سلام
انقدر از کومودو تعریف کردن
که یواش یواش میخوام کاسپرو ول کنم
کسی نیست با مدرک بگه کدوم بهتره!!!
سلام
انقدر از کومودو تعریف کردن
که یواش یواش میخوام کاسپرو ول کنم
کسی نیست با مدرک بگه کدوم بهتره!!!
اویرا بهتره :31:نقل قول:
سلام.نقل قول:
اگه مدرک میخوای که تستهای شرکتهای مختلف هست و کاملا مشخص هست که چه انتی ویروسی نسبت به بقیه برتری داره.ولی کومودو تو هیچ یک از این تست ها شرکت نکرده به غیر از این تست جدیدی که خودم اول همین صفحه گذاشتم.تو این تست کاملا مشخص هست که کومودو عملکردی متوسط رو به ضعیف داشته که با تعریفهایی که دوستان میکنند در تناقض است.انتخاب با خودتونه.
با تشکر
دوست عزیز منم با تمامی گفته های شما موافقمنقل قول:
به نظر من تستها رو بریز دور از تجربه خودت استفاده کن هر وقت ویندوز نصب کردی یه انتی ویروس رو بیشتر تست نکن انیستال کردن انتی ویروس سیستم رو داغون میکنه من از avg استفاده میکنم خیلی راضیم قبلا از کاسپر نود یا اویرا استفاده میکردم ولی از avg بیشتر راضیمنقل قول:
درود قبلا هم این بحث رو کردم.
دوستان به نظر من آنتی ویروسی خوبه که تو چندین ساله متوالی خوب عمل کرده باشه و همیشه تونسته باشه تو بهترین قسمت نمودار خودش رو نگه داره.
من نمودار چند ساله بیشتر آنتی را با توجه به اطلاعات داده شده AV-Comparatives کشیدم حالا خودتون با توجه به نمودار ها تصمیم گیری کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم کمکتون کنه.
آخرین جدول ارزیابی آنتی ویروس ها در سال 2010 توسط سایت معتبر AV-Comparatives
سلام
لطفا بگید کار این آنتی ویروس norton چطوره چون میگن تمام ویروس ها را پیدا میکنه یعنی اگر هم جدید باشه قسمت sonar میتونه ویروس را شناسائی کنه آیا این آنتی ویروس کارش خوب است چون چندیدن آنتی ویروس را دارم تست کردم و حالا در مورد این اطلاعاتی اگر دارید بگید که کارش چطوره
ممنون
خداحافظ
توی تاپیک دانلود ویروس ها دوستان فعالیت کامل سونار رو گذاشتند . همیشه جواب نمیده اما اغلب خوبه. یک سر بزنید و بخونید به جوابتون میرسید.نقل قول:
اکثر حملات خطرناک به پروسس های ویندوز را نورتون بلاک میکنه در مورد سونار هم تجربه ی شخصی من این است که شرط اصلی برای اینکه سونار به خوبی حملات رو دفع کنه اتصال به اینترنت است,البته در حالت افلاین هم سونار میتواند ویروس های جدید را شناسایی کند ولی برای عملکرد بهتر باید انلاین بودنقل قول:
اگه کاربر متوسطی هستی و زیاد تو دنیای اینترنت نمی چرخی و با ویروس بازی نمیکنی نود اسمارت سیکرتی
اگر حرفه ای هستی به ترتیب زیر
کمودو اینترنت سیکرتی - جی دیتا - کاسپر اسکای
سلام دوستان
یه سئوال دارم که کمی هم عامیانه هستش اما برای اینکه شکم برطرف بشه میپرسم
در زمانی که ما چند آنتی روی سیستم داریم و میخوایم که یکی از اونها ریل تایم باشه اگه همه رو از استارت آپ ویندوز خاموش کنیم یعنی
اینکه دیگه اونها روی پردازشها تاثیری ندارن ، چون خود من الان جی دیتا رو بصورت ریل تایم دارم و آویرا و اوست رو بصورت غیرفعال اما
وقتی به تسک منیجر ویندوز میرم و در سربرگ Processes یه مورد فعاله به این نام Avest service و جالب هم اینه که غیر فعال نمیشه ،
حالا میخوام بدونم که این مورد چیه و چیکار میکنه ؟
ممنون
سلام امیر جان مسیر run\msconfig رو برو از اونجا تیک فعالیتش رو بردار :46:
نقل قول:
امیر جان اینکه استارت اپ باشه یا نباشه زیاد مهم نیست ، مهم اینه که شما گارد آویرا رو نصب نکرده باشید . اگه گارد آویرا نصب نباشه اصلا کاری به پردازش نداره. فقط اون چند مگی که خود برنامه هست توی رم میاد که فعالیتی نمیکنه و استارت اپ هم برداشته میشه.
برای تنظیم استارت هم از خود ویندوز استفاده نکنید دوست خوبمون مهران قبلا گفتند بهتره با برنامه های بهینه ساز مثل ccleaner این کار انجام بشه.
موفق باشی
با سلام.نقل قول:
اینکه دیگه اونها روی پردازشها تاثیری ندارن ، چون خود من الان جی دیتا رو بصورت ریل تایم دارم و آویرا و اوست رو بصورت غیرفعال اما
وقتی به تسک منیجر ویندوز میرم و در سربرگ Processes یه مورد فعاله به این نام Avest service و جالب هم اینه که غیر فعال نمیشه ،
حالا میخوام بدونم که این مورد چیه و چیکار میکنه ؟
سرویس آنتی ویروسِ غیرفعال در حالت آماده به کار هست تا شما یه اسکن دستی رو در زمان دلخواه شروع کنید.
بعضی از آنتی ویروسها هم سرویسهای آپدیت و پشتیبانی آنلاین(به صورت جداگانه) دارن که همواره فعال هستند.
سلام من میخوام یه آنتی ویروس خوب نصب کنم که سرعن دانلود رو پایین نیاره؟؟؟چون بیشتر با دانلود سرو کار دارم .
الان آویرا رو نصب دارم از این بهتر کدام آنتی ویروسه؟
همین آوبرا یکی از بهترین آنتی ویروس های سال 2010 طبق تست های AV-comparatives است,برای کاهش سرعت اینترنت شما وب گارد را غیرفعال و از DNS Server نورتون یا کلیرکلود استفاده کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5458627&postcount=73
من از نسخه رایگان آویرا استفاده میکنم یا اون یکی نسخا هاش فرقی هم داره؟نقل قول:
نسخه ی رایگان وب گارد نداره که بخواد سرعت اینترنت شما رو کاهش بده,:31:نقل قول:
احتمالا مشکل اینترنت شما از جای دیگریست
من نگفتم که نسخه رایگانش سرعت اینترنتمو پایین اورده.گفتم چه فرقی با اون یکی نسخه هاش داره خوب میخوندی متوجه میشدی.حالا کدام نسخه آویرا رو نصب کنم؟؟؟نقل قول:
نسخه ی کامل آویرا,آویرا پرمیوم سکوریتی استنقل قول:
کد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=596&Title=Avira-Premium-Security-Suite-10.0.0.592
البته شاید قبلا دوستان این پست رو گذاشته باشن . حوصله ی خوندن کل 147 صفحه رو نداشتم .:20:
در ضمن به ترتیب حروف الفبا هست .
سلام
بغیر از سایت av-comparatives.org سا یت دیگری نیست؟
سایتنقل قول:و سایتکد:http://www.av-test.org
البته تو دومی باید عضو باشی . تستی که تو دو تا پست بالاتر گذاشتم مال avtest هست .کد:http://www.virusbtn.com
این نتایج نظرسنجی ای است که سایت Av-Compratives از کاربرانش با این عنوان گرفته است
شما علاقه دارید کدام یک از سویئت های امنیتی را در تست های ما ببینید
نکته ی جالب درصد بالای کمودو در این نظرسجی است و جواب Av-Compratives در مورد کمودو و مالواربایتس
مثل اینکه قراره کمودو در تست های on demand شرکت کنه
سلام
من هنوز با انواع تستها زیاد آشنایی ندارم
یکی لطف کنه اینها رو دونه دونه برای توضیح بده
ممنون
نقل قول::کد:http://uploadfa.com/qadpy9i9v92t
سلام.
من آنتی ویروس Eset Smart Security 4 رو دارم و با اینترنت هم زیاد سروکار دارم و می دونم eset هم ایرادات زیادی داره !
میخواستم بدونم بهترین مکمل براش چیه؟
با سپاس...
موارد مناسب انجا مطرح شدهنقل قول:
موفق باشید
shed شيد آنتي ويروس مثلا ايراني چطوريه؟ كسي تا حالا تست كرده؟ تبليغاتش كه به نظر بلوف مياد
نتایج تست اولیه تست شناسایی ماه فوریه موسسه معتبر av-compertives در سال 2011 منتشر شد چیزی در نتایج امده امار اشتباهات بالای نود32 است
دوستان به لینک زیر بروید دانلود کنید:
av-compertives On-demand detection of malware year 2011 februaryکد:http://www.av-comparatives.org/en/comparativesreviews/detection-test
1-Gdata 99.8%
2-trustport 99.2%
3-Avast 98.4%
4-Pand, f-secure 98.1%
5-Qihoo 97.9%
6-Bitdefender 97.6%
7-Avira , Eset nod32 97.5
8-Escan 97.4%
9-Kaspersky 97.0%
10-Mafee 96.8%
11-Microsoft 95.8%
12-Symantic 95.5%
13-Trend mIcro 94.4%
14-Sobhos 94.1%
15-Pc tools 92.8%
16-AVG 91.4%
17-Werboot 85.5%
18-K7 84.4%
Fals positive
1-mc afee 0
2-microsoft 1
3-Bitdefender ,escan,fsecure 3
4-sophos 4
5-Avira 9
6-pc tools 6
7-symantic 11
8-kaspersky trustport 12
9-k7 14
10- avg 15
11-Gdata ,panda 18
12-avast 19
13-Eset 20
14= werboot 22
15-qihoo 104
16-trend micro 290
Speed scan
1-Avast 16.2
2-panda 13.2
3-k7 12.1
سلام.
اینم از تستهای جدید av-test روی ویندوز 7 :
کد:http://www.av-test.org/certifications.php
با توجه به نتایج این 2تا سایت "تراست پورت" گزینه ی مناسبی به نظر میرسه.:46:
دوست عزیز فقط نمیشه به یک تست اونم تو اولین ماه سال 2011 اعتماد کرد.نقل قول:
بذار یه 2 تا تست دیگه انجام بشه بعد انتی ویروسهای خوب خودشون رو نشون میدن.
دیگه سایت مرجعی واسه مقایسه آنتی ویروس ها نیست ؟ :18:خیلی عجیبه!!!:18:
سلام
نتایج تست هوش مصنوعی آنتی ویروس ها در برابر مخرب های ناشناخته در ماه می 2011 منتشر شد
و نتایج False positive در این تست
همچنین آنتی ویروس های Avast,AVG,Symantic,K7,McAfee,Trend Micro,Webort,PC Tools در این تست شرکت نکردند
نتیجه کلی:
سلامنقل قول:
این سایت هم هست که مال کشور روسیه هست.
کلا نمیشه همیشه گفت کدوم آنتی ویروس بهتر از بقیه است.
بخصوص از نظر شناسایی معمولی و متکی به دیتا بیس.چونکه تو این نوع شناسایی معمولا هرچی تعداد آزمایشگاههای ویروس یابی یه شرکت بیشتر و فعال تر باشن احتمالا درصد شناسایی اون هم بالا خواهد رفت.
ظمن اینکه خود کاربرا هم تو این زمینه نقش دارن و هرچه تعداد کاربران یه برنامه ویروس یاب بیشتر باشه تعداد گزارش فایلهای مخرب برای همون شرکت امنیتی هم بیشتر خواهد بود.
در کنار این مطالب موقعیت جغرافیایی شرکت اصلی هم تو این زمینه اثر گزاره.
برای مثال نرم افزار ویروس یابی که تو آمریکای شمالی هست احتمالا تو زمینه کشف و شناسایی ویروسهای اون منطقه کارایی و عملکرد بهتری نسبت به یه برنامه ی ویروس یاب تهیه شده تو منطقه آسیا خواهد داشت.
چون هم تعداد آزمایشگاه بیشتر و هم تعداد کاربران بیشتری به نسبت تو همون منطقه خواهد داشت.
ولی از نظر شناسایی مبتنی بر هوش مصنوعی صد در صد سطح علمی و فنی هر شرکت میتونه متفاوت باشه.
یه سوالی دوستان
انتی ویروسهای و اینترنت سکیوریتیهاییی که به صورت تریال 30 روزه هستن تمام قدرتشسون کار بردیه؟
از همه امکککاناتشون استفاده میشه؟
کسی علتش رو میدونه که چرا یه سری آنتی ویروسها تو این تست شرکت نکردند؟نقل قول:
حامد جان شما گزارش سایت رو دانلود کنید آخر صفحه 4 دلیل رو گفتهنقل قول:
کد:http://av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_retro_may2011.pdf