیخودی ریست میکنه
تو این دو ماهی که گوشی رو داشتم، دو بار واسه خوشی دل خودش ریست شد، نفهمیدم چرا!
پسر خالم n82 داره هز هر 3 باری که دستش میبینم یک بارش هنگ میکنه!!!!
بچه ها کسی برنامه برای اجرای فول عکس در زمینه نداره؟
FFSW هست که خیلی برنامه ی خوبیه اما رو FP2 جواب نمیده و باید منتظر آپدیتش موند ...!نقل قول:
می خوام یه رم واسه این گوشی بخرم
نمیدونم 8 بخرم یا 16 ؟
اگه 16 بندازیم گوشی جواب می ده یا نه آخه یکی از دوستان رو گذاشته بود و ظاهرن جواب داده ولی نگفت پرش کرده یا نه؟
شرمنده ..! چه مارکی بخرم خوبه ؟ 8 و 16 میکرو قیمتش الان چنده؟
تو شهر ما 8 میکرو دارن 25 تومن ولی روش نوشته نیست چه مارکیه؟ فقط نوشته کلاس 6
خوبه یا نه؟
مستر ریست کردم درست شد!!نقل قول:
سلام
كسي كتاب راهنماي (pdf)
رو نداره .
اگرم كسي با جي پي اس 6220 آشنايت داره يا تاحالا باهاش كانكت شده منو راهنمايي ممنون مي شم.
ممنون.....
خیلی ممنون از راهنمای تون
یه سوال دیگه
اگه گوشی به اسم مجار بگیرم و شماره سریالش از طریق کد *#000#
با شماره سریال رویه جعبه و لیبل یکی باشه بازم چینیه؟؟
راستی کتاب دارو ها روش نصب میشه یا نه ؟؟
اینم نرم افزار داروها که یک نرم افزار برای استفاده ی عمومه
نقل قول:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=34265&page=4
دوست من اگه شماره سریال گوشی با جعبه مطابقت نداشته باشه که دزدیه ...!!!!
.
کی گفته اگه شماره سذالها مطابقت داشته باشه اصلیه ..!!!؟؟؟؟؟؟ این چه مدارکیه که برای اصلی یا تقلبی بودن گوشی عنوان میکنید !!؟؟؟
آقا این ارورو کسی نمیتونه برطرف کنه؟نقل قول:
شرمنده من هنوز تازه کارم و اطلاعات کاملی ندارمنقل قول:
دوست من اگه شماره سریال گوشی با جعبه مطابقت نداشته باشه که دزدیه ...!!!!
.
کی گفته اگه شماره سذالها مطابقت داشته باشه اصلیه ..!!!؟؟؟؟؟؟ این چه مدارکیه که برای اصلی یا تقلبی بودن گوشی عنوان میکنید !!؟؟؟
از راهنمایتم ممنون
سلامنقل قول:
من 8 توشیبا کلاس 4 رو گرفتم 18 .
سلام
من قبلا پرسیدم که ساعت جهانی ایران 3.5+ هست اما رو 6220 این 4.5 هست اما رو گوشی های دیگه همون 3.5 این چه داستانیه؟
ممنون
یه سوال دیگه برنامه دارویی رو گوشی نصب میشه اما موقع اجرا ارور میده.
,واقعا ورژن چندش ارور میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111نقل قول:
یه سوال دیگه برنامه دارویی رو گوشی نصب میشه اما موقع اجرا ارور میده
راستی با بقیه فایل های جار مثل پرنیان که مشکل نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
سلام
يه نرم افزار نصب كردم به اسم NSysInfo_1.16 كه اطلاعات سخت افزاري گوشي رو در اختيار ما ميزاره . اطلاعات گوشيم بقرار زيره :
Phone Model Nokia 6220c-1
SW Version 05.15 30-Apr-2009
RM-328
Battery level 100 %
Signal strength -88 dBm
Free RAM 74444800 B
Total RAM 127401984 B
ROM size 6815744 B
Free Phone memory 105132032 B
1_Total Phone memory 112637952 B
Free flash memory -984449024 B
2_Total flash memory -339738624 B
Processor type ARM
3_Processor speed 192.0 MHz
Max screen resolution 240x320
Number of colours 16777216
Locale language Farsi.
