درخواست چند راهنمایی درباره کنکور فنی و حرفه ای رشته کامپیوتر
سلام به هم فرومی های با تجربه:
من این سالی که میاد کنکور دارم و یه سری سوال برام پیش اومده که متاسفانه هرچی سرچ می کنم چیزی گیر نمیارم و مجبور شدم دیگه شما هارو تو زحمت بندازم .:10:
متاسفانه ما فنی و حرفه ای ها مثل بچه ی ناتنی هستیم و همه جا صحبت فقط از رشته های ریاضی و... هستش.:41:
خیلی خب:
1-بودجه بندی کنکور رشته کامپیوتر رو می خواستم.
2-کنکور در چه تاریخی انجام می شه؟؟؟؟
3-درصورت اطلاع:اسامی دانشگاه های واقع در تهران (دولتی-غیرانتفاعی-آزاد)
4-چند نفر حدودا در کنکور کامپیوتر شرکت می کنند و با چه رتبه ای می تونم تتوی تهران قبول بشم؟؟؟
5-مدرسه ما کلاس های تست و از این چیزا نداره.....کجا می تونم کلاس؟؟؟منظورم اینه که کدوم آموزشگاه....و اینکه اصلا آموزشگاه به درد می خوره؟؟؟
همچنین تجربه های خودتون رو از دانشگاه هایی که در اون تحصی کردین بزارید.
فعلا سوال دیگه ای به ذهنم نمی رسه .
هر کدوم رو که دونستید جواب بدین.و هرکدوم رو ندونستید فدای سرتون.:6:
یه سرم به اینجا بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم:11:
سوال درباره کنکور فنی حرفه ای
با عرض ادب و احترام خدمت دوستان...
درباره کنکور فنی حرفه ای سوالی داشتم لطفا در صورتی که اطلاع دارین راهنمایی فرمایید:20:
میخواستم ببینم آیا اقدامی در خصوص قبولی در مقطع کارشناسی برای دارندگان دیپلم فنی حرفه ای صورت نگرفته؟ و همچنان قبولی دارندگان دیپلم فنی حرفه ای در مقطع کاردانی صورت میگیره؟
و ایا قرار نیست قانونی مبنی بر قبولی دارندگان دیپلم فنی در مقطع کارشناسی مطرح بشه؟
با تشکر :20:
تطبیق واحدهای کارشناسی برق الکترونیک با مدرک کاردانی (انصراف از تحصیل)
سلام، من برق الکترونیک روزانه (کارشناسی) میخونم. اگه بخوام کاردانی بگیرم و انصراف بدم ، چه واحدهایی رو باید پاس کرده باشم؟
دوستان من کمک کنید :::: ماندن یک درس در ترم 6 کاردانی :::: چی کار کنم ؟!!!!!!!!!!!!!!
سلام
دوستان من برای کاردانی به کارشناسی شرکت کردم .
حال اگر ترم اخر یعنی ترم 6 کاردانی همه درس های چارت کاردانی پاس بشه به جز یکیش چی میشه ؟ دیگه مدرک نمیدن ؟:n24::n28:
تو رو خدا چی کار کنم کمکم کنید . (دانشگاه علمی کاربردی )