مشكل از بازيه...واسه منم همين طوريه....نميشه همزمان آهنگ هم گوش كرد...البته گاهي وقتا ميشه...ولي نه هميشه...:13:نقل قول:
مشكل از بازيه...واسه منم همين طوريه....نميشه همزمان آهنگ هم گوش كرد...البته گاهي وقتا ميشه...ولي نه هميشه...:13:نقل قول:
آقا این اواخر بیشتر وقت ها می خوام برم توی بازی ارور 1000002 می ده مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟
واسه من كه نميده...ولي چون بازي ها كرك شدست و همچنين كلاينت هم ريپك شده اين باگ ها وجود داره...البته تو ورژن 1318 خيلي كمتره..نقل قول:
بچه ها برید ببینید این چی میگه
نظرتون رو هم بگیدکد:http://ineedfile.com/index.php?q=n+gage+2+the+one
چيزه خاصي نيست اينم بازي ONE رو براي فروش گذاشته....نقل قول:
بابا برای دانلوده
جلوش نوشته download
منم دیالم
یکی دان کنه ببینه چیه؟نوشته full
عزيزم اگه منظورت همونيه كه نوشته ONE FULL منم دانلود رو زدم...ميگه بايد ثبت نام كني...نقل قول:
من هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم. رو لینک که کلیک می کنی یه سری گزینه هایی میاد که One Full توش نیست.
در ضمن سایتش هم پولیه باید یه چیزی پرداخت کنی تا بتونی دانلود کنی:13:
اینم اگه کسی وقت کرد دانلود کنه ببینه چیه. شاید یهو دیدیم کرک شدس! ما که اینترنتمون به این فایل ها میرسه تعجـــــب میکنه.:31:کد:http://rapidshare.com/files/77089040/N-Gage_Game_-_The_One.rar
تو خارج قانون کپی رایت اوکیه اوکیه..............
اين بازي براي N-Gage I هست...نقل قول:
اقا این اواخر خیلی ارور 1000002 میده هر کاری هم بعضی وقت ها می کنم درست نمی شه
راستی من اون تکست Screen Resolutions رو مان 81 رو ریختم که اون دکمه های پلیر هم کار کنه مشکل می تونه از این باشه؟
راستی داش یونس ورژن كلاينت ان کیجم 12 نمی دونم چند ود که پچ نسخه ی جدید رو نصب کردم به 1318 تغییر یافت (اینجور عیبی نداره؟؟؟)
والله وقت شما از خودتون راه حل پيدا ميكنيد من ديگه نميتونم كمك كنم...:31:نقل قول:
يه بار هم گفتم...استغاده از دكمه ها ربطي به 81 نداره...به راحتي ميتوني با magickey رديفش كني كه اصلا" با هر 4 تاش بازي كني...:46:
سلام دوستان. من بازیهارو landscape نمیتونم کنم و مثلا وان تو قسمت display وقتی فلیپ رو میزنم اتفاقی نمی افته,راهی هست واسه 6120؟ورژن1318 هست
َما فايل txt. رو جا گذاري كرديد؟نقل قول:
یونس جان این کارو کرده بودم الانم دوباره گذاشتم فایل رو و ریست کردم نشد
مخصوص گوشي خودت بود؟ يعني تو تنظيمات بازي اصلا" چيزي به اسم Rotate نيست؟؟؟نقل قول:
اگه نباشه من نميتونم كمكت كنم از پارساجان بپرس...
فایل رو که درست ریختم تو تنظیمات بازی گزینه flip هست اما وقتی میزنم هیچ عکس العملی نداره! به پارسا هم بگم ببینم چی میشه! ممنونم
اومدوم تو این تاپیک تا کلاینت N-Gage رو روی گوشیم(N78) نصب کنم اما دیدم که قسمت اول رو یه سری کامل برای هک گوشیم و نصب برنامه ها بدون نیاز به ساین انجام دادم .
ایا باید دوباره انجام بدم یا احتیاجی نیست ؟
خير...اگه به فايل هاي سيستمي دسترسي داريد و نياز به ساين فايل ها نداريد نميخواد انجام بديد...:46:نقل قول:
سلام Legend جان من گوشیم ان 73 هست نگیج رو نمیتونم نصب کنم من از مرحله ساین گزشتم وتمام سوالات رو جواب دادم وقتی داره نصب میشه مینویسه آنبلی تو انستال مشکل از کجاست منو راهنمایی کنید.