نوشته هاي قرمز:
مورد 1 ، مگه نبايد 120 مگابايت باشه .
مورد 2 ، ؟ ( مموري كارتم 4 گيگه )
مورد 3 ، يعني چي ؟ پس سنسور 369 چيه ؟
ممنون ميشم از راهنماييتون .
راستش من می خواستم این گوشی رو زودتر بخرم الان به صحت اطلاعات گوشی شک کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
يه نرم افزار نصب كردم به اسم NSysInfo_1.16 كه اطلاعات سخت افزاري گوشي رو در اختيار ما ميزاره . اطلاعات گوشيم بقرار زيره :
Phone Model Nokia 6220c-1
SW Version 05.15 30-Apr-2009
RM-328
Battery level 100 %
Signal strength -88 dBm
Free RAM 74444800 B
Total RAM 127401984 B
ROM size 6815744 B
Free Phone memory 105132032 B
1_Total Phone memory 112637952 B
Free flash memory -984449024 B
2_Total flash memory -339738624 B
Processor type ARM
3_Processor speed 192.0 MHz
Max screen resolution 240x320
Number of colours 16777216
Locale language Farsi.
مورد 1 ، مگه نبايد 120 مگابايت باشه .
مورد 2 ، ؟ ( مموري كارتم 4 گيگه )
مورد 3 ، يعني چي ؟ پس سنسور 369 چيه ؟
راستی این نرم افزارت مطمئن هست یا نه؟؟؟؟؟؟
گوشیت رو به چه اسمی گرفتی(مجار...چین.........)؟؟؟؟
شما باید آخرین ورژن رو که فکر کنم 2 باشه رو نصب کنی که اطلاعات سرعت پردازنده رو درست نشون بده
سلامنقل قول:
هر دو ورژنش ولی با بقیه فایل های جار تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.
سلام
صبح یه قیمتی گرفتم
فروشنده با گارانتی می داد 200
در ضمن یه گوشی(6220) هم داشت که میگفت قبل عید خریده 245 الان به من با گارانتی میده 210
خوب به نظر شما 6220 قدیمی رو بخرم یا جدید رو !!!!!! آخه میگن سری اول بهتر از این جدیداست
1 - 120 نوتشه میشه ولی تو گوشی 112 مگه ...نقل قول:
2 - کلا یه سری فضا از مموری کم میشه ...
3 - 369 هست ولی این اشتباه نشون میده ...
کلا نرم افزار خیلی بدی رو انتخاب مردی ... پیشنهاد من : Phonet Info
بعدا وقت کردم از نرم افزارش عکس میزارم .. این برنامه 369 نشون میده CPU رو
فرقی ندارن ... سعی کن با گارانتی بخری ...!نقل قول:
واقعا !!!!!!!!!!!!!!!11نقل قول:
فرقی ندارن ... سعی کن با گارانتی بخری ...!
اگه فرقی ندارن پس سعی کنم با فریمور جدید تر بخرم نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
البته ببخشید من هی سوال می کنم
جریان دو شاخه سه شاخه (شارژر)چیه
یه سرچ بکنی همین جا پیدا میکنی .بچه تو صفحات قبلی زحمتشو کشیده بودندنقل قول:
application/gps data/option/satellite status
که شما رو به ماهواره کانکت میکنه والبته باید در فضای باز تست کنید.
بابا یه بار مستر ریست کن .مشکلات نرم افزاری که اینقدر غصه خوردن ندارن.نقل قول:
من با هک گوشی یه بکاپ از گوشیم گرفتم وهروقت به مشکلی بخورم که قابل رفع نباشه تو سه سوت گوشی رو فرمت میکنم وبا برگردوندن بکاپ گوشیم مث اولش میشه .حتی تنظیمات تم وآپشن هم برمیگرده...:31:
پک های نوکیا برای عرضه به کشورهای مختلفی آماده میشه که بسته به شرایط مقصد از شارژرهای دوپایه یا سه پایه استفاده میشه .علاوه براین بعد از چند وقت کلا محتویات پک عوض میشه .هدستس که من رو گوشیم دارم اصلا قابل مقایسه با اونی که الان تو پک ها موجوده نیست.نقل قول:
البته ببخشید من هی سوال می کنم
جریان دو شاخه سه شاخه (شارژر)چیه
دوپایه وسه پایه به نظر من خیلی مهم نیست .مهم اینه که خروجیش بالا باشه واصل باشه.
من هرچی سعی کردم نتونستم منو گوشی رو فارسی کنم نرم افزارشم گرفتم با Nokia Software Updateram آپدیتشم کردم طبق آموزشها اما........ نمیشه
دوست من پروداکت کد فارسی رو باید روی گوشیتون ست کنید ...
دوست من آنلاین رو بیخیال شو چون هم خطرش بیشتره وهم اگه وسطش بپره یا حتی اگه موفق به آپدیت هم بشی چیزی دستتو نمی گیره.پیشنهادم اینه که فایل های 5.15 رو بگیری وبراحتی با نرم افزار جف در 3 دقییقه گوشیتو آپدیت کنی .تازه فایل ها هم برات میمونه ومیتونی برای کس دیگه یا دوباره گوشی خودتو فلش کنی بعلاوه که آفلاین خطر دیسکانکت رونداره و....
یا اگه میخوای گوشیتو بیار تا من برات آپدیت کنم..
دوست من توضیح میدی چجوری بک آپ بگیرم و چجوری سه سوته برگردونمشون؟نقل قول:
بابا یه بار مستر ریست کن .مشکلات نرم افزاری که اینقدر غصه خوردن ندارن.
من با هک گوشی یه بکاپ از گوشیم گرفتم وهروقت به مشکلی بخورم که قابل رفع نباشه تو سه سوت گوشی رو فرمت میکنم وبا برگردوندن بکاپ گوشیم مث اولش میشه .حتی تنظیمات تم وآپشن هم برمیگرده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ open 4all روفعال کن و با اکسپلوره یه کپی از درایو c گوشی بگیر وتو رم بریز وبعد یه کپی از درایو e (البته پوشه هایی که نیازی نیست نگیر مثل عکس وفیلم و...) بگیر .
حالا بعد از فرمت گوشی اونو هک میکنی وپچ رو فعال میکنی وبکاپی رو که گرفتی سرجاشون کپی میکنی وبعد گوشی رو ری استارت میکنی .گوشی مثل قبل میشه.
اکسپلوره رو تنظیم کن تا فایل های سیستمی رو نشون بده چون باید از اونا کپی بگیری:private-data-resource-sys-system وهر فایل دیگه ای که تو درایو e تشکیل میشه ومخصوص نرم افزارخاصیه مثل call recorderو....
آخیییی فارسی شد با جف تونستم فارسیش کنم ممنون
گوشيم رو به اسم مجار گرفتم ، جعبه باريكا . درسته من هم به نرم افزارش شك دارم . وگرنه توي سرعت حرف نداره . اين يك ماهي كه دارمش حتي يه بار هم هنگ تو كارش نبوده .نقل قول:
ضمنا" اگه قصد خريد داري ، سعي كن آخرين ورژن روي گوشي نصب باشه رو بگيري . يعني از فروشنده بخواه كه آخرين ورژن گوشي رو به شما نشون بده كه 5.15 هست. معمولا" بيشتر گوشي هايي كه به اسم "منوي فارسي" تو بازار هست ، داراي ورژن 5.15 هستند .
كاملا" با شما موافقم ، نرم افزارش احتمالا" سنسور هاي بالا رو نميشناسه .نقل قول:
پس 120 درسته . حالا اين نرم افزاري كه معرفي كرديد ، از كجا بايد دانلود كنم . اگه آدرسش رو بديد ممنون ميشم .نقل قول:
باتشكر
من مارک PNY هشت گیگ با گارانتی اهتمام گرفتم 25
نوشته روش 8 گیگ Micro SDHC
خوبه یا نه؟