بعدا یعنی کی ؟؟ موقع اجرا بازی ؟؟ خب اینجوری از اونجایی که اتصال به اینترنت برقراره هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟؟ اخه فروشگاه من همین هفته پیش -- شد و دلیلشم غیر فعال بودن انتی ویروسم بود.:41:نقل قول:
Printable View
بعدا یعنی کی ؟؟ موقع اجرا بازی ؟؟ خب اینجوری از اونجایی که اتصال به اینترنت برقراره هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟؟ اخه فروشگاه من همین هفته پیش -- شد و دلیلشم غیر فعال بودن انتی ویروسم بود.:41:نقل قول:
کسی نمیاد بازی کنیم حصلم سر رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا بیاد بازی کنی؟ خو حصله/حوصله ت :دی سر رفته برو با کلاینت بازی کن من هر وقت رفتم کلی ایرانی بودن البته اکثرا نوب بودن ولی یکیشون خیلی باحال جمعم کرد... :دی معنای واقعی استراتژی رو فهمیدم :11:نقل قول:
این بازی حد سختی مشخصی نداره...
افرادی هستن مثل خود من واقعا عجیب بازی میکنن اگه میشه درجه سختی شکست دادن خودم رو بگه very very very top player!!!!
خودم هم نمیتونم خودم را شکست بدم....
نه بعد از نصب بازی. کلا موقه اجرای بازی آنتی ویروست غیر فعال باشه. نه مشکلی پیش نمیاد. اینترنت تا وقتی که تو نری ویروس رو بگیری اون بدو بدو نمیاد تو کامپیوترت. فروشگاهت -- شد ؟؟؟ سایتت منظورته ؟؟؟ سایت چه ربطی به آنتی ویروس سیستمت داره ؟؟؟ مگه روی هاست نیستش ؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
بیخیـــــــــــــــــــــ ــــــــــیال یعنی چطجوری بازی میکنی ؟؟؟ یه کم از تکنیکاتو لو بده یاد بگیریم. :31:نقل قول:
من فقط از شوالیه و سوارکار عرب بازی میکنم!!!!{واسه دفاع از برده!!!!)نقل قول:
تمرین کن:یه روز اگه احساس کردی میتونی 5مین دووم بیاری :به بازی دعوتم کن!
داداش خیلی با افتخار حرف میزنیا :21::27:نقل قول:
خیلی وقت نگذشته از وقتی من و یکی از دوستان 2 نفری 6 تا حریف رو جمع میکردیم اونم نه از نوع ضعیفش بلکه گلچین هاشون :31:
البته این قضیه مربوط به دوران راهنماییم هست یعنی 5 6 سال پیش... چه زود پیر شدیم :41:
جالبه بعد از چند سال دوباره هوس کردم رفتم گیم نت دیدم شده مهد کودک :18: همونجا زدم بیرون :13:
---------- Post added at 05:34 AM ---------- Previous post was at 05:32 AM ----------
در مورد شوالیه عرب هم خوب اومدی ;)
من با شما موافق نیستم.من از سوار کار عرب و ویژه عرب و منجنیق استفاده می کنم
خب ببین برا اینکه سایت رو -- کنند باید پسورد رو گیر میاوردن و برا گیر اوردنش یه کیلاگر فرتادن تو کامپیوترم و بعد پسورد رو گرفتند. منظور من اینه که فکر میکنم هنوز اون کیلاگره تو سیستممه و اگه فایروال رو غیر فعال کنم اونا می تونند با اون کیلاگر ارتباط برقرار کنند. البته من کاملا ویندوز رو عوض کردم و کلی سیستم رو اپدیت کردم و ... نمی دونم ممکنه که هنوز کیلاگره تو سیستمم باشه یا نه !!نقل قول:
هر کسی یه نوع بازی داره. منابع رو چیکار می کنی. حالا ارتش رو یه کاریش میشه کرد :دینقل قول:
در ضمن ما که بازی می کنیم 10 دقیقه اول که چی چی تایم بود یادم رفته اونو میذاشتیم :دی
اووووووووه 2-3 سال پیش بازی می کردم. ولی از این نظر که میشد با همه بازی کرد خیلی حال میداد پینگ بالا هم اشکال نداشت دیگه. ولی من تو یکی از بازی های اولم یه چیزی یاد گرفتم همیشه به کارم اومد. سوارکار عرب رو همراه این محافظا وقتی میفرستی جلو مگه میمیرن :دی شوالیه ؟؟؟ به نظر من خیلی مزخرفه. استفاده از بردتو خیلی حال کردم. اینو یکم توضیح بده که چیکار می کنی.
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
بگو دیگه اینو :دی خب می تونی اینکارو بکنی ارتباط اینترنت رو قطع کنی نرم افزار رو نصب کنی. موقع نصب خاموش باشه آنتی ویروس . بعد هم بازی و هم نرم افزار رو روی فایروالت اعتماد سازی کنی که بهشون گیر نده. بعد هم اینترنتت رو فعال کن هم هم فایروالت رو. راستی یه anti spyware هم رو سیستمت داشته باشی بد نیستنقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam man gamerengeram login nemishe chera? lotfan javab bedid
دوستان تورو خدا یکی بهم بگه که الان لپ تاپ و کامپیوتر رو شبکه کردم می خوام با برادرم stronghold بزنیم .الان با کابلی که به لن وصل میشه دوتا کامپیوتر رو شیکه کردم پس نمیتونیم به اینترنت وصل شیم حالا می خواییم که با هم بازی کنیم چه تنظیماتی و چه کارایی و برنامه هایی رو باید رو دوتاش نصب کنم.راستی stronghold 3 رو هم میشه شبکه ای بازی کرد
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین
نقل قول:
شبکه کردین یا اینکه فقط کابل رو وصل کردین بهم ؟؟؟ اول مطمئن شین که شبکه شده کامل. از آموزشای شبکه کردن استفاده کنید. بعد خیلی راحته میرین قسمت مولتی پلیر و اونجا می تونین سیستم دیگه رو ببینید و مپ بسازید. فقط باید ورژن هر دو یکی باشه. :46:
دوست عزیز شبکش که کردم یعنی الان میتونیم از هردو کامپیوتر فایل و پرینتر و ...رو به اشتراک بذاریم.همینه دیگه درست؟وقتی از هردو سیستم میرم تو بازی قسمت مولتی پلیر یم جا نوشته host یه جا نوشته join.وارد هاست که میشی نوشته creat بعدش یه نام وارد می کونی روی creat که کلیک می کونی یه صفحه سیاه میا که چند روز هم ایست کنی نمیره .رویه join هم که کلیک می کنی چیزی نمیاد.بازی رو هم آپدیت کردم باز هم نشدنقل قول:
با توجه به عکس زیر مراحل رو انجام بده :نقل قول:
1. از ویندوز ایکس پی استفاده بکن.
2. فایروال و آنتی ویروس رو روی هر دو تا سیستم خاموش بکن.
3. با هر دو سیستم وارد قسمت مولتی پلیر بازی بشو.
4. کامپیوتر اولی رو هاست در نظر بگیر.
5. آی پی کامپیوتر اولی رو در کادر آی پی کامپیوتر دومی وارد بکن.
6. روی کامپیوتر اولی هاست رو کلیک بکن.
7. روی کامپیوتر دومی جوین رو کلیک بکن.
دوست عزیز ممنون از راهنمایی خوبت.متشکرنقل قول:
حالا stronghold 3(همونی که اکتبر 2011 اومدش .آخرین ورژن )اون رو هم اگه مولتی پلیرش رو هم بگین یه دنیا ممنون میشم:46:
کی میاد بازی کنیم؟
لطفا پی ام بدین
باسلام وقتی میخوام واردپچ بشم فیلتر شده است ونمیاره خواهش میکنم یکی پچ رو برام ایمیل کنهrahimimilad48@yahoo.comباتشکر
یعنی رو ویندوز7نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:18::18:
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
[QUOTE=Squall Leonhart;6775422]با توجه به عکس زیر مراحل رو انجام بده :
1. از ویندوز ایکس پی استفاده بکن.
2. فایروال و آنتی ویروس رو روی هر دو تا سیستم خاموش بکن.
3. با هر دو سیستم وارد قسمت مولتی پلیر بازی بشو.