يعني شما فايل installserver رو جاگذاري كرديد؟ بازم نصب نميشه؟ من در عرض 19 دقيقه با بلوتوث انگيج رو رو 73 نصب كردم كاري نداره كه....:31:نقل قول:
سلام Legend جان من گوشیم ان 73 هست نگیج رو نمیتونم نصب کنم من از مرحله ساین گزشتم وتمام سوالات رو جواب دادم وقتی داره نصب میشه مینویسه آنبلی تو انستال مشکل از کجاست منو راهنمایی کنید.
نقل قول:
من این فایل رو جای گزاری کردم برنامه کنترول تلوزیون هم نصب کردم ولی اینو نمیدونم مشکلش از کجاست لطفا راهنماییم کنید.
راستی رو 5700 نصب کردم ولی اینو نمیدوم.
پس شما الان به فايل هاي سيستمي دسترسي داري...نقل قول:
تاريخ گوشيت درسته؟ بايد گوشيت آپديت باشه ها...!؟
ممممممممممممممننننننننننن نننوووووووووونننننننننن از تاریخ بود دارم نصبش میکنم نمیدونم چطور تشکر کنم.:10::31::40::11:نقل قول:
با کپی کردن این فایل تونستم افقی بازی کنم:نقل قول:
فایل رو که درست ریختم تو تنظیمات بازی گزینه flip هست اما وقتی میزنم هیچ عکس العملی نداره! به پارسا هم بگم ببینم چی میشه! ممنونم
http://majid393.parsaspace.com/20001079.rar
یه بار دیگه فایل رو کپی کن ، گوشی رو ریست کن!
من یه مشکل با اجرای بازی های N.Gage دارم.قبلا هم مطرحش کردم ولی به جوابی بهتر از اینکه گوشیم 6120 هست نرسیدیم.
من وقتی بازی های N.Gage رو میخوام اجرا کنم با کلیک بر روی بازی صفحه اصلی گوشی رو نشون میده و دوباره به برنامه N.Gage میره و از اجرا شدن بازی هم خبری نیست.فقط وقتی که گوشی خاموش بوده و دوباره اون رو روشن میکنم میتونم بازیها رو اجرا کنم(اون هم 85% اوقات) تازه با صد سلام و صلوات که از بازی بیرون نره که اون هم عملی نیست و بعد ار مدتی از بازی خارج میشه.خیلی کم پیش مییاد که گوشیم n دقیقه روشن بوده و بازیهای N.Gage اجرا شده باشند و این در حالییه که کسانی که 6120 دارند مثل پارسا جون و آقا نیما بازی های N.Gage رو به راحتی(فک کنم) اجرا میکنن.
این موضوع خیلی اهمیت نداشت تا اینکه One ساخته و کرک شد.
شدیدا نیازمند کمکتون هستم.لطفا ...
گمانم شما رام گوشيت كم مياره...با jbak taskman همرو ببند بعد اجرا كن..نقل قول:
متد جديد هك و نصب كلاينت در پست اول قرار گرفت...
تفاوتش اينه كه ديگه به trk احتياجي نيست و secman به صورت فايل Sis هست...:20:
خوب حالت landscape واسه من درست شد البته فایل آقا یونس و پارسا هر دو تأثیری نداشتن البته فایل درست بود اما وقتی میریختم و ریست میکردم تأثیری نداشت تا اینکه امشب به نظرم اومد فایل رو با xplore یه کم دستکاری و دوباره ذخیره کنم (مثلا من سرعت سی پی یو رو از 369 به 400 گذاشتم-کلا یعنی یه بار دیگه ذخیره و ریست گوشی) و خدارو شکر درست شد.
راستش دو تا نکته حاشیه ای هم بگم:
1- من فقط با وان یه کم مشکلات داشتم و اونم این بود که بعد 8 9 دست بازی ارور میداد و میومد بیرون اما حالا که landscape میکنم روان تر شده (این نکته در مورد فیفا08 هم صدق میکنه کلا frame per second در حالت افقی بیشتره(مشاهدات من))
2-میخوام اوج مصرف سی پی یو رو بدونید من داشتم وان بازی میکردم بازی رو pauseکردم و کاری پیش اومد 2ساعت بعد که اومدم گوشی که موقع بازی فول شارژ بود خاموش شده بود و با پاور روشن نشد:18:(یعنی باتری صفر-با اینکه ال سی دی ظرف 20 ثانیه خاموش میشه) توصیم اینه سعی کنید مدام بازی نکنید عمر باتری کوتاه میشه:10:
مگه میشه همه چی رو بست:18:؟گوشی خاموش میشه.نقل قول:
با jbak taskman همه چیزهایی که فک میکنم میشه بست رو بستم حتی Autolock رو.تمام برنامه ها که با روشن شدن گوشی خودبه خود فعال میشن رو حتی میبندم و رم گوشی میرسه به 14.7m اما چه فایده؟بازی اجرا نمیشه:41:
بدبختی اینجاست که یه مشکل بدتر از اون پیدا کردم.دیشب one کرک شدش رو نصب کردم.تو قسمت Story تا قبل از اولین مبارزه اجرا شد و بعد خارج شد.یکی دو بار دیگه اجراش کردم و یک مسابقه و ....برای اینکه بتونم بازی رو جلو ببرم مجبور شدم گوشی رو دو سه بار ریست کنم.تا اینکه........................................ ................................
یه بار که گوشی رو روشن کردم و رو One کلیک کردم میخواست به اینترنت وصل بشه.
حالا دیگه یا میخواد به اینترنت وصل بشه یا میگه:(Unable to start One!(Error code 18 ای خدااااااااااااااااااااااا اااا!:2::41:
حالا میگید چیکار کنم.اون مشکل کم بود اینم اضافه شد.تا حالا برای یه بازی این همه دردسر داشتین؟
بازم بايد از پارسا بپرسيم...:41:نقل قول:
منتظرم آنلاين شه ...جواب ميده...:46::10:
با رم 13.9 من اجرا میکنم اما خوب امکان نرفتن تو بازی هست که با یه بار ریست درست میشه! البته کل فایلهای مربوط به ان.گیج(کلاینت) واسه من رو فون مموریه و الان 20 مگابایت بیشتر خالی ندارم اونجا. شما وارد بازی وان میتونی بشی؟ یا وقتی میزنی ارور میده؟ امیدوارم مشکلت رو با کمک اساتیدمون حل کنیم.نقل قول:
آیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی دارم می پکم از خوشحالی!
عجب حالی داد. بعد از اینکه دیدم رم گوشی کم میاره و بعضی وقت ها وسط بازی میپره بیرون. یه حالی دادم و گوشی و مموری رو فرمت نمودم! بعد با این کلاینت جدید(1381) تست کردم. دیدم، به به! مشکل کاملا حل شد! فکر نکنم N85 بتونه به این روونی اجرا کنه! Dirk Dagger که عمرا اجرا نمیشه حالا خیلی روون و ردیف اجرا میشه! تازه قبل از اجرا شدن بازی ها (سوییچ بین کلاینت و بازی) چند بار صفحه می پرید و چند ثانیه طول می کشید. حالا مستقیم و بدون درنگ میره تو بازی خلاصه خیلی با این کلاینت جدید حال کردم!
دوتا سوال:
الان با توجه به Secman با فرمت SIS میشه ، بدون کامپیوتر (گوشی به گوشی) هک و نصب ان.گیج رو انجام داد؟
لینک Secman با فرمت SIS رو جایگزین شده؟ چون من تغییری در لینک های صفحه اول ندیدم!؟
اره ولی باید تمام فایل های لازم رو تو گوشیت داشته باشی که بتونی برای طرف بفرستی. InstallServer - Xplore - Secman - کلاینت N-gage - پچ N-Gage و Screen Resolution رو میفرستی واسه طرف در حالت هک قرار میده. کلاینت N-gage هم نصب می کنه ولی فکر کنم بازی هارو باید از طریق کامپیوتر بریزی تو گوشی چون حجمشونم زیاده....نقل قول:
فکر کنم همینجوری باید جواب بده..... ولی باز هم بذار LeGend عزیز بیاد ببینیم چی میگه..
لینک Secman هم که ایناهاش
نقل قول:
گام دوم :
برنامه Secman رو دانلود و نصب كنيد...
کد:http://legend.parsaspace.com/SecMan.v1.1.rar
میتونستم وارد بازی بشم اما با کلی دردسر(ریست کردن گوشی).اوایل ارور نمیداد اما حالا چرا:41::2:.اونم چه اروری.بهتون که گفتم چه اروری اما کسی جواب نداد((Unabe to start One(error code_18).نقل قول:
این نقل قول ازP A R S A توی کلوپ 6120 هست.امیدوارم کمکم کنه.:5:نقل قول:
:31:مباركه...نقل قول:
آره اينطوري ديگه از شر هلوكاربيد هم راحت شدم..البته يكي بايد تست كنه ببينم رو FP2 هم جواب ميده يا نه...
لينك هم كه دوستمون گذاشت...
من الان 3 تا بازي رو گوشي دارم...فعلا" با بلوتوث كه همرو فرستادم( كليه فايل هاي مورد نياز) ركوردم 16 دقيقه هست...رو يه 73 و 82 نصب كردم...:10: