سلامنقل قول:
منم از ماکس دارم، بعد ظهر هی قطع و وصل داشتم ( به فاصله زمانی های 2 دقیقه [)
Printable View
سلامنقل قول:
منم از ماکس دارم، بعد ظهر هی قطع و وصل داشتم ( به فاصله زمانی های 2 دقیقه [)
بله متاسفانه بعد از ظهر قطعی های متوالی اتفاق افتادنقل قول:
دیروز آقای درویش زاده رو تو نمایشگاه دیدم و ازشون در مورد رنج ip جدیدی که استفاده می کنن پرسیدم.
گفتن که مشکلات بزودی حل میشه!! خلاصه اعتراضم کردم و با شناختی که ازشون دارم باید تماس بگیرید و علل مشکلات رو جویا بشید تا بالاخره یک مهندس از دفتر تبریز بیارن که مشکلات رو حل کنه.
احتمالا این دوره م که تموم بشه برم صبانت
ممنون منم یه جا دیدم خوشم اومد برداشتم :21:نقل قول:
اول از همه بگم آواتار جديدت خيلي باحال شده، ايده ي جالبيه
الان شب ها به طور متوسط چند مگ دانلود می کنی؟نقل قول:
دوم اينكه،من فكر نكنم هيچ مركز مخابراتي به اندازه مركز ايثار واسه مخابرات خوب جواب بده، دقيقا نميدونم علتش چيه ، كاربراش كم هستن يا دليل ديگه اي داره. من با سرويس 512 با 122KB دانلود ميكنم و روزها هم پينگم خيلي خوبه البته من چون اصلا گيم آنلاين بازي نميكنم نميدونم واسه گيم جواب ميده پينگم يا نه، البته يه بار وقتي كه سرويس 256 داشتم اومدم كانتر بزنم پشيمون شدم
معلومه كه خوش سليقه اينقل قول:
ظرف 7 ساعت حدود 3 گيگ ميگيرم . ركوردم تا حالا 3200مگ بوده و كمترين مقدار هم حدود 2400 مگ بوده
همه چي بستگي به سروري كه ازش دانلود ميكنم داره، 80% لينكهام واسه مديافاير هستش و بقيه رو ليچ ميكنم ،چون سرور مديافاير و هم سرور ليچري كه ازش استفاده ميكنم خيلي خوب پهناي باند ميدن شبها با 122 دانلود ميكنم
فكر كنم همه اگه 4 - 3 تا لينك مستقيم از يه سرور كاملا قدرتمند بذارن براي دانلود شبها هم بتونن مثل روز از حداكثر پهناي باندشون استفاده كنن اين روش تا حالا واسه من خيلي عالي جواب داده
*** بسيار مهم ***
كساني كه اكانت جي ميل دارن سريعا پسورد اكانتشون رو تغيير بدن چون تقريبا همه اكانتهاي جي ميل كاربراي ايراني مورد حمله قرار گرفتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
urumchi این برای چند وقت پیشه.البته بهتره بگم چندمین بارشونه که اینکارو میکنن
کد:http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2011/09/110906_l37_dutch_report_fake_certificates_iran.shtml
مطمئني؟ چون من امروز صبح و بعدازظهر راحت وارد اكانت جي ميلم شدم و هيچ خبري از اين پيغام نبود،چند دقيقه پيش خبر رو يكي از دوستان بهم گفت، رفتم چك كردم ديدم بله مثل اينكه خبرايي هست و اون پيغام رو نشون داد. واسه همين گفتم اطلاع بدم تا شايد به درد كسي بخوره!
در ضمن من الان هر سايتي كه ميرم نوشتن كه اين هشدار رو گوگل بعدازظهر روز پنجشنبه 17 شهريور داده، حالا چطور خبر واسه چند روز پيش ميتونه باشه؟ البته يه مورد شبيه اين در روز اول شهريور هم اتفاق افتاده بود، فكر كنم شما منظورتون اون مورد باشه
کد:http://googleonlinesecurity.blogspot.com/2011/08/update-on-attempted-man-in-middle.html
کسی از وایمکس آنا اینترنت استفاده کرده؟ (البته وایمکس مبین نت هست)
512 یک ماهه با 5 گیگ ترافیک ساعت 2 تا 8 صبح رایگان + جمعه ها 2 صبح تا 2 ظهر رایگان و هر گیگ اضافه 4 هزار قیمتش 20 تومنه!
یک ساله بگیرید هم 200 تومن +مودم رایگان!(مودم حداقل 60 70 تومن قیمتش هست فکر کنم!؟)
اگه کسی استفاده کرده بگه وضعیت چطوره؟
******************************************8
درضمن ظاهرا خبری از اینترنت های نا محدود نیست(خدارا شکر!!)
چون دیروز تو شرکت آنا چند هزار تا بروشور آوره بودند که تازه چاپ شده بودن، اگه خبری از تغییر قیمت و سرویس بود این حجم بروشور چاپ نمیکردن، بروشور ها خیلی هم بزرگ بودن! یعنی خیلی هزینه کرده بودن برای بروشور!
در غرفه آنا اینترنت هم که مطابق معمول آقای محمدی حضور داشتن و منکر مشکلات پهنای باند آنا بودن!! کلا هر دفعه من با ایشون صحبت کردم گفتن که همه چیز در امن و امانه :biggrin:نقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم شرکت شایان سیستم نمایندگی مبین نت رو داراست و همینطور توی نمایشگاه هم حضور داره. همین شرایطی که گفتی رو توی نمایشگاه ارائه میکرد:
یکی از کاربرا از مبین نت سرویس داشت که راضی هم بود.
بیشتر سوالم :نقل قول:
بود!کد:یک ماهه با 5 گیگ ترافیک ساعت 2 تا 8 صبح رایگان + جمعه ها 2 صبح تا 2 ظهر رایگان و هر گیگ اضافه 4 هزار قیمتش 20 تومنه!
درضمن ارومیه 6 تا نمایندگی داره:
توسعه ارتباطات شاخص
راستین ارقام
اروم شایان سیستم
داده پردازی اندیشه گستر النا
آنا اروم علم آور
پویش سامانه ارومیه
بابا این 1مگ ماکس نت مگه نباید فیکس شب و روز با 120 دانلود کنه؟
روزا که بین 90 تا 120 هست
ولی شبا دیال آپ از این خوب دانلود میکنه ماله من دیگه شبا با 10 تا 20 کیلوبایت دانلود میکنه
حالا من چیکار کنم به ماکس نت زنگ بزنم یا چی میشه راهنمایی کنین؟
نقل قول:
كار مكس نت به جايي رسيده كه حتي بچه هاي تاپيك تبريز هم از دست مكس نت مينالن، اورميه كه جاي خود دارد!
مكس نت همينِ كه ميبينيد! زنگ بزنيد شايد فرجي بشه!
البته طبق قانون شركتها موظف هستن پهناي باندي رو كه طبق قرار داد متعهد به ارائه اون شدن فقط در روز تامين كنن يعني اگه شما سرويس 1مگ خريدين پهناي 1مگ رو روزها بايد به شما بده ولي هيچ مسئوليتي بابت ساعات رايگان متوجه اونا نيست و ساعات رايگان جنبه جذب مشتري براي اونها داره يعني شبها دلبخواهي ميتونن همون 1مگ رو بدن يا به شما پهناي 128 بدن عملا در مورد سرويسهاي شبانه مشتري حق هيچگونه اعتراضي نداره
ببینید من با مسئول نمایندگی ارومیه صحبت کردم. از صحبتهای ایشون اینطور نتیجه گیری کردم که تا زمانی که به مشکلات اعتراض نکنید کسی در این شرکت جهت رفعش اقدام نمی کنه.نقل قول:
بهشون در مورد پهنای باند یک دومی که به کاربران ارومی میدن اعتراض کردم که خندیدن و گفتن من اینجا هیچ رقابتی نمیبینم که بخوام پهنای باند رو افزایش بدم!!! ولی تبریز اینطور نیست و ... برای همینه پهنای باند اونجا بیشتره
دیگه چی میشد گفت؟!! خلاصه حقتون رو از ماکس نت مطالبه کنید. والا هیچ امیدی به این مسئولی که من دیدم نداشته باشید!
ماکسنت در آذربایجان غربی هیچگاه درست نخواهد شد چون رقیبی نداره.
بهترین پیشنهاد تغییر شرکت هست.
خودم از 10 روز دیگه میرم پارس آنلاین.
:11:نقل قول:
پس یعنی فقط مکس نت این مشکلات رو داره :2: هیچی دیگه از کار و زندگی موندیم مشکل اینجاست که اگر بخوام تخلیه کنم و برم صبانت حداقل 5 روز قطع میشه که برای من خیلی زیادهنقل قول:
من تجربه 6 روز زندگي بدون اينترنت رو داشتم، خيلي سخته خيلي!
از قرار معلوم همه ميخوان هجوم ببرن سمت صبا، ميترسم اينجوري پهناي باند كم بيارن و همه مون بشيم كاربراي adsl در حد دايال آپِ صبا! چون اينجا مثل تبريز نيست جو رقابتي باشه و پهناي باند زيادي به كاربر بدن (به نقل از جناب IVAN) مثلا سرويس 128 صبانت در تبريز پهناي باند 2 مگابيت داره ! حالا اورميه قراره چه خبر باشه الله و اعلم
آف تاپيك :d
ياشاسين تراختور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب واسه همین ازت خوشم می یاد:46:نقل قول:
معلومه كه خوش سليقه اي
یادش بخیر با سرویس قبلیم با اینکه 128 بود کم کم 2500 می گرفتم و رکوردام 5200 بود ولی الان حول و حوش 2100 تا 2500 می چرخه .. راضی نیستم می خواستم سرویس ام رو عوض کنم ولی خوب کجا برم ؟ شما که با 512 مخابرات کمی وضعت از من بهتره... شاید دفعه بعد 512 پارس رو تست کنم و شایدم رفتم صبانت .. شایدم این جمعه ... کسی چه می دونه؟نقل قول:
ظرف 7 ساعت حدود 3 گيگ ميگيرم . ركوردم تا حالا 3200مگ بوده و كمترين مقدار هم حدود 2400 مگ بوده
همه چي بستگي به سروري كه ازش دانلود ميكنم داره، 80% لينكهام واسه مديافاير هستش و بقيه رو ليچ ميكنم ،چون سرور مديافاير و هم سرور ليچري كه ازش استفاده ميكنم خيلي خوب پهناي باند ميدن شبها با 122 دانلود ميكنم
فكر كنم همه اگه 4 - 3 تا لينك مستقيم از يه سرور كاملا قدرتمند بذارن براي دانلود شبها هم بتونن مثل روز از حداكثر پهناي باندشون استفاده كنن اين روش تا حالا واسه من خيلي عالي جواب داده
آقا از مدیافایر اکانت داری ؟ در ضمن الان از کدوم سایت لیچ استفاده می کنی ؟ من که فعلا با vistaupload.com کار می کنم
پینگ آنا دیشب 280-260 بود :دی
کف کرده بودم ، فکر کنم رفتم شکایت کردم تو نمایشگاه مال من رو درست کردن :دی
فقط دوستان از هر شرکتی که میگیرین نتیجه و رضایتتون رو اینجا اعلام کنین، با توجه به اینکه تعدادمون نسبتا زیاده و شرکتهای مختلف رو امتحان میکنیم میتونیم به نتیجه برسیم که وضعیت شرکتها در مقایسه با هم چطوره و کدوم شرکت سرویس بهتری میده. (هرچند ارومیه همه شرکتاش مثل همن و جونشون درمیاد سرویس خوب بدن)
راستی کسی نمیدونه این قضیه شکایت از ISP ها که هست، طبق مفادش میشه علیه این شرکتای ارومیه شکایت کرد یا نه؟
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
داداش این پینگ ها که میگین رو با چه نرم افزاری میشه دید؟نقل قول:
پینگ حدود چند باشه خوبه؟
با این سایت میتونید پینگ بگیریدنقل قول:
یا اینکه خودتون تو داس ویندوز این کار رو انجام بدید مثلا این کد رو بنویسید :کد:speedtest.net
ping forum.p30world.com
یا می تونید از یه آی پی پینگ بگیرید ولی به نظرم از طریق سایت انجام بدید بهتره
این روزا وضعیت پارس آنلاین هم بهتر شده که احتمال زیاد به خاطر نمایشگاه است نه اعتراض های ما!!نقل قول:
پینگ آنا دیشب 280-260 بود
کف کرده بودم ، فکر کنم رفتم شکایت کردم تو نمایشگاه مال من رو درست کردن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داخل پارانتز یه بنده خدایی موزیک ویدئو و فیلم با کیفیت بالا لیچ می کنه می ذاره اینجا اگه دلتون خواست یه سری بزنیدیا اینکه به لیچ های این یوزرها سر بزنیدکد:http://hdmostanad.vcp.ir
کد:http://hipfile.com/users/mksarv
کد:http://hipfile.com/users/8701488
پارانتز بستهکد:http://hipfile.com/users/mehr1300
دوست عزیز پینگ من در بدترین حالت 250 هست :27: . پینگ باید زیر 150 باشه !نقل قول:
مرسی، پس پینگ زیر 150 باشه خوبه درسته؟نقل قول:
راستی این نتیجه ی تست منه، البته میدونم کاملا پرت و آشغاله، دیگه 128 مخابرات اینه:
نوشته slower than 98% of IR ، این IR همون ایرانه یا یه چیز دیگست؟ هر چی هست معلومه جزو آخرینهاست :31:
گریدش هم -F
باز شنبه، باز یک سری جریانات:31: و باز قطعی اینترنت!:46:
واقعا خسته شدم ! اگه یه روز من پینگ میگیریم و ایران زیر 100 بده غوغا میشه !!! دادشم و سایر یوزرا میریزن پشت سیستم :2:
خیلی بدبختیم ! زنگ هم زدم ! البته بیخود زنگ زدم چون معلومه که حرف من به جایی نمیرسه
عزیز ناشکری نکنم! گناه داره بخدا!:31:نقل قول:
کم پیش میاد مال من زیر 300 باشه!
از سرور های داخل ایران پینگ میگیرم بالای 200 میاد!:41:
نقل قول:
نه خوب آدم حق و حقوق خودشو بدونه ! چرا من میرم تو سرور بازی همشون پینگشون 30 هست مال من 300 ؟
در مورد پینگ خارج کشور هم یکی از دوستان (MASOUD_WM2) مدارک مستند داره که تو ایران واسه اروپا پینگ زیر 100 میگیرن ! حالا ما میگیم 100 نباشه ولی دیگه از 200 نباید بالاتر بره که!
حافظ از غیب رسید! :31:نقل قول:
دوستم اهل اصفهان هست و اینم تستهاش با سرور پاریس-فرانسه:
چشماتون درست میبینه! 5 میلی ثانیه!کد:http://www.speedtest.net/result/1476043442.png
اینم یکی دیگه:
کد:http://www.speedtest.net/result/1476360123.png
نقل قول:
عزيز هــــــــه؛ دل به دل راه داره هــــــــــه!!!:11: (ببخشيد اينجاش يه خرده فيلم هندي شد :31:)
قبلا كه 256 داشتم به زور 1 گيگ ميگرفتم حالا كه 512 دارم دانلودهام رفته بالاي 3 گيگ هر شب! هفته قبل هم رفتم يه دونه هارد 500 خريدم چون واقعا فضايي روي هارد قبليم نمونده بود، خدا رو هزار مرتبه شكر چون خيلي ها هستن همين رو هم ندارن ، من نه تنها از ميزان دانلودي كه هر شب دارم واقعا راضي هستم بلكه پينگم هم واسه وبگردي ميشه گفت نسبتا خوبه مثلا در بدترين حالت شبها واسه فروم پينگم به 350 ميرسه و روزها حدود 220 هستش. در كل 512 مخابرات از شانس من خوب از آب در اومد و واقعا راضي هستم!
ضمنا من از rl.pkleech.com واسه ليچ كردن فايلهام استفاده ميكنم عالي جواب ميده اما از مديافاير اكانت ندارم متاسفانه
كسي از دوستان ميدونه چطور ميشه با استفاده از ايميج سيستم عامل مكينتاش با پسوند DMG. روي PC مك رو نصب كرد؟
این چیه دیگه ؟!!!!!!!نقل قول:
منم می خوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااام :18:
در مورد سرویس 200 هزار تومنی که زده بودید یه مقدار بیشتر توضیح بدید
مال کدوم شرکته؟ تا کی مهلت ثبت نام هست؟
دوستان پینگ منو ببینید حال کنید. :31:
تا دیروز مهلتش بود. سرویس وایمکس مبین نتنقل قول:
اين طرح تابستاني مبين نت هست و تا آخر اين ماه هم اعتبار داره:نقل قول:
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27
مثل اينكه شكايتم به سازمان تنظيم مقررات راديوئي جواب داد و مخابرات محترم! ساعت سرور رو كه 1 ساعت عقب كشيده بود دوباره سرجاي اولش برگردوند و حالا باز هم ساعات رايگان شد 1 تا 8
واقعا اينا نميفهمن همينجوري الكي كه نيست هر كاري دلشون بخواد بكنن؟!!!
فكر نميكنم كه اين سازمان تنظيم مقررات حتي شكايت شما رو نگاه هم كرده باشه!!!!نقل قول:
تو اين موضوع نامحدود كردن اينترنت و تنظيم قيمتش كلي ايميل زدن و اكثرا ميگن كه وضعيت شكايت بررسي نشده هست.
پس تقارن ارسال شكايت و درست شدنش شانسي بوده! اون يك ساعت عقب كشيدن كه خيلي خيلي براشون صرف ميكرد لابد وجدانشون به درد اومده و از خير اونهمه حجم مفت كه از حساب كاربرا بدون خبر كسر ميشد گذشتن! چون خيلي ها نميدونستن كه بايد از ساعت 2 كانكت بشن و وقتي از 1 كانكت ميشدن ظرف اون يك ساعت بطور متوسط اگه 150 مگ از حساب هر كاربر كم بشه با توجه به تعداد كل كاربرا شما حساب كنيد ببينيد چقدر حجم از حساب كاربرا به نفع مخابرات كسر ميشد! لازمه اينم بگم كه مخابرات واسه هر گيگ ترافيك ناقابل 5200 تومن ميگيره
حال تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
دوستان L2TP ها بسته شدن ؟ :13: هرکاری میکنم کانکت نمیشه
ظاهرا ماکس نت تمام ip های رنج 109 رو حذف کرده و همون رنج جدید رو فعال کرده. برای سایر دوستان هم همینطوره؟ من با این رنج مشکل دارم (که البته به خود شرکت مربوطه) و دیشب رو که چیزی دانلود نکرد!