4. کامپیوتر اولی رو هاست در نظر بگیر.
5. آی پی کامپیوتر اولی رو در کادر آی پی کامپیوتر دومی وارد بکن.
6. روی کامپیوتر اولی هاست رو کلیک بکن.
7. روی کامپیوتر دومی جوین رو کلیک بکن.
عذر مخوام ولی من هنوز نمیدونم IPچیه و ازکجا به دست بیارمش:41::41:
پچ فیلتر شده
لطفاً یکی به ایمیلم ارسال کنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش بیاین تا بازی کردنو نشونتون بدم!!!!! لطفاً پچ رو زود بدین
نحوه ابدیت بازی به چه شکل
بچه ها چند وقت دیگه میخواهیم یه کاپ بذاریم . آماده باشید
سلام،
يه مشكل بزرگ دارم وقتي ميخوام اين بازي رو انلاين بازيكنم وقتي ميريم تو بازي مينويسهwaiting for host بعدشم هريچي صبر ميكنم نمياد و يه دفعه از بازي مياد بيرون.من از ورژن 1.2 استفاده ميكنم.
تورو خدا كمكم كنيد حسرت يه بار انلاين بازي كردن به دلم مونده.
up........
نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم با همین ورژن.
کسی می تونه کمک کنه؟
منم همين مشكل رو دارم .:n01:
يا هر وقت خودم هاست ميسازم و با دوستام وارد بازي ميشم اصلا دوستام تو ليست بازيكنان نمياند؟:n03:
مشكل چيه؟:n27:
من با گيم رنجر كار ميكنم:n22:
دقیقا باید هردو از یک نسخه استفاده کنید
سلام داداش!
اگه هنوز هم میخوای بازی رو شبکه کنی به ایمیل من پیام بفرست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من وقتي ميرم تو بازي بعد waiting for host بازي قطع ميشه و مياد بيرون و پيغام dont send ميده . مشكل چيه؟ لطفا كمكم كنيد . ممنون
مشکل احتمالا از کرک شماست دوست عزیزنقل قول:
سلام خسته نباشید من تو بازی مولتی پلیر وقتی با سرعت 90 بازی میکنم و سرعت خوبه بعد سیو و خروج از بازی وقتی می خوام دوباره بازی کنم سرهت خیلی کم میشه و هرکاری میکنم زیاد نمیشه اینم بگم تنظیمات 90 نشون میده ممنون میشم راهنمایی کنین؟
نقل قول:
سلام خسته نباشید من تو بازی مولتی پلیر وقتی با سرعت 90 بازی میکنم و سرعت خوبه بعد سیو و خروج از بازی وقتی می خوام دوباره بازی کنم سرهت خیلی کم میشه و هرکاری میکنم زیاد نمیشه اینم بگم تنظیمات 90 نشون میده ممنون میشم راهنمایی کنین؟
با سلام . دوستان من سرعتم 256 نامحدود هست . بار اول که بازی کردم مشکلی نداشتم ولی حالا با هر کی بازی کنم خیلی connection lost میده هر دقیقه این ارور رو میده ... میشه دوستان راهنماییم کنن :n13:
کسی نیستـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــتت ؟نقل قول:
پینگت چنده؟نقل قول:
یکی بگه این بازی رو چطوری روی دو تا کامپیوتر توی خونه بدون اینترنت و با مودم wifi بازی کرد ؟؟؟
سلام من بعد ازاینکه جوین میکنمو میرم تو بازی قبل از اینکه بازی شروع بشه بازی کرش میشه و میاد بیرون... مشکل چیه؟ اگه میشه کمک کنین ممنون میشم.
سلام. من نسخه فارسی بازیو نصب کردم. کرک و پچ رو هم دقیقا در محل نصب بازی کپی کردم . بازی اجرا نشد. ویندوز من 8 هست. میخوام دقیقا نسخه 1.1 باشه تا بتونم با ایرانیا بازی کنم . اما احربازی پیغام insert cd disk میده. بازیو با run compality win xp هم اجرا کردم اما بازم نشد
نسخه 1.3 HD این بازی اجرا میشه اما 1.1 نه...
چیکار باید کرد
:n12::n12